- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.081
benımkıde mıllettın yanında canım cıcım presesım der bana yalnızken gecirir lafları gecende tullerı yıkadılaryakayınvalidemin bazen beni sinir ettiği doğrudur hatta bazen çıldırma derecesine gelirim,bazen ben çok takar büyütürüm,hiç belli olmaz ama iyidir gerçketne,dün geldi aylık tenizliğimi yaptı yemeğimi yaptı,ütümü yaptı,gitti sağolsun,aslada evinde ya da başka bi yerde iş yaptırmaz,bi yere gidelim ev gezmesine önce beni ve eltim oturtur çocuk gibi bizim karnımızı doyurmamaızı bekler,bizim kendi anamız gibi hiç ortada bırakamaz bizi,ev gezmelerinde alır bulaşığı elimizden o yıkar siz gidin keyfinize bakın der,eli defalarca öpülücek kadın,Allah bin kere razı olsun,ama ben de ona saygıda kusur etmem ve iç yabancı gibi durmam
bana bı kere kaynanam geldı ben da8-9 haftalıktım sureklı yatıyodum gene dedıkı yapılcak ışın varmı bende utandım dıyemedım valla anne sen bak ben kalkmadım ıcı gormuyorum yapılcak seyleri yap dedimbizdede durum cok farlı dün kaynvaldemdeydik mesela haftada bi gideriz oturmaya..bana dioki ebru yapılacak işin varsa geleyim ben arkandayım yani yaparım nolcak falan..bende yavas yavas yapmaya calısıorum sagol demen yeter dedim yani öyle gel sende su işimi gör sunu yap bu yapılcak diyemiorum bilmem yapım bu..kendi annemle idare edios bi şekilde..ama bu işler sorulmadan yapılır bence..
cokacimcoookhasret kocişine geçmiş olsun tatlım,hem nerdesin lan sen dötünü itlere yedirttiğim
bende soylıyememm ya hıc goruyor ben yapamıyorum cık gel dımı ama yok anneme edı gecen hafta geldındeBelki tuhafınıza gidecek ama bırakın kaynanayı görümceyi (ki zaten burda değiller) ablam,annem,yengelerimden bile isteyemiyorum.Herkes dillerinin ucuyla şöyle bir söylüyor ileride 'gittik işini yaptık'demesin kimse diye inanın herşeyi kendim yaptım.Rabbime şükürler olsun onun verdiği güç sayesinde öyle böyle bitti bir şekilde.Üstüne birde bunca şeye rağmen evime misafir olarak ablalarım abilerim annemler yeğenlerim geldi.Misafir bile ağırladım.Allahtan geldiklerinde bütün işlerim bitmişti gördüler evin halini baktılarki yapacak iş kalmamış şimdi kimse teklif bile etmiyor.Ben sevmiyorum yapılan iyiliklerin söylenmesini.Birde bir işi yapacaksan 'geleyimmi' denilmezki.Şu gün sana geliyorum dersin çıkar gider işini yapar yardım eder gelirsin.eğer sorarsan tabii ki 'yok sağol ben yapıyorum' diye cevap veririm.Çünkü ben böyle yapmıyorum.Gidiyorum ve verilen iş neyse yapıyorum geliyorum.Eşimde bende insanımızın yapısını bildiğimiz için ileride laf olmasın yeterki diye bütün işi kendim yapıyorum.Kendi ailemede arkadaşlarımada eşimin ailesinede bir istekte bulunmadım bir şey söylediklerinde hep reddettim.Kafam böyle daha rahat oluyor sanırım.Kendi ailem bile ağzını açıp bir şey söyleyemiyor hatta mahçup bile oluyorlar bir şey yapamadıkları için.Maddi olarakda aynı şekilde şükürler olsun ablam yada annem bir şey yaptıklarında çaktırmadan karşılığını hediye olarak yada ablamın çocuklarına harçlık olarak vermeye çalışıyorum.Aman ölümlü dünya ne olur ne olmaz.Aklım kalmasın kesinlikle içim rahat olsun istiyorum hep.Bir çoğunuza garip gelecek biliyorum ama kötü bir güvensizlik sorunum var galiba.Bu nedenle asla altta kalmamaya çalışmanın mücadelesini veriyorum.Canım acıyormu evet ama en azından karşımda konuşacak kimsenin olmadığını bilmenin huzurunu yaşayım istiyorum....
:içelim: herıfe cok fecı yaslanıyorum buarada baya baya hastayım ytasırnaşık şey Çok komiksin Gülay ya çok yaşa...
oyy masallahh tosunaas erkekler da kılolu oluyo galbaa bakalım benımkı ne kadar ıolduu yawwkızlar bu arada söylemeyi unuttum..hıçkırıp duruyodu benim sıpa sinir oluyordum ya:)) dr ciğerleri gelişiyor dert etme dedi..durdurmanın yolu yokmuş hehe
ve doğum ile muayene fiyatı artmışşş( doğumda 2500-3500 olmuşş
allah hepimizin kesesine bereket versin ne diim :Saruboceq:
benimkisi sezeryandan bahsediyordu geçen hfta bu haftada normal doğurabilirmisin dedi bende sizce dedim herkes doğuruyor sende doğurabilirsin haftaya muayene edelim karar veririz dedi bende kilolu olursa normalden korkuyorum kafasıda önde gidiyorkız kilolu bebek olur 2-3 hafta içinde 4 ü bulur...senin dr de normal doğum güç olur dedimi kilolu olursa...?benimki 4 ü bulursa gününü beklemeden suni verelim diyorda!
senin bebişin nasıl canımEvet canım senin zamanın daralıyor diye hep meraktayım anlayacağın.İyi olmanıza sevindim maaşallah kocaman yapmışsın bebişi.Normal doğum yapmak istiyorsan eğer senin için herşey iyi gidiyor demektir öyleyse.Haftaya çatı muayenesinin nasıl geçtiğini yaz bize olurmu?Şurda 2-3 hafta sonra hepimiz patır patır dökülmeye başlarız çatı muayenesi diye.
Simenay içinde sevindim Allah korusun ben doğurdu falan sandım bir ara.Neyse ki duruyor minişi inş. biraz daha durur büyüsün annesinin karnında iyice.
ya kızlar benimki dayadı baçaklarını her iki kaburgamada fena oldun ya!sanki hareket etsem ayakları sıkışacakmış gibi geliyor...canımıda yakıyor..çekse bari...
yok canım oüşümüyordur emin ol
bende geceleri hiç uyuyamıyorum..ya sürekli tuvalete gidiyorum ..tam uykuya daliyorum bir tekmeyle uyandırıyor velet...birde 2 gündür gece felaket ecıkıyorum...bu gece 2 kez kalkıp meyve yedim açlıımı bastırsın diye..sanki günlerce yemek yememişim gibi oluyor...
bu hıçkırık nasıl bir şey kızlar ya... ben hiç anlamıyorum abana da bi anlatıverin CADIARZU
evet canım kan emiyolar resmen..sağlık olunca gözümüz görmüyor işte ne yapalım..Hımmm demekki hıçkırmaları gayet iyi bir şey.Ben bekliyordum zaten canım devlet özellere zam getirince yakındı onlarında fiyatlarına zam yapması.Ne yapacağız Allah yardımcımız olsun.Her yerimizden çekiştiriyorlar zaten... Bu arada bende minik olduğum için sanırım banada doktorum dönmez artık dedi.Benim kızın baş aşağıda doğum pozisyonunda.Hep her an doğuma gideceğim sancım olacakmış psikolojisi yaşıyorum aslında...
...canım benimkilerde bana çok şey yaptılar,,ama ben yapamıyorum senin gibi,keşke yapabilsem,eşim beni pek tutmaz,onlarla birlik olur bu konularda,eşimle karşı karşıya kalıyorum ben,sen yapabiliyorsun ,haklarından gel,hiç taviz verme...
canım bence kilosu iyi zaten bundan sonra daha çok kilo alır...inşallah dönerde normal yaparsın doğumuda..önemli olan sağlığı...
sen bebek olunca biraz böyle zor koşarsın herşeyin peşinden...biraz daha rahat ol derim...yorma kendini...belliki titizsin...
böyle sanki nabız atışı gibi... evet benim zilli de yapıyor gıcık ediyordu beni kaydirigubbakcemile3 demek hıçkırıyomuş tosunum
benimkisi sezeryandan bahsediyordu geçen hfta bu haftada normal doğurabilirmisin dedi bende sizce dedim herkes doğuruyor sende doğurabilirsin haftaya muayene edelim karar veririz dedi bende kilolu olursa normalden korkuyorum kafasıda önde gidiyor
senin bebişin nasıl canım
haftaya muayenem var hamile değilken yapmıştı drum ama acımamıştı o zaman ctesi gidersek anlatırım bu arada akıntım var dedim bana 5 günlük fitil yazdı onu kullanacağım
Ben de istiyorum yaa.. Dönsün de ayaklaını dayasın.
Benimki de elleriyle mi itiyor acaba? Aynı şeyleri ben de hissediyorum.
ben kaburgamda bısı hıssetmıyom bende ıstıyom
...
inşallah selkie döner ..kilosu iyi ama önceki haftalık kilo alım ortalaması düşünce canımsıkıldı yoksa şükür iyi sağlığımızz..eşime de sardırmaya bahane oldu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
ebru ben çok güzel uyuybiliyorum Allah 'a şükür
gebelıkte vıck surulurmu
canım ben sezeryan olcam canım 38 haftanın ıcınde alcakhiç tavsiye etmem benim 5 aylarda vardı bebeik dönünve 6 ayımda geçti
benim bebek 37 haftalık dedi doktorum seninde 3 hafta varsa o zaman benimkisi 3 hafta beklermiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?