2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kızçede kaburgalarıma kafa atıyor sanki kalk der gibi,zaten geçmişi oku tarlaya bak yaz derken nerdeyse 2.5 saattir oturuyorum burda kalkim bi yemek koyayım ocağa çok kaynatmayın okuması sor oluyor:ecrin_bebek:

benımkıde mıllettın yanında canım cıcım presesım der bana yalnızken gecirir lafları gecende tullerı yıkadılarya
terlıklerıde ıslatmışlar bende yatıyorum hastaneden cıkalı 2 gun olmuştu dıyo( gulaya kalsa kuflenır bunlar , bunlarıda makıneye atım) hay senın basına gulay kadar tas duse emıı
zaten ıkı seksen yatıyorum bırde kalkcam terlıkmı yıkıcam el anlamaz lan ınsan halınden

bana bı kere kaynanam geldı ben da8-9 haftalıktım sureklı yatıyodum gene dedıkı yapılcak ışın varmı bende utandım dıyemedım valla anne sen bak ben kalkmadım ıcı gormuyorum yapılcak seyleri yap dedim
oda kalkmadı bakmadı yapılcak işin yok dedi mutfakta serılı bulasık !
hasret kocişine geçmiş olsun tatlım,hem nerdesin lan sen dötünü itlere yedirttiğim
cokacimcoook
bende soylıyememm ya hıc goruyor ben yapamıyorum cık gel dımı ama yok anneme edı gecen hafta geldınde
yannıs anlama bana gelmedı ben turp gıbıyım zaten ya kuran okumaya geldı o olmasa gelmezdı işyapıcamız zxaman cagır dedı annemde cagırmıyaagım dedı sonradan
sırnaşık şey Çok komiksin Gülay ya çok yaşa...
:içelim: herıfe cok fecı yaslanıyorum buarada baya baya hastayım yta
oyy masallahh tosunaas erkekler da kılolu oluyo galbaa bakalım benımkı ne kadar ıolduu yaww

kız kilolu bebek olur 2-3 hafta içinde 4 ü bulur...senin dr de normal doğum güç olur dedimi kilolu olursa...?benimki 4 ü bulursa gününü beklemeden suni verelim diyorda!
benimkisi sezeryandan bahsediyordu geçen hfta bu haftada normal doğurabilirmisin dedi bende sizce dedim herkes doğuruyor sende doğurabilirsin haftaya muayene edelim karar veririz dedi bende kilolu olursa normalden korkuyorum kafasıda önde gidiyor

senin bebişin nasıl canım
haftaya muayenem var hamile değilken yapmıştı drum ama acımamıştı o zaman ctesi gidersek anlatırım bu arada akıntım var dedim bana 5 günlük fitil yazdı onu kullanacağım

ebru ben çok güzel uyuybiliyorum Allah 'a şükür

bu hıçkırık nasıl bir şey kızlar ya... ben hiç anlamıyorum abana da bi anlatıverin CADIARZU

canım ritmik atmalar 3-5 dk sürüyor..pozisyonuna göre siddeti farklı oluyor bi yere yaslanırsan karnının da ritmik olarak kalkıp indiğini görürsün:)) ben cok hoşlanmıyorum :sinifsinif:ama

evet canım kan emiyolar resmen..sağlık olunca gözümüz görmüyor işte ne yapalım..
ne güzel dönmüş bak bebişin stres yapma ben stres yaptım az besledim diye üzüldüm sonra da rahat olalım ki onlar da mutlu olup bol bol somursunlar bizi kaydirigubbakcemile2

...
inşallah selkie döner ..kilosu iyi ama önceki haftalık kilo alım ortalaması düşünce canımsıkıldı yoksa şükür iyi sağlığımızz..eşime de sardırmaya bahane oldu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

selam herkese gecmıse goz attım bıraz ben gecmıse bakana kadr 5 s6 sayfa ılerledı valla cok hızlısınız ya. bu arada dogum gunu olan arkadasım pencuben nıce mutlu senelere. yenı yasını bebısınle mutlu ve huzurlu gecırmen dılegıyle. sımenay sanada cok gecmıs olsun ınsallah hersey yolunda gıder bı sıkıntı yasamadan kavusursun bebegıne.

Ben geldim yine...
Gözlerim pörtledi, çok yoruluyorum artık...
ışler bitmedi ama azıcık mola vereyim dedim, sıkıldım çünkü...
Çok yazmışsınız bakamadım geçmişe, herkes iyidir umarım.

yok onu ben siparis ettıydım
dr bebegı sıkıntıya sokuyo dedı iptal ettım bende

böyle sanki nabız atışı gibi... evet benim zilli de yapıyor gıcık ediyordu beni kaydirigubbakcemile3 demek hıçkırıyomuş tosunum

aynen canım.. :)))

inşallah normal olur diyorum ben..sezeryandan daha çok korkuyorum ben ya!hayırlısı olsun canım...

Ben de istiyorum yaa.. Dönsün de ayaklaını dayasın.

Benimki de elleriyle mi itiyor acaba? Aynı şeyleri ben de hissediyorum.

eleriyle itiyordur kesin...benimkisi birde geriniyor o vaziyette...düşün artık bana ne yaptığını,kaburgalarım çıkacakmış gibi oluyor... döner inşallah seninkide bir an önce...

amin inşallah canım...ama eşine iyi olmuş.. :))) azçık stres atalım demi üzerlerinde...

ebru ben çok güzel uyuybiliyorum Allah 'a şükür

yok ya haram oldu uyku bana..inşallah doğuncada uykusuz bırakmaz beni...

selkie bende suni sancıdan korkuyorum birde anestize almaktan o soğukta aç beklemekten bebeğimi hemen görememe korkusu ayılabilirmiyim genel anestezide iyi olmuyor senin ikinci bebek benim arkadaşım 18 ay sonra suniyle doğum yaptı 3400 ilkine göre iyiydi 5 saat sancı çektim dedi bu arada 2 yakın arkadaş farklı illerde aynı gün erkeke bebek dünyaya getirdiler bende beni beklemediniz diye kızdım
gülencim vick burun deliklerine sürülmyüo sıcak suya katıp battaniye ört üstüne çok iyi geliyor

hiç tavsiye etmem benim 5 aylarda vardı bebeik dönünve 6 ayımda geçti
benim bebek 37 haftalık dedi doktorum seninde 3 hafta varsa o zaman benimkisi 3 hafta beklermiki
canım ben sezeryan olcam canım 38 haftanın ıcınde alcak
senın bellı olmaz artık her an gelebılır normal beklerse 40.da bulabılırsın 41.de :)

sırtıma felan surup gecevyatarım sabaha ferahlardım dıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…