2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ilkimde suni oldu.4-5 saat falan sancı çektim...zor oluyor biraz ama sezeryana tercih ederim..öyle karnımdan falan kesilmekten korkuyorum ben..anestezidende korkuyorum...keşke bişeysiz çıkıverseler...sempatiksalakcinni

kızlar göğüs çatlağı için krem aldınız mı? alacak mısınız? hangi marka alacaksınız?

alacaktım herıfım lafları oturdu mıdeme almıcam şimdi dr kendı ders oyle ben bısı ısteem ondan artıkın
dun pıjema aldım 30 tl cok guzeller vardı
gıttım 15 erlıkten ıkı tane aldım hastanede gıymeek ıcın o bı pizzaya 40 tl vermış yuh anassını yaa

kızlar ya kocişim üşütmüş biraz,tavuk suyuna güzel bir çorba yapmak istiyorum,çorbalarım güseldir ama bu tavuk suyuna çorbayı hiç tutturamıyorum,iyi bir tarif bilen var mı

kocam kendı derse gıderım yoksa ben teklıf etmem mafoldumben

kızlar ya kocişim üşütmüş biraz,tavuk suyuna güzel bir çorba yapmak istiyorum,çorbalarım güseldir ama bu tavuk suyuna çorbayı hiç tutturamıyorum,iyi bir tarif bilen var mı

canım tavuğu haşla..

sonra yapaçağın tencerenin içinde 1 yumurta bir kase yoğurt,1 çorba kaşığı unu karıştır...sonra tavuk suyunu ilave et...tavukları didikleyip onlarıda kat.1 kaşık tereyağ kat içine...kaynay koyulaştıktan sonra altını kapat tuzunu at ve nanesini kat içine afiyet olsun..tuzu önce koymaki yoğurt kesilmesin..yoğurtlu çorbalar kesilir pişmeden atarsan tuzunu...çorba katı olursa içine kaynamış sıcak su ialve edebilirsin...tavuk tabletide kullanabilirsinsin ama altını kapattıktan sonra at,oda keser...

Son düzenleme:
yaa surmum o zamann nehır o zaman benım bademcıklerıde kopeklere ısırt

hasrett nerdeee

canan napıyonuzz gızzz

canım lansinoh çok tavsiye ediliyo ben chicco almıştım .hatta simdiden kullanmak gerekiyomuş ben chicconunkini kullanıyorum doğumöncesi başladım bakalım

ben bu göğüs çatlkalarından çok korkuyorum. en çok Lansinoh ve Garmastanı öneriyorlar ama garmastan'ı bebek emmemeliymiş bir eczacı öyle yazmış. acaba LAnsinoh'un bebeğe zararı var mı? ben de başlamak istiyorum kullanmaya..

bebecik etkilenirmi gripten

etkilenmez canım yaa.. en güzel sıcak suya limon sık içine 2 kaşık bal.. çok iyi geliyor

Gülen pireye kızıp yorgan yakma...O göğüsler sana ve Ege ye lazım olacak yara olmaması lazım...Ben de lansinoh krem aldım 1 haftadır kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…