- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.101
selkie bende suni sancıdan korkuyorum birde anestize almaktan o soğukta aç beklemekten bebeğimi hemen görememe korkusu ayılabilirmiyim genel anestezide iyi olmuyor senin ikinci bebek benim arkadaşım 18 ay sonra suniyle doğum yaptı 3400 ilkine göre iyiydi 5 saat sancı çektim dedi bu arada 2 yakın arkadaş farklı illerde aynı gün erkeke bebek dünyaya getirdiler bende beni beklemediniz diye kızdım
gülencim vick burun deliklerine sürülmyüo sıcak suya katıp battaniye ört üstüne çok iyi geliyor
kızlar göğüs çatlağı için krem aldınız mı? alacak mısınız? hangi marka alacaksınız?
kızlar göğüs çatlağı için krem aldınız mı? alacak mısınız? hangi marka alacaksınız?
:çok üzgünüm: yarın kbb mı gıtsem ya
bebecik etkilenirmi gripten
gebelıkte vıck surulurmu
kızlar ya kocişim üşütmüş biraz,tavuk suyuna güzel bir çorba yapmak istiyorum,çorbalarım güseldir ama bu tavuk suyuna çorbayı hiç tutturamıyorum,iyi bir tarif bilen var mı
alacaktım herıfım lafları oturdu mıdeme almıcam şimdi dr kendı ders oyle ben bısı ısteem ondan artıkın
dun pıjema aldım 30 tl cok guzeller vardı
gıttım 15 erlıkten ıkı tane aldım hastanede gıymeek ıcın o bı pizzaya 40 tl vermış yuh anassını yaa
canım lansinoh çok tavsiye ediliyo ben chicco almıştım .hatta simdiden kullanmak gerekiyomuş ben chicconunkini kullanıyorum doğumöncesi başladım bakalım
bebecik etkilenirmi gripten
sırtıma felan surup gecevyatarım sabaha ferahlardım dıyodum
alacaktım herıfım lafları oturdu mıdeme almıcam şimdi dr kendı ders oyle ben bısı ısteem ondan artıkın
dun pıjema aldım 30 tl cok guzeller vardı
gıttım 15 erlıkten ıkı tane aldım hastanede gıymeek ıcın o bı pizzaya 40 tl vermış yuh anassını yaa
yaa surmum o zamann nehır o zaman benım bademcıklerıde kopeklere ısırt
hasrett nerdeee
canan napıyonuzz gızzz
yaa surmum o zamann nehır o zaman benım bademcıklerıde kopeklere ısırt
hasrett nerdeee
canan napıyonuzz gızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?