- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.141
canım ritmik atmalar 3-5 dk sürüyor..pozisyonuna göre siddeti farklı oluyor bi yere yaslanırsan karnının da ritmik olarak kalkıp indiğini görürsün:)) ben cok hoşlanmıyorum :sinifsinif:ama
evet canım kan emiyolar resmen..sağlık olunca gözümüz görmüyor işte ne yapalım..
ne güzel dönmüş bak bebişin stres yapma ben stres yaptım az besledim diye üzüldüm sonra da rahat olalım ki onlar da mutlu olup bol bol somursunlar bizi kaydirigubbakcemile2
...
inşallah selkie döner ..kilosu iyi ama önceki haftalık kilo alım ortalaması düşünce canımsıkıldı yoksa şükür iyi sağlığımızz..eşime de sardırmaya bahane oldu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
Ya yapmayıncada kendımı kotu hıssedıyorum uzun zaamndır sılemıyorum artık
İçim gidiyor şimdi kanepelerin altında ne kadar toz vardır :çok üzgünüm:
Benım en buyuk korkum karda dogum yapmak eyvahedigeldismile
Bide aniden suyum gelır de evim pis olur diye cok korkuyorum
İnşallah kazasız belasız meleklerimizi kollarımıza alırız :Saruboceq::Saruboceq:
Sanırım dun ben kalem surdum ondan oldu
Sadece dun agrıyordu sımdı az sısmıs sol gozumun tarafı daha cok agrı yapıyor
Bakım yarın daha kotu olursa bı polikliniğe giderim
Mis gibi kokuyordur şimdi ev bebek bebek
Benimde camlarım silinecek bakalım 36. haftasıda dolsun kaynanama yaptıracm butun temizliği :lepi::lepi:
Hayatım sende tam temizlik hastası olmusun seni evinde gormek ısterdım elinde bi bez çok hoşsun :jeyyar:
Ben yapmadıgım zaman walla her yeri ... goturse kalkıp yapmam walla sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ay bı hasta olmadan yaza gelsekte baska bısı ıstemıyorum kısın hastalıgıda daha kotu :Saruboceq::Saruboceq:
Canım bilgiler için tskler olumunekankayizsmile
Gülay Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Edebiyatçı kaynanayla üç haftaaa haaaaaa amanın 3 gün kaldılar bunaldım bunaldımm ki benim ki iyiler grubundan.Allah sana kolaylık versin canım..
Bu arada ben doğum iznine çıktım sonundaaa...EEE sıkılıyom ki ben evdee napcass şimdiii..
Benim bilen birilerine bişey sormam gerek lüten yardımcı olun arkadaşlar... Kafam çok karıştı...
Normalde bu hafta başında izine ayrılmam gerekiyor çünkü 32. haftamın içerisindeyim..Ancak doktor 37. haftaya kadar çalışabilir raporu yazdığında ben atıyorum 34. yada 35. haftada doğum yaparsam aradaki 2-3 haftam yanıyormuş yada 37. haftaya kadar olan 5 haftalık iznim yanıyormuş ?? bunu nasıl önleyebilirim... şimdiden SSK dan izine ayrılsam ama çalışmaya devam etsem olurmu? Bunu kimden net öğrenebilirim?
Daha önce bizde buna yakın şeyler aradık ama pek bulamadık görseydik bizde alırdık.Nasip değilmiş ama çok hoş başka hamiş arkadaşlarım olursa tavsiye ederim...
kalp sesi dinleme aletini kardeşim doğum günümde almıştı 9 haftalık hamilleydim hayatımda aldığım en güzel hediyeydi :))) 12 haftadan sonra sabah aksam dinlemiştim hareketlenene kadar ilk zamanlar plesantanın sesini kalp sesi sanıyodum :))))
Ben bu tavuk çorbasını hiç yapamıyorum. Hep kesiliyor. Kaç kere denedim her seferinde yoğurt kesildi. Suyu kaynatıyorum. Ayrı bir yerde un yumurta yoğurt karıştırıyorum, içine kaynayan sudan koyuyorum yavaş yavaş, sonra suya hepsini ekliyorum ama kee-sii-liii-yor!
[Benım en buyuk korkum karda dogum yapmak eyvahedigeldismile
Bide aniden suyum gelır de evim pis olur diye cok korkuyorum
İnşallah kazasız belasız meleklerimizi kollarımıza alırız :Saruboceq::Saruboceq:
Gülay Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
O bazen bendede oluyor.Öyle acıyorki yırtılacak çıkacak sanıyorum bir yerlerim.Bazende yan taraflarıma doğru ittiriyor orda ne var bilmiyorum ama orada acıyor o zaman.
ceren 17 haftada stesteskop aldım
hala dinliorum
dinliyorum hiç bişey duyamıyorum :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?