2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aman sağlıklı olsunlar yeterki... :Saruboceq:

onun neden vardıki ben bilmiyodum
bizim dönemdeçok var galba inşallah hiçbirimiz 36 önce dogurmayız ya

Ben şu gögüs kremi olayını baya araştırmıştım zamanında bütün yollar lansinoha çıktı. En iyisi o diyorlar. Silmeden emzirebiliyosunuz.
Pancuben doğum günün kutlu olsun bu arada atlamısım hepiiiiii börtttttdeyyyyyyy
Gülencim o akıntı bende de var bazen ben de su mu acaba diyorum ama sanmam ya herkeste var akıntı..
Edebiyatçı kaynanayla üç haftaaa haaaaaa amanın 3 gün kaldılar bunaldım bunaldımm ki benim ki iyiler grubundan.Allah sana kolaylık versin canım..
Bu arada ben doğum iznine çıktım sonundaaa...EEE sıkılıyom ki ben evdee napcass şimdiii..

Herhalde biraz takıntım var temizlik konusunda bu da huysuz yapıyor insanı galiba.
İnş. canım şu soğuklarda hasta olmadan atlatsak bir doğumu lohusalığı inş.

hava cok guzel ya şöyle iyi olsam parka giderdim bizim burda çokgüzel kocamann park var yürüyüş için agaclı magaclı
orada oturup cekirdek çıtlardım
amama nerdeeeee
3 posta camaşır astım hepsici kurudu
egenin yorganını astım 40 dk önce oda kurumuşş

Allah yazdıysa bozsun, hafta mı? Ben üç gün falan diyordum.

Sen de bize takıl, hiç sıkılmazsın. Ben de izindeyim. Acil ihtiyaçlar dışında kalkmıyorum bilgisayarın başından.

SİENDRUNCE: tatlımbak onu doktorun halledebilirdi.hala yapabilir mi bilmem.sezeyanı 37 de yada 38 de yapmayı düşünüyorsa senin sezeryana denk gelen haftanı 40ncı hfatan gibi götersin.ve sende izinden kaybetme.dediğin gibi evet kayıp oluyo.
benim doktorum öle yaptı.ayarladı.izninden olma dedi.
Daha net açıklayım.
Normalde 32 de çalışabilir raporu alırsan 37 bitimine kadar çalışırsın.38-39-40 nc haftalar senin doğum önce iznin sayılır.ve geriye kullanman için 13 hafta kalır.

Ama eğer doktorun senin 37nci haftanı 40ncı hafta gbi kağıt üsünde düşünerek gösterir.
Böylece sen 34ncü haftanda aslında izne çıkar 37de sezeyan yaparsın. ama kağıt üzerinde izne 37 de çıktın görünür 40da doğurdun görünür.öylece izninden kaybetmezsin.

Ben iznimi bu şekilde ayarladım.3 mart 37 gösterdi.o gün işi bırakcam.20 mart-22 mart gibi 40ncı hafta dedi doğum( ezeryan olur dedi) böylece iznini kaybetmiyon canım.umarım anlatabildim ya.....vereliniortak

Daha önce bizde buna yakın şeyler aradık ama pek bulamadık görseydik bizde alırdık.Nasip değilmiş ama çok hoş başka hamiş arkadaşlarım olursa tavsiye ederim...

kalp sesi dinleme aletini kardeşim doğum günümde almıştı 9 haftalık hamilleydim hayatımda aldığım en güzel hediyeydi :))) 12 haftadan sonra sabah aksam dinlemiştim hareketlenene kadar ilk zamanlar plesantanın sesini kalp sesi sanıyodum :))))

kızlar iki dakika bırakmaya gelmiyor hemen uçuyorsunuz klava:

bu lansinoh krem 37 milyonmuş akannehir 56 gram... tuzluymuş baya...

Hadi kızlar ben çıkıyorum bugün erken çıkcam işten terzide işim var.
Yarında iş ıkışı doktora......Çooookkkkkk heycanlıyım ben ya.
Hepinizi öptüm şekerler.

benim hiç haberim olmamış. bir ara streteskop almayı düşünmüştüm ama onda iyi duyulmuyormuş..

canım ben tavugu haslıyorum sonra tencereyi boşaltıyorum...tavuk suyunu ayrı kaba alıyorum sonra ..sonra haşladığım tencerede yoğurtlu karışımı hazırlıyorum..sonra içine azar azar tavuk suyunu döküyorum...hiç kesilmiyor...o yoğrt un soğuk tavuk suyunun çok sıcak olmasından kaynaklanıyrt olabilir kesilmesi..suyu yavaş yavaş ekleyeceksin...ve tuzu pişmeden asla koymayın...hiç kesilmez benim...

bende ondan korkuyorum işte.benim hastanede uzak...birde su evde gelirse bir ssat içinde hastanede olmak gerekmiş...yetişemezsen diye korkuyorum...

O bazen bendede oluyor.Öyle acıyorki yırtılacak çıkacak sanıyorum bir yerlerim.Bazende yan taraflarıma doğru ittiriyor orda ne var bilmiyorum ama orada acıyor o zaman.

aynen çok acıyor...

anneme desem o kremin fiyatını bilmem bana ne der
ne pahalı ya
ihtiyaclarınıda ihç bitmiyor ben 3 ay odasında yatıcam egenin koltukta eşimle yaza artık o yalnız yatıcak telsizde almam gerek

ceren 17 haftada stesteskop aldım
hala dinliorum
dinliyorum hiç bişey duyamıyorum :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…