2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben havuzlu handan nakit 27 -TL ye aldım.Kredi kartına 30-TL idi.

iyiyimiş. şimdi 37 liraya 10 lira da kargo ekle olacak 47.. 50 liraya gelecek neredeyse. eczaneleri dolaşmak lazım ama eczaneler de hiç güvenilir değil. ben aspirin kullanıyorum eşim izmit merkezden 1 liraya almıştı. ben bugün 1,75'e aldım. el temizleme jeli aldık bize 5 tl. ye sattılar 2,5-3 liraya başka eczanelerde vardı. iyice gezmek lazım.

ben uyusam başım agrır uyumasam gene agrır gülcan sen uyu ıstersen

kızlar bebek arabası aldıonızmı? çift yonlumu aldınız?
yaza bebekler bebek arabasına bınewrmı yoksa ana kucagını takıpmı kullanmak gerek

hani liste nerde bende bakım belkı doguranlardan lıstede vardır

kızlar bebek arabası aldıonızmı? çift yonlumu aldınız?
yaza bebekler bebek arabasına bınewrmı yoksa ana kucagını takıpmı kullanmak gerek

ben aldım canım..benimki çift yönlü,,onlar daha kullanışlı oluyor..yaza binerler bebebk arabasına..ama oturur durumda değil..yatar durumda kullanırsın......yani port bebe gibi...

nevın valla o muamma ya kımısı karısıyo telsızlere felan dıyo ben bı ara baya arastırıyodumda bı sonuca varamadım
chıcco kullanan var arcelık varrr

iyi aksamlar kizlar. artik is yerinde son 2 haftam ve isler de yogunlasti. bizim universite acildi ogrenciler dokulmeye basladilar. neyse artik is olunca en azindan vakit daha cabuk gecer degil mi? bu arada yarin yokum. kayinvalidem ve gorumcem gelecek 1 gun onlarla gezecegim. izin aldim.
carsamba gunu gorusuruz canlarim . hoscakalin.

benım arabamın oturma sasesı cıkıyor
ana kucagı monte edılıyor benı o cezbettı sncak cıft yoblu degıl araba çok hafıf manevrayı ıyı kavrıyorda bırde tentesı cok acık duruyo gıbıme geldı benımq

benimkide aynı...bebeconfort loola up!çok kullanışlı...istediğin yöne takabiliyorsun oturma ünitesini veya ana kuçağını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…