- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.181
özellikle mart başında olanların çoğu şubat annelerinde.. saçlarından sürüyüp getirsek mi kaydirigubbakcemile
pek çoğu da girmiyor nedense?
hıı hııkullanışlı ana kucagının takılması harıka ama sonra cıft yon yok zaten ana kucagını anca bu yaz kullabılcez tentesı cok acık dımı ebru ya
bırde su sırt ayarlama yerı ıplı esofman ayarla seyler ılurya plastıkten oınu sıkınca oturuyo gerıye cekınce ıpten o plastıgı yatıyor ancak cocuk kılo aldında o sırt kısmı dusucek bence
:)))) olur valla...
gelmezlerse atarız lisyeden bizde onları :))))
selm canlar şükür geldim sonundabayanssulusmile
sabah 11de gittik hastaneye nst için 2 saat sıra bekledim 1 saatte bağlı kaldım, o sırada benim dr bi hatunu doğurttu çok keyifliydi izledim bendesempatiksalakcinni sonra muayeneye indiğimizde ordan dedi bakıyodun köşeden gördüm dedi sen çok rahat doğuracak bi kızsın dedikaydirigubbakcemile2 ağrılar sancılarım hepsi npormalmiş kızlar bunlar şiddetlenecek we doğum sancısına dönüşecek dedi yani normal o adet sancısı gibi ağrılar bel ağrıları boşuna kuduruklaşmayın asabını bozmayın adamın, bunlar iyi günleriniz beni dün gece yine sancı uykumdan uyandırdı ama dediğim gibi normalmişşşş!!! nst sancılarım 15 dakika aralıklarla 30 derecelerde seyretti...
gelelim kızıma kızım bekeldiğim kadar kilo almamış canlar ben 2 kilo almışım:sinifsinif: 15 günde kızım 300grşuan 2342grmmış dr uzun ince bi kız olacak ddi boyuda 68mm hesapladım 48 cm oluyor. çatı muayenesi yine yapıldı 1 cm açılmam warmış ama hastaneye yatacak kadar önemli bişey değil dedi yani bi 15 gün daha doğurmazsın en az dedi şubatın 15ine kadar rahat ol dedi, çantanıda haftaya hazırla dedi hatırladıklarım böle kızeler
Arabalarınız çok güzelmiş kızlar , bebişler sağlıcakla kullansın...Selkie sen erayda bebek telsizi kullandın mı?Hangi markaydı?
mesela su araba daha saglam duruyo
minikbaby | Pierre Cardin ps 2080 Power Bebek Arabası
paşa gönülleri bilir bahar temziliği yaparız biz de :1closedeyes:
ben geldim:))
dr dan geldim kızlar sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım.. herşey yolundaymışş erken gelmek istemezse 1-2 mart gibi doğacak:)) ama dönmemiş hala poposuyla cıkmaya calışıyor.sıpam sadece 300 gr almış son15 gündür..az diye moralim bozuldu biraz..eşimi aradım hemen dedim senşn yüzünden moralimi bozdun strese soktun beni bebek beslenememiş(fırcalama fırsatını kaçırmadımkaydirigubbakcemile3) döner mi acep..son kilomuz 2700gr..
ortadan daldım valla gecmiş gözümde büyüdü ..:))
selm canlar şükür geldim sonundabayanssulusmile
sabah 11de gittik hastaneye nst için 2 saat sıra bekledim 1 saatte bağlı kaldım, o sırada benim dr bi hatunu doğurttu çok keyifliydi izledim bendesempatiksalakcinni sonra muayeneye indiğimizde ordan dedi bakıyodun köşeden gördüm dedi sen çok rahat doğuracak bi kızsın dedikaydirigubbakcemile2 ağrılar sancılarım hepsi npormalmiş kızlar bunlar şiddetlenecek we doğum sancısına dönüşecek dedi yani normal o adet sancısı gibi ağrılar bel ağrıları boşuna kuduruklaşmayın asabını bozmayın adamın, bunlar iyi günleriniz beni dün gece yine sancı uykumdan uyandırdı ama dediğim gibi normalmişşşş!!! nst sancılarım 15 dakika aralıklarla 30 derecelerde seyretti...
gelelim kızıma kızım bekeldiğim kadar kilo almamış canlar ben 2 kilo almışım:sinifsinif: 15 günde kızım 300grşuan 2342grmmış dr uzun ince bi kız olacak ddi boyuda 68mm hesapladım 48 cm oluyor. çatı muayenesi yine yapıldı 1 cm açılmam warmış ama hastaneye yatacak kadar önemli bişey değil dedi yani bi 15 gün daha doğurmazsın en az dedi şubatın 15ine kadar rahat ol dedi, çantanıda haftaya hazırla dedi hatırladıklarım böle kızeler
canım o sırt ayarlama yeri dandik geldi yani evdeyken falan baktımda tutup itiyorum inmiyo ama cocuk 3 yaşına geldinde bindiririm yani pazara giderken bi dirense arabada oldu gibi sırt kısmı yatacak gibime geiyor işin acı tarafı araba hafif ancak buda cok uzun sene kullanamayacağız havası veriyor bana
canım yatar pozisyondayken tentesi öne kadar ınıyor ama yinede sinmedi içime
diğer gösterim ara daha saglam gözüyo zaetn değiştirirsem ana kucagı almıyacapğım ebru biizm kendi arabamız yok şuanda şirket arabasını felan alıyo eşim zaten bizde klaıyor ama yinede anakucagı almam yani değiştirirsem
aldımız yerle bi görüşssem iyi olcak ancak eşiim istemiyor canta takımımla takım yaptık arabayı lacivert turkuaz arabamız cantamızda öyle neyse illa canta uyacak diye biş yok değilmi?
sence sırt kısmı inermi yani düşermi cocuk büyüdünde
birde tentesi normal konumdayken cok acık değilmi kuzumun gözüne gözüne girecek güneş
Hasrett nerdesinn anacımm
dogummu seyrettinn
normalmiymiydi dicem kızıcan gene :)
senin erken dogum riskin neden var bakım
yatak verdimi sanada
fififi yasakk artıkk haa dimmi
kilosuda iyi bee sende kafana takma bidajki gidişi nde tontiş olur
hemdesende çok zarif bi kızsın bence sana benzeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?