2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada ben hastane cantasını hazırladım içine;
Hastane çıkışı
1 tane tulum
1 tane takım,sapka,eldiven,yakalık
2 tane cıt cıtlı body
2 tane alt patıklı pijama
2 tane zıbın
2 tane corap
3 tane agız mendılı
1 tane yelek
1 tane hırka
2 tane patik
11 tane bez
Pazen battaniye
Kalın battanıye

Kendım ıcın,

2 tane pijama takımı
1 tane gecelik
1 normal bi emzirme sütyeni
4 tane alt camasır
2 tane atlet
Havlu
Hırka
Terlik
Diş macunu,fırcası
Selpak
2 tane gece orkıd

Eksıklerım var farkındayım ama bi turlu neler oldugunu bulamadım yardımcı olsanız CADIARZUCADIARZU

yani çok gerekli değil aslında ilk 6 ay kullanılıyor sadece o ana kuçakları..sonra sığmıyor zaten içine..araba durumunuz yoksa hiç gerek yok gerçekten...dedimya ben ilkimde kullanmadım..brde elde kullanmak için böyle sepet gibi ağır oluyor,kullanılmıyor...

Son düzenleme:

Maşallah bebeğine Hasret cim

biberon,kendine tarak falan .?gögüspedi...?gögüs ucu,çorap kendine

Son düzenleme:
Hepatit ve Hasret ikinizinde gözü aydın
Hasretciğim maşallah sana amma metanetli hatunsun benim gibi sempatiksalakcinni

Geçen hafta bahsetmiştim 38. haftasında olan arkadaşım bana gelmişti...
Bugün doktor kontrolü vardı çatı muaynesinde fenalık geçirmiş kendini kasmış ve sonradan kanama olmuş...
Çarşamba ya da perşembe sezeryan olacak yüksek ihtimal...
Çok korkuyor doğumun her çeşidinden Allah yardımcısı olsun...

allah yardımcısı olsun...kasmamak lazım...

Allah yardımcısı olsun bende çok korkuyorum ya catı muanesinden kasınca tehlıkelı de oluyor dimi :çok üzgünüm:

Allah yardımcısı olsun bende çok korkuyorum ya catı muanesinden kasınca tehlıkelı de oluyor dimi :çok üzgünüm:

ya onun ilk gecesinde de çok kanaması olmuştu doktora falan gitmek zorunda kalmıştı o zamandan beri o çatala çıkmak ona ölüm geliyor zaten durumu biraz farklı yani

korkma ne yapalım bebelerimiz için değer...
opuyorumnanaktan

Acaba göbek bandına hastanede ihtiyaç olur mu
Bide bu göbek bandı ne işe yarıyor bebek banyo yaptıktan sonra göbeği dusune kadar mı kullanılıyordu :bbo:

Hasret iyi haberlerle gelmene sevindim. maaşallah bebişe ne güzel işte manken gibi olacakmış zemuszemus tabii sen yemişin bebişe bir şey bırakmamışsın. şimdiden rejim mi yaptırıyon yavrucağa. ama merak ettim 2 saat sıra bekleyince hastanede olay çıkarmadın mı? alsanaalsanasmile hayırlısıyla doğur bacım.. şubat anası da olsan kabul edecez artık seni napalım :1hug:

bu kaynanalara kaldımı zaten.kötükedihüso.çorapta koy kendine...

selkie ben yünlü çorap almayı düşünüyorum. doğumdan sonra çok üşünüyormuş zaten benim normalde de ayaklar ısınmıyor. sence çok kalın mı olur?

Bide bu göbek bandı ne işe yarıyor bebek banyo yaptıktan sonra göbeği dusune kadar mı kullanılıyordu :bbo:

bacım göbek bandı da ne ki? benim öyle bir bandım falan yok. nerden alınıyor? nasıl bir şey?

olmuşş olmuşşş

ayy hanı cok agrısı olan dımıı
oone bee

Kızlar bebek telsizi aldınız mı?Ben daha almadım.Acaba hangi marka ve hangi model daha iyi?

ewet kapı açıktı sadece perde çekmişlerdi ama kadının bacaklarını we doktoru görüyodum sadece orayı görmüyodum kadın bağıra çağıra doğurdu walla
kızlar gözünüz aydın masallah minnoşlara kocaman olmuşlar...opuyorumnanaktanzemuszemus

dr da öle dedi e dedi siz ikinizde incesiniz birazda genetikle ilgili dedi zayıf bi bebek olmayacak sonuçta normal kilosunda doğacak dedi
ewet canım normal doğum du tabii ameliyathaneye girip sezaryen izlemedik heraldealsanaalsanasmile ya erken doğum riski değil 33+2 iken sancılarım çıktı nstde dr da işte dikkat etmelisin 2 hafta daha doğmasın falan demişti.. bide 2,3 gündür ağrılar hissediorum adet sancısı gibi bazen birazdaha fazla onlarda normalmiş zaten bunlar iyi günlerimizmiş:)

Maşallah bebeğine Hasret cim

hepiniz sağolun canlarım bu arada doğumun yaklaştığı gece uykudan uyanıp ewde wolta atmaya falan başlıyomuşuz, uykusuz gecelerden yani şimdi dicekjsiniz zaten öyle ama bu hissedilir derecede farklı olurmuş uyanıp uyanıp rahatsız olurmuşuz ben walla deliksiz uyuyorum:) sadece ağrım oldu 2 gece uyandım işte o da uyumuşum tekrar büzüşüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…