- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.201
ama illadaolmazsa olmaz değil ama dimi ebru öyleyse?
sen araba kullanıyosan illaki lazım ama benim öyle bi durumum yok canım olursada oto koltugu alırım direk daha sonra zaetn araba alcamıza benim herif bida bebek yapalım der :) malum bizimki zevk bebek değil tüp bebek başka sansımız yok çünkü
benim herif çok begenerek aldı ancakugaı takılcak diye vs kolay kolay yanaşmıcaktır birde bunun için trip atayımm hahh kötükedihüso
mail attm bakalım ne dicek
aksam bana corba yapacakmış yatagıma getirip içirecekmiş pehhh Çok üzgünüm çoook
ben şımarmak istiyorumm
selm canlar şükür geldim sonundabayanssulusmile
sabah 11de gittik hastaneye nst için 2 saat sıra bekledim 1 saatte bağlı kaldım, o sırada benim dr bi hatunu doğurttu çok keyifliydi izledim bendesempatiksalakcinni sonra muayeneye indiğimizde ordan dedi bakıyodun köşeden gördüm dedi sen çok rahat doğuracak bi kızsın dedikaydirigubbakcemile2 ağrılar sancılarım hepsi npormalmiş kızlar bunlar şiddetlenecek we doğum sancısına dönüşecek dedi yani normal o adet sancısı gibi ağrılar bel ağrıları boşuna kuduruklaşmayın asabını bozmayın adamın, bunlar iyi günleriniz beni dün gece yine sancı uykumdan uyandırdı ama dediğim gibi normalmişşşş!!! nst sancılarım 15 dakika aralıklarla 30 derecelerde seyretti...
gelelim kızıma kızım bekeldiğim kadar kilo almamış canlar ben 2 kilo almışım:sinifsinif: 15 günde kızım 300grşuan 2342grmmış dr uzun ince bi kız olacak ddi boyuda 68mm hesapladım 48 cm oluyor. çatı muayenesi yine yapıldı 1 cm açılmam warmış ama hastaneye yatacak kadar önemli bişey değil dedi yani bi 15 gün daha doğurmazsın en az dedi şubatın 15ine kadar rahat ol dedi, çantanıda haftaya hazırla dedi hatırladıklarım böle kızeler
Kızlar bu arada ben hastane cantasını hazırladım içine;
Hastane çıkışı
1 tane tulum
1 tane takım,sapka,eldiven,yakalık
2 tane cıt cıtlı body
2 tane alt patıklı pijama
2 tane zıbın
2 tane corap
3 tane agız mendılı
1 tane yelek
1 tane hırka
2 tane patik
11 tane bez
Pazen battaniye
Kalın battanıye
Kendım ıcın,
2 tane pijama takımı
1 tane gecelik
1 normal bi emzirme sütyeni
4 tane alt camasır
2 tane atlet
Havlu
Hırka
Terlik
Diş macunu,fırcası
Selpak
2 tane gece orkıd
Eksıklerım var farkındayım ama bi turlu neler oldugunu bulamadım yardımcı olsanız CADIARZUCADIARZU
biberon,kendine tarak falan .?gögüspedi...?
Hepatit ve Hasret ikinizinde gözü aydın
Hasretciğim maşallah sana amma metanetli hatunsun benim gibi sempatiksalakcinni
Geçen hafta bahsetmiştim 38. haftasında olan arkadaşım bana gelmişti...
Bugün doktor kontrolü vardı çatı muaynesinde fenalık geçirmiş kendini kasmış ve sonradan kanama olmuş...
Çarşamba ya da perşembe sezeryan olacak yüksek ihtimal...
Çok korkuyor doğumun her çeşidinden Allah yardımcısı olsun...
Onları daha almadık kaynanam alcakmıs bıberonlarını falan ama bi turlu alamadı kötükedihüsokötükedihüso
Bugün doktor kontrolü vardı çatı muaynesinde fenalık geçirmiş kendini kasmış ve sonradan kanama olmuş...
allah yardımcısı olsun...kasmamak lazım...
bu kaynanalara kaldımı zaten.kötükedihüso.çorapta koy kendine...
Allah yardımcısı olsun bende çok korkuyorum ya catı muanesinden kasınca tehlıkelı de oluyor dimi :çok üzgünüm:
selm canlar şükür geldim sonundabayanssulusmile
sabah 11de gittik hastaneye nst için 2 saat sıra bekledim 1 saatte bağlı kaldım, o sırada benim dr bi hatunu doğurttu çok keyifliydi izledim bendesempatiksalakcinni sonra muayeneye indiğimizde ordan dedi bakıyodun köşeden gördüm dedi sen çok rahat doğuracak bi kızsın dedikaydirigubbakcemile2 ağrılar sancılarım hepsi npormalmiş kızlar bunlar şiddetlenecek we doğum sancısına dönüşecek dedi yani normal o adet sancısı gibi ağrılar bel ağrıları boşuna kuduruklaşmayın asabını bozmayın adamın, bunlar iyi günleriniz beni dün gece yine sancı uykumdan uyandırdı ama dediğim gibi normalmişşşş!!! nst sancılarım 15 dakika aralıklarla 30 derecelerde seyretti...
gelelim kızıma kızım bekeldiğim kadar kilo almamış canlar ben 2 kilo almışım:sinifsinif: 15 günde kızım 300grşuan 2342grmmış dr uzun ince bi kız olacak ddi boyuda 68mm hesapladım 48 cm oluyor. çatı muayenesi yine yapıldı 1 cm açılmam warmış ama hastaneye yatacak kadar önemli bişey değil dedi yani bi 15 gün daha doğurmazsın en az dedi şubatın 15ine kadar rahat ol dedi, çantanıda haftaya hazırla dedi hatırladıklarım böle kızeler
bu kaynanalara kaldımı zaten.kötükedihüso.çorapta koy kendine...
Acaba göbek bandına hastanede ihtiyaç olur mu
Bide bu göbek bandı ne işe yarıyor bebek banyo yaptıktan sonra göbeği dusune kadar mı kullanılıyordu :bbo:
olmuşş olmuşşşKızlar bu arada ben hastane cantasını hazırladım içine;
Hastane çıkışı
1 tane tulum
1 tane takım,sapka,eldiven,yakalık
2 tane cıt cıtlı body
2 tane alt patıklı pijama
2 tane zıbın
2 tane corap
3 tane agız mendılı
1 tane yelek
1 tane hırka
2 tane patik
11 tane bez
Pazen battaniye
Kalın battanıye
Kendım ıcın,
2 tane pijama takımı
1 tane gecelik
1 normal bi emzirme sütyeni
4 tane alt camasır
2 tane atlet
Havlu
Hırka
Terlik
Diş macunu,fırcası
Selpak
2 tane gece orkıd
Eksıklerım var farkındayım ama bi turlu neler oldugunu bulamadım yardımcı olsanız CADIARZUCADIARZU
ayy hanı cok agrısı olan dımııHepatit ve Hasret ikinizinde gözü aydın
oone beeAcaba göbek bandına hastanede ihtiyaç olur mu
Bide bu göbek bandı ne işe yarıyor bebek banyo yaptıktan sonra göbeği dusune kadar mı kullanılıyordu :bbo:
ayy hanı cok agrısı olan dımıı
Kızlar bebek telsizi aldınız mı?Ben daha almadım.Acaba hangi marka ve hangi model daha iyi?
ewet kapı açıktı sadece perde çekmişlerdi ama kadının bacaklarını we doktoru görüyodum sadece orayı görmüyodum kadın bağıra çağıra doğurdu wallakızım nasıl seyrettin kaını doğururken kapı açıkmıydıki...
maşallah kızınada...güzel ince yapılı bir hatun olaçak demekki..sağlığı yerinde olsunda...
yok kullanmadım ben canım hiç...
canım bu arabada güzelmiş,sen bilirsin ama seyahatte falan ana kuçağı lazım olur...
guclubacismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar gözünüz aydın masallah minnoşlara kocaman olmuşlar...opuyorumnanaktanzemuszemus
dr da öle dedi e dedi siz ikinizde incesiniz birazda genetikle ilgili dedi zayıf bi bebek olmayacak sonuçta normal kilosunda doğacak dedicanım o sırt ayarlama yeri dandik geldi yani evdeyken falan baktımda tutup itiyorum inmiyo ama cocuk 3 yaşına geldinde bindiririm yani pazara giderken bi dirense arabada oldu gibi sırt kısmı yatacak gibime geiyor işin acı tarafı araba hafif ancak buda cok uzun sene kullanamayacağız havası veriyor bana
canım yatar pozisyondayken tentesi öne kadar ınıyor ama yinede sinmedi içime
diğer gösterim ara daha saglam gözüyo zaetn değiştirirsem ana kucagı almıyacapğım ebru biizm kendi arabamız yok şuanda şirket arabasını felan alıyo eşim zaten bizde klaıyor ama yinede anakucagı almam yani değiştirirsem
aldımız yerle bi görüşssem iyi olcak ancak eşiim istemiyor canta takımımla takım yaptık arabayı lacivert turkuaz arabamız cantamızda öyle neyse illa canta uyacak diye biş yok değilmi?
sence sırt kısmı inermi yani düşermi cocuk büyüdünde
birde tentesi normal konumdayken cok acık değilmi kuzumun gözüne gözüne girecek güneş
Hasrett nerdesinn anacımm
dogummu seyrettinn
normalmiymiydi dicem kızıcan gene :)
senin erken dogum riskin neden var bakım
yatak verdimi sanada
fififi yasakk artıkk haa dimmi
kilosuda iyi bee sende kafana takma bidajki gidişi nde tontiş olur
hemdesende çok zarif bi kızsın bence sana benzeyecek
Maşallah bebeğine Hasret cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?