- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.121
Günaydın herkese.. Ben berbat durumdayım yine, bulantılar beni mahvediyor, hiçbir şey yiyemez oldum, su dahi içemiyorum, ondan bile tiksiniyorum yaa... Allah yardımcımız olsun hepimizin..
Günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan bugün 10 haftaya girdim Allaha şükür.Ya bende çok bulantı yok tiksinme var ama yine yiyorum aç kalmıyorum yani.Ama hiç kilo artışı yok 55 kiloyla hamileliğe başladım şuan 52 kiloyum.tiksintiden dolayı çok şey yiyemiyorum ama ne bileyim artık bu haftalardan sonra mı başlayacak kilo alımı?siz ne durumdasınız?
selam kızlar...size birşey sormak istiyorum bendesarı renkte çok akıntı oluyo sizdede oluyomu acaba....
ben 51 kilo ile hamile kaldım, şu an 49 kiloyum. tiksinme yok bende ama bulantı çok fena... yine de kendimi zorluyorum, aç kalmamaya çalışıyorum dediğin gibi. sanırım 11.-12. haftadan sonra kilo alımı başlayacak, bebeğin de büyümesiyle birlikte...
Herhalde canım dediğin gibi olacak.Bazen endişeleniyorum beslenemiyecek diye ama ilk 3 ay anne çok az da yese bebek yine beslenirmiş.Önemli olan 12.haftadan sonra iyi beslenmeye başlamak diyor uzmanlar.Ah şu tiksinti bir bitseydi acaba diyorum 12.haftaya gelince geçer mi.çünkü şuan bırak kokusunu görmeye tahammül edemediğim şeyler var.Örneğin et-balık asla yiyemeyecekmişim gibi geliyor.
canım yaa bende aynen sen gibiyim yomu bu bulantıların çaresi(((((((((3 gündür su içemiyorum yani düşün doktorunun haberi varmı bende salı günü gidicem o yüzden aramadım doktorumu ((( çok geçmiş olsun sanada
bende oluyor canımcım,hemen hemen hergün.bazen aşırı bazen az.ama duyduğuma göre normalmiş,.CADIARZU
Merhaba; bugun öğleden önce doktorumu aradım fakat ulaşamadım, benimde salı günü randevum var, salı gününü bekleyecem artık napalım, bu arada kendimi çok daha kötü hissedersem giderim acilen doktora, sana da geçmiş olsun, ben bulantım olunca limon yiyordum geçiyordu ama şimdi hiçbir faydası yok, bulantının hemen ardından istifra ediyorum çünkü(
Merhaba; bugun öğleden önce doktorumu aradım fakat ulaşamadım, benimde salı günü randevum var, salı gününü bekleyecem artık napalım, bu arada kendimi çok daha kötü hissedersem giderim acilen doktora, sana da geçmiş olsun, ben bulantım olunca limon yiyordum geçiyordu ama şimdi hiçbir faydası yok, bulantının hemen ardından istifra ediyorum çünkü(
o kadar paniğe kapılıyorumki o akıntı gelince koyu sarı olunca ister istemez korkutuyo insanı doktorum herşey iyi hamileliğinin keyfini çıkart dedi ama ben hala dikenler üstündeyim...
sitemizin güzel anneleri selam:)benim mide bulantıları azaldı ama devam ediyor tabii.sizde durumlar nasıl 11 haftaya girdik allaha şükür.bugün belim çok ağrıyor.normalmi sizce.
mrb canim kabizlik sorunu bende de cogu zaman oluyor.bol bol portakal suyu ic armut ye ve kuru kayisi ye faydasina goreceksinkaydirigubbakcemile5
ben de akşamları çok üşüyorum uzun kollular çoraplar yüzüm bile buz tutyo sanki kış gibi
selam kızlar...size birşey sormak istiyorum bendesarı renkte çok akıntı oluyo sizdede oluyomu acaba....
simenaycım çok geçmiş olsun...
ben istifra etmiyorum ama bu aralar bulantıyı hiç birşey kesmiyor, çok iyi anlıyorum seni. ne limon, ne kraker ne başka birşey, yedikten en geç yarım saat sonra öğürmeye başlıyorum.
çok zor biliyorum ama bol bol su içmeye çalış canım, en azından daha da düşmesin vücut direncin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?