2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay yok onun için yedim işte balı pekmezi dr işte sizde çok kilolu değilsiniz normal falan deddi, bnde gitmemm nan şubat annişlerine zaten emin ol ben şu bat 15de beklmeye başklicam benle birlkte çok mart annesi dökülecek siz merak etmeyinolumunekankayizsmile

kızlar temizlik bitti nihayet:)) mis gibi oldu ev valla ohh rahatladım.:))
MAVıDÜŞLER tatlım rahim mideye baskı yapıyor ben ilaç kullanıyorum ecmedi benimki baska türlü.dr unla konuş istersen gecmiş olsunn

zaten biz de sayfayı ocak-şubat-mart hatta nisan anneleri olarak değiştirmeye karar verdik :sm_cool:
onu nasıl doğummuş öyle. ben öyle umuma açık doğuramam kardeşim...:umursamaz:

canımcım gözünaydın maşallah bebişine
benimki de 300 gr almış son 15 gündee sinirlendik ya malum şahıslara ben ona verdim:))sinrilenmiycem artık sen de sallama..dikkat et kendine canım acılman da varmış bak
opuyorumnanaktan

kızlar temizlik bitti nihayet:)) mis gibi oldu ev valla ohh rahatladım.:))
MAVİDÜŞLER tatlım rahim mideye baskı yapıyor ben ilaç kullanıyorum ecmedi benimki baska türlü.dr unla konuş istersen gecmiş olsunn

hadi güle güle pislet:) hayatım 2700olmuş tontişin hala zayıfmı diorsun ben oturup ağlıyayım o zaman 2342grmafoldumben çok iyi oğlunun kilosu şimdi haftada 200,250gr alacağını hesap edersen süper kiloda doğacak bnmkide 15 günde 300gr almış neydek şimdi, dr sağlıklı diosa sorun yok bncekaydirigubbakcemile5

Kaynanam balık almıs yedim geldim hemencik cokacimcoook:içelim:

Kızlar dışarıda acayıp ruzgar esiyor yarın kesin kar yağacak :tomato::tomato:

Gülay bende bilmiyorum ki nedir eksik listesinde yazmışım bende öyle bi tahmin yürüttüm ama bilen varsa göbek bağı bandını açıklayabilir mi?

ewet hayatım ben sölemiyim deedim daha çok üzülme die ama sen zaten farkındasın bende ona yordum eşimede söyledim 500gr alması gerekiodu en az ama işte kafamız bi rahat edemiokiinsancıkların küçük beyinleriyle sawaşmaktan! o da sustu hiç bişey demedi sen takma kafana hiç bişeyi herkes konuşsun dursun dedibayanssulusmile
umarım şu an hamileyim üzlmiyim die beni geçiştirmiyo we gerçekten böyle düşünüyodur:çok üzgünüm:

gereksiz bişey canım anneme sordum oda bilmiyor, bugün 3 bebek giydirdiler gözümün önünde yeni doğmuş hiç birine öyle bişey takmadılar bilemiorum...

yok tatlım hep haftada 250-300 gr alıyordu.bu sefer 150 gr almış ben de zayılamışım galiba hiç kilo almamışım.strese girdim bebek de az beslendi galiba diye düşündüm..o yüzden üzüldüm bebeğimi de üzdüm benim yüzümden beslenemedi diye..
sağlıkları yerinde ya ha 2 kilo ha 4 kilo doğmuşlar yeterki sağ salim kucağımıza alalım:)):Saruboceq:

alkisalkisalkis:1hug:

zaten biz de sayfayı ocak-şubat-mart hatta nisan anneleri olarak değiştirmeye karar verdik :sm_cool:
onu nasıl doğummuş öyle. ben öyle umuma açık doğuramam kardeşim...:umursamaz:

kız ne umuma açık olacak perde çekili sadece meraklı nstciler ( yani ben) kafayı uzatınca gördüm ayaklarını we doktoru tabi sadece

en azından 3ten az doğmayacaklar bu da çok normal bi kilo bnce sewinmeliyiz:1hug:

Acaba göbek bandına hastanede ihtiyaç olur mu
Bide bu göbek bandı ne işe yarıyor bebek banyo yaptıktan sonra göbeği dusune kadar mı kullanılıyordu :bbo:

canım göbek bandı bebeğin karnına göbeğine sarılıyor..göbeği bir yere takılıp açıtmasın diye...çok gerekli değil...

canım ben hiç üşümemiştim oğlumdan sonra doğumda ama hastane çok sıcaktı...sen yinede tedbirli ol..ama normal çorapta al sıcaklarsan değiştirirsin...

ewet kapı açıktı sadece perde çekmişlerdi ama kadının bacaklarını we doktoru görüyodum sadece orayı görmüyodum kadın bağıra çağıra doğurdu walla

[/B]

ay ben vazgeçtim medicanada yapmam doğumu falan..ne öle perde arkasında ben atlasta doğum yaptım o hastanede bile ayrıydı doğum odası...lan ben orda birileri makinadayken doğuramam bile...

]

Son düzenleme:
yaw nilüferşaha söliyelim girmeyen kayıtlı kullanıcıları temizlesin listeden sadece bizler olalım 100küsür kişi war çoğunu tanımıyorum walla, bizle muhabbeti olmayanlar bu topici kullanmayanlar olmasın bence bizde bilelim herksei yaniiii

bende onu diyerum canım işte..biri doğuruyo geliyo nickini bile bilmiyoruz,tanımıyoruz...birde bir sürü listeye yazılıyorlar...insan yazıldın madem listeye arada uğrar merhaba der hal hatır sorar...demi ama?

Ya ben ne uyuşuk birşey oldum böyle acaba hamilelikten mi
Sanki üzerimde 1 ton yük var laelaelaelaelae

Şuan doğurduğumu bilsem bırakın beni doktoru getirin derim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

cengizimde caymayıp benle girerse doğuma kapattırır zaten kapıyı onun ellerini ısırıcam saçlarını koparıcam o acıylaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…