- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.221
Hasret iyi haberlerle gelmene sevindim. maaşallah bebişe ne güzel işte manken gibi olacakmış zemuszemus tabii sen yemişin bebişe bir şey bırakmamışsın. şimdiden rejim mi yaptırıyon yavrucağa. ama merak ettim 2 saat sıra bekleyince hastanede olay çıkarmadın mı? alsanaalsanasmile hayırlısıyla doğur bacım.. şubat anası da olsan kabul edecez artık seni napalım :1hug:
selkie ben yünlü çorap almayı düşünüyorum. doğumdan sonra çok üşünüyormuş zaten benim normalde de ayaklar ısınmıyor. sence çok kalın mı olur?
bacım göbek bandı da ne ki? benim öyle bir bandım falan yok. nerden alınıyor? nasıl bir şey?
ay yok onun için yedim işte balı pekmezi dr işte sizde çok kilolu değilsiniz normal falan deddi, bnde gitmemm nan şubat annişlerine zaten emin ol ben şu bat 15de beklmeye başklicam benle birlkte çok mart annesi dökülecek siz merak etmeyinolumunekankayizsmile
selm canlar şükür geldim sonundabayanssulusmile
sabah 11de gittik hastaneye nst için 2 saat sıra bekledim 1 saatte bağlı kaldım, o sırada benim dr bi hatunu doğurttu çok keyifliydi izledim bendesempatiksalakcinni sonra muayeneye indiğimizde ordan dedi bakıyodun köşeden gördüm dedi sen çok rahat doğuracak bi kızsın dedikaydirigubbakcemile2 ağrılar sancılarım hepsi npormalmiş kızlar bunlar şiddetlenecek we doğum sancısına dönüşecek dedi yani normal o adet sancısı gibi ağrılar bel ağrıları boşuna kuduruklaşmayın asabını bozmayın adamın, bunlar iyi günleriniz beni dün gece yine sancı uykumdan uyandırdı ama dediğim gibi normalmişşşş!!! nst sancılarım 15 dakika aralıklarla 30 derecelerde seyretti...
gelelim kızıma kızım bekeldiğim kadar kilo almamış canlar ben 2 kilo almışım:sinifsinif: 15 günde kızım 300grşuan 2342grmmış dr uzun ince bi kız olacak ddi boyuda 68mm hesapladım 48 cm oluyor. çatı muayenesi yine yapıldı 1 cm açılmam warmış ama hastaneye yatacak kadar önemli bişey değil dedi yani bi 15 gün daha doğurmazsın en az dedi şubatın 15ine kadar rahat ol dedi, çantanıda haftaya hazırla dedi hatırladıklarım böle kızeler
kızlar temizlik bitti nihayet:)) mis gibi oldu ev valla ohh rahatladım.:))
MAVİDÜŞLER tatlım rahim mideye baskı yapıyor ben ilaç kullanıyorum ecmedi benimki baska türlü.dr unla konuş istersen gecmiş olsunn
canımcım gözünaydın maşallah bebişine
benimki de 300 gr almış son 15 gündee sinirlendik ya malum şahıslara ben ona verdim:))sinrilenmiycem artık sen de sallama..dikkat et kendine canım acılman da varmış bak
opuyorumnanaktan
Kaynanam balık almıs yedim geldim hemencik cokacimcoook:içelim:
Kızlar dışarıda acayıp ruzgar esiyor yarın kesin kar yağacak :tomato::tomato:
Gülay bende bilmiyorum ki nedir eksik listesinde yazmışım bende öyle bi tahmin yürüttüm ama bilen varsa göbek bağı bandını açıklayabilir mi?
hadi güle güle pislet:) hayatım 2700olmuş tontişin hala zayıfmı diorsun ben oturup ağlıyayım o zaman 2342grmafoldumben çok iyi oğlunun kilosu şimdi haftada 200,250gr alacağını hesap edersen süper kiloda doğacak bnmkide 15 günde 300gr almış neydek şimdi, dr sağlıklı diosa sorun yok bncekaydirigubbakcemile5
ewet hayatım ben sölemiyim deedim daha çok üzülme die ama sen zaten farkındasın bende ona yordum eşimede söyledim 500gr alması gerekiodu en az ama işte kafamız bi rahat edemiokiinsancıkların küçük beyinleriyle sawaşmaktan! o da sustu hiç bişey demedi sen takma kafana hiç bişeyi herkes konuşsun dursun dedibayanssulusmile
umarım şu an hamileyim üzlmiyim die beni geçiştirmiyo we gerçekten böyle düşünüyodur:çok üzgünüm:
gereksiz bişey canım anneme sordum oda bilmiyor, bugün 3 bebek giydirdiler gözümün önünde yeni doğmuş hiç birine öyle bişey takmadılar bilemiorum...
zaten biz de sayfayı ocak-şubat-mart hatta nisan anneleri olarak değiştirmeye karar verdik :sm_cool:
onu nasıl doğummuş öyle. ben öyle umuma açık doğuramam kardeşim...:umursamaz:
yok tatlım hep haftada 250-300 gr alıyordu.bu sefer 150 gr almış ben de zayılamışım galiba hiç kilo almamışım.strese girdim bebek de az beslendi galiba diye düşündüm..o yüzden üzüldüm bebeğimi de üzdüm benim yüzümden beslenemedi diye..
sağlıkları yerinde ya ha 2 kilo ha 4 kilo doğmuşlar yeterki sağ salim kucağımıza alalım:)):Saruboceq:
Acaba göbek bandına hastanede ihtiyaç olur mu
Bide bu göbek bandı ne işe yarıyor bebek banyo yaptıktan sonra göbeği dusune kadar mı kullanılıyordu :bbo:
Hasret iyi haberlerle gelmene sevindim. maaşallah bebişe ne güzel işte manken gibi olacakmış zemuszemus tabii sen yemişin bebişe bir şey bırakmamışsın. şimdiden rejim mi yaptırıyon yavrucağa. ama merak ettim 2 saat sıra bekleyince hastanede olay çıkarmadın mı? alsanaalsanasmile hayırlısıyla doğur bacım.. şubat anası da olsan kabul edecez artık seni napalım :1hug:
selkie ben yünlü çorap almayı düşünüyorum. doğumdan sonra çok üşünüyormuş zaten benim normalde de ayaklar ısınmıyor. sence çok kalın mı olur?
bacım göbek bandı da ne ki? benim öyle bir bandım falan yok. nerden alınıyor? nasıl bir şey?
ewet kapı açıktı sadece perde çekmişlerdi ama kadının bacaklarını we doktoru görüyodum sadece orayı görmüyodum kadın bağıra çağıra doğurdu walla
[/B]
yaw nilüferşaha söliyelim girmeyen kayıtlı kullanıcıları temizlesin listeden sadece bizler olalım 100küsür kişi war çoğunu tanımıyorum walla, bizle muhabbeti olmayanlar bu topici kullanmayanlar olmasın bence bizde bilelim herksei yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?