2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bir tembellik cöktü ki sormayınn bişey yapasım yokk boshayallersmile
selkie hasret liste ile ilgili olarak katılayrum sizea.s

bende onu diyerum canım işte..biri doğuruyo geliyo nickini bile bilmiyoruz,tanımıyoruz...birde bir sürü listeye yazılıyorlar...insan yazıldın madem listeye arada uğrar merhaba der hal hatır sorar...demi ama?

aynen öyle düşünüyorum kimseyi tanımıyoruz doğurduklarını bile başka yerlerden öğrenip listemiz alıyoruz bu işe son wermeli bize bildiri yapmayanı biz arayıp tarayp bulup mart annesi diye yazmayalım

hasret gözünaydın bebkinede masallah..banada öyle geliorki biz mart anneleri digerleri gibi subatta dökülcez..saglıklı olsunlarda..

evet ya..gülenede söyleyelim oda mart meleklerine eklemesin..kız düşüyor peşlerine listeye eklemek için...

Kaynanama dedım bugun ya ben cok korkuyorum ya anıden suyum gelırde ew dagınık olurrsa
Bıde ordan burdan donum cıkıyormus sonra dıye ayak ettım
Dıyo olur ınsanlık halı ben bakarım derler toplarım ne olcak sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

güsel bi taktik cok haklısın canım deniycem..

ya sorma ben de şaşırdımkaydirigubbakcemile3resmini de koymuşun ya :)) ne alaka hayır olsun inşallah dedim..güzeldi ama rüyam bence ..
canım plesentada falan problem yok şükür..son 10 gündür kaynanatör meselesi yüzünden cok gerildim sanırım o nedenle de bebeğim daha yavaş kilo aldoı..ben de kilo almamışım zaten..ama çok şükür sağlığımız yerinde..dr biraz zor döner bu dedi..yeri dar garibimin babası ööle diyoo anne minik olunca:))[/QUOTE]

canım benim insallah döner zillim yerini sewdi galiba..napalım mecbura kalırsak hep sezeryan olcaz..saglıkla gelsnlerde dünyaya..bende burayla yatıp burayla kalkıorm bazen..kafama bişi takılıo yarın kızlara sorarım diorum ayy asker arkadası olduk burda

bugün bana yarın sana hesabı..zamanı gelince bende dil ucuyla yardıma geleyimmi demeyi coook iyi bilirim neyse ya yaslılar zaten kimseden beklemiom bişe..

artık ewi pis dagınık bırakmaya gelmez cicişler gücümüz yettigince hazrlıklı olalım mümkünse donlarımızıda sallamayalım oraya buraya hehehehe

hepimiz atmayalım ya..kız hangi birini okuyacak...birimiz yollasın böyle düşündük diye...

yarın topic te söylesek de olur aslında..
ya da sen atarmısın hepimizin adına:))

canım benim insallah döner zillim yerini sewdi galiba..napalım mecbura kalırsak hep sezeryan olcaz..saglıkla gelsnlerde dünyaya..bende burayla yatıp burayla kalkıorm bazen..kafama bişi takılıo yarın kızlara sorarım diorum ayy asker arkadası olduk burda[/QUOTE]

inşallah tatlım sağol..benim sıpanın pek niyeti yok yeri de dar-tatlicadiarzu-
dimi ama ben de öyleyimmm hemen topic geliyo aklıma:))kızlar napıyo ki falan diyom iyiler mii..inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşcazz

evet ya..gülenede söyleyelim oda mart meleklerine eklemesin..kız düşüyor peşlerine listeye eklemek için...

ewet dimi gülay bulup çıkarıyo milleti zorla.. ona ilk gördüümüzde söliyelim girer birazdan ben çıkıcam ama olaylar yine karıştı sabah kayın peder we eşim kawga ettilerkaydirigubbakcemile2 oooohhh iyi oluyo cengoya dediklerim bir bir çıkıyo görsün ailesinin gerçek yüzünüalsanaalsanasmile

sabah kayınpeder almış karısını getrmiş dükkana millet gelinde dellenmeyin bu streste 2,5 kilo doğurcam walla allah korusun:Saruboceq:
eşim sabah erken kalktı siparişleri falan halledecek die bnde bi hawa aliim dedim yukarı çıkıp oda dioki gelme gelme boşwer yat uyu uykun kaçar bnde çıktım meğerse anası gelmiş dikiliyo baktım kapıda onu göörünce hemen ewe indim yarım saat sonra bi kawga annemle koştuk hemen merdiwenlere eşim babasına bağıorıyor ' siz kimsiniz peygambermisiniz sizle konuşmak zorundamı, beni piç gibi bırakmasaydınız düğünüme gelseydiniz o zaman konuşmak zorunda değil sizle falann die bağırıyo baktım heralde babası dediki karın konuşmuyo bizle annen geldi nie konuşmuyo falan dedi, eşimde werdi ağızlarınıon payını ben sizle yaşayamam dedi herkes işine baksın dedi dükkanda duruyosan dur durmuyosan kapı orda dedi:icecream: ohhh iyi oldu bnde keyifle dinledim daha neler neler konuşulduda şimdi yazarsam destan olur ama süperdi cengiz hiç eywallah etmedi walla:asigim:
biz doktora die çıktık sonra kayınpeder anneme demiş konuş kızınla bizle konuşmuyo karım gelecek burda kalacak bebeğe bakacak! annemde demiş git oğluna söyle banane istemiyolar zorlamı gelecekhihoyyyt ew ew üstüne olmaz demiş tartışmışlar biraz

artık ewi pis dagınık bırakmaya gelmez cicişler gücümüz yettigince hazrlıklı olalım mümkünse donlarımızıda sallamayalım oraya buraya hehehehe

Öyle canım artık şakası kalmadı git gide sona yaklaştık
Gerçi hala bna yalan gibi geliyor

Eşime geçen gün dedim 1 buçuk ay kaldı bna kızıyor ben heyecanlanıyorum uyuyamıyorum lütfen bana azda kalsa daha var de diyor Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

kızlar herkes karar verdi galiba bebeğinin adına..biz kaldık..eşim baştan beri kuzey istiyo benim içime sinmedi pek..daha sıradan bir isim istiyorum ben ne dersinizzz

Canım bak demedımmı gerekenı esın yapar o kadar stres yapıordun eşin seni sewıyor asla seven adam eşini ezdirmez o kadar stresine değdi mi yerimseniben

eşinin ağzına sağlık:teytey:hep böyle olabilseler keşkee...üzme sakın kendinii hhaaa bişey derlerse falan kukuna dinnet:)) rabbim duyuyor sesimizi sen bebişi düşünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…