- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.241
bende onu diyerum canım işte..biri doğuruyo geliyo nickini bile bilmiyoruz,tanımıyoruz...birde bir sürü listeye yazılıyorlar...insan yazıldın madem listeye arada uğrar merhaba der hal hatır sorar...demi ama?
kızlar bir tembellik cöktü ki sormayınn bişey yapasım yokk boshayallersmile
selkie hasret liste ile ilgili olarak katılayrum sizea.s
aynen öyle düşünüyorum kimseyi tanımıyoruz doğurduklarını bile başka yerlerden öğrenip listemiz alıyoruz bu işe son wermeli bize bildiri yapmayanı biz arayıp tarayp bulup mart annesi diye yazmayalım
tatlım sen de bu durumu eşinle güsel ve samimi bi şekilde ama sakince konuş ben hep öle yaparım,eşime benim tarzımı ve karakterimi biliyorsun bana sorulunca ben yok derim,senin annene geçer nazın benim de bebnim anneme ben sölesem olmaz ama sen söylersen olur çünkü sen onun evladısın gitmez zoruna hatta hak bile verir sana,annene deki annacim sorma eime soruncva olsada yok der çekinir benim eşim ayıp olur diye vs vs vs akıllı ol kız biraz
hadi o zamn hepimiz msj atalım nilüfere
bugün bana yarın sana hesabı..zamanı gelince bende dil ucuyla yardıma geleyimmi demeyi coook iyi bilirim neyse ya yaslılar zaten kimseden beklemiom bişe..Belki tuhafınıza gidecek ama bırakın kaynanayı görümceyi (ki zaten burda değiller) ablam,annem,yengelerimden bile isteyemiyorum.Herkes dillerinin ucuyla şöyle bir söylüyor ileride 'gittik işini yaptık'demesin kimse diye inanın herşeyi kendim yaptım.Rabbime şükürler olsun onun verdiği güç sayesinde öyle böyle bitti bir şekilde.Üstüne birde bunca şeye rağmen evime misafir olarak ablalarım abilerim annemler yeğenlerim geldi.Misafir bile ağırladım.Allahtan geldiklerinde bütün işlerim bitmişti gördüler evin halini baktılarki yapacak iş kalmamış şimdi kimse teklif bile etmiyor.Ben sevmiyorum yapılan iyiliklerin söylenmesini.Birde bir işi yapacaksan 'geleyimmi' denilmezki.Şu gün sana geliyorum dersin çıkar gider işini yapar yardım eder gelirsin.eğer sorarsan tabii ki 'yok sağol ben yapıyorum' diye cevap veririm.Çünkü ben böyle yapmıyorum.Gidiyorum ve verilen iş neyse yapıyorum geliyorum.Eşimde bende insanımızın yapısını bildiğimiz için ileride laf olmasın yeterki diye bütün işi kendim yapıyorum.Kendi ailemede arkadaşlarımada eşimin ailesinede bir istekte bulunmadım bir şey söylediklerinde hep reddettim.Kafam böyle daha rahat oluyor sanırım.Kendi ailem bile ağzını açıp bir şey söyleyemiyor hatta mahçup bile oluyorlar bir şey yapamadıkları için.Maddi olarakda aynı şekilde şükürler olsun ablam yada annem bir şey yaptıklarında çaktırmadan karşılığını hediye olarak yada ablamın çocuklarına harçlık olarak vermeye çalışıyorum.Aman ölümlü dünya ne olur ne olmaz.Aklım kalmasın kesinlikle içim rahat olsun istiyorum hep.Bir çoğunuza garip gelecek biliyorum ama kötü bir güvensizlik sorunum var galiba.Bu nedenle asla altta kalmamaya çalışmanın mücadelesini veriyorum.Canım acıyormu evet ama en azından karşımda konuşacak kimsenin olmadığını bilmenin huzurunu yaşayım istiyorum....
Kaynanama dedım bugun ya ben cok korkuyorum ya anıden suyum gelırde ew dagınık olurrsa
Bıde ordan burdan donum cıkıyormus sonra dıye ayak ettım
Dıyo olur ınsanlık halı ben bakarım derler toplarım ne olcak sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hepimiz atmayalım ya..kız hangi birini okuyacak...birimiz yollasın böyle düşündük diye...
ya sorma ben de şaşırdımkaydirigubbakcemile3resmini de koymuşun ya :)) ne alaka hayır olsun inşallah dedim..güzeldi ama rüyam bence ..
canım plesentada falan problem yok şükür..son 10 gündür kaynanatör meselesi yüzünden cok gerildim sanırım o nedenle de bebeğim daha yavaş kilo aldoı..ben de kilo almamışım zaten..ama çok şükür sağlığımız yerinde..dr biraz zor döner bu dedi..yeri dar garibimin babası ööle diyoo anne minik olunca:))
evet ya..gülenede söyleyelim oda mart meleklerine eklemesin..kız düşüyor peşlerine listeye eklemek için...
artık ewi pis dagınık bırakmaya gelmez cicişler gücümüz yettigince hazrlıklı olalım mümkünse donlarımızıda sallamayalım oraya buraya hehehehe
kızlar herkes karar verdi galiba bebeğinin adına..biz kaldık..eşim baştan beri kuzey istiyo benim içime sinmedi pek..daha sıradan bir isim istiyorum ben ne dersinizzz
ewet dimi gülay bulup çıkarıyo milleti zorla.. ona ilk gördüümüzde söliyelim girer birazdan ben çıkıcam ama olaylar yine karıştı sabah kayın peder we eşim kawga ettilerkaydirigubbakcemile2 oooohhh iyi oluyo cengoya dediklerim bir bir çıkıyo görsün ailesinin gerçek yüzünüalsanaalsanasmile
sabah kayınpeder almış karısını getrmiş dükkana millet gelinde dellenmeyin bu streste 2,5 kilo doğurcam walla allah korusun:Saruboceq:
eşim sabah erken kalktı siparişleri falan halledecek die bnde bi hawa aliim dedim yukarı çıkıp oda dioki gelme gelme boşwer yat uyu uykun kaçar bnde çıktım meğerse anası gelmiş dikiliyo baktım kapıda onu göörünce hemen ewe indim yarım saat sonra bi kawga annemle koştuk hemen merdiwenlere eşim babasına bağıorıyor ' siz kimsiniz peygambermisiniz sizle konuşmak zorundamı, beni piç gibi bırakmasaydınız düğünüme gelseydiniz o zaman konuşmak zorunda değil sizle falann die bağırıyo baktım heralde babası dediki karın konuşmuyo bizle annen geldi nie konuşmuyo falan dedi, eşimde werdi ağızlarınıon payını ben sizle yaşayamam dedi herkes işine baksın dedi dükkanda duruyosan dur durmuyosan kapı orda dedi:icecream: ohhh iyi oldu bnde keyifle dinledim daha neler neler konuşulduda şimdi yazarsam destan olur ama süperdi cengiz hiç eywallah etmedi walla:asigim:
biz doktora die çıktık sonra kayınpeder anneme demiş konuş kızınla bizle konuşmuyo karım gelecek burda kalacak bebeğe bakacak! annemde demiş git oğluna söyle banane istemiyolar zorlamı gelecekhihoyyyt ew ew üstüne olmaz demiş tartışmışlar biraz
ewet dimi gülay bulup çıkarıyo milleti zorla.. ona ilk gördüümüzde söliyelim girer birazdan ben çıkıcam ama olaylar yine karıştı sabah kayın peder we eşim kawga ettilerkaydirigubbakcemile2 oooohhh iyi oluyo cengoya dediklerim bir bir çıkıyo görsün ailesinin gerçek yüzünüalsanaalsanasmile
sabah kayınpeder almış karısını getrmiş dükkana millet gelinde dellenmeyin bu streste 2,5 kilo doğurcam walla allah korusun:Saruboceq:
eşim sabah erken kalktı siparişleri falan halledecek die bnde bi hawa aliim dedim yukarı çıkıp oda dioki gelme gelme boşwer yat uyu uykun kaçar bnde çıktım meğerse anası gelmiş dikiliyo baktım kapıda onu göörünce hemen ewe indim yarım saat sonra bi kawga annemle koştuk hemen merdiwenlere eşim babasına bağıorıyor ' siz kimsiniz peygambermisiniz sizle konuşmak zorundamı, beni piç gibi bırakmasaydınız düğünüme gelseydiniz o zaman konuşmak zorunda değil sizle falann die bağırıyo baktım heralde babası dediki karın konuşmuyo bizle annen geldi nie konuşmuyo falan dedi, eşimde werdi ağızlarınıon payını ben sizle yaşayamam dedi herkes işine baksın dedi dükkanda duruyosan dur durmuyosan kapı orda dedi:icecream: ohhh iyi oldu bnde keyifle dinledim daha neler neler konuşulduda şimdi yazarsam destan olur ama süperdi cengiz hiç eywallah etmedi walla:asigim:
biz doktora die çıktık sonra kayınpeder anneme demiş konuş kızınla bizle konuşmuyo karım gelecek burda kalacak bebeğe bakacak! annemde demiş git oğluna söyle banane istemiyolar zorlamı gelecekhihoyyyt ew ew üstüne olmaz demiş tartışmışlar biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?