2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de bana soruyor neden konuşmuyorsun diye... alsanaalsanasmilelmaz:

yarın topic te söylesek de olur aslında..
ya da sen atarmısın hepimizin adına:))

olur canım ben yazıyorum..ilk gördüğümüzdede konuyu açarız..

afferin kız kocana...!!! böyle karısını tutan erkek pek görülmez..demekki çok haketmişler...adama bak ya birde annene söylemiş..annende iyi cevap vermiş...bence gelip kalmaz onlar sizle artık...

ben burdayken gelirse söylerim gülaya...
kızlar herkes karar verdi galiba bebeğinin adına..biz kaldık..eşim baştan beri kuzey istiyo benim içime sinmedi pek..daha sıradan bir isim istiyorum ben ne dersinizzz

kuzey güzel bence canım...bizimde aslında tam belli değil..ama ben tiçkerimle oynamıyorum artık..bu gidişle daha çok değişir...

Son düzenleme:
Kuzey'in bir önemi vr mı sizin için? Özel bir anlamı falan? Neden Kuzey?

biraz komik:))
bizim eşimle hiç yön duygumuz yoktur cok kayboluruz yollarda..bir keresinde belek ten antalya merkeze gelemedik serikte bulduk kendimizi o kadar fena yani-tatlicadiarzu
bir de soğuk yerleri hatırlatıyor diye..onun dışında bir anlamı yok canım..

Söyleyiş olarak falan çok güzel. Soyadınızla da uyumluysa neden olmasın.. :)

mrb annişler nasılsınız eşim pc yi götürdüğü için pek giremiyorum görüşmeyeli napıyonuz biz yarın doktora gitceğiz bize dua edin olurmu

Dualarım sennle zambak cım güzel haberlerle gel :CüvCüv::ecrin_bebek:

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım...

çok çok saolun canlarım benim müjdelerle gelicem inşallah gelir gelmez yazarım zaten buraya ben şimdi çıkıyorum tocama yemek falan hazırlayayım sonra yine görüşrüz kocaman öptük sizleri

ne güsel habeler ile gelmişsin cnm,iyi bari korkulucak bişi yok,ama ne kadar az kalmış hasretto,insan heyecanlanıyor ya

Söyleyiş olarak falan çok güzel. Soyadınızla da uyumluysa neden olmasın.. :)

eh işte fena bir uyum sayılmaz..:))teşekkür ederim canım

tamam sen yaz selkiecim..
fikir verdiğin için de sağol:))
mrb annişler nasılsınız eşim pc yi götürdüğü için pek giremiyorum görüşmeyeli napıyonuz biz yarın doktora gitceğiz bize dua edin olurmu

güzel haberler getir tatlım..

kızlar herkes karar verdi galiba bebeğinin adına..biz kaldık..eşim baştan beri kuzey istiyo benim içime sinmedi pek..daha sıradan bir isim istiyorum ben ne dersinizzz
yok cnm bizde daha kararsızgillerdeniz maalesefboshayallersmile
Canım bak demedımmı gerekenı esın yapar o kadar stres yapıordun eşin seni sewıyor asla seven adam eşini ezdirmez o kadar stresine değdi mi yerimseniben
aşkımız zaten ilşkimizi ayakta tutan tek unsur, bilmiyorum değdimi değmedimi görücez canım o kadar laf etti kocam sizle işim olmaz dedi kapı orda dedi sizle yaşayamam ben dedi adam hala biz çıktıktan sonra anneme: karım gelecek burda kalacak bize bakacak bebeğe bakacak demiş, neye dayanarak konuşuyosa anlamıyorum hayatımda bu kadar yüzsüz gurursuz insanlar görmedim benmafoldumben
eşinin ağzına sağlık:teytey:hep böyle olabilseler keşkee...üzme sakın kendinii hhaaa bişey derlerse falan kukuna dinnet:)) rabbim duyuyor sesimizi sen bebişi düşünn
ewet çok allaha dua ediorum inşallah eşimin tawrı değişmez:Saruboceq: sinir oldum bana bişey desin ne diyosun sen ben dicem senin karoın değil benim çocuğuma bakmak ellemek ewimden içeri giremez! en sonunda beni saydıracak kendine sırf o sinirle kızıma bişey olur die korkuyorum susuyorum:umursamaz:
Benimki de bana soruyor neden konuşmuyorsun diye... alsanaalsanasmilelmaz:
bilmem deseydin öyle estizemuszemus

ebrucum bu da bi istisnaydı zaten gerçi hep bana diodu ben seni asla ezdirmem falan die ama ben hiç şahit olmamıştım, umarım bu tutumu doğumdan sonra değişmez:Saruboceq: kaynana sonra çekip gitmiş istediğini alamayıncaalsanaalsanasmile umarım bir daha kapımdan girmeye teşebbüs etmez ew satılıyo die tutuşmuşlar bide eşimde dediki o ew benim hakkım git sat parasını getir o zaman öbür oğluna kaç daire yedirdin bu da benim demiş sizin derdiniz belli benden ailemden uzak olun dedikaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
umarım bu laflar yeterli olur kayınpeder gitti burda değil akşam üstü allahıma dua edicem bundan sonra dükkanımdada kalmasın inşallaaaaaahhhh:dilcikar:

eşim gelmek üzere ben kaçıyorum
herkese iyi akşamlarrr yine yemeği yetiştiremedim(
HASRET sakın üzme kendinii hiç değilse doğuma kadar düşünme bişeyyy:))

ne güsel habeler ile gelmişsin cnm,iyi bari korkulucak bişi yok,ama ne kadar az kalmış hasretto,insan heyecanlanıyor ya

ewet hayatım ama 15 günden erkende gelme ihtimali çok az dedikaydirigubbakcemile5 hastane çantanı haftaya falan hazırla dedi:lepi: yani 38 de bekleyeceğim bu da çok iyi şimdi yine bu hafta gerekirse 5 kilo alıp kızıma doğuma kadar 1 kg aldırmak hedefim
sen asıl diğer haberleri oku cengiz ne yaptı anne babasına...
bu arada çok özledim nan seni yeter gitme şu kaynana yaa hani ctesi akşam gelcektiniz dün gece gelmişsin yineklava:B]

Kaynanam iki poşetle geldi yanıma. Bak bebeğe ördüklerime diye :)))

Ben de " Zahmet etmeseydiniz." dedim

"Zahmet olur mu, torunumuza yapıcaz." dedi.

"Bir kere bile aramadınız bebek nasıl iyi mi, sen iyi msin dye" dedim

"Geldik ya" dedi

"Bebek doğacak artık zaten.." dedim sustu.

15 20 tane yelek melek örmüş ama kızlarınki gibi çiçekli süslü falan. Bir kaç tane de badi takım gibi şeyler. Bi de demez mi bunları ucuzluktan aldım diye. Hastane çıkışı falan üç parçalık adi bi şey. Düşünmüş almış işte diyen kızanlar vardır içinizde ama ben diyemiyorum işte...

Ben de "Örmeyin başka evimiz çok sıcak giyilmez bunlar" dedim.

Lif falan örmüş, bebeğimin tenini yolacak gibi vallahi..

Off yaa.. Eşim de diyordu ki, "Annem de bir sürü şey almış almayalım biz çok şey..." ıyi ki almışım, onları giydirip de insan içine çıkarmam ben oğlumu..

Bugünkü maceramız böyle kızlar.

Söyleyceklerimi söyledim rahatladım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…