- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.261
ewet dimi gülay bulup çıkarıyo milleti zorla.. ona ilk gördüümüzde söliyelim girer birazdan ben çıkıcam ama olaylar yine karıştı sabah kayın peder we eşim kawga ettilerkaydirigubbakcemile2 oooohhh iyi oluyo cengoya dediklerim bir bir çıkıyo görsün ailesinin gerçek yüzünüalsanaalsanasmile
sabah kayınpeder almış karısını getrmiş dükkana millet gelinde dellenmeyin bu streste 2,5 kilo doğurcam walla allah korusun:Saruboceq:
eşim sabah erken kalktı siparişleri falan halledecek die bnde bi hawa aliim dedim yukarı çıkıp oda dioki gelme gelme boşwer yat uyu uykun kaçar bnde çıktım meğerse anası gelmiş dikiliyo baktım kapıda onu göörünce hemen ewe indim yarım saat sonra bi kawga annemle koştuk hemen merdiwenlere eşim babasına bağıorıyor ' siz kimsiniz peygambermisiniz sizle konuşmak zorundamı, beni piç gibi bırakmasaydınız düğünüme gelseydiniz o zaman konuşmak zorunda değil sizle falann die bağırıyo baktım heralde babası dediki karın konuşmuyo bizle annen geldi nie konuşmuyo falan dedi, eşimde werdi ağızlarınıon payını ben sizle yaşayamam dedi herkes işine baksın dedi dükkanda duruyosan dur durmuyosan kapı orda dedi:icecream: ohhh iyi oldu bnde keyifle dinledim daha neler neler konuşulduda şimdi yazarsam destan olur ama süperdi cengiz hiç eywallah etmedi walla:asigim:
biz doktora die çıktık sonra kayınpeder anneme demiş konuş kızınla bizle konuşmuyo karım gelecek burda kalacak bebeğe bakacak! annemde demiş git oğluna söyle banane istemiyolar zorlamı gelecekhihoyyyt ew ew üstüne olmaz demiş tartışmışlar biraz
yarın topic te söylesek de olur aslında..
ya da sen atarmısın hepimizin adına:))
ewet dimi gülay bulup çıkarıyo milleti zorla.. ona ilk gördüümüzde söliyelim girer birazdan ben çıkıcam ama olaylar yine karıştı sabah kayın peder we eşim kawga ettilerkaydirigubbakcemile2 oooohhh iyi oluyo cengoya dediklerim bir bir çıkıyo görsün ailesinin gerçek yüzünüalsanaalsanasmile
sabah kayınpeder almış karısını getrmiş dükkana millet gelinde dellenmeyin bu streste 2,5 kilo doğurcam walla allah korusun:Saruboceq:
eşim sabah erken kalktı siparişleri falan halledecek die bnde bi hawa aliim dedim yukarı çıkıp oda dioki gelme gelme boşwer yat uyu uykun kaçar bnde çıktım meğerse anası gelmiş dikiliyo baktım kapıda onu göörünce hemen ewe indim yarım saat sonra bi kawga annemle koştuk hemen merdiwenlere eşim babasına bağıorıyor ' siz kimsiniz peygambermisiniz sizle konuşmak zorundamı, beni piç gibi bırakmasaydınız düğünüme gelseydiniz o zaman konuşmak zorunda değil sizle falann die bağırıyo baktım heralde babası dediki karın konuşmuyo bizle annen geldi nie konuşmuyo falan dedi, eşimde werdi ağızlarınıon payını ben sizle yaşayamam dedi herkes işine baksın dedi dükkanda duruyosan dur durmuyosan kapı orda dedi:icecream: ohhh iyi oldu bnde keyifle dinledim daha neler neler konuşulduda şimdi yazarsam destan olur ama süperdi cengiz hiç eywallah etmedi walla:asigim:
biz doktora die çıktık sonra kayınpeder anneme demiş konuş kızınla bizle konuşmuyo karım gelecek burda kalacak bebeğe bakacak! annemde demiş git oğluna söyle banane istemiyolar zorlamı gelecekhihoyyyt ew ew üstüne olmaz demiş tartışmışlar biraz
kızlar herkes karar verdi galiba bebeğinin adına..biz kaldık..eşim baştan beri kuzey istiyo benim içime sinmedi pek..daha sıradan bir isim istiyorum ben ne dersinizzz
Benimki de bana soruyor neden konuşmuyorsun diye... alsanaalsanasmilelmaz:
Kuzey'in bir önemi vr mı sizin için? Özel bir anlamı falan? Neden Kuzey?
Allah allah sebebini anlayamamışmı daha!!!????ohaoldumsmileohaoldumsmile
biraz komik:))
bizim eşimle hiç yön duygumuz yoktur cok kayboluruz yollarda..bir keresinde belek ten antalya merkeze gelemedik serikte bulduk kendimizi o kadar fena yani-tatlicadiarzu
bir de soğuk yerleri hatırlatıyor diye..onun dışında bir anlamı yok canım..
Az önce kafasını mermere çarptı bir şey olmadı. Azıcık kalın kafalı benimki .. :)
mrb annişler nasılsınız eşim pc yi götürdüğü için pek giremiyorum görüşmeyeli napıyonuz biz yarın doktora gitceğiz bize dua edin olurmu
mrb annişler nasılsınız eşim pc yi götürdüğü için pek giremiyorum görüşmeyeli napıyonuz biz yarın doktora gitceğiz bize dua edin olurmu
Dualarım sennle zambak cım güzel haberlerle gel :CüvCüv::ecrin_bebek:
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım...
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah arkadaşım.
selm canlar şükür geldim sonundabayanssulusmile
sabah 11de gittik hastaneye nst için 2 saat sıra bekledim 1 saatte bağlı kaldım, o sırada benim dr bi hatunu doğurttu çok keyifliydi izledim bendesempatiksalakcinni sonra muayeneye indiğimizde ordan dedi bakıyodun köşeden gördüm dedi sen çok rahat doğuracak bi kızsın dedikaydirigubbakcemile2 ağrılar sancılarım hepsi npormalmiş kızlar bunlar şiddetlenecek we doğum sancısına dönüşecek dedi yani normal o adet sancısı gibi ağrılar bel ağrıları boşuna kuduruklaşmayın asabını bozmayın adamın, bunlar iyi günleriniz beni dün gece yine sancı uykumdan uyandırdı ama dediğim gibi normalmişşşş!!! nst sancılarım 15 dakika aralıklarla 30 derecelerde seyretti...
gelelim kızıma kızım bekeldiğim kadar kilo almamış canlar ben 2 kilo almışım:sinifsinif: 15 günde kızım 300grşuan 2342grmmış dr uzun ince bi kız olacak ddi boyuda 68mm hesapladım 48 cm oluyor. çatı muayenesi yine yapıldı 1 cm açılmam warmış ama hastaneye yatacak kadar önemli bişey değil dedi yani bi 15 gün daha doğurmazsın en az dedi şubatın 15ine kadar rahat ol dedi, çantanıda haftaya hazırla dedi hatırladıklarım böle kızeler
Söyleyiş olarak falan çok güzel. Soyadınızla da uyumluysa neden olmasın.. :)
olur canım ben yazıyorum..ilk gördüğümüzdede konuyu açarız..
afferin kız kocana...!!! böyle karısını tutan erkek pek görülmez..demekki çok haketmişler...adama bak ya birde annene söylemiş..annende iyi cevap vermiş...bence gelip kalmaz onlar sizle artık...
ben burdayken gelirse söylerim gülaya...
kuzey güzel bence canım...bizimde aslında tam belli değil..ama ben tiçkerimle oynamıyorum artık..bu gidişle daha çok değişir...
yok cnm bizde daha kararsızgillerdeniz maalesefboshayallersmilekızlar herkes karar verdi galiba bebeğinin adına..biz kaldık..eşim baştan beri kuzey istiyo benim içime sinmedi pek..daha sıradan bir isim istiyorum ben ne dersinizzz
aşkımız zaten ilşkimizi ayakta tutan tek unsur, bilmiyorum değdimi değmedimi görücez canım o kadar laf etti kocam sizle işim olmaz dedi kapı orda dedi sizle yaşayamam ben dedi adam hala biz çıktıktan sonra anneme: karım gelecek burda kalacak bize bakacak bebeğe bakacak demiş, neye dayanarak konuşuyosa anlamıyorum hayatımda bu kadar yüzsüz gurursuz insanlar görmedim benmafoldumbenCanım bak demedımmı gerekenı esın yapar o kadar stres yapıordun eşin seni sewıyor asla seven adam eşini ezdirmez o kadar stresine değdi mi yerimseniben
ewet çok allaha dua ediorum inşallah eşimin tawrı değişmez:Saruboceq: sinir oldum bana bişey desin ne diyosun sen ben dicem senin karoın değil benim çocuğuma bakmak ellemek ewimden içeri giremez! en sonunda beni saydıracak kendine sırf o sinirle kızıma bişey olur die korkuyorum susuyorum:umursamaz:eşinin ağzına sağlık:teytey:hep böyle olabilseler keşkee...üzme sakın kendinii hhaaa bişey derlerse falan kukuna dinnet:)) rabbim duyuyor sesimizi sen bebişi düşünn
bilmem deseydin öyle estizemuszemusBenimki de bana soruyor neden konuşmuyorsun diye... alsanaalsanasmilelmaz:
olur canım ben yazıyorum..ilk gördüğümüzdede konuyu açarız..
afferin kız kocana...!!! böyle karısını tutan erkek pek görülmez..demekki çok haketmişler...adama bak ya birde annene söylemiş..annende iyi cevap vermiş...bence gelip kalmaz onlar sizle artık...
ben burdayken gelirse söylerim gülaya...
kuzey güzel bence canım...bizimde aslında tam belli değil..ama ben tiçkerimle oynamıyorum artık..bu gidişle daha çok değişir...
ne güsel habeler ile gelmişsin cnm,iyi bari korkulucak bişi yok,ama ne kadar az kalmış hasretto,insan heyecanlanıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?