- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.281
mrb annişler nasılsınız eşim pc yi götürdüğü için pek giremiyorum görüşmeyeli napıyonuz biz yarın doktora gitceğiz bize dua edin olurmu
bende 3.5 haftada iki kg almışım bebeğimde 565 gr almış
Kaynanam iki poşetle geldi yanıma. Bak bebeğe ördüklerime diye :)))
Ben de " Zahmet etmeseydiniz." dedim
"Zahmet olur mu, torunumuza yapıcaz." dedi.
"Bir kere bile aramadınız bebek nasıl iyi mi, sen iyi msin dye" dedim
"Geldik ya" dedi
"Bebek doğacak artık zaten.." dedim sustu.
15 20 tane yelek melek örmüş ama kızlarınki gibi çiçekli süslü falan. Bir kaç tane de badi takım gibi şeyler. Bi de demez mi bunları ucuzluktan aldım diye. Hastane çıkışı falan üç parçalık adi bi şey. Düşünmüş almış işte diyen kızanlar vardır içinizde ama ben diyemiyorum işte...
Ben de "Örmeyin başka evimiz çok sıcak giyilmez bunlar" dedim.
Lif falan örmüş, bebeğimin tenini yolacak gibi vallahi..
Off yaa.. Eşim de diyordu ki, "Annem de bir sürü şey almış almayalım biz çok şey..." İyi ki almışım, onları giydirip de insan içine çıkarmam ben oğlumu..
Bugünkü maceramız böyle kızlar.
Söyleyceklerimi söyledim rahatladım ama.
ne güzel lan 9 ay arama sorma biz cefasını çekelim onlar gelip hazıra konsun bebek sewsin b.k kafalarklava:
ewet hayatım ama 15 günden erkende gelme ihtimali çok az dedikaydirigubbakcemile5 hastane çantanı haftaya falan hazırla dedi:lepi: yani 38 de bekleyeceğim bu da çok iyi şimdi yine bu hafta gerekirse 5 kilo alıp kızıma doğuma kadar 1 kg aldırmak hedefim
sen asıl diğer haberleri oku cengiz ne yaptı anne babasına...
bu arada çok özledim nan seni yeter gitme şu kaynana yaa hani ctesi akşam gelcektiniz dün gece gelmişsin yineklava:B]
cewiz we pekmeze dayıyoruz kendimizi nehirolumunekankayizsmile
bak döt möt başlama yineben de onları okuyodum şimdi,lan neler olmuş öle,ama ben sana diyordum herşey olacağına varır daha zamanı gelmeden düşünüp yeme kendini diye,kızım bizim kocalarımız bizi seviyor hele bi de bebeklerimiz gelsin sağlıkla,hayırlısıyla,o zaman hem baba hem de seven koca olucaklar Allah izin verirse tam bir aile olacağız,ve daha çok bağlanacaklar eve çünkü seven adam bunlar,cumartesi günü hep birlikte bi doğum günü vardı oraya gittik gece geç bitti,orda kaldık annemlerde ,pazarda kayınvalidemi aldık geldik,evi mis gibi yaptı sağolsun,ben de seni ve kızını çok özledim dötoş
kız ikisini de ihmal etmiyorumki
bak döt möt başlama yineklava: uğraşma jeniffer kalçalarımla deyom sana:dilcikar:
inşallah dediğin gibi olur nehir dua et benim için tek isteğim kocam we kızmla yaşamak mutlu olmak adamlar zorla kendini yerleştirmenin peşindeler yüzsüzler:gitme:
umarım dediğin gibi olur
mafoldumben dr dedi zaten ikinizde kilolu yapıda değilsiniz bu birazda genetik dedi
ben üzülerek kaçıyorum arkadişlerim 2 numara teyzemler bizde gidiym biraz daha bu konuyu dallandırılıp budaklandırcaz anlatıp anlatıp deşarj olacamguclubacismile
iyi geceler annişler, herkesler iyidir umarım,
dr.a gidenler güzel haberlerle dönmüstür..
150küsur sayfa okudum, Simenay'ın durumu ne oldu, göremedim, hersey yolunda mı acaba???
ay iyi bari sevindim. sağol canım cevabin icin..evet cnm herşey oylundaymış çok şükür,dr 2 hafta boyunca zorunlu yatış vermiş evinde,kalkma dinlen,iki en az iki hafta daha bebeği içerde tutalım demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?