2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel lan 9 ay arama sorma biz cefasını çekelim onlar gelip hazıra konsun bebek sewsin b.k kafalarklava:

ne güzel lan 9 ay arama sorma biz cefasını çekelim onlar gelip hazıra konsun bebek sewsin b.k kafalarklava:

Sevdireceğimi mi sandın sen... :umursamaz:

Bu arada kusura bakmayın kızlar, kaynanamla kafanızı şişirdim bugün. Ama şu an başka kimseyle konuşamıyorum bunları, Sizinle konuşunca da rahatlıyorum.

ben de onları okuyodum şimdi,lan neler olmuş öle,ama ben sana diyordum herşey olacağına varır daha zamanı gelmeden düşünüp yeme kendini diye,kızım bizim kocalarımız bizi seviyor hele bi de bebeklerimiz gelsin sağlıkla,hayırlısıyla,o zaman hem baba hem de seven koca olucaklar Allah izin verirse tam bir aile olacağız,ve daha çok bağlanacaklar eve çünkü seven adam bunlar,cumartesi günü hep birlikte bi doğum günü vardı oraya gittik gece geç bitti,orda kaldık annemlerde ,pazarda kayınvalidemi aldık geldik,evi mis gibi yaptı sağolsun,ben de seni ve kızını çok özledim dötoş

bak döt möt başlama yineklava: uğraşma jeniffer kalçalarımla deyom sana:dilcikar:
inşallah dediğin gibi olur nehir dua et benim için tek isteğim kocam we kızmla yaşamak mutlu olmak adamlar zorla kendini yerleştirmenin peşindeler yüzsüzler:gitme:
umarım dediğin gibi olur

kız ikisini de ihmal etmiyorumki

mafoldumben dr dedi zaten ikinizde kilolu yapıda değilsiniz bu birazda genetik dedi

ben üzülerek kaçıyorum arkadişlerim 2 numara teyzemler bizde gidiym biraz daha bu konuyu dallandırılıp budaklandırcaz anlatıp anlatıp deşarj olacamguclubacismile

Hasret maşallah kızına gayet iyi kilosu , 3 kiloyu geçkin doğar güzel kızın...Huzursuzluk kötü ya, sen yine de çok sıkma canını...Edebiyatçı sende...Karnınızda ki bebekleri düşünün ve mutlu olun...

ben geldim :)
alıntı yapa yapa son sayfaya giderim dedim ama yemedi
ne çok konuşulmuş yine:)maşallah:)
doktordan güzel haberlerle gelen arkadaşlara maşallah darısı gideceklerin başına.
tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıcaopuyorumnanaktan

asıl senin dötünü yediririm köpeklere,itlere,kurtlara
kızım merak etme senin kocan senin kimsenin eline düşürmez,ne güsel bak herifin direkt rahatsızlıklarını belirtmiş ailesine,patır patır sölemiş herşeyi daha ne ,stiyon akıllım,sen tasalanma,su akar yolunu bulur ,sen şimdi minik meleğin ve kendini beslemeye,bol bol enerji moral depolamaya bak,bu arada benim drumda genetikliğinde .çok önemi var sen de öyle aman aman kilolu bi insan değilsin,nerdeyse bir ayda iki kilo almışsın bu birazda yapı meselesi dedi,seninkisi gibi,şimdi senin doğumun tahmini olarak ne zamanmış lan

iyi geceler annişler, herkesler iyidir umarım,
dr.a gidenler güzel haberlerle dönmüstür..

150küsur sayfa okudum, Simenay'ın durumu ne oldu, göremedim, hersey yolunda mı acaba???

kızlar ya şu tarla oyunu varya farmville facebooktaki,iki komşuya daha ihtiyacım var tarlamı büyütmek
için oynayan varsa eklesin beni lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mrb kızlar. nasılsınız bakalım, ben hiç iyi deilim,iki gündür sinirden kuduruyorum.
eşimle ayrılmayı düşünüyoruz
cuma akşamı sancım oldugu için aniden çıkmak zorunda kaldım,
ctesi ablam aradı kahvaltıya çagırdı bende akşam eşime söyledim,eltime söyledim
sabah kalktım gittim kayınvalide yatıyodu uyandırmadım,saat 12 de kaynım aradı sen nerdesin annem burda meraktan ölmüş neden haber vermiyosun bende kocamla eltime
söylemiştim abi dedim kızdı kapattı teli. akşam eşim geldi ablamlara sen neden annemi üzüyosun haber vermiyosun felan filan bana kızdı bende oda bana söylemiyo çokmu seviyoki beni merak etmiş dedim,eniştemler felan vardı fazla uzatmadık,
eve geldik eltime indim kaynanam ordaydı ve başladı bizi adam yerine koyup gelinler biryere gittiklerini söylemez o yüzden bende söylemiyom dedi bende anne sen çokmu söylüyodun sanki dedim saatlerce kahvaltıya bekledim seni kaç defa,neyse eşim yine beni susturdu .. iyice sinir oluyorum bu hareketine zaten..
sabahda abimleri kahvaltıya çagır dedi bende bu halimle hizmet edemiyorum dedim.
surat asdı zaten o gitti abisi aradı (aynı binadayız kardeşler)size kahvaltıya geliyoruz diye, bnde iyi dedim gelin.

iyi geceler annişler, herkesler iyidir umarım,
dr.a gidenler güzel haberlerle dönmüstür..

150küsur sayfa okudum, Simenay'ın durumu ne oldu, göremedim, hersey yolunda mı acaba???

evet cnm herşey oylundaymış çok şükür,dr 2 hafta boyunca zorunlu yatış vermiş evinde,kalkma dinlen,iki en az iki hafta daha bebeği içerde tutalım demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…