2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızım kızma ama bu ney ya,eşim beni anasının önünde susturucak parçalarım onu da sen neden bu kadar eşinin bu tavırklarını kabullendin biraz uyarsana o eşini,bence olmaz böle

mrb kızlar. nasılsınız bakalım, ben hiç iyi deilim,iki gündür sinirden kuduruyorum.
eşimle ayrılmayı düşünüyoruz
...

Canım benim ne ayrılması. Hepimizde olan şeyler bunlar. Bugün ben de eşimle limoniyim bu yüzden. Seni fazla içlerine almış onlar. Eltilere habe vermek falan. Kocana haber ve git. Gerisi yalan. Bunları eşinle sakince bi konuş bakalım. Ezdirmesin seni. Eşisin sen onun...

müthiş kramp var ayaklarımda , kahvaltıyı yaptık ikeaya gidecez dolap bakmaya bebege alış veriş yapmaya,vazgeçtik pratikere gittik bişey bulamadık,ben ağrı içinde kıvranıyorum
yolda yürüyemiyorum bile o derece ayağımdada gramp var.o satışdaki kızlara takılıp duruyo bende sinirlendim sen kal burda şakalaş ben gidiyorum dedim.zar zor eve geldik.komidinleri kaplamak için kağıt aldım. gelde kaplayalım dedim ben çok yorulmuştum artık birz dinlenim dedim oda hade gel nereye bana yardım et dedi,bende biraz dinlenim oturamıyorum dedim.arkamdan oda geldi bende kızdım sen banmı bağlısın git biraz yapıştır dedim,o sırada kayınvalidem kapıyı hızla çarpıp çıktı bende ya kapı yerinden çıkacak sanki gavur kapısı nasıl çarpıyo dedim kendi kendime eşimde bağırdı sen ne istiyosun bu kadından her yaptıgı gözüne batıyo dedi. ben sustum.dedim oş durmayayım çekmeceleri düzeltim 6 adet cd buldum bunlar ne dedim oda pis film dedi
ben pc ye takıyodum elimden çekdi .... film işte dedi taa eskiden kamış dedi..eskiden kalamaz ben bayramda toplamışitım çekmeceyi
(ben ona demiştimki bir daha izlersen benim yüzüme hasret kalırsın)ama yemin etti. baya bir tartıştım, kırdı hepsini bende kırma artık onlara muhtaç olucaksın dedim,akşam ayrı yattık bugünde sinirimden hiç bişey yemiş deilim hala..benneyaptımki:1no2:

Son düzenleme:
kızım kızma ama bu ney ya,eşim beni anasının önünde susturucak parçalarım onu da sen neden bu kadar eşinin bu tavırklarını kabullendin biraz uyarsana o eşini,bence olmaz böle
haklısın cnm ben hep idare ettim kayınvalidem yanımda, kadın üstüne alınmasın vs alttan aldım.ama artık dayanamıyorum, çok üstüme geliniyo
gönderdim cnm,kızlar bi kişiye daha ihtiyacım var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm beni ekleyebilirsin ..
bizim sorunlarımız hiç bitmez artık bende sabır kalmadı cnm,eşimle böyle konuları konuşamayız. o bizim için kavga olur..

cnm cnm cnm ne olur yapma böle,çok haklısın kızmakta sinirlenmekte,eşin sana yardımcı olmuyor her konuda anlaşılan ama bugün bişi yemedim diyorsun peki ya içindeki meleğin,onu aç mı bıraktın tüm gün,o herşeyden çok önemli tabi sen de ,hele şu doğumu hayırlısı ile bi atlat herşeyi koyarsın yoluna,Allah yardımcın olsun,herşey su gibi akıp gtsin düzelsin herşey bir an da inşallah

adresin ne ki
ama burdan yazma sakın yasakmış ya da dur ben sana adresimi özelden yollim

sinirlerim bozuldu resmen.ne saniyor bu insanlar kendileriniklava:

Eftel, yemek yemeyerek eşini değil, kendini değil, bebeğini cezalandırıyyorsun. Ben ağlamaya bile korkuyorum artık oğlum üzülecek diye. Boşvedim herşeyi. Sen de biraz sık dişini. Farklı şeylerle zaman geçir. Takılma onlara...

Eşim ailesiyle bozuk olmamdan hiç hoşlanmıyor. Ona surat yapmıyorum artık, öperek okşayarak her şeyi yaptırabiliyorum ama.. Tavsiye ederim. Siz ikiniz aranızı iyi tutun da gerisi konuşsun dursun. Sen eşini elinde tutmaya bak....

elimde deil maksadım birini cezalandırmak deil. benim yapım bu sinirli iken hiç bişey yemeden bir hafta yaşayabilirim.inşallah bebegim beni suçlamıyodur(

elimde deil maksadım birini cezalandırmak deil. benim yapım bu sinirli iken hiç bişey yemeden bir hafta yaşayabilirim.inşallah bebegim beni suçlamıyodur(

bebeğin seni suçlamayı nerden bilsin,küçük kız gibi davranma,anne olucaksın,sen tutmuş ben kızınca bir hafta yemek yemeden durabiliyorum diyorsun hemne aklını başına al bence SENİN NE HAKKIN VAR İÇİNDEKİ MİNİCİK HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞAN BİR BEBEĞİ AÇ BIRAKMAYA,buna hiç hakkın yok,sonradan kafana vurma,ve hemen bişiler ye,biraz sert oldu ama kusura bakma,içindekine yazık,tamam yaşadıkların hiçççççç kolay değil,ama hep annelerimzden görmedik mi herşeye rağmen ayakta kalıp güçlü olmayı,bizimde analarımız çekmedi mi,anne olcan nimet

selamı kızlar bayaa kaynatmışsınız oku oku bitmiyo hastaneden güzel haberlerle gelenlere gözünüz aydın diyorum bende bugün doktorumdaydım ilk önce nst ye girdim sabah midem bulanınca bir poaça yedim fazla bişey yiyemedim o yüzden nst bozuk çıktı onu kafama taktım biraz neyse ordan doktora gittim oğlumu gördüm 2700 gr 49cm olmuşuz doğum şubatın son haftası çok korkuyorum acayip bir korku var bende sanki o ameliyathaneden çıkamıycakmışım gibi hissediyorum artık paranoyak oldum hayırlısıyla bir doğurup evime gelsem allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…