- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.321
bebeğin seni suçlamayı nerden bilsin,küçük kız gibi davranma,anne olucaksın,sen tutmuş ben kızınca bir hafta yemek yemeden durabiliyorum diyorsun hemne aklını başına al bence SENİN NE HAKKIN VAR İÇİNDEKİ MİNİCİK HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞAN BİR BEBEĞİ AÇ BIRAKMAYA,buna hiç hakkın yok,sonradan kafana vurma,ve hemen bişiler ye,biraz sert oldu ama kusura bakma,içindekine yazık,tamam yaşadıkların hiçççççç kolay değil,ama hep annelerimzden görmedik mi herşeye rağmen ayakta kalıp güçlü olmayı,bizimde analarımız çekmedi mi,anne olcan nimet
selamı kızlar bayaa kaynatmışsınız oku oku bitmiyo hastaneden güzel haberlerle gelenlere gözünüz aydın diyorum bende bugün doktorumdaydım ilk önce nst ye girdim sabah midem bulanınca bir poaça yedim fazla bişey yiyemedim o yüzden nst bozuk çıktı onu kafama taktım biraz neyse ordan doktora gittim oğlumu gördüm 2700 gr 49cm olmuşuz doğum şubatın son haftası çok korkuyorum acayip bir korku var bende sanki o ameliyathaneden çıkamıycakmışım gibi hissediyorum artık paranoyak oldum hayırlısıyla bir doğurup evime gelsem allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
selamı kızlar bayaa kaynatmışsınız oku oku bitmiyo hastaneden güzel haberlerle gelenlere gözünüz aydın diyorum bende bugün doktorumdaydım ilk önce nst ye girdim sabah midem bulanınca bir poaça yedim fazla bişey yiyemedim o yüzden nst bozuk çıktı onu kafama taktım biraz neyse ordan doktora gittim oğlumu gördüm 2700 gr 49cm olmuşuz doğum şubatın son haftası çok korkuyorum acayip bir korku var bende sanki o ameliyathaneden çıkamıycakmışım gibi hissediyorum artık paranoyak oldum hayırlısıyla bir doğurup evime gelsem allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Maaşallah oğlumuza. Benim anlamadığım tickerında 34+2 yazıyor, yanlış di mi o? Benden büyük olduğunu hatırlıyorum biz de bugün 34+2yiz. :)
Ben de normal doğumdan çok korkuyordum, sezeryan olacağımı duyunca sanırım biraz rahatladım. Tersim ben, oğlum da bana çekmiş. :)
maşallah cnm gözün aydın bebegin tombiş olmuş..
günler yaklaştıkca hepimizi korku sarıyo ama ALLAH yardımımız olucaktır
öyle kötü düşünceleri fazla takma bence dua edelim sadece ALLAH yardımcımız olsun..
teşekkürler canancım biz ilk zamanlarda 1 hafta geriden geliyoduk o yüzden takvimimide ona göre yaptım ama şimdi haftasıyla uyumlu yani 35 haftalık aslında normal doğum o anda çekiyosun doğduktan sonra kuş gibi hafif oluyomuşsun ama sezeryan ayıldıktan sonra sancın oluyo oda ağrı kesici iğne veriyolar bir kaç saate topluyosun kendini ama o doğduktan sonraki anı hiçbişeye değişemiyo insan hele bebeğini kucağına alınca anlatılmaz yaşanır diyorum rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi bu duygudan mahrum etmesin inşallah...
Kaynanam iki poşetle geldi yanıma. Bak bebeğe ördüklerime diye :)))
Ben de " Zahmet etmeseydiniz." dedim
"Zahmet olur mu, torunumuza yapıcaz." dedi.
"Bir kere bile aramadınız bebek nasıl iyi mi, sen iyi msin dye" dedim
"Geldik ya" dedi
"Bebek doğacak artık zaten.." dedim sustu.
15 20 tane yelek melek örmüş ama kızlarınki gibi çiçekli süslü falan. Bir kaç tane de badi takım gibi şeyler. Bi de demez mi bunları ucuzluktan aldım diye. Hastane çıkışı falan üç parçalık adi bi şey. Düşünmüş almış işte diyen kızanlar vardır içinizde ama ben diyemiyorum işte...
Ben de "Örmeyin başka evimiz çok sıcak giyilmez bunlar" dedim.
Lif falan örmüş, bebeğimin tenini yolacak gibi vallahi..
Off yaa.. Eşim de diyordu ki, "Annem de bir sürü şey almış almayalım biz çok şey..." İyi ki almışım, onları giydirip de insan içine çıkarmam ben oğlumu..
Bugünkü maceramız böyle kızlar.
Söyleyceklerimi söyledim rahatladım ama.
[
ebrucum bu da bi istisnaydı zaten gerçi hep bana diodu ben seni asla ezdirmem falan die ama ben hiç şahit olmamıştım, umarım bu tutumu doğumdan sonra değişmez:Saruboceq: kaynana sonra çekip gitmiş istediğini alamayıncaalsanaalsanasmile umarım bir daha kapımdan girmeye teşebbüs etmez ew satılıyo die tutuşmuşlar bide eşimde dediki o ew benim hakkım git sat parasını getir o zaman öbür oğluna kaç daire yedirdin bu da benim demiş sizin derdiniz belli benden ailemden uzak olun dedikaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
umarım bu laflar yeterli olur kayınpeder gitti burda değil akşam üstü allahıma dua edicem bundan sonra dükkanımdada kalmasın inşallaaaaaahhhh:dilcikar:
tamam sen yaz selkiecim..
fikir verdiğin için de sağol:))
..
hanımlar butun gun belim ve malum yerim agridi,belimi anladimda orasi neden agriyor? bilen var mi ?
mrb kızlar. nasılsınız bakalım, ben hiç iyi deilim,iki gündür sinirden kuduruyorum.
eşimle ayrılmayı düşünüyoruz
cuma akşamı sancım oldugu için aniden çıkmak zorunda kaldım,
ctesi ablam aradı kahvaltıya çagırdı bende akşam eşime söyledim,eltime söyledim
sabah kalktım gittim kayınvalide yatıyodu uyandırmadım,saat 12 de kaynım aradı sen nerdesin annem burda meraktan ölmüş neden haber vermiyosun bende kocamla eltime
söylemiştim abi dedim kızdı kapattı teli. akşam eşim geldi ablamlara sen neden annemi üzüyosun haber vermiyosun felan filan bana kızdı bende oda bana söylemiyo çokmu seviyoki beni merak etmiş dedim,eniştemler felan vardı fazla uzatmadık,
eve geldik eltime indim kaynanam ordaydı ve başladı bizi adam yerine koyup gelinler biryere gittiklerini söylemez o yüzden bende söylemiyom dedi bende anne sen çokmu söylüyodun sanki dedim saatlerce kahvaltıya bekledim seni kaç defa,neyse eşim yine beni susturdu .. iyice sinir oluyorum bu hareketine zaten..
sabahda abimleri kahvaltıya çagır dedi bende bu halimle hizmet edemiyorum dedim.
surat asdı zaten o gitti abisi aradı (aynı binadayız kardeşler)size kahvaltıya geliyoruz diye, bnde iyi dedim gelin.
=EFTEL;11353992]müthiş kramp var ayaklarımda , kahvaltıyı yaptık ikeaya gidecez dolap bakmaya bebege alış veriş yapmaya,vazgeçtik pratikere gittik bişey bulamadık,ben ağrı içinde kıvranıyorum
yolda yürüyemiyorum bile o derece ayağımdada gramp var.o satışdaki kızlara takılıp duruyo bende sinirlendim sen kal burda şakalaş ben gidiyorum dedim.zar zor eve geldik.komidinleri kaplamak için kağıt aldım. gelde kaplayalım dedim ben çok yorulmuştum artık birz dinlenim dedim oda hade gel nereye bana yardım et dedi,bende biraz dinlenim oturamıyorum dedim.arkamdan oda geldi bende kızdım sen banmı bağlısın git biraz yapıştır dedim,o sırada kayınvalidem kapıyı hızla çarpıp çıktı bende ya kapı yerinden çıkacak sanki gavur kapısı nasıl çarpıyo dedim kendi kendime eşimde bağırdı sen ne istiyosun bu kadından her yaptıgı gözüne batıyo dedi. ben sustum.dedim oş durmayayım çekmeceleri düzeltim 6 adet cd buldum bunlar ne dedim oda pis film dedi
ben pc ye takıyodum elimden çekdi .... film işte dedi taa eskiden kamış dedi..eskiden kalamaz ben bayramda toplamışitım çekmeceyi
(ben ona demiştimki bir daha izlersen benim yüzüme hasret kalırsın)ama yemin etti. baya bir tartıştım, kırdı hepsini bende kırma artık onlara muhtaç olucaksın dedim,akşam ayrı yattık bugünde sinirimden hiç bişey yemiş deilim hala..benneyaptımki:1no2:
haklısın cnm:içelim:
Anneler, e-bebek'te şubat boyunca her gün bir markada ya da üründe %28 indirim varmıiş Bir bakın siteye falan.
hediyeniz bile geldi ama benim komşu bölümünde neden gözükmüyonuz
lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 250.000 istiyor bu bende 48.000 var dün tüm parayı bitirdim hay ben bu işin içine tükürem
sen bende varsın..hediyeniz bile geldi ama benim komşu bölümünde neden gözükmüyonuz
lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 250.000 istiyor bu bende 48.000 var dün tüm parayı bitirdim hay ben bu işin içine tükürem
%20 faizle borç verilir... şakkıdı
sen bende varsın..
bedavamı sandın? çok çalışman lazım tatlım...
Biz yatıyoruz iyi geceler.. olumunekankayizsmile
valaha mı lan,öle bişi varsa benim kocişimin 550.000 yakın parası var çalayım hemn canan yaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?