- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.341
ALLAH kimseye yuvasında huzursuzlık vermesin..sabahtan belli kendi kendimi yedim.canım ya sana neler yaşatmış bunlar ya..nedens esen anlattıkca oğlumda yaşadıklrım aklıma geldi..
sen ne kadar alttan alırsan o kadar üstüne gelirler...sen bebeğin için sakin ol ve bişeyler ye
valaha mı lan,öle bişi varsa benim kocişimin 550.000 yakın parası var çalayım hemn canan yaaaaaaaaaaaaaa
ALLAH kimseye yuvasında huzursuzlık vermesin..sabahtan belli kendi kendimi yedim.
iyiki varsınız anlatınca rahatlıyo biraz insan.. ekmek arası yedim cnm..
yok öyle bişey olmuyo. buneki 24*24 500.000 istiyo.
Yok valla olsa çiftliğimi bile veririm, ben sıkıldım iyice. Arada girip bakıyorum işte.
yok kız dün 300.000 geçkin vardı harcadım level atlim diye boşu boşuna,eşimde şimdi dötüyle gülüyor bana,ohhh benden önce büyütemiyon tarlanı diye ş.siz
iyi çok şükür az da olsa pek vitaminli şey olmasa da yemişsin bişiler,Rabbim yüzüne gülsn,inşallah ordan taşınırsınız da huzur bulursunuz
neyyyyyyyyyyyyyy 24 te 500 mü istiyor
kız tarlan büyüdükce ekmeye sıkılıyosun benimki 24*24 ama sıkıldım iyice hepsi çürümüş zaten peas ek hem 3 level hem çok para veriyo..a.s.
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler..iyiki varsınız.a.s.opuyorumnanaktan
sağol tatlım,kız senin tarifte yumruta un vs yok
sırf haşnamış suya şehriye koyup,nane serpsem yetmez mi
http://www.cafetuana.com/v2/images/products/34769722_tuana_tavuk_suyu.jpg
benim yaptığım ve bildiğim tavuk suyuna çorba böyle arpa şehriye yada tel sehriye tercih edebilirsin.Gerçi yapmışsanda oda güzel olur ama yoğurt ile terbiyeli olan çorbaların bir anlamı kalmıyor tavuk suyuyla yapmanın .Sırf tavuk suyuyla yapılıyor un su kullanmıyorsun
selam hepınıze nasılsınız bakalım. ben bısey soracaktım sıze dun ve bugun rahmımın ust tarafında acayıp bı baskı hıssedıyorum sankı bebek asagıya dusmus gıbı. bırde afedersınız cisim gelmis gibi oluyo o baskı yaptıgı zaman. bı bılgısı olan var mı acaba?
selam hepınıze nasılsınız bakalım. ben bısey soracaktım sıze dun ve bugun rahmımın ust tarafında acayıp bı baskı hıssedıyorum sankı bebek asagıya dusmus gıbı. bırde afedersınız cisim gelmis gibi oluyo o baskı yaptıgı zaman. bı bılgısı olan var mı acaba?
işte geldim burdayım... geçmişe bakıyordum tatlım senin sorunu görmedim...
büyük ihtimalle babiş kafayı aşağı çevirmiş. benim de aynen böyle oluyor. bazen sanki vajinadan bir şey çıkacakmış gibi garip bir his oluyor. bir de idararımı yaparken sanki çok var gibi gidiyorum azcık bir şey yapıp çıkıyorum. artık baskıları iyice arttı bebişlerin. çünkü ben bu şikayetlerden sonra doktora gittim meloşum kafayı aşağı indirmişti.
tesekkur ederım canım. evet ya sankı hanı adet olurken kan pıhtısı duser ya oyle kocaman bır parca dusecekmıs gıbı oluyo. daha yenı olmaya basladı pazartesı doktorum var bakalım donmus mu. donmusse cok memnun olacam normal dogum yapmayı cok ıstıyorum ya.
döner tatlım ya benimki dönmemişti 32. haftasında döndü zilli 38'e kadar dönüyorlarmış...
bakalım artık gorcez pazartesı nasıp olursa. sag gogsumun altıda batıyo gıbı sendede var mı canım ya rahatsız edıyo oldugu zaman.
döner tatlım ya benimki dönmemişti 32. haftasında döndü zilli 38'e kadar dönüyorlarmış...
bakalım artık gorcez pazartesı nasıp olursa. sag gogsumun altıda batıyo gıbı sendede var mı canım ya rahatsız edıyo oldugu zaman.
evet canım tam kaburga altı. geçen gün eğileyim halıyı gırgırlayayım dedim o kadar acıdı ki anlatamam...
evet canım tam kaburga altı. geçen gün eğileyim halıyı gırgırlayayım dedim o kadar acıdı ki anlatamam...
evet bende eglemıyorum egılırken bebk sıkısıyomus gıbı oluyo ama az kaldı allah ın ıznıyle kurtulcaz ınsallah.
evet bende eglemıyorum egılırken bebk sıkısıyomus gıbı oluyo ama az kaldı allah ın ıznıyle kurtulcaz ınsallah.
evet canım hayırlısıyla olsun her şey... kendimi hep doğum anını hayal ederken yakalıyorum. :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?