2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neyse canım tesekkurler cevpların ıcın sandalyede otururken belım agrıyor bıraz uzanayım. ıyı geceler tatlı ruyalar bebıslerınızı gorun ınsallah ruyalarınızdaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaa kimse kalmamış yaa.Bugün bir uykusuz benmiyim.Amma yazmışınız yaa oku oku yeni bitti.
SİMENAY canım sevindim iyi olduğuna inşallah senin kız iki hafta daha bekler yerini beğenmedi herhalde kerata arada çikolata falan yede kandır accuk daha dursun.
MUTLU03,HEPATİT,HASRET.ZELİŞ HEPİNİZ DOKTORDAN GELMİŞİNİZ görmüşünüz minnoşları bende cuma gidicem bakalım bizim sıpa neyapıyo.Kızlar hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.Ay alemsiniz hasret ve hepatit kız fazla kilo aldırıpta netceniz nasıl doğurcanız bide onu düşünün.4 kilo falan olsa nasıl çıkcek çoçuk okadar yerden az olsun öz olsun sağlıklı olsun.
HASRET afferim kız kocana valla anlından öpmek lazım benim kocamda beni ezdirmez beni sağolsun dedim sana herşeyde vardır bir çözüm diye.Kafanda kurup kurup üzüyodun kendini tapu gibin kocan var senin daha ne düşünün adamın alnından öp valla.
EFTEL bacım öfkeyle kalkan zararla oturur bir sakin ol.Yerden göğe kadar haklısın amma bebişin suçu nede aç bırakıyosun sakın bidaha bebeğini üzme için kan ağlasada yiyceksin herşey bebek için onun için dikkat et kendine.

selkie şu liste konusunda yerden göğe kadar sana katılıyorum gelip bizimle hiçbişeylerini paylaşmıyolar başaka yerleden duyup öğreniyoruz.Ben ençok burda hamileliklerini paylaşan arkadaşların doğumlarını ve bebeklerini merak ediyorum.Hepsi bizim bebeklerimiz beraber büyütücez inşallah.

Günaydıınn arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5
Ben geldiiimm, evdeyim artıkk :lepi: ve çookk uykum var mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
Uyumadan önce sizlere bakayım dedim mirmirmirmir
Geçmişi pek okuyamadım ama simenayı merak ediyordum, çok şükür şimdilik herşey yolunda görünüyor, dikkat et kendine simenaycım
Doktordan gelen arkadaşlarım; gözünüz aydın opuyorumnanaktan

Gelelim bana çokkk yoğun 3 gün geçirdim, yorgunluktan ölüyorum
Bugün bütün gün dinlenicem sanırım :))
Dün biz de Çapa ya kontrole gittik, ama burnumuzdan geldii
Muayeneye girdim 3 asistan dr. vardı
Birkaç soru sordular ve eski usul karnımı metreyle ölçüp gebelik haftasını teyit ettiler, huni gibi birşeyle kalp atışlarını dinlediler bilmiyorumkismile
Ne bebeğimi görebildim ne kilosunu öğrenebildim, sinir oldummm benneyaptımki
Neyse bu arada raporumu da alacaktım, oraya git buraya git, şunu bekle bunu bekle derken 1-2 saat koşturduk eşimle hastanede
En sonunda ben bahçede oturup beklemeye karar verdim
Sabahta geç kalıyoruz diye kahvaltı etmemiştik, saat oldu 1, ben hala aç sususuzum, bekledikçe sinirlerim daha da zırladı, eşimde yok yanımda, para da eşimde bişey alamıyorum akannehir
Hemen aradım eski gittiğim özel hastaneyi, randevü aldım, eşimi arayıp söledim
Ama o hala doktorların peşinde koşturuyordu garibim raporu imzalatmak için, en sonunda o da dayanamayıp lanet olsun sizin yapacağınız işe deyip, yürü bilgeye(eski hastanem) gidiyoruz dedi
Rapor açan görevlinin gözü önünde raporu yırttı boshayallersmile

Neyse çok şükür 5,5 haftanın sonunda bebişimi görebildim yaa opuyorumnanaktan
Nasıl mutlu oldum, bebişim ağzını açıp kapatıyordu ve hep ağlama modundaydı, dudakları büzüp durdu bize
Ee tabii çok sinirliydik bugün onu da etkiledik bu gerginliğimizle , özür dilerim oğlumdan :çok üzgünüm:
Bebişim 2.137 gr olmuş maşaallah
Raporumu da aldım tabi sonunda
2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var
Bakalım Çapa ya devam edecek miyiz, yoksa eski hastaneme mi gitmeye devam edeceğiz bilemiyorum boshayallersmile
Çokk uzun oldu sanırım kusura bakmayın, ama çok doldum napimm :1ninca:

günaydın canlarım, bu sabah bomba gibiyimsositososito 7,30da kocişimle kalktım o işe gitti bnde dükkana koştum size içimi dökmek için umarım beni sewcek biyileyi waydıy buyda:1rolleyes:
ayy kızlar kayınpeder denen çıkarcı menfaatçi herif yok... yani hala gelmedi:sm_cool: sanırım gelmicek te cengiz giderken elemanı uyandırıyo bizim elemana demişki erken git hadi dükkana babamda artık gelmicek:dance::teytey: ayy inananmıyorum yaa gelmicekmi şimdi bi daha allahım sen ne kadar büyüksün:Saruboceq:
ben hala onun ne gurursuz olduğunu bildiğim için çıkıp gelir diye düşünüyorum ama inşallah yanılırım inşallah

ewt kızlar bunun için gülenede söliyelim garibim gidip adam toplamasın ordan burdankaydirigubbakcemile5 yani şahsen ben o listedekileri hiç merak etmiorum çünkü tanımıyorum ama örneğin senin benim doğum yaptığını duymak daha farklı olur.. bişeyler paylaştık yaşadık aylardır burdaolumunekankayizsmile

canım bu tutumu değişmezse onun kölesi bile olurum ailesine koydu tawrını sokmadı ewimize die ama bu seferde hamileyim strese girmiyim die mi yaptı die düşünüyorum ama sırf hamileyim die de ailesine o kadar sert çıkmazdı o da istemiyodur değil mi artık onlarla yaşamayı falan:Saruboceq:

günaydın anneler...........

ya artık çok zorlanıyorum ben gerçekten .........

bebeğimle daha sonra zaman geçireceğimi düşünerek aktlanıyorum ama her sabah işe gelmek işkence gibi geliyor..........

ve heryanım ağrıyor sürekli yatmak dinlenmek istiyorum .........

gamzecim bu kötü tecrübeden sonra hala çapaya gitme gibi bi ihtimal mi söz konusuakannehir

günaydın arkadaşlar aranızda yeniyim...benim de 27 mart dedi doktorum doğum için 2 hafta önce bebeğim hala terst önceki yazdıklarınızı okudum da neden daha önce bakmamaışım bu bölüme diye hayıflandım...kaynana konusuna yazacağım çok şey olacak benim de :kaydirigubbakcemile3

ahh cnm senmi benmi ben birde 36.haftamın içindeyim oturmaktan sırtım kopuyor bu sabah yataktan kalkarken ağlıyordum çatı ağrımdan.. bu derecee ağrırmı yaa dr normal dio ama bizden kimse bu denli şikayteçi değil çok fecii bir ağrı war özellikle sol kısmında bebeişin sırtı sola dönük olduğu için ağırlık orda fazlaymışşşşkafamçokkarıştı

Günaydıınn arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5
Ben geldiiimm, evdeyim artıkk :lepi: ve çookk uykum var mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
B]

canım biizm ülkemizde performans değerlemesi yapılamdığı için ne kimse tam anlamı ile işine sağdık kalıyor nede insanların yapabileceği kadr iş yükleniyor sırtlarına hep bi saçmalık söz konusu özelliklede devlet kurumalrında e hal böyle olunca senin rapor meseleside beş dakikalık bir işlem olmasına rağmen bu hal dönüyor işi düşen konumundaki kişi harap bitab düşüoyr sonunda... neyse inşalalh bundan sonra aksilik yaşamazsınız...

bebişine maşşalah dönmesine sevindim hadi hayırlısı ile bir avazda diyelim artık )::):):) baksana iyice yakşalştı herşey

evde olmana da ço ksevindim bununda drısı başıma 9 iş güünm kaldı ama bana nasıl bir işkence anlatamam birde düşün ki biz annemde kalıyoruz

dur daha cnm daha 32,33 haftalık falansın döner merak etme, orda rahatsız olmaya başlayacak çünkü özlellkle otururr pozisyonda çok kalıyosan kesin döner çünkü kafası rahat etmeyecek kaburgaların altındayerimseniben

ayy canım allah kolaylık versin aynı ağrı benimda sağ tarfımda var dönemiyorum yatmıyorum oturamıyorum.... bende 35. haftamdayım ... sabırla bekliyorum şu izni birde kocam saolsun bana gitti bellonadna yatak aldı rahat uyuayım diye ama biz evimizde kalamıyoruz benim işim nedeni ile annemdeyiz....

sende çok zor durumdasın sanada çok dua ediyorum kuşum yaaa mevlam kolaylık verisn.... sen son ana kaadar işi bırakamayacaksın bari inşallah işleriniz bol kazançlı olurda bebeişe bol para birikir....

canım hoşgeldin... kaynananı salal gitsin dünyanın en değerli varlıkalrı içimzde büyüyor :):)::) gerisi boş ..... :):): )

bebeğin daha dönemsne zman var hasretin söyledikelrine aktılıyorum.... şimdiden sıkılma o konuyada :):):)

çalışıyormuusn peki ?

bilgi değilde aynı şeyi ara sıra bende yaşıyorum.... sanırım doğum haftasının yaklaşması ile ilgili olağan durumalrdan.... çünki aşrıya kaçan bi sıkıntım yok . .. seninde öyle mi ?

ewet yaa çok fena dönmek kımıldamak imnkansız oluyo, ewet benim sancılarım bu masada başlaycak belki de, eweimde tam anlamıyla 24 saat geçirmek için sayacağım bir şafağım bile yok bebeğimin doğduğu gün izili olacağım neyse ki:bbo:
canım kocam geldi ben dinleneyim die 1 saatcik uyumaya çalışayım bari öpüyorum canm

günaydın güzeller,sabah 6 dan beri dön dön dön yatakta uyuyamadım bi de korktum rüyamda bi yandan da kızçem sürekli mesaneme vurup çişimi getiriyor uyuyamadım gece de geç yattım zaten şimdi zombi gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…