- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.361
evet canım hayırlısıyla olsun her şey... kendimi hep doğum anını hayal ederken yakalıyorum. :kedi:
ınsallah hayırlısıyla olsun. valla benım sımdılık aklıma pek gelmıyor dogum anı, boylesı daha ıyı sanırım ya korkutmuyorum en azından kendımı boylece. ama bebısın gelecegı gunu sabırsızlıkla beklıyorum.
neyse canım tesekkurler cevpların ıcın sandalyede otururken belım agrıyor bıraz uzanayım. ıyı geceler tatlı ruyalar bebıslerınızı gorun ınsallah ruyalarınızdaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ewt kızlar bunun için gülenede söliyelim garibim gidip adam toplamasın ordan burdankaydirigubbakcemile5 yani şahsen ben o listedekileri hiç merak etmiorum çünkü tanımıyorum ama örneğin senin benim doğum yaptığını duymak daha farklı olur.. bişeyler paylaştık yaşadık aylardır burdaolumunekankayizsmileselkie şu liste konusunda yerden göğe kadar sana katılıyorum gelip bizimle hiçbişeylerini paylaşmıyolar başaka yerleden duyup öğreniyoruz.Ben ençok burda hamileliklerini paylaşan arkadaşların doğumlarını ve bebeklerini merak ediyorum.Hepsi bizim bebeklerimiz beraber büyütücez inşallah.
yaa kimse kalmamış yaa.Bugün bir uykusuz benmiyim.Amma yazmışınız yaa oku oku yeni bitti.
SİMENAY canım sevindim iyi olduğuna inşallah senin kız iki hafta daha bekler yerini beğenmedi herhalde kerata arada çikolata falan yede kandır accuk daha dursun.
MUTLU03,HEPATİT,HASRET.ZELİŞ HEPİNİZ DOKTORDAN GELMİŞİNİZ görmüşünüz minnoşları bende cuma gidicem bakalım bizim sıpa neyapıyo.Kızlar hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.Ay alemsiniz hasret ve hepatit kız fazla kilo aldırıpta netceniz nasıl doğurcanız bide onu düşünün.4 kilo falan olsa nasıl çıkcek çoçuk okadar yerden az olsun öz olsun sağlıklı olsun.
HASRET afferim kız kocana valla anlından öpmek lazım benim kocamda beni ezdirmez beni sağolsun dedim sana herşeyde vardır bir çözüm diye.Kafanda kurup kurup üzüyodun kendini tapu gibin kocan var senin daha ne düşünün adamın alnından öp valla.
EFTEL bacım öfkeyle kalkan zararla oturur bir sakin ol.Yerden göğe kadar haklısın amma bebişin suçu nede aç bırakıyosun sakın bidaha bebeğini üzme için kan ağlasada yiyceksin herşey bebek için onun için dikkat et kendine.
günaydın anneler...........
ya artık çok zorlanıyorum ben gerçekten .........
bebeğimle daha sonra zaman geçireceğimi düşünerek aktlanıyorum ama her sabah işe gelmek işkence gibi geliyor..........
ve heryanım ağrıyor sürekli yatmak dinlenmek istiyorum .........
Günaydıınn arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5
Ben geldiiimm, evdeyim artıkk :lepi: ve çookk uykum var mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
B]
günaydın arkadaşlar aranızda yeniyim...benim de 27 mart dedi doktorum doğum için 2 hafta önce bebeğim hala terstönceki yazdıklarınızı okudum da neden daha önce bakmamaışım bu bölüme diye hayıflandım...kaynana konusuna yazacağım çok şey olacak benim de :kaydirigubbakcemile3
ahh cnm senmi benmi ben birde 36.haftamın içindeyim oturmaktan sırtım kopuyor bu sabah yataktan kalkarken ağlıyordum çatı ağrımdan.. bu derecee ağrırmı yaa dr normal dio ama bizden kimse bu denli şikayteçi değil çok fecii bir ağrı war özellikle sol kısmında bebeişin sırtı sola dönük olduğu için ağırlık orda fazlaymışşşşkafamçokkarıştı
mcoskun kullanıcısından alıntı
günaydın arkadaşlar aranızda yeniyim...benim de 27 mart dedi doktorum doğum için 2 hafta önce bebeğim hala terstönceki yazdıklarınızı okudum da neden daha önce bakmamaışım bu bölüme diye hayıflandım...kaynana konusuna yazacağım çok şey olacak benim de :
mersaayris kullanıcısından alıntı
selam hepınıze nasılsınız bakalım. ben bısey soracaktım sıze dun ve bugun rahmımın ust tarafında acayıp bı baskı hıssedıyorum sankı bebek asagıya dusmus gıbı. bırde afedersınız cisim gelmis gibi oluyo o baskı yaptıgı zaman. bı bılgısı olan var mı acaba?
ayy canım allah kolaylık versin aynı ağrı benimda sağ tarfımda var dönemiyorum yatmıyorum oturamıyorum.... bende 35. haftamdayım ... sabırla bekliyorum şu izni birde kocam saolsun bana gitti bellonadna yatak aldı rahat uyuayım diye ama biz evimizde kalamıyoruz benim işim nedeni ile annemdeyiz....
sende çok zor durumdasın sanada çok dua ediyorum kuşum yaaa mevlam kolaylık verisn.... sen son ana kaadar işi bırakamayacaksın bari inşallah işleriniz bol kazançlı olurda bebeişe bol para birikir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?