- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.381
günaydın güzeller,sabah 6 dan beri dön dön dön yatakta uyuyamadım bi de korktum rüyamda bi yandan da kızçem sürekli mesaneme vurup çişimi getiriyor uyuyamadım gece de geç yattım zaten şimdi zombi gibiyim
TOPRAK28 Günaydın kızlar...Ben de dün gece uyuyamadım...Malum bölgenin orada ki kemikler çok ağrıyor...Yürürken zorlanmaya başladım...Bebeği dönmeyenler benim bebek 36. haftasında döndü.Merak etmeyin onlar rahatlarını iyi biliyorlar...
hasret0587 Alıntı:
ewet yaa çok fena dönmek kımıldamak imnkansız oluyo, ewet benim sancılarım bu masada başlaycak belki de, eweimde tam anlamıyla 24 saat geçirmek için sayacağım bir şafağım bile yok bebeğimin doğduğu gün izili olacağım neyse ki
canım kocam geldi ben dinleneyim die 1 saatcik uyumaya çalışayım bari öpüyorum canm
bu günün gevezesi benim galiba :):): ama sadece bu saatelkerd ceva atabiliyorum herkese... :):):)
valla güzelim buranın zombiside benim ne gece uyuyabildim ne sabah.... işteyim ve heryanım ağrıyor sandelye ile bütünleştim hareket edemiyroum yazarken ki halimi bi gören olsa gülme krizine girer :))): )
valla evin kıyymetini ilin ve taın uyuyun....
bakalım biizm bıdık döndümü .... bu cuamrtesi randevumuz var :))))))))))
:lepi::lepi::lepi:
uyu canım uyu dinlen..........
evet öğretmenim şimdi ara tatildeyiz 8 şubatta doğum iznimi başlatıcam allah nasip ederse...döner diyosunuz ya içim rahatladı..bu ara dediğiniz gibi kaburgalarıma dokunuyor bazen nefes aldırmıyo :) canım kızçem...
mardinde öğretmensin .... ben amrdini çok merak ediyorum aslında doğuyu merak ediyorum.... urfa felan çok güzel diyorlar.... gitmek isitoyrum belki bi gü sanada yolumuz düşer ...gezdirisin bizi :):):)): )
sola dönsem tenim acıyor sağa dönsem kaburgam acıyor yüz üstü yatsam nefesim kesiliyor otururken totom acıyor ayakta dururken tabanalrım ağrıyor.... kendimi en son uzay boşluğuna bırakasım var :)))))))))))))
38'e kadar dönerse normal, sonrası sezeryan. Doktor kendimi hazırlamam için söyledi. 38'den sonra dönse bile doğum kanalına girmiyormuş.
Seyyalcim dönmüştür inş. bebikin...Dönmediyse de problem değil takma kafana...Bundan 1 ay önce benim bebek düz pozisyondaydı ben kesin epidural normal doğuracağım diyordum , ters dönünce ben de kendimi sezeryana alıştırdım.E yine doğum pozisyonunu alınca ne yapacağımı bilemez durumdayım .Şimdi kara kara nasıl doğuracağım diye düşünüyorum.Son 1 aydır kendimde normal doğum yapacak gücü bulamıyorum niyeyse...Hayırlısı artık...
beklerim buralar çok güzel ama sadece gezmek içinyaşamak için pek de değil...senin kaçıncı hafta tam olarak?benim kızçem sizinkinden küçük mü şimdi?
merhabalar canlarım ne var ne yok ben çok iyiyim şükür izindeyim evdeyim rahatım ama doğum korkusu sardı bu aralar :))) herkes iyidir umarım hiç okuyamadım geçmişi eve internet bağlatamadık daha ama bi kaç güne aktif bi şekilde girmeye başlarım inşallah kimler doğurdu bana bi özet geçi verin yahu kader arkadaşım seyyalim nasıl? çok öpüyorum hepinizi görüşmek üzere canlarım :lepi:
canım ben 35. haftadayım bu cuamrtei öğreneceğim ne durumda bebeğim dönmüşmü napmış :):):) senin bıdık biraz küçük biizmilerden ):): am işte ne güzel en tecrübeli oalcaksın bizim hikayelerimizle ):):)
Günaydın herkese...
Ben çoook yorgunum...
Gece boyunca kaç kere tuvalete kalktım bilmiyorum....
Zaten yatakta da dönemiyorum....
Uyuyor muyum, öylesine yatakta yatıyor muyum belli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?