2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar...Ben de dün gece uyuyamadım...Malum bölgenin orada ki kemikler çok ağrıyor...Yürürken zorlanmaya başladım...Bebeği dönmeyenler benim bebek 36. haftasında döndü.Merak etmeyin onlar rahatlarını iyi biliyorlar...

bu günün gevezesi benim galiba :):): ama sadece bu saatelkerd ceva atabiliyorum herkese... :):):)

valla güzelim buranın zombiside benim ne gece uyuyabildim ne sabah.... işteyim ve heryanım ağrıyor sandelye ile bütünleştim hareket edemiyroum yazarken ki halimi bi gören olsa gülme krizine girer :))): )

valla evin kıyymetini ilin ve taın uyuyun....

bakalım biizm bıdık döndümü .... bu cuamrtesi randevumuz var :))))))))))

:lepi::lepi::lepi:

uyu canım uyu dinlen..........

evet öğretmenim şimdi ara tatildeyiz 8 şubatta doğum iznimi başlatıcam allah nasip ederse...döner diyosunuz ya içim rahatladı..bu ara dediğiniz gibi kaburgalarıma dokunuyor bazen nefes aldırmıyo :) canım kızçem...

Günaydııınnn,

ıstanbul buzzz gibi, dondum sabah :)

Herkes iyidir umarım, anladığım kadarıyla Hasretcim ve Dimplecım güzel haberlerle gelmişler, maaşallah diyelim, Allah nazardan saklasın bebişlerimizi.

Yalnız Dimple'cım, Çapa'daki muayene beni de şaşırttı biraz, en doğru kararı sen vereceksin tabi...

Benim bıdık dün akşamüstü bir durdu, bu sabah kadar hiiiç kıpırdamadı, açıkçası sabaha karşı artık biraz huzursuz olmaya başlamıştım. Çok şükür şimdi hafif hafif kıpırdamaya başladı ama hala her zamanki kadar şiddetli değil... Bu son haftaların da başka bir stresi, heyecanı oluyormuş, hiç birşeye benzemeyen :)

Günaydın kızlar...

ıyisiniz umarım.

Mcoskun, ben 35 haftalığım bebeğim hala ters. Doktor 38'e kadar bekleriz, sonra zaten dönse de olmaz dedi. Muhtemelen sezeryan olacakmışım. Daha çok zamanın var yani dönmesi için.

hımm sezeryanı da hiç istmeiyorum ama napalım hanımefendi nasıl rahat ederse öyle olacak artık :) peki 38 . hafaya kadar dönerse illa sezeryan yapmalarının anlamı ne bilmiyorum da ben bilmiyorumkismile

inşallah cnm şu izin zamanınız bir an önce gelir

mardinde öğretmensin .... ben amrdini çok merak ediyorum aslında doğuyu merak ediyorum.... urfa felan çok güzel diyorlar.... gitmek isitoyrum belki bi gü sanada yolumuz düşer ...gezdirisin bizi :):):)): )

sola dönsem tenim acıyor sağa dönsem kaburgam acıyor yüz üstü yatsam nefesim kesiliyor otururken totom acıyor ayakta dururken tabanalrım ağrıyor.... kendimi en son uzay boşluğuna bırakasım var :)))))))))))))

merhabalar canlarım ne var ne yok ben çok iyiyim şükür izindeyim evdeyim rahatım ama doğum korkusu sardı bu aralar :))) herkes iyidir umarım hiç okuyamadım geçmişi eve internet bağlatamadık daha ama bi kaç güne aktif bi şekilde girmeye başlarım inşallah kimler doğurdu bana bi özet geçi verin yahu kader arkadaşım seyyalim nasıl? çok öpüyorum hepinizi görüşmek üzere canlarım :lepi:

beklerim buralar çok güzel ama sadece gezmek için yaşamak için pek de değil...senin kaçıncı hafta tam olarak?benim kızçem sizinkinden küçük mü şimdi?

Seyyalcim dönmüştür inş. bebikin...Dönmediyse de problem değil takma kafana...Bundan 1 ay önce benim bebek düz pozisyondaydı ben kesin epidural normal doğuracağım diyordum , ters dönünce ben de kendimi sezeryana alıştırdım.E yine doğum pozisyonunu alınca ne yapacağımı bilemez durumdayım .Şimdi kara kara nasıl doğuracağım diye düşünüyorum.Son 1 aydır kendimde normal doğum yapacak gücü bulamıyorum niyeyse...Hayırlısı artık...

canım mevlam hepimize hayırlı doğumalr nasip etsin inşalalh burada hepimiz aynı ailenin üyeleriyiz... inşallah sende normal doğum yaparsın... ama epidural hakkında nedense kötü şeyler duuyyorum ben sonrasında bel ağrısı felan oluşuyormuş ( gerçi hisar hastanesindeki doktorum şiddetle tavsiye ediyorum hem normal doğum ile anneliği anbe an yaşıyorsun hemde yıpranmıyorsun demişti ve çok etkilemişti bu cümle beni.... ama bi yandan da riskleri var diye duydum korkuyroum ???? eğer bebeğim sağlıklı pozisyonda ise ben normal doğum istiyorum çünki bebeğimi ilk koklayan ilk öpen ben olmak istiyorum inşallah hayırlısı ile :)):) babası ile yarış halindeyiz sırf bu istekle doğuma gireceğini söylüyor benden önce alıp öpmek için :):):):) ayyy bi an yazarken tüylerim ürperdi gözlerim doldu anaaaa ben ansıl doğuracam yawwww :):):) ağlamaktan enfes bile alamam :):))

beklerim buralar çok güzel ama sadece gezmek için yaşamak için pek de değil...senin kaçıncı hafta tam olarak?benim kızçem sizinkinden küçük mü şimdi?

canım ben 35. haftadayım bu cuamrtei öğreneceğim ne durumda bebeğim dönmüşmü napmış :):):) senin bıdık biraz küçük biizmilerden ):): am işte ne güzel en tecrübeli oalcaksın bizim hikayelerimizle ):):)

Günaydın herkese...
Ben çoook yorgunum...
Gece boyunca kaç kere tuvalete kalktım bilmiyorum....
Zaten yatakta da dönemiyorum....
Uyuyor muyum, öylesine yatakta yatıyor muyum belli değil...

kız nerelerdesi nsen... ayyy canım benimmm ne çok özlettin kendiniii... ben artık çok yorgunum dün eşimle seni konuştuk dedim ohh ayrıldı evinde rahat yatıyordur inşalah.. eşide işine başladı düzenine oturdu.... şimdi bi tek bebişini bekliyor doğrumu bunalr iyisin değil mi ? senin bebiş şubatta olackatı tarih tma bellimi nasıl oalcka doğum ?

ay ne güzel ya..siz teker teker doğururken ben de burada pc başında tırnaklarımı yiyor olacağım kaydirigubbakcemile3 allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Günaydın herkese...
Ben çoook yorgunum...
Gece boyunca kaç kere tuvalete kalktım bilmiyorum....
Zaten yatakta da dönemiyorum....
Uyuyor muyum, öylesine yatakta yatıyor muyum belli değil...

al bi tane daha hoşgeldin canımm... :=::=:=
aynı durumlar bizde de söz konusu.....
tem ümidim arabanın tamirden çıkamsı ve evime geçtiğimde yeni yatağımda uyuyabilir oalma ihtimalim ?

mevlam hepinize kolaylık versn.... çalışmakta çok zor değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…