2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teyzeleri birazdan toplantıya giricem sonrada öğlen doktor amcamısa gidicez bebikimi görücezzzz...
totosu yiyipte normal isteyen arkadaşları caaaanııı yürekten kutlarım şahsen.hepinizi yirim....
dün akşam kocam bizimkine şarkı söyledi allahım sanki koşuyo içerde pıtır pıtır...
doğsun muhtemelen mokunu yicez dimi aşkım diyo bana...dün sabah çoraplarını almış gelmiş seviyo..yaa zaman yaklaştıkça iyice merak eder oldum bir an önce doğsun istiyorum bi taraftanda zamanında doğsun tabe.

canım benim evet izindeyim ama inan daha çok yoruluyor insan ay şunuda yapıyım bunuda yapıyım diye perte çıkıyorsun ama evde olmak süper bişey :))) işe devam etseydim halimi düşünemiyorum ayaklarım iki numara büyüdü evde olduğum halde öldürüyor beni bel ve bu aralarda karın ağrıları başladı bilmiyorumkismile doktorum şübat onbeşten sonra bekliyelim dedi normal olucak gibi ama ben tırsmaya başaldım en ufak bi ağrıda kalp atışlarım tavan yapıyo :) sizlerde ne var ne yok kimler doğurdu merak ediyorum :) bu arada eşinin iş durumu noldu canım sen izne ne zaman ayrılıyorsun kaydirigubbakcemile2

günaydınnn merak etme yalnız deilsin benimkide 32+3 bende buralarda olurum inşallah

ciddi mi ? ne güzel benimkide 32+3..doğum iznine 8 şubatta ayrılsam problem olur mu diye düşünüyorum içim içimi yiyo..doktor bi haftayı problem edermi ki..yoksa bu hafta mı ayrılmalıydım izne bilemedim..32. haftanın sonu bu hafta mı oluyo..of kafam karıştı kafamçokkarıştı

EVET CNAIM EVDE YORULUYORSUN ÇÜNKİ ÖZLEDİK EVİMİZİ VE SÜREKLİ BİŞİLERLE UĞRAŞIYOR İNSAN EVİNDE... AMA benim iş durumundan dolayı biz hala annemdeyiz sadece haftasonalrı gidiyoruz eve ... 15 şubatta izne ayrılacağım snein doğum zamanlarında )::) ve 15 mart diye görünüyor sat a göre cuamrtesi bakalım doktorum ne diyecek ...
ayakların için suya koymayı dene iyi geliyor diye durdum... bel ve karına ğrıalrına hiç bi çözüm yok hepimiz yırtınıyoruz burda... :)::) inşallah normalide sezeryanıda senin için hayırlı our ve kolay ve sağlıklı bir doğum olur canım.... kimler doğurdu dersen tnaıdıkalrdan kimse yok topiği tkaip etmeyen iki arkadaş doğum yaptı dsadece :):):)
eşim hala iş bakıyor hemeen bi işe dalmak istemiyor biraz idare edeceğiz galiba.... inşallah bu haftasonuna kadar sonuçlanır br yer diye be dua ediyorum )::):)

oluruz destekde oluruz artık birbirimize :)) asker ocağı gibi zaten burası herkes şafak sayıyo

he kız valla doğru diyosun,ben bazen bebeğimin doğucağı günü,haırlılarını,eksiklerini,eve gelişini,onu bunu düşünmekten bir türlü dalamıyorum uykuya heyecanla bekliyorum kızçemi,bi de bu son zamanlarda günler geçmek bilmiyor

İnşallah Seyyalcim allah o gücü hepimize verir...Ben daha önce epidural apandist ameliyatı olmuştum çok rahattı ve allaha şükür bir rahatsızlıkta yaşamadım.Sezeryan olursam da epidural düşünüyorum sırf bebeğimin doğum anını göreyim diye...Filiz hanıma ben de gitmiştim daha önce 1 kaç kez , iyi bir dr.Hisar hastanesini de çok beğenirim , karşıda otururken hasta olduğumda hisara giderdim.Ama sen hastaneyi değiştirdin galiba değil mi?Hastane tabi ki çok önemli ama yüzyıllardır kadınlar evlerde , bağlarda bahçelerde doğum yapmışlar.En iyi hastanede de evdede bağda da bahçedede aynı sıkıntıyı çekiyorsun...

demekki tecrübelisin o halde süper :):): ) inşallah sağlıckal olsun ):):)
filiz hanım çok iy,ide hisarda artık ssk geçmediği için fiyatlar çok yüksek muayene 110 lira tahliller uçuk doğum normali 3500 tabi artıalrıda var... ben şimdi yunusemre ahstanesine gidiyorum duyumalrım iyi yönde kısmetse orada dğnyaya gelecek meleğim... nihan hanımda çok ilgili ve şeker bi dktor alaştık çok şükür :):):)

çok haklısın mevlam ol dedikten sonra herşey oluyor nihayetinde ....

GÜNAYDINLAR arkadaşlar,.liste olayından bahsetmişsiniz,.bende daha önce düşünmüştüm,.bikaç gün içinde liste son haliyle yerini alacak,.sonuçta hiç topiğe uğramayanlar var,.bu arada yanlışlıkla inşallah birilerini silmemmeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ben geçen cuma 37 ye kadar çalışır raporu aldım . bence bi an önce dr una git hassas konular bunlar .normalde doğum öncesi izne hak kazandık artık

benide eklermisin listeye son adet 20.06.2009 tahmini doğum 27,03,2009 erkek isim ege 32+3

ne listesi bu ben varmıyım? sat:20 haziran 2009 beklenen doğum:27 mart..listede değilsem ekler misin?

düzelttiririz bilgileri ynileyip ..... dilayı silme kimi silertsen sil canını okur yoksa sonra :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…