- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.401
ay ne güzel ya..siz teker teker doğururken ben de burada pc başında tırnaklarımı yiyor olacağım kaydirigubbakcemile3 allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
kız nerelerdesi nsen... ayyy canım benimmm ne çok özlettin kendiniii... ben artık çok yorgunum dün eşimle seni konuştuk dedim ohh ayrıldı evinde rahat yatıyordur inşalah.. eşide işine başladı düzenine oturdu.... şimdi bi tek bebişini bekliyor doğrumu bunalr iyisin değil mi ? senin bebiş şubatta olackatı tarih tma bellimi nasıl oalcka doğum ?
günaydınnn merak etme yalnız deilsin benimkide 32+3 bende buralarda olurum inşallah
ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,belki de yusuf yusuf olcaz ha ne dersiniz
günaydınnn merak etme yalnız deilsin benimkide 32+3 bende buralarda olurum inşallah
EVET CNAIM EVDE YORULUYORSUN ÇÜNKİ ÖZLEDİK EVİMİZİ VE SÜREKLİ BİŞİLERLE UĞRAŞIYOR İNSAN EVİNDE... AMA benim iş durumundan dolayı biz hala annemdeyiz sadece haftasonalrı gidiyoruz eve ... 15 şubatta izne ayrılacağım snein doğum zamanlarında )::) ve 15 mart diye görünüyor sat a göre cuamrtesi bakalım doktorum ne diyecek ...canım benim evet izindeyim ama inan daha çok yoruluyor insan ay şunuda yapıyım bunuda yapıyım diye perte çıkıyorsun ama evde olmak süper bişey :))) işe devam etseydim halimi düşünemiyorum ayaklarım iki numara büyüdü evde olduğum halde öldürüyor beni bel ve bu aralarda karın ağrıları başladı bilmiyorumkismile doktorum şübat onbeşten sonra bekliyelim dedi normal olucak gibi ama ben tırsmaya başaldım en ufak bi ağrıda kalp atışlarım tavan yapıyo :) sizlerde ne var ne yok kimler doğurdu merak ediyorum :) bu arada eşinin iş durumu noldu canım sen izne ne zaman ayrılıyorsun kaydirigubbakcemile2
oluruz destekde oluruz artık birbirimize :)) asker ocağı gibi zaten burası herkes şafak sayıyo
canım mevlam hepimize hayırlı doğumalr nasip etsin inşalalh burada hepimiz aynı ailenin üyeleriyiz... inşallah sende normal doğum yaparsın... ama epidural hakkında nedense kötü şeyler duuyyorum ben sonrasında bel ağrısı felan oluşuyormuş( gerçi hisar hastanesindeki doktorum şiddetle tavsiye ediyorum hem normal doğum ile anneliği anbe an yaşıyorsun hemde yıpranmıyorsun demişti ve çok etkilemişti bu cümle beni.... ama bi yandan da riskleri var diye duydum korkuyroum ???? eğer bebeğim sağlıklı pozisyonda ise ben normal doğum istiyorum çünki bebeğimi ilk koklayan ilk öpen ben olmak istiyorum inşallah hayırlısı ile :)):) babası ile yarış halindeyiz sırf bu istekle doğuma gireceğini söylüyor benden önce alıp öpmek için :):):):) ayyy bi an yazarken tüylerim ürperdi gözlerim doldu anaaaa ben ansıl doğuracam yawwww :):):) ağlamaktan enfes bile alamam :):))
İnşallah Seyyalcim allah o gücü hepimize verir...Ben daha önce epidural apandist ameliyatı olmuştum çok rahattı ve allaha şükür bir rahatsızlıkta yaşamadım.Sezeryan olursam da epidural düşünüyorum sırf bebeğimin doğum anını göreyim diye...Filiz hanıma ben de gitmiştim daha önce 1 kaç kez , iyi bir dr.Hisar hastanesini de çok beğenirim , karşıda otururken hasta olduğumda hisara giderdim.Ama sen hastaneyi değiştirdin galiba değil mi?Hastane tabi ki çok önemli ama yüzyıllardır kadınlar evlerde , bağlarda bahçelerde doğum yapmışlar.En iyi hastanede de evdede bağda da bahçedede aynı sıkıntıyı çekiyorsun...
ben bi banyo yapıcam
ciddi mi ? ne güzel benimkide 32+3..doğum iznine 8 şubatta ayrılsam problem olur mu diye düşünüyorum içim içimi yiyo..doktor bi haftayı problem edermi ki..yoksa bu hafta mı ayrılmalıydım izne bilemedim..32. haftanın sonu bu hafta mı oluyo..of kafam karıştı kafamçokkarıştı
GÜNAYDINLAR arkadaşlar,.liste olayından bahsetmişsiniz,.bende daha önce düşünmüştüm,.bikaç gün içinde liste son haliyle yerini alacak,.sonuçta hiç topiğe uğramayanlar var,.bu arada yanlışlıkla inşallah birilerini silmemmeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
GÜNAYDINLAR arkadaşlar,.liste olayından bahsetmişsiniz,.bende daha önce düşünmüştüm,.bikaç gün içinde liste son haliyle yerini alacak,.sonuçta hiç topiğe uğramayanlar var,.bu arada yanlışlıkla inşallah birilerini silmemmeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
NILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
GÜNAYDINLAR arkadaşlar,.liste olayından bahsetmişsiniz,.bende daha önce düşünmüştüm,.bikaç gün içinde liste son haliyle yerini alacak,.sonuçta hiç topiğe uğramayanlar var,.bu arada yanlışlıkla inşallah birilerini silmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?