2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne listesi bu ben varmıyım? sat:20 haziran 2009 beklenen doğum:27 mart..listede değilsem ekler misin?

canım biirncisi iznini bir an önce hlelttir... ikinciside nilüfere özleden mesaj atki seni atlamasın bebekelrin doğumunu kilosunu boyları takip ettiğimiz bir liste ... çok keyfilidir... pazartes ive cuam günelri yyınlıyor nilüfercim :))))))))))

:1hug:yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hepiniz hoşgeldiniz,.listeyi bikaçgün içinde hazırlayacam,.malum çalıştığım için işimde son haftalardayım,.yoğunum biraz,bikaç gün içinde listenin son halini ekleyecem.

çıkıyorum şimdi ben,doktora bi gidiym bir de ilçe mem e gidiym bakalım...ben şimdi 33 haftalık mı oldum 32 haftalıkmı oldum kafam karıştı

Günaydın herkese a.s.
Yarın doktor kontrolümüz var inşallah opuyorumnanaktan
Bugün ablamlar gelecek bana sositososito
Midem çok bulanık yine 33. haftamızıda bugün bitirdik
:bbo:

kız ikisini de ihmal etmiyorumki
OLSUNN BENDEE YICEMM PEKMEZ CEVIZZ
KIZZ NE OLDUU BEN NE KACIRDIMM
SENDE ESINE KARDESLERI SANA LAF SOYLUYO DIYE CIKIŞŞ
BUARADA SIZE NAZAR DEGDI YAWW

KOCA KAFALI klava:
MASALLAHH OGLUSUNAA
OYLEE SEYLER DUSUNME BEN ERKEN DOGUM RISKI OLUŞANA KADAR KORKUYORDUM DOGUMUN HER TURLUSUNDEN AMA SIMDI KORKMUYORUM ERKEN GELMESIN YETERKI
GGUNAYDDINN
ALLAHH ALLAHH
NEDEN 5.5 HAFTADIR GORMUYODUNN KIZZ IOYI DAYANMIŞSIN BEN DURAMAZDIMM
BILGEDE KIME GIDIYON
BENIM YAWW ARTIK YATMAK KESMIYOR YATARKENDE KARNIM AGRIYO
APIŞ ARANMI AGRIYO CANIMM
BEN UYUMUŞUM GENE HIC UYANMADIM ANCAK SABAH ILK TUVALET COK ZOR OLUYOO

of sabahın köründe belim dötüm ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaa
:sm_cool: BENIMDEE
düzelttiririz bilgileri ynileyip ..... dilayı silme kimi silertsen sil canını okur yoksa sonra :):):):)

GUNAYDINN OKU OKU ANCA GELDIM YOKSA 9.30DAN BERI SAYFADAYIMM
BUGUN KUAFORE GIDICEM KAS BIYIK ÇIKMIŞ
BIRDE BACVAKLARIMA AGDA YAPTIRIM DIYORUM 8 AYDIR JILETLE ALIYODUMM AMA KORKUYORUM SANCIMI BASLATIR DEYU

Dimple gözün aydın canım sonunda bebeğini de gördün ne güzel...
Devlet hastaneleri hep böyle malesef inşallah sizin için en doğru kararı verirsiniz...

topiğe uğramayanların isimleri şöyle,,.inşallah yanlışlıkla birilerini silmem,ki aksi olursa şimdiden özürrr,.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileİSİMLER,..corde,nur,essemayit,esada,candy,elitu,zeyneppk,beyzade123, burçinn,erze,toprak28,czk06,modesty,totem,terazi_5,ducks,aysenil,sinannuray,xemrevin,toramini,odette,ayşe42,pınar54,gelincik001,ezgim29,zuzumkuzum,mehtapgülü,neslinhan28,naysecik,zeynep35,aaayşeeee,elif_ba,mihriban_nl,semahamit,duducan,bery,özgül312,leylaaa07, DENİZDİR,uğurZ,alevalev,şerifemre,periwinkle,serapsenem,yaşamak_hayat,elff,korkuts,gülbeyazgül,nilsu24,muyDAİSY2602264,burcuuk,merveege,berkemm,yoyo82,mavidüsler,perioski

esada
toprak28,
pınar54,
gelincik001,
ezgim29
elif_ba,
merveege
mavidüsle

canım ben bu isimleri görüyorum arasıra istersen kalsınalr ?

benım bıldıgım şunlar
elıtu ucuz dogum yaptı
zeyneppk arada gelıyo
burcınn subattta
toprak gelıyooo
moedsty gelıyo
sınannuray dogum yaptı
mavudusler
merveege gelıyo

nilüfer bende burdayım topikteyim çok yazdım gelişmeleri ama güncellemedin oyüzden girmiyorum diye düşündün herhalde sende yoğunsun haklı olarak tabi:)) 34..haftadayım ahmet yiğit geliyor...

Son düzenleme:

nevinncimm berbat bişi oo yaa

kıslar ne diyopsunuz gidimmi agdaya
dogurup gelmim geri

Canım kızz bebeğinin ne sucu var ac bırakma o kuzucugu tamam eşininde burnunu sürt ama kendine ve bebişine zarar vermeden emi canım.

Birde bak tamam kavga et konusma falan ama boşanma , ayrılma gibi kelimeleri alma ağzına bir daha bebişiniz gelsin hele bir dunyaya bak gor hersey nasılda değişsecek.Bozma moralini

ayyy birde cidden asabiyetimiz tavan yapmıs artık pimi cekilmiş bomba gibi geziyoz valla etrafta benim eşim diyorki teror estiriyon valla evin içinde bişi demeye korkuyom diyoo... Ha haaa korkmus hali buysa artıkın :jeyyar:

Ay bir bakıyım dedim neler olmuş öyle?Eftel kocana sinir oldum okuyunca hele kaynın deli etti beni.Sen biraz mesafeli olamıyormusun canım onlarla?Bu ne seviyesizlik seni telefonla arayıpta azarlıyor hesap soruyor.Gideceğin yeri cümle aleme duyurmak zorunda değilsinki?Eşinin bilmesi yeterli.Az uzaklaş canım arana mesafe koy.Fazla yüz göz olmamaya çalış.Eşin başta senin bu mesafeli duruşuna sinir olur ama zamanla alışır o da bu duruma.Öyle kahvaltılar akşam yemekleri olayını falan kesmeye çalış yavaş yavaş.Birden olmaz belki ama sık sık yapmamaya çalış.Görüştüğünüzde de fazla konuşmamaya gayret et.Ne kadar çok onlarla yakın olursan o kadar sana bir şeyler söyleme hakkı görürler kendilerinde.Biraz uzaklaş canım yaaa.Yoksa bu sinirle lohusalığında berbat geçer senin.

Gülencim ben pazar günü yavaş yavaş bacaklarımı ve kol altımı aldım.Zaten az çıkmıştı bitti hemen fazla zamanımı almadı.Paket içinde 1,5 yıldır güzellik salonuna gidiyorum.Nasipse şubatın ortalarında gitmeyi düşünüyorum onada.Ancak yetişir belki doğuma.

Canım toraminiyi arada bir görüyorum topikte.

Kıız dogumu nıye baslatsınkı olurmu acep oyle bir şey , Bende 37 de yaptırmayı dusunuyorum hiç olmazsa baya bir idare eder dogumdan sonrada.

Canım pakete hiç ağda yaptırdınızmı bilmiyorum ama en son gittiğimde canım biraz fazla yandı sanırım kendimi öyle sıkmışımki ağda bitince birden titreme geldi tüm vücudum zangır zangır titriyordu.Ne yalan söyleyim bu gidişimde bende korkuyorum birden kasmaktan sıkmaktan sancıyı başlatırım diye.Rahat olmaya çalışıyorsun ama o acıyla pekde mümkün olmuyor.Hele birde bende aksi bir bölge varki 2-3 defa vurmadan alınmıyor gelmiyor.Yanıyorum acıdan o zamanda.Bu defa ne yapacağım bilmiyorum valla.Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…