2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim karnımın alt kısmında ortada bir ağrlık oluyor ayakta fazla kaldıgım zaman sizde de oluyormu
bende oluyor başkasında daoluyormu acaba ebdne merak ediyodum

sır agda yaptırcam ben paket agda ne ki nan
bacaklarım işte 33 hafta 5 günlükken jiletle alınmıştı en son işte o zamandan bu zamana kadar ne kadar uzadıysa işte
bi kenarında deneticem cok acıyo gibiyse yaptırmıcam zaetn koca koca bezi yapıştırrmam küçük kçük da cokpara veririm epey zaman harcanır ayrıca malum bölgeyi yaptırmıcam tabii

Megryann paket nedir.Özel bölgemi yani bahsettiğin.Anlamadım canım inan.
Eger özel bolgeyse napım ben jılet kullanıcam aldıramam yani korkarım onun için ancak dogumdan sonra.Ama bacak ve kol altını ağdayla aldırıcam.

Baskımı demek istiyorsun?Son zamanlarda hepimizde aşağıda baskı var.
Evet canım sanırım baskı oluyor benim bugun baslaı korktum bende.

Bende bir sorun mu acaba deyii uzandıgım yerden kalkmak istemedim zemuszemus

pozisyonla alakalı bende alt karında dimi böyel agırlık var gibi oluıyor
vajianadan bahsetmiyorsun oraya yapğtı baskı haricc
ne diyonuz gız gidiyimmi 8 aydır jiletle artıkın capa gibi olmuştur dkenmii demeliyim

sempatiksalakcinni ben malum bölgeyi aldırmaya calışsam kızın agzına doguru veriirm oracıktaa öğlen mememi yiyimde gidim ufaktan

ne memesi nan koca dötlü gülay kaydirigubbakcemile3
yemek yemek

Canım paket diyorya güzellik uzmanları bikini bölgesine.Onu demek istedim.Eğer bunca zaman jiletle aldıysan çok sertleşmiştir şimdi birden geçme ağdaya helede şu zamanlarda.Boşver doğum olayında birden çabucak alırsın jiletle yine.Doğumdan sonra dönersin tekrar ağdaya.

Evet canım özel bölgeden bahsediyorum.Zaten son zamanlarda daha çok acıyor.Yada ben öyle hissediyorum.Eğer hiç alıştırmadıysanız ağdaya şimdi gitmeyin.Yaptırmak isterseniz doğumdan sonra başlayın.Benim ilk alındığında zor oldu ama sonra zamanla alıştım...

bacaklarımı Aldırsam ıyı olur canım acıl bışı olsa assasınımı bacagımımı alacagım dur bakaLIM BUGUN denıcem suır agdas pek acıtmıyoya

Yok vajınada baskı yok sadece karnımın alt kısmında hıh evet aynen ağırlık varmıs gibi oluyor.

ne memesi nan koca dötlü gülay kaydirigubbakcemile3
yemek yemek

sırnaşık şeydelikafadulden:roflol:

dün aksam ruyamda esımle fiki yaptımızı gördüm laelaelaelaelae
zarıfe bılınc altı olmuşş

ay bendede varr canım oo aradas oluyo merak retme sureklı oykle olsa ben aya kalkamamm

Arkadaşlar günaydın
Dün sol elim yandı sıcak sudan.. Su topladı..Çok canım yandı..doktorumuzu aradık. Acile gelin dedi... Suyu şırıngayla aldılar. Yanık kremi ve ağrı kesici kremi karıştırıp sürdüler.. 3 parmağıda ayrı ayrı bandajladılar.. Eşimde bana sakarlığımdan dolayı kızıyor, ben istermiyim böyle olsun, şimdi elimi suya sokmam yasak.. Valla tek elle iş yapmak çok sorun .. Allah kimseye vermesin..Enfeksiyon kaparsa çok tehlikeli dedi doktor.. Kızlar herkonuda daha dikkatli olmalıyız sanırım.. Umarım herkesin sağlığı yerindedir...

kızlar bunun iki yöntemi var ya kocalarınıza aldırtacaksınız k jilet yaptıysan kaç aydır şimdi kocan canını çk yakabilir yada gidin güzel bir kuaföre valla onarl artık acayip tecrübeliler seni yormuyor ve her şekle onarl girip halledivewriyortlar...

ben ağdamı ağda bezimi ve altına sereceğim bezide kendim götürüyorum elelrinide önce güzelce bi yıkıyor öyle giriyor benim odama tanıdı artık beni ve çokta anlayışla akrşılıyor bu durumu istersen ağdan yoksa söyle zaten ruloyu değiştiyor sorun gene yaşamıyorsun.... ben sadece ona elinin emeğini ödemiş oluyorum ama tertemiz misler gibi çıkıyorum odadan :):):):):)

günaydın kızlar dün bebişimi gördüm 33 +1 haftalık 2 kilo 450 gr d boyuda 47 cm olmuş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşlh:ecrin_bebek:

herkese merhaba.
DıPLEHAWK amma uğraştırmışlar seni ya şu devlet hastaneleri yokmu rezil ediyolar insanları.Dünde teyzem karaciğerde kist var ameliyat olcek kadını aç karna akşamüstü 3 e kadar bekletmişler rezil olmuş kadıncağız.Neyse halletmişiniz rapor işiniya bebişide görmüşün maşallah büyümüşte oda enazından teselli olur sana.
HıJYENıM sende güzel haberlerle gel inşallah.
NıLÜFERSAHH bende GELıNCıK001 i görüyorum arada zaten yanlışlıkla birini silsen bile bu topiğe giren vatandaş yeniden kendini yazdırır.

tatlım o halde bazı konularda eşin deste olmaya çalıaşcak ki sana sen sıkıntı yaşamayasın ..... inşallah hiç sorunsuz bir an önce geçer yaran iyileşir....

semraogretmen günaydın kızlar dün bebişimi gördüm 33 +1 haftalık 2 kilo 450 gr d boyuda 47 cm olmuş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşlh

maşşalah canım bnim....

dün aksam ruyamda esımle fiki yaptımızı gördüm laelaelaelaelae
zarıfe bılınc altı olmuşş

ay bendede varr canım oo aradas oluyo merak retme sureklı oykle olsa ben aya kalkamamm

He hee bir hayırlısıyla dogğurup su lohusalıgıda atlatsaydık kaydirigubbakcemile3

Canım geçmiş olsun çok dikkat et ki enfeksiyon kaptırma

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm geçti acısı değilmi şimdilik.Haklısın çok dikkat etmemiz gerek...eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…