- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.441
ya benim karnımın alt kısmında ortada bir ağrlık oluyor ayakta fazla kaldıgım zaman sizde de oluyormu
bende oluyor başkasında daoluyormu acaba ebdne merak ediyodumya benim karnımın alt kısmında ortada bir ağrlık oluyor ayakta fazla kaldıgım zaman sizde de oluyormu
Canım pakete hiç ağda yaptırdınızmı bilmiyorum ama en son gittiğimde canım biraz fazla yandı sanırım kendimi öyle sıkmışımki ağda bitince birden titreme geldi tüm vücudum zangır zangır titriyordu.Ne yalan söyleyim bu gidişimde bende korkuyorum birden kasmaktan sıkmaktan sancıyı başlatırım diye.Rahat olmaya çalışıyorsun ama o acıyla pekde mümkün olmuyor.Hele birde bende aksi bir bölge varki 2-3 defa vurmadan alınmıyor gelmiyor.Yanıyorum acıdan o zamanda.Bu defa ne yapacağım bilmiyorum valla.Allah yardımcımız olsun...
Canım pakete hiç ağda yaptırdınızmı bilmiyorum ama en son gittiğimde canım biraz fazla yandı sanırım kendimi öyle sıkmışımki ağda bitince birden titreme geldi tüm vücudum zangır zangır titriyordu.Ne yalan söyleyim bu gidişimde bende korkuyorum birden kasmaktan sıkmaktan sancıyı başlatırım diye.Rahat olmaya çalışıyorsun ama o acıyla pekde mümkün olmuyor.Hele birde bende aksi bir bölge varki 2-3 defa vurmadan alınmıyor gelmiyor.Yanıyorum acıdan o zamanda.Bu defa ne yapacağım bilmiyorum valla.Allah yardımcımız olsun...
Evet canım sanırım baskı oluyor benim bugun baslaı korktum bende.Baskımı demek istiyorsun?Son zamanlarda hepimizde aşağıda baskı var.
bende oluyor başkasında daoluyormu acaba ebdne merak ediyodum
sır agda yaptırcam ben paket agda ne ki nan
bacaklarım işte 33 hafta 5 günlükken jiletle alınmıştı en son işte o zamandan bu zamana kadar ne kadar uzadıysa işte
bi kenarında deneticem cok acıyo gibiyse yaptırmıcam zaetn koca koca bezi yapıştırrmam küçük kçük da cokpara veririm epey zaman harcanır ayrıca malum bölgeyi yaptırmıcam tabii
bende oluyor başkasında daoluyormu acaba ebdne merak ediyodum
sır agda yaptırcam ben paket agda ne ki nan
bacaklarım işte 33 hafta 5 günlükken jiletle alınmıştı en son işte o zamandan bu zamana kadar ne kadar uzadıysa işte
bi kenarında deneticem cok acıyo gibiyse yaptırmıcam zaetn koca koca bezi yapıştırrmam küçük kçük da cokpara veririm epey zaman harcanır ayrıca malum bölgeyi yaptırmıcam tabii
Megryann paket nedir.Özel bölgemi yani bahsettiğin.Anlamadım canım inan.
Eger özel bolgeyse napım ben jılet kullanıcam aldıramam yani korkarım onun için ancak dogumdan sonra.Ama bacak ve kol altını ağdayla aldırıcam.
Yok vajınada baskı yok sadece karnımın alt kısmında hıh evet aynen ağırlık varmıs gibi oluyor.pozisyonla alakalı bende alt karında dimi böyel agırlık var gibi oluıyor
vajianadan bahsetmiyorsun oraya yapğtı baskı haricc
ne diyonuz gız gidiyimmi 8 aydır jiletle artıkın capa gibi olmuştur dkenmii demeliyim
ne memesi nan koca dötlü gülay kaydirigubbakcemile3
yemek yemek
gulencim kullanıcısından alıntı
pozisyonla alakalı bende alt karında dimi böyel agırlık var gibi oluıyor
vajianadan bahsetmiyorsun oraya yapğtı baskı haricc
ne diyonuz gız gidiyimmi 8 aydır jiletle artıkın capa gibi olmuştur dkenmii demeliyim
Arkadaşlar günaydın
Dün sol elim yandı sıcak sudan.. Su topladı..Çok canım yandı..doktorumuzu aradık. Acile gelin dedi... Suyu şırıngayla aldılar. Yanık kremi ve ağrı kesici kremi karıştırıp sürdüler.. 3 parmağıda ayrı ayrı bandajladılar.. Eşimde bana sakarlığımdan dolayı kızıyor, ben istermiyim böyle olsun, şimdi elimi suya sokmam yasak.. Valla tek elle iş yapmak çok sorun .. Allah kimseye vermesin..Enfeksiyon kaparsa çok tehlikeli dedi doktor.. Kızlar herkonuda daha dikkatli olmalıyız sanırım.. Umarım herkesin sağlığı yerindedir...
semraogretmen günaydın kızlar dün bebişimi gördüm 33 +1 haftalık 2 kilo 450 gr d boyuda 47 cm olmuş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşlh
dün aksam ruyamda esımle fiki yaptımızı gördüm laelaelaelaelae
zarıfe bılınc altı olmuşş
ay bendede varr canım oo aradas oluyo merak retme sureklı oykle olsa ben aya kalkamamm
dün aksam ruyamda esımle fiki yaptımızı gördüm laelaelaelaelae
zarıfe bılınc altı olmuşş
ay bendede varr canım oo aradas oluyo merak retme sureklı oykle olsa ben aya kalkamamm
Arkadaşlar günaydın
Dün sol elim yandı sıcak sudan.. Su topladı..Çok canım yandı..doktorumuzu aradık. Acile gelin dedi... Suyu şırıngayla aldılar. Yanık kremi ve ağrı kesici kremi karıştırıp sürdüler.. 3 parmağıda ayrı ayrı bandajladılar.. Eşimde bana sakarlığımdan dolayı kızıyor, ben istermiyim böyle olsun, şimdi elimi suya sokmam yasak.. Valla tek elle iş yapmak çok sorun .. Allah kimseye vermesin..Enfeksiyon kaparsa çok tehlikeli dedi doktor.. Kızlar herkonuda daha dikkatli olmalıyız sanırım.. Umarım herkesin sağlığı yerindedir...
Arkadaşlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?