- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.461
Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.Gecen bende banyo yapıcam küvete dedim terlikle gireyim kayarım mayarım sen basar basmaz iki ayağım ayrılmadımı sabunmu varmış ne allahtan duşa kabin vardıda ona tutundum allah korudu gene daha beterde düşebilirdim şimdi ayağımda koca bir çürük var.Arkadaşlar günaydın
Dün sol elim yandı sıcak sudan.. Su topladı..Çok canım yandı..doktorumuzu aradık. Acile gelin dedi... Suyu şırıngayla aldılar. Yanık kremi ve ağrı kesici kremi karıştırıp sürdüler.. 3 parmağıda ayrı ayrı bandajladılar.. Eşimde bana sakarlığımdan dolayı kızıyor, ben istermiyim böyle olsun, şimdi elimi suya sokmam yasak.. Valla tek elle iş yapmak çok sorun .. Allah kimseye vermesin..Enfeksiyon kaparsa çok tehlikeli dedi doktor.. Kızlar herkonuda daha dikkatli olmalıyız sanırım.. Umarım herkesin sağlığı yerindedir...
günaydın kızlar dün bebişimi gördüm 33 +1 haftalık 2 kilo 450 gr d boyuda 47 cm olmuş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşlh:ecrin_bebek:
günaydın kızlar dün bebişimi gördüm 33 +1 haftalık 2 kilo 450 gr d boyuda 47 cm olmuş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşlh:ecrin_bebek:
evet 2 hafta önden gidiyormuş dün sabah sucuklu 3 yumurta yedim:)tansiyonum 13 oldu dr sordum ondanmı acaba diye güldü bana abarttım galiba biraz:)bebeğim aç kalıyor psikolojisi işte:)Maaşallah canım kocaman yapmışsın bebişini...
çok geçmiş olsun canım ...Arkadaşlar günaydın
Dün sol elim yandı sıcak sudan.. Su topladı..Çok canım yandı..doktorumuzu aradık. Acile gelin dedi... Suyu şırıngayla aldılar. Yanık kremi ve ağrı kesici kremi karıştırıp sürdüler.. 3 parmağıda ayrı ayrı bandajladılar.. Eşimde bana sakarlığımdan dolayı kızıyor, ben istermiyim böyle olsun, şimdi elimi suya sokmam yasak.. Valla tek elle iş yapmak çok sorun .. Allah kimseye vermesin..Enfeksiyon kaparsa çok tehlikeli dedi doktor.. Kızlar herkonuda daha dikkatli olmalıyız sanırım.. Umarım herkesin sağlığı yerindedir...
tünaydın kızlar ya benim bugün moralim çok bozuk bebişim bugün hareket etmiyo böyle karnımda arada sanki yer değiştiriyo gibi oluyo ama anlıyamıyorum çok korkuyorum acaba bişeymi oldu gerçi dün gördüm kıpır kıpırdı ah ya şu günler bir geçsede bebişimi alsam kucağıma...
:dance: o biçimmAy alemsin kocişinimi özledin kız? kaydirigubbakcemile3
He hee bir hayırlısıyla dogğurup su lohusalıgıda atlatsaydık kaydirigubbakcemile3
haa ayy ınsss
Canım geçmiş olsun çok dikkat et ki enfeksiyon kaptırma
tünaydın kızlar ya benim bugün moralim çok bozuk bebişim bugün hareket etmiyo böyle karnımda arada sanki yer değiştiriyo gibi oluyo ama anlıyamıyorum çok korkuyorum acaba bişeymi oldu gerçi dün gördüm kıpır kıpırdı ah ya şu günler bir geçsede bebişimi alsam kucağıma...
Selam annecikler nasılsınız :dance:
40 lı gunlerde bıttı 39 a gırdık bugun ben cok heyecanlanıyorum gun gectıkce artık kuzumun sankı kokusunu bıle alıyorum her gece ruyalarıma gırıyor danam.
Dün eşime yine dedim 39 gun kaldı pis sabaha kadar uyumadı yaaa
Ben ne yapıcam bunla ben doguma gıtsem bunun yuzunden doguramam sanırım
Aşırı heyecanlı dıyorum ya bana destek olman gerekırken sen neden bole yapıyorsun
Sen boyle yaprıkca ben daha cok endıselenıyorum senı dusunıyorum
Dıyor bana kım destek olacak ben sankı her sene babamı oluyorum
Canım benım ya onuda anlamak ıstıyorum ama ben artık kendımı gectım kocamı dusunur oldum
Ben doguma gırınce o neler yasayacak merak korku her an aklına neler gelir :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:dance: O biçimm
polenss cok gecmıss olsunn ne kadar zaman suya sokmucan bıcı nası olcana.s.
Seyyal neden kendı agdanı goturuyon bendemı agda goturım yaa bacamı aldırcam topu topu
Merhaba canım bence sen doğuma girince kendini düşün o endişelencek sadece bütün acıyı sen çekcen o dışından baba olcek.Zaten bebişi kucağına alınca zaman durucak herşeyi unutucaksın.Aybende dün aoğluşumu gördüm kucağımda ay tobul tombalak pamuk gibi beyaz ela gözlü kucağımda tatlı tatlı oturuyodu.Kızım bana benziyo ay bakalım oğlum kime benziycek.Selam annecikler nasılsınız :dance:
40 lı gunlerde bıttı 39 a gırdık bugun ben cok heyecanlanıyorum gun gectıkce artık kuzumun sankı kokusunu bıle alıyorum her gece ruyalarıma gırıyor danam.
Dün eşime yine dedim 39 gun kaldı pis sabaha kadar uyumadı yaaa
Ben ne yapıcam bunla ben doguma gıtsem bunun yuzunden doguramam sanırım
Aşırı heyecanlı dıyorum ya bana destek olman gerekırken sen neden bole yapıyorsun
Sen boyle yaprıkca ben daha cok endıselenıyorum senı dusunıyorum
Dıyor bana kım destek olacak ben sankı her sene babamı oluyorum
Canım benım ya onuda anlamak ıstıyorum ama ben artık kendımı gectım kocamı dusunur oldum
Ben doguma gırınce o neler yasayacak merak korku her an aklına neler gelir :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?