2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.Gecen bende banyo yapıcam küvete dedim terlikle gireyim kayarım mayarım sen basar basmaz iki ayağım ayrılmadımı sabunmu varmış ne allahtan duşa kabin vardıda ona tutundum allah korudu gene daha beterde düşebilirdim şimdi ayağımda koca bir çürük var.
günaydın kızlar dün bebişimi gördüm 33 +1 haftalık 2 kilo 450 gr d boyuda 47 cm olmuş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşlh:ecrin_bebek:

Maşallah canım bebişine hem boyu uzamış hemide kilo almış ay bende cuma görücem bekliyorum sabırsızlıklan.

tünaydın kızlar ya benim bugün moralim çok bozuk bebişim bugün hareket etmiyo böyle karnımda arada sanki yer değiştiriyo gibi oluyo ama anlıyamıyorum çok korkuyorum acaba bişeymi oldu gerçi dün gördüm kıpır kıpırdı ah ya şu günler bir geçsede bebişimi alsam kucağıma...

ay şu yukardaki sıcak çikolata reklamı varya gözümüze gözümüze sokmuyolarmı sinir oluyorum ya biz hamileyiz bu can neler neler ister onu gördükçe canım çikolata istiyo hepppp.

çok geçmiş olsun canım ...
günaydın kızlar dün bebişimi gördüm 33 +1 haftalık 2 kilo 450 gr d boyuda 47 cm olmuş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşlh:ecrin_bebek:

gözün aydın canım bebişini görmüşsün maşallah kilosuda gayet güzel sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

Canım bebek büyüyo yer daralıyo artık nasıl hareket etsin çoçuk daracık yerde hergünde amuda kalkmasını bekleme artık fazla hareket etmemesi normal.

Ay alemsin kocişinimi özledin kız? kaydirigubbakcemile3
:dance: o biçimm
He hee bir hayırlısıyla dogğurup su lohusalıgıda atlatsaydık kaydirigubbakcemile3
haa ayy ınsss

Canım geçmiş olsun çok dikkat et ki enfeksiyon kaptırma

polenss cok gecmıss olsunn ne kadar zaman suya sokmucan bıcı nası olcana.s.

seyyal neden kendı agdanı goturuyon bendemı agda goturım yaa bacamı aldırcam topu topu

Selam annecikler nasılsınız :dance:

40 lı gunlerde bıttı 39 a gırdık bugun ben cok heyecanlanıyorum gun gectıkce artık kuzumun sankı kokusunu bıle alıyorum her gece ruyalarıma gırıyor danam.
Dün eşime yine dedim 39 gun kaldı pis sabaha kadar uyumadı yaaa
Ben ne yapıcam bunla ben doguma gıtsem bunun yuzunden doguramam sanırım
Aşırı heyecanlı dıyorum ya bana destek olman gerekırken sen neden bole yapıyorsun
Sen boyle yaprıkca ben daha cok endıselenıyorum senı dusunıyorum
Dıyor bana kım destek olacak ben sankı her sene babamı oluyorum
Canım benım ya onuda anlamak ıstıyorum ama ben artık kendımı gectım kocamı dusunur oldum
Ben doguma gırınce o neler yasayacak merak korku her an aklına neler gelir :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm cnm büyüdükçe kıpırtı şeklinde değil kayma şeklinde olurmuş çünki karında yer kalmadığı için kayarmış sadece hareket edemzmiş yer değişiyor gibi oluyorsa korkma bence içinde sıkıntı varsa dr git gör o zaman korkma bence bende bazen sol tarafıma yatıp hareket etmesini bekliyorum öle iş yapmaya başlıyorum içimi rahatlatmak için..

Maşallah kuzuna guzel haberlele gelmişsin
Bende Perşembe gunu gidicem gun verecek sanırım artık ay gune kadar dogurmayayımda eyvahedigeldismile

kızlar annem kızçeme uyku seti almış:yastık,yorgan,beşik korumalığı vs var ya ondan,sarı beyaz rengi ördek resimli,bi de batteniye almış çok güsel şimdi kamerada gösterdi çokkk güsel ya bir an önce gelsin annem yaaaaaaaaa

sempatiksalakcinni danam

:dance: O biçimm

polenss cok gecmıss olsunn ne kadar zaman suya sokmucan bıcı nası olcana.s.

Seyyal neden kendı agdanı goturuyon bendemı agda goturım yaa bacamı aldırcam topu topu

canım şöyle benim kuzenim kuaför ankaradan baan ağda gönderiyor topluca böyle bana bir yıl yetecek kadar o yüzden götürebiliyorum hani elerinde kalan yedek ruloyu kullanmasınlar vücudumda diye... Yoksa sen gittiğinde ruloyu değiştirmesini iste bişicik olmaz ağda bezinede gerek yok temiz bir yer olduktan sonra altına serdikelri sedye bezinide mesele bazıları hani yıka kullan değilde bi seferlik çöpe atımlık kullanıyor öyle ise onada gerek yok ... Ama ben hepsinide kendim götürüyorum kızla alıştık birbirimizxe ondan öyle )::):):) oda anlıyor sonuçta ben hamileyim öncesinde de zaten hassas bölge bi mikrop kaparsa nelerele sonuçlanır malum....

Az zaman kaldı hepimiz için.Bu kadar uğrayamayacağız belki 1 ay sonra buralara bebişlerle uğraşmaktan.Hadi hayırlısı...

Merhaba canım bence sen doğuma girince kendini düşün o endişelencek sadece bütün acıyı sen çekcen o dışından baba olcek.Zaten bebişi kucağına alınca zaman durucak herşeyi unutucaksın.Aybende dün aoğluşumu gördüm kucağımda ay tobul tombalak pamuk gibi beyaz ela gözlü kucağımda tatlı tatlı oturuyodu.Kızım bana benziyo ay bakalım oğlum kime benziycek.
..

ay allah korusun ne dıuyosun ben goturımmı agda alıpta
benı yatırmaz ben yatmanm oyutrurum o yere otursun surunsun alsın bacaklarımı ben sırt ustu yataamam nefes alamıyorumm
bacamdas mıkrop kapmaz demı
ee sır agdanın rulosudamı var

kız halaya
oğlan dayoya dıyolar
annenın hıc sansı yokmu yaww

gülen adisi nerdesin lan dünden beri sen lazım olduunda yok olursun zaten neyse şinci bağa kulak wer
gidip topic topic arayıp tarayıp ordan burdan bize hayali mart annesi yaratma boşun yorma kendini bize bildirim yapmamış, adını bil bilmedğimiz kişiler doğursa banane doğurmasa banane.. bide kendileride paylaşmıyo bizle biz buluyoz zorla o yüzden boşwer cnm listeyi temizliyo şimd nilüfer sende tuttuğunu getirmeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…