2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esiminde bugün mahkemesi vardı eminönünde dedim ulen bulursan spor canta al da ben kendi esyalarımı yerleştircek bi canta bulamadımda bulamamış çok yagmur yagıyomuş

Günaydın mart kedileri,
umarım herkes iyidir. ben geceleri bir türlü uyuyamıyorum. bebeişkonun bir şey yaptığı yok. ağrım sancım falan da yok. manyak gibi 3'lere beşlere kadar dönüp duruyorum yatakta. sonra da zombi gibi oluyorum..sempatiksalakcinni

günaydın kızlar dün bebişimi gördüm 33 +1 haftalık 2 kilo 450 gr d boyuda 47 cm olmuş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşlh:ecrin_bebek:

maaşallah canım senin ufaklık da tosun olma yolunda ilerliyor. inşallah hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize.

canım o bazen olur. bebek pozisyonunu berğenirse pek hareket etmezmiş. bir de artık büyüdüler sığamıyorlar nasıl hareket etsin garibanlar. benimki de doktora gitmeden bir gün önce böyle yaptı. seni doktor amcaya söyleyeceğim dedim de kapının önünde coştu birden korkak zilli kaydirigubbakcemile2

ah canım geçmiş olsun. benim de böyle yanmıştı liseye giderken elim. iyi bilirim o su almayı falan. dikkat et canım gerekirse iş yapma ne yapacaksın...

nevinncimm berbat bişi oo yaa

kıslar ne diyopsunuz gidimmi agdaya
dogurup gelmim geri
bence git canım ya. ağpda rahatlık. ben bir alıyorum 1 ay idare ediyor. aslında doktora gitmesem 2 ay da idare eder benimki ama malum her an tetikteyiz. ben hiç jilet sürmediğim için tüylerim çok zayıfladı zaten.

canım sen onu doktorunla konuş çünkü 32. hafta bitmiş. kağıt üzerinde gösterebilir haftanın sonunda ayrılırsın ben de öyle yapacağım.

neyse ben kendi kendime hayırlı olsun diyim bari,kızınca söyleyince hamilelik hormnları diyorsunuz ama alakası yok 40 kişiden biride mi görmedi
park yatağı aldığımda da aynı şey olmuştu sinir ettiniz beni

Cadıların En Baştaki Cadısı ; Ne oldu nan neye lazım oldum haberım yog
elitudanmı bahsediyosun canım o bize yazıyordukine ben biliyorum hatırlıyorum yane 3.4 aylıkkene felann zaten tek bi yere yazış ordan bende size dedim aman bee sen dogur seni yazalım listeye mıhh sempatiksalakcinni

sayfayı yeniledimde hasratein mesajıyla sarsıldım vajina kemikleirme kadar ..
ne aldın nan söyle ben görmedim

oyy benim aynı gün doğuracağım bacım!!!

sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki milletin gözünden kaçıyor canım ya! ben geçen gün hıçkırık nasıl oluyor diye sordum anca dün gece cevap aldım. ne aldın? fotoğrafını falan koydun mu? hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin...

Sağolun arkadaşlar .. Yanık kötüymüş.. ,Dün duş almadım bugün alırkende çok ıslatmamaya çalışacağım. Ağrısı geçti ama görüntü kötü....((

hahh şimddi
buldumm hayırlıı olsunn nann ördekli uyku setiniz
annen senin yurt dışındamıydı

sayfayı yeniledimde hasratein mesajıyla sarsıldım vajina kemikleirme kadar ..
ne aldın nan söyle ben görmedim

zıkkımın dibini aldım,geçti gitti hevesim park yatakta olduğu gibi,siz hiç yazmadım varsayın ne de olsa hamileyiz di mi hormonlara bağlarsınız birazdan,neyse sohbete devam olsun kapattım konuyu ben

asinaz..
a.q. senin hormonlarının, şimdi hayırlı ossun demeseler hayırsız olcak uyku setin dimi bi dur daha yeni yazmışsın:mymeka:

bi sen tanıyon zaten! e o zamn nie gelip bize bildirim yapmadı, kendi sölesin 'selam bn doğurdum' desin adam yerine koyupta bildirim yapmayanı bulup getrmek yok ok?

konuşma len,ne alakası var lan,insan bi hevesimize ortak olur di mi,sanki aynı şeyi semn yazsan cvp vermeseer sen öle durcan ha şaşırırm,içine ettiniz hevesimin,bu arada sana çok şey yazardım ama ortam müsait değil,ebenden başlar anla artıkalsanaalsanasmile

ASıNAZ uyku setiniz battaniyeniz hayırlı olsun bacım bebiş güle güle kullansın.Antalyadan nerden aldıki acep onuda bir sorsana annene bide fiyatını ay ben biyerde sordum kadın 300 ytl demezmi yuh dedim artıkın beşikmi alıyoz

yok antalyada,annem yurt dışında olsa bu kadar borç içinde yüzer miyiz biz

yok 4 hafta sonra gelsin diyodun ya dedim çıkış zorunlulugumu var
yok ya biz yunanistanlıyız öncedende o ,oranın parası burda değerliydide şimdi oradakilerde sürünüyy

Ben bi hazırlanıyım kızlarada birer maske alıyım burnum çeşme kimin bir gülersem yüzleirni yıkaırmm

Kız halaya derler ama benim kızı bana ve dayıya daha çok benzetirler GÜLEN.Dayısının lattopundaki kızımın resmini gören arkadaşları len bu senin kızınmı diyolarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…