- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.481
günaydın kızlar dün bebişimi gördüm 33 +1 haftalık 2 kilo 450 gr d boyuda 47 cm olmuş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşlh:ecrin_bebek:
tünaydın kızlar ya benim bugün moralim çok bozuk bebişim bugün hareket etmiyo böyle karnımda arada sanki yer değiştiriyo gibi oluyo ama anlıyamıyorum çok korkuyorum acaba bişeymi oldu gerçi dün gördüm kıpır kıpırdı ah ya şu günler bir geçsede bebişimi alsam kucağıma...
Arkadaşlar günaydın
Dün sol elim yandı sıcak sudan.. Su topladı..Çok canım yandı..doktorumuzu aradık. Acile gelin dedi... Suyu şırıngayla aldılar. Yanık kremi ve ağrı kesici kremi karıştırıp sürdüler.. 3 parmağıda ayrı ayrı bandajladılar.. Eşimde bana sakarlığımdan dolayı kızıyor, ben istermiyim böyle olsun, şimdi elimi suya sokmam yasak.. Valla tek elle iş yapmak çok sorun .. Allah kimseye vermesin..Enfeksiyon kaparsa çok tehlikeli dedi doktor.. Kızlar herkonuda daha dikkatli olmalıyız sanırım.. Umarım herkesin sağlığı yerindedir...
bence git canım ya. ağpda rahatlık. ben bir alıyorum 1 ay idare ediyor. aslında doktora gitmesem 2 ay da idare eder benimki ama malum her an tetikteyiz. ben hiç jilet sürmediğim için tüylerim çok zayıfladı zaten.
nevinncimm berbat bişi oo yaa
kıslar ne diyopsunuz gidimmi agdaya
dogurup gelmim geri
ciddi mi ? ne güzel benimkide 32+3..doğum iznine 8 şubatta ayrılsam problem olur mu diye düşünüyorum içim içimi yiyo..doktor bi haftayı problem edermi ki..yoksa bu hafta mı ayrılmalıydım izne bilemedim..32. haftanın sonu bu hafta mı oluyo..of kafam karıştı kafamçokkarıştı
gülen adisi nerdesin lan dünden beri sen lazım olduunda yok olursun zaten neyse şinci bağa kulak wer
gidip topic topic arayıp tarayıp ordan burdan bize hayali mart annesi yaratma boşun yorma kendini bize bildirim yapmamış, adını bil bilmedğimiz kişiler doğursa banane doğurmasa banane.. bide kendileride paylaşmıyo bizle biz buluyoz zorla o yüzden boşwer cnm listeyi temizliyo şimd nilüfer sende tuttuğunu getirmeklava:
neyse ben kendi kendime hayırlı olsun diyim bari,kızınca söyleyince hamilelik hormnları diyorsunuz ama alakası yok 40 kişiden biride mi görmedi
park yatağı aldığımda da aynı şey olmuştu sinir ettiniz beni
neyse ben kendi kendime hayırlı olsun diyim bari,kızınca söyleyince hamilelik hormnları diyorsunuz ama alakası yok 40 kişiden biride mi görmedi
kızlar annem kızçeme uyku seti almış:yastık,yorgan,beşik korumalığı vs var ya ondan,sarı beyaz rengi ördek resimli,bi de batteniye almış çok güsel şimdi kamerada gösterdi çokkk güsel ya bir an önce gelsin annem yaaaaaaaaa
sayfayı yeniledimde hasratein mesajıyla sarsıldım vajina kemikleirme kadar ..
ne aldın nan söyle ben görmedim
asinaz..neyse ben kendi kendime hayırlı olsun diyim bari,kızınca söyleyince hamilelik hormnları diyorsunuz ama alakası yok 40 kişiden biride mi görmedi
Cadıların En Baştaki Cadısı ; Ne oldu nan neye lazım oldum haberım yog
elitudanmı bahsediyosun canım o bize yazıyordukine ben biliyorum hatırlıyorum yane 3.4 aylıkkene felann zaten tek bi yere yazış ordan bende size dedim aman bee sen dogur seni yazalım listeye mıhh sempatiksalakcinni
hahh şimddi
buldumm hayırlıı olsunn nann ördekli uyku setiniz
annen senin yurt dışındamıydı
asinaz..
a.q. senin hormonlarının, şimdi hayırlı ossun demeseler hayırsız olcak uyku setin dimi bi dur daha yeni yazmışsın:mymeka:
bi sen tanıyon zaten! e o zamn nie gelip bize bildirim yapmadı, kendi sölesin 'selam bn doğurdum' desin adam yerine koyupta bildirim yapmayanı bulup getrmek yok ok?
Sağolun arkadaşlar .. Yanık kötüymüş.. ,Dün duş almadım bugün alırkende çok ıslatmamaya çalışacağım. Ağrısı geçti ama görüntü kötü....((
yok antalyada,annem yurt dışında olsa bu kadar borç içinde yüzer miyiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?