- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.501
konuşma len,ne alakası var lan,insan bi hevesimize ortak olur di mi,sanki aynı şeyi semn yazsan cvp vermeseer sen öle durcan ha şaşırırm,içine ettiniz hevesimin,bu arada sana çok şey yazardım ama ortam müsait değil,ebenden başlar anla artıkalsanaalsanasmile
ne yanığı ne oldu geçmiş olsun
ASİNAZ uyku setiniz battaniyeniz hayırlı olsun bacım bebiş güle güle kullansın.Antalyadan nerden aldıki acep onuda bir sorsana annene bide fiyatını ay ben biyerde sordum kadın 300 ytl demezmi yuh dedim artıkın beşikmi alıyoz
Asinaz hanım bak nasıl gözden kaçıyormuş!!!klava:
sen şimdi gözden kaçırdın diye acısına ortak olmuyon mu kızın!!
suçlama biz<i yazık bize :gitme:
Kız halaya derler ama benim kızı bana ve dayıya daha çok benzetirler GÜLEN.Dayısının lattopundaki kızımın resmini gören arkadaşları len bu senin kızınmı diyolarmış.
illa ahlaksızlığını burda da gözler önüne seercksin yani.. sus tamam senin ne terbiye fukarası olduun ortada benim gibi güzel ahlaklı, sakin yapıda, tertemiz açmamış bir goncanın ne işi war senle çözmüş değilim ya neyssseee:dilcikar:
hadi len ben geçmişi okumadımki
anlık sayfada gördüm
yaw bu nickin anlamı ne bi sölermisin lütfen? we senin adın ne?
işte kızım biz de geçmişi okuyamıyoruz zınk zınk geçiyor sayfalar. gevezesiniz işte :dilcikar:
vallaha bak kudurtmayın beni hepinizi toplar toplu halde dötlerinizi itlere köpeklere kurtlara verir toplu katliam yaparım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ALLAH kimseye yuvasında huzursuzlık vermesin..sabahtan belli kendi kendimi yedim.
iyiki varsınız anlatınca rahatlıyo biraz insan.. ekmek arası yedim cnm..
yok öyle bişey olmuyo. buneki 24*24 500.000 istiyo.
benım soruma kımse cevap vermıcek galıba....benneyaptımki
selkie şu liste konusunda yerden göğe kadar sana katılıyorum gelip bizimle hiçbişeylerini paylaşmıyolar başaka yerleden duyup öğreniyoruz.Ben ençok burda hamileliklerini paylaşan arkadaşların doğumlarını ve bebeklerini merak ediyorum.Hepsi bizim bebeklerimiz beraber büyütücez inşallah.
Günaydıınn arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5
Ben geldiiimm, evdeyim artıkk :lepi: ve çookk uykum var mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
Uyumadan önce sizlere bakayım dedim mirmirmirmir
Geçmişi pek okuyamadım ama simenayı merak ediyordum, çok şükür şimdilik herşey yolunda görünüyor, dikkat et kendine simenaycım
Doktordan gelen arkadaşlarım; gözünüz aydın opuyorumnanaktan
Gelelim bana çokkk yoğun 3 gün geçirdim, yorgunluktan ölüyorum
Bugün bütün gün dinlenicem sanırım :))
Dün biz de Çapa ya kontrole gittik, ama burnumuzdan geldii
Muayeneye girdim 3 asistan dr. vardı
Birkaç soru sordular ve eski usul karnımı metreyle ölçüp gebelik haftasını teyit ettiler, huni gibi birşeyle kalp atışlarını dinlediler bilmiyorumkismile
Ne bebeğimi görebildim ne kilosunu öğrenebildim, sinir oldummm benneyaptımki
Neyse bu arada raporumu da alacaktım, oraya git buraya git, şunu bekle bunu bekle derken 1-2 saat koşturduk eşimle hastanede
En sonunda ben bahçede oturup beklemeye karar verdim
Sabahta geç kalıyoruz diye kahvaltı etmemiştik, saat oldu 1, ben hala aç sususuzum, bekledikçe sinirlerim daha da zırladı, eşimde yok yanımda, para da eşimde bişey alamıyorum akannehir
Hemen aradım eski gittiğim özel hastaneyi, randevü aldım, eşimi arayıp söledim
Ama o hala doktorların peşinde koşturuyordu garibim raporu imzalatmak için, en sonunda o da dayanamayıp lanet olsun sizin yapacağınız işe deyip, yürü bilgeye(eski hastanem) gidiyoruz dedi
Rapor açan görevlinin gözü önünde raporu yırttı boshayallersmile
Neyse çok şükür 5,5 haftanın sonunda bebişimi görebildim yaa opuyorumnanaktan
Nasıl mutlu oldum, bebişim ağzını açıp kapatıyordu ve hep ağlama modundaydı, dudakları büzüp durdu bize
Ee tabii çok sinirliydik bugün onu da etkiledik bu gerginliğimizle , özür dilerim oğlumdan :çok üzgünüm:
Bebişim 2.137 gr olmuş maşaallah
Raporumu da aldım tabi sonunda
2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var
Bakalım Çapa ya devam edecek miyiz, yoksa eski hastaneme mi gitmeye devam edeceğiz bilemiyorum boshayallersmile
Çokk uzun oldu sanırım kusura bakmayın, ama çok doldum napimm :1ninca:
günaydın canlarım, bu sabah bomba gibiyimsositososito 7,30da kocişimle kalktım o işe gitti bnde dükkana koştum size içimi dökmek için umarım beni sewcek biyileyi waydıy buyda:1rolleyes:
ayy kızlar kayınpeder denen çıkarcı menfaatçi herif yok... yani hala gelmedi:sm_cool: sanırım gelmicek te cengiz giderken elemanı uyandırıyo bizim elemana demişki erken git hadi dükkana babamda artık gelmicek:dance::teytey: ayy inananmıyorum yaa gelmicekmi şimdi bi daha allahım sen ne kadar büyüksün:Saruboceq:
ben hala onun ne gurursuz olduğunu bildiğim için çıkıp gelir diye düşünüyorum ama inşallah yanılırım inşallah
ay hadi gözün aydın...
ewt kızlar bunun için gülenede söliyelim garibim gidip adam toplamasın ordan burdankaydirigubbakcemile5 yani şahsen ben o listedekileri hiç merak etmiorum çünkü tanımıyorum ama örneğin senin benim doğum yaptığını duymak daha farklı olur.. bişeyler paylaştık yaşadık aylardır burdaolumunekankayizsmile
canım bu tutumu değişmezse onun kölesi bile olurum ailesine koydu tawrını sokmadı ewimize die ama bu seferde hamileyim strese girmiyim die mi yaptı die düşünüyorum ama sırf hamileyim die de ailesine o kadar sert çıkmazdı o da istemiyodur değil mi artık onlarla yaşamayı falan:Saruboceq:
acnım hoşgeldin...bebeğin hayırlı olsungünaydın arkadaşlar aranızda yeniyim...benim de 27 mart dedi doktorum doğum için 2 hafta önce bebeğim hala terstönceki yazdıklarınızı okudum da neden daha önce bakmamaışım bu bölüme diye hayıflandım...kaynana konusuna yazacağım çok şey olacak benim de :kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDINLAR arkadaşlar,.liste olayından bahsetmişsiniz,.bende daha önce düşünmüştüm,.bikaç gün içinde liste son haliyle yerini alacak,.sonuçta hiç topiğe uğramayanlar var,.bu arada yanlışlıkla inşallah birilerini silmemmeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
topiğe uğramayanların isimleri şöyle,,.inşallah yanlışlıkla birilerini silmem,ki aksi olursa şimdiden özürrr,.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileİSİMLER,..corde,nur,essemayit,esada,candy,elitu,zeyneppk,beyzade123, burçinn,erze,toprak28,czk06,modesty,totem,terazi_5,ducks,aysenil,sinannuray,xemrevin,toramini,odette,ayşe42,pınar54,gelincik001,ezgim29,zuzumkuzum,mehtapgülü,neslinhan28,naysecik,zeynep35,aaayşeeee,elif_ba,mihriban_nl,semahamit,duducan,bery,özgül312,leylaaa07, DENİZDİR,uğurZ,alevalev,şerifemre,periwinkle,serapsenem,yaşamak_hayat,elff,korkuts,gülbeyazgül,nilsu24,muyDAİSY2602264,burcuuk,merveege,berkemm,yoyo82,mavidüsler,perioski
Arkadaşlar günaydın
Dün sol elim yandı sıcak sudan.. Su topladı..Çok canım yandı..doktorumuzu aradık. Acile gelin dedi... Suyu şırıngayla aldılar. Yanık kremi ve ağrı kesici kremi karıştırıp sürdüler.. 3 parmağıda ayrı ayrı bandajladılar.. Eşimde bana sakarlığımdan dolayı kızıyor, ben istermiyim böyle olsun, şimdi elimi suya sokmam yasak.. Valla tek elle iş yapmak çok sorun .. Allah kimseye vermesin..Enfeksiyon kaparsa çok tehlikeli dedi doktor.. Kızlar herkonuda daha dikkatli olmalıyız sanırım.. Umarım herkesin sağlığı yerindedir...
günaydın kızlar dün bebişimi gördüm 33 +1 haftalık 2 kilo 450 gr d boyuda 47 cm olmuş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşlh:ecrin_bebek:
tünaydın kızlar ya benim bugün moralim çok bozuk bebişim bugün hareket etmiyo böyle karnımda arada sanki yer değiştiriyo gibi oluyo ama anlıyamıyorum çok korkuyorum acaba bişeymi oldu gerçi dün gördüm kıpır kıpırdı ah ya şu günler bir geçsede bebişimi alsam kucağıma...
neyse ben kendi kendime hayırlı olsun diyim bari,kızınca söyleyince hamilelik hormnları diyorsunuz ama alakası yok 40 kişiden biride mi görmedi
park yatağı aldığımda da aynı şey olmuştu sinir ettiniz beni
ee banada destek olsanıza bende gidiyom kuaföre
yaw bu nickin anlamı ne bi sölermisin lütfen? we senin adın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?