2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

illa ahlaksızlığını burda da gözler önüne seercksin yani.. sus tamam senin ne terbiye fukarası olduun ortada benim gibi güzel ahlaklı, sakin yapıda, tertemiz açmamış bir goncanın ne işi war senle çözmüş değilim ya neyssseee:dilcikar:

tatlım salı pazarı kuruluyor bizim orda bugün salı olduğuna göre orda aldı bence,sormadım yerini fiyatını sordum sölemedi gıcık,onun toptancıları var yıllık onlardan almıştır ama çok kaliteli gözüküyodu

safa bak küfür eden o trip atan o,ha ha ha,yerim senin açmamış tomurcuklarını ben

kaynana herif kesmedi bizi birde birbirimizi yiyelimm demii

eftel gel nan buraya ne oldu

facebookta eski tğrkç vatandası olmadımdaki ismide kaydettim entel oldum şimdii hahaa

ALLAH kimseye yuvasında huzursuzlık vermesin..sabahtan belli kendi kendimi yedim.
iyiki varsınız anlatınca rahatlıyo biraz insan.. ekmek arası yedim cnm..

yok öyle bişey olmuyo. buneki 24*24 500.000 istiyo.

amin çanım..eve huzursuzluk gibi bişey yok..Allah onlara akıl fikir versin,herkes ektiğini biçer...sen kendini düşün boşvr onları...

benım soruma kımse cevap vermıcek galıba....benneyaptımki

anım bene cbebek dçönmüş,,benimde öyle çünküğ...

yani hiç bir şeylerini bilşmiyoruz..ben burda sohbet ettiğim arkadaşlarımı merak ediyorum açıkası

çanım hoşgeldin...hala çapaya gitmeyi düşünme benec..ne saçma ya..eski yöntemmi kalmış arıtk...

ay hadi gözün aydın...

acnım hoşgeldin...bebeğin hayırlı olsun

çanım yanlışlıkla sildiğin olursa ekleriz yeniden...

esada_doğum yapmış..facebookta bebişini gördüm,oda şubat annelerinde takılıyordu genelde..ama bizede geliyordu...

toprak 28 geliyor...
pınar54 de geliyordu.bayadır yok ama!
gelincik001 arada geliyor...
merveege görüyorum arada...
mihribanda bayadır gözükmğüyor ama geliyordu oa arada...
elif_ba da geliyordu,oda kayboldu bu aralar...

ay anoım geçmiş olsun..yanık çok zordur.

günaydın kızlar dün bebişimi gördüm 33 +1 haftalık 2 kilo 450 gr d boyuda 47 cm olmuş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşlh:ecrin_bebek:

gözün aydın anım...

çanım benimkide az hareket etmeye başladı..yerleri daraldıya normalmiş...

çanım uyku setin hayırlı olsun...a.s.line geçinec şöyle park yatağına serip fotosunuda eklersin...

ee banada destek olsanıza bende gidiyom kuaföre

nasıl bir destek istiyorsun anam?

sen oh jiletle yıllarca cart cart yol...
şimdi ağdayı görünce yusuf yusuf oldu de mi?
ama bir başarırsan acayip rahat edeceksin gülen.
jiletteki gibi zımparaya dönmeyecek. pamuk pamuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…