- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.521
nasıl bir destek istiyorsun anam?
sen oh jiletle yıllarca cart cart yol...
şimdi ağdayı görünce yusuf yusuf oldu de mi?
ama bir başarırsan acayip rahat edeceksin gülen.
jiletteki gibi zımparaya dönmeyecek. pamuk pamuk...
hasretçim bilmiyorum çok kararsız kaldıkgamzecim bu kötü tecrübeden sonra hala çapaya gitme gibi bi ihtimal mi söz konusuakannehir
sorma seyyalcim dün öyle çok sinirlendik ve söylendikki, doktora gitme zevkimizin içine edildi afedersincanım biizm ülkemizde performans değerlemesi yapılamdığı için ne kimse tam anlamı ile işine sağdık kalıyor nede insanların yapabileceği kadr iş yükleniyor sırtlarına hep bi saçmalık söz konusu özelliklede devlet kurumalrında e hal böyle olunca senin rapor meseleside beş dakikalık bir işlem olmasına rağmen bu hal dönüyor işi düşen konumundaki kişi harap bitab düşüoyr sonunda... neyse inşalalh bundan sonra aksilik yaşamazsınız...
bebişine maşşalah dönmesine sevindim hadi hayırlısı ile bir avazda diyelim artık )::):):) baksana iyice yakşalştı herşey
evde olmana da ço ksevindim bununda drısı başıma 9 iş güünm kaldı ama bana nasıl bir işkence anlatamam birde düşün ki biz annemde kalıyoruz
evet şaşırtıcı bosnacım, bir aksilik, şikayet yoksa, devlet hastanelerinde her gidişte ultrasona almıyorlar bilmiyorumkismileGünaydııınnn,
ıstanbul buzzz gibi, dondum sabah :)
Herkes iyidir umarım, anladığım kadarıyla Hasretcim ve Dimplecım güzel haberlerle gelmişler, maaşallah diyelim, Allah nazardan saklasın bebişlerimizi.
Yalnız Dimple'cım, Çapa'daki muayene beni de şaşırttı biraz, en doğru kararı sen vereceksin tabi...
Benim bıdık dün akşamüstü bir durdu, bu sabah kadar hiiiç kıpırdamadı, açıkçası sabaha karşı artık biraz huzursuz olmaya başlamıştım. Çok şükür şimdi hafif hafif kıpırdamaya başladı ama hala her zamanki kadar şiddetli değil... Bu son haftaların da başka bir stresi, heyecanı oluyormuş, hiç birşeye benzemeyen :)
GUNAYDDINN
ALLAHH ALLAHH
NEDEN 5.5 HAFTADIR GORMUYODUNN KIZZ IOYI DAYANMIŞSIN BEN DURAMAZDIMM
BILGEDE KIME GIDIYON
sağolasın canım, şükür gördüm oğlumuDimple gözün aydın canım sonunda bebeğini de gördün ne güzel...
Devlet hastaneleri hep böyle malesef inşallah sizin için en doğru kararı verirsiniz...
sağol arkadaşım evet gün sonu tesellim o oldu zaten :))herkese merhaba.
DıPLEHAWK amma uğraştırmışlar seni ya şu devlet hastaneleri yokmu rezil ediyolar insanları.Dünde teyzem karaciğerde kist var ameliyat olcek kadını aç karna akşamüstü 3 e kadar bekletmişler rezil olmuş kadıncağız.Neyse halletmişiniz rapor işiniya bebişide görmüşün maşallah büyümüşte oda enazından teselli olur sana.
HıJYENıM sende güzel haberlerle gel inşallah.
NıLÜFERSAHH bende GELıNCıK001 i görüyorum arada zaten yanlışlıkla birini silsen bile bu topiğe giren vatandaş yeniden kendini yazdırır.
kızım o bölgeye nasıl dayanıyorsunuz siz ya,heryer hep ağda tamam ama o bölgede bitiyorum ben
kızım o bölgeye nasıl dayanıyorsunuz siz ya,heryer hep ağda tamam ama o bölgede bitiyorum ben
AMAN kız seksi bişeyler giymede herif üstüne atlamasın zaten erken doğum tehliken var yarın doğum haberini almayalım.malum bölge jilete kurban olsun
bacaklarımı aldırabilrisem akşiam herifin yanında pijemalarımı giyicem şöyle rahat rahatt
SELKİE KIZ HOŞGELDİN BACIM hadi eşinde glmiş gözünaydın
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (En büyük Türk için... Siz de oy verin)
benim bilinçli mart kedilerim şu konuyu gördünüz mü?
hayde biraz toplumsal bilinç lütfen!!
valla bende dayanamıyorum ama doğumdan sonra emla krem diye bişey varmış,,uyuşturuyormuş onu kullanıp deneyeeğcim...
kızım çekeceğin acı 10-15 dak. rahatlığı bir ömür boyu kaydirigubbakcemile3
ben de jilete dayanamıyorum. o kaşıntıya falan akannehir
ama ağdadan sonra insan rahatlıyor yumuşacık bebk teni gibi.
bir kere aldırsan sen de vazgeçemezsin.
aldıramıyorsan acısından korkuyorsa doğumdan sonra emla diye bir krem var onu sür. o uyuşturuyor. ondan sonra aldır. zaten bir kere alınsa zayıflıyo tüyler. ben jileti aklımdan bile geçiremem.
ya benim tüylerimde azalma oldu zaten heryer epilasyon diğer bölge jilet.
Teşekkür ederim asi ben yinede uyku seti hakkında bir araştırma yapıyım.
polensss geçmiş olsun dikkat et kendineArkadaşlar günaydın
Dün sol elim yandı sıcak sudan.. Su topladı..Çok canım yandı..doktorumuzu aradık. Acile gelin dedi... Suyu şırıngayla aldılar. Yanık kremi ve ağrı kesici kremi karıştırıp sürdüler.. 3 parmağıda ayrı ayrı bandajladılar.. Eşimde bana sakarlığımdan dolayı kızıyor, ben istermiyim böyle olsun, şimdi elimi suya sokmam yasak.. Valla tek elle iş yapmak çok sorun .. Allah kimseye vermesin..Enfeksiyon kaparsa çok tehlikeli dedi doktor.. Kızlar herkonuda daha dikkatli olmalıyız sanırım.. Umarım herkesin sağlığı yerindedir...
nilüfer gelincik 001 bugün belçikaya annesinin yanına uçacak doğumu orda yapacak ve eşide daha sonra gidecek arada sırada topikke giriyor bana doğumunda haber verecek biz onunla görüşüyoruz yılbaşı hediyelerinde birbirimize çıkmıştık.Merveege ve berkemm de arada bir giriyor ....topiğe uğramayanların isimleri şöyle,,.inşallah yanlışlıkla birilerini silmem,ki aksi olursa şimdiden özürrr,.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileİSİMLER,..corde,nur,essemayit,esada,candy,elitu,zeyneppk,beyzade123, burçinn,erze,toprak28,czk06,modesty,totem,terazi_5,ducks,aysenil,sinannuray,xemrevin,toramini,odette,ayşe42,pınar54,gelincik001,ezgim29,zuzumkuzum,mehtapgülü,neslinhan28,naysecik,zeynep35,aaayşeeee,elif_ba,mihriban_nl,semahamit,duducan,bery,özgül312,leylaaa07, DENİZDİR,uğurZ,alevalev,şerifemre,periwinkle,serapsenem,yaşamak_hayat,elff,korkuts,gülbeyazgül,nilsu24,muyDAİSY2602264,burcuuk,merveege,berkemm,yoyo82,mavidüsler,perioski
bilmiyorum canım yaaçanım hoşgeldin...hala çapaya gitmeyi düşünme benec..ne saçma ya..eski yöntemmi kalmış arıtk...
hımm evet bende de var o kremvalla bende dayanamıyorum ama doğumdan sonra emla krem diye bişey varmış,,uyuşturuyormuş onu kullanıp deneyeeğcim...
sağol hayatım geldi çok şükür...dün akşam konuştum onunla bize karşı çok ilgisizsin,ben kendimni yalnız hissediyorum dedim.erauyda dün ona sen benimle hiç oynamıyorsun ilgilenmiyorsun dedi..falan diye,,baktım sabah daha iyidi...inşallah böyle devam eder...
kızlar çok istiyorum keşke artık apdaya geçebilsem o kaşıntı beni deli ediyor bacaklar koltuk altı kaş asla ihmal etmem onlar halledilir 1 ay nerdeyse rahatım ama bikini bölgesi ömrümü yedi de
bu dediğiniz krem nerde satılıyor,ve ağda yaptırmadan bir saat önce mi sürücem ve kaç para
Ben geldim yine...
O kadar çok işim var ki, dikkatim dağılmasın diye sayfayı açık bile tutamıyorum.
Son 3,5 gün kaldı, ondan sonra yaşasın özgürlük...
Gerçi 1 hafta daha idare etsem mi diye düşünüyorum ama eşim karşı çıkıyor...
Sabahtan öğlene kadar kaynattıklarınızı okuyamadım tabi, en güzel dileklerim sizlerle desem yeter mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?