2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızım o bölgeye nasıl dayanıyorsunuz siz ya,heryer hep ağda tamam ama o bölgede bitiyorum ben

[B]
gamzecim bu kötü tecrübeden sonra hala çapaya gitme gibi bi ihtimal mi söz konusuakannehir
hasretçim bilmiyorum çok kararsız kaldık
küvez ve yenidoğan yoğun bakım ünitesi konusu bizi düşündürüyor
özelde yok bilmiyorumkismile
sorma seyyalcim dün öyle çok sinirlendik ve söylendikki, doktora gitme zevkimizin içine edildi afedersin
ordan da alışveriş yapacaktık bi güzel
ama ne iştah kaldı ne bişey
neyse şükür öyle böyle hallettik

Allah yardımcın olsun inş., biran önce evinize kavuşun
ne kadar zorlandığını anlayabiliyorum
inş. senin bebişte dönmüştür
evet şaşırtıcı bosnacım, bir aksilik, şikayet yoksa, devlet hastanelerinde her gidişte ultrasona almıyorlar bilmiyorumkismile
kararsızlığımız küvez konusunda işte, bir de özellerin sezeryana yön
lendirmesi meselesii boshayallersmile

GUNAYDDINN
ALLAHH ALLAHH
NEDEN 5.5 HAFTADIR GORMUYODUNN KIZZ IOYI DAYANMIŞSIN BEN DURAMAZDIMM
BILGEDE KIME GIDIYON

çünkü özele en son 5.5 hafta önce gitmiştim
daha sonra çapaya geçmiştik, orada bebişi görmek mümkün değil maleseff
bilgede özgül hanıma gidiyorum canım
tanır mısın, bilgeye gittin mi daha önce ?
Dimple gözün aydın canım sonunda bebeğini de gördün ne güzel...
Devlet hastaneleri hep böyle malesef inşallah sizin için en doğru kararı verirsiniz...

sağolasın canım, şükür gördüm oğlumu
inşaallah en doğru kararı verebilirizz bilmiyorumkismile
sağol arkadaşım evet gün sonu tesellim o oldu zaten :))
dediğin gibi devlet hastaneleri böyle ama napalım, mecbur kaldığımız durumlar var işte
Allah eksikte etmesin tabii

malum bölge jilete kurban olsun
bacaklarımı aldırabilrisem akşiam herifin yanında pijemalarımı giyicem şöyle rahat rahatt

kızım o bölgeye nasıl dayanıyorsunuz siz ya,heryer hep ağda tamam ama o bölgede bitiyorum ben

kızım çekeceğin acı 10-15 dak. rahatlığı bir ömür boyu kaydirigubbakcemile3
ben de jilete dayanamıyorum. o kaşıntıya falan akannehir
ama ağdadan sonra insan rahatlıyor yumuşacık bebk teni gibi.
bir kere aldırsan sen de vazgeçemezsin.
aldıramıyorsan acısından korkuyorsa doğumdan sonra emla diye bir krem var onu sür. o uyuşturuyor. ondan sonra aldır. zaten bir kere alınsa zayıflıyo tüyler. ben jileti aklımdan bile geçiremem.

SELKİE KIZ HOŞGELDİN BACIM hadi eşinde glmiş gözünaydın

sağol hayatım geldi çok şükür...dün akşam konuştum onunla bize karşı çok ilgisizsin,ben kendimni yalnız hissediyorum dedim.erauyda dün ona sen benimle hiç oynamıyorsun ilgilenmiyorsun dedi..falan diye,,baktım sabah daha iyidi...inşallah böyle devam eder...

ya benim tüylerimde azalma oldu zaten heryer epilasyon diğer bölge jilet.
Teşekkür ederim asi ben yinede uyku seti hakkında bir araştırma yapıyım.

Ben geldim yine...
O kadar çok işim var ki, dikkatim dağılmasın diye sayfayı açık bile tutamıyorum.
Son 3,5 gün kaldı, ondan sonra yaşasın özgürlük...
Gerçi 1 hafta daha idare etsem mi diye düşünüyorum ama eşim karşı çıkıyor...
Sabahtan öğlene kadar kaynattıklarınızı okuyamadım tabi, en güzel dileklerim sizlerle desem yeter mi :)

valla bende dayanamıyorum ama doğumdan sonra emla krem diye bişey varmış,,uyuşturuyormuş onu kullanıp deneyeeğcim...

kızlar çok istiyorum keşke artık apdaya geçebilsem o kaşıntı beni deli ediyor bacaklar koltuk altı kaş asla ihmal etmem onlar halledilir 1 ay nerdeyse rahatım ama bikini bölgesi ömrümü yedi de
bu dediğiniz krem nerde satılıyor,ve ağda yaptırmadan bir saat önce mi sürücem ve kaç para

tünaydın annecikler;
Nasılsınız iyimisiniz? bugün hava kasvetli bense evde daraldım resmen sizlere bir bakayım dedim

polensss geçmiş olsun dikkat et kendine

nilüfer gelincik 001 bugün belçikaya annesinin yanına uçacak doğumu orda yapacak ve eşide daha sonra gidecek arada sırada topikke giriyor bana doğumunda haber verecek biz onunla görüşüyoruz yılbaşı hediyelerinde birbirimize çıkmıştık.Merveege ve berkemm de arada bir giriyor ....
Ona bakarsan 100 küsür kişiyiz ama online olan genelde aynı kişiler sen en çok girenlerin listesini yap günceller

diplewank;Çapa da böyle şeylerin olması ne kadar saçma aklım almıyor walla ...Gözün aydın artık sende bizdensin

çanım hoşgeldin...hala çapaya gitmeyi düşünme benec..ne saçma ya..eski yöntemmi kalmış arıtk...
bilmiyorum canım yaa
küvez ve yoğunbakım konusunu napıcaz pekii ?
bi de özele güvenemiyorum ki sezeryan konusunda
off offfffff
valla bende dayanamıyorum ama doğumdan sonra emla krem diye bişey varmış,,uyuşturuyormuş onu kullanıp deneyeeğcim...
hımm evet bende de var o krem
doğumdan sonra o şekilde halledicem bende

Canım şimdiye kadar konuşmaman hataydı zaten hadi bizler neysede çoçuklar hemen herşeyi anlıyo valla e bikaçgün görmediya özlemiş sizi adam olucak canım.

nasıl kullanılacağını fiyatını flaan bende tam bilmiyorumda,oraya sürüyormuşsun üstüne hava almayaak gibi jelatinle sarıp bekletiyormuşsun ama neka dar bekleyeek bilemiyorum,alındca öğreniriz artık,eczanelerde satılıyormuş..birde sağlık oçaklarının bazıları yazıyormuş duyduğuma göre...

sende heee şirketi sen mi kurtarcaksın alalalaa evde bacaklarını uzat dinlen keyfine bak varsa işlerin onları yap kafan boş olsun doğum zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…