- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.541
Canım şimdiye kadar konuşmaman hataydı zaten hadi bizler neysede çoçuklar hemen herşeyi anlıyo valla e bikaçgün görmediya özlemiş sizi adam olucak canım.
bilmiyorum canım yaa
küvez ve yoğunbakım konusunu napıcaz pekii ?
bi de özele güvenemiyorum ki sezeryan konusunda
off offfffff
hımm evet bende de var o krem
doğumdan sonra o şekilde halledicem bende
krem eczanede satılıyor fiyatı 25 falan ama çok uzun zaman gidiyor. onu ağdadan 4-5 saat önce sürüyorsun üstüne streç film kapatıyorsun orası uyuşuyor pek bir şey hissetmiyorsun. hep jiletle aldıysan benim tavsiyem önce ağdacıya git. kendin çekerken zorlanabilirsin. ağdacı çok iyi gerdirdiği için acıtmıyor.kızlar çok istiyorum keşke artık apdaya geçebilsem o kaşıntı beni deli ediyor bacaklar koltuk altı kaş asla ihmal etmem onlar halledilir 1 ay nerdeyse rahatım ama bikini bölgesi ömrümü yedi de
bu dediğiniz krem nerde satılıyor,ve ağda yaptırmadan bir saat önce mi sürücem ve kaç para
kız açılmıyo...
nasıl kullanılacağını fiyatını flaan bende tam bilmiyorumda,oraya sürüyormuşsun üstüne hava almayaak gibi jelatinle sarıp bekletiyormuşsun ama neka dar bekleyeek bilemiyorum,alındca öğreniriz artık,eczanelerde satılıyormuş..birde sağlık oçaklarının bazıları yazıyormuş duyduğuma göre...
selkie bu kremi nerden alıyorsunuz ve ne kadar
sende heee şirketi sen mi kurtarcaksın alalalaa evde bacaklarını uzat dinlen keyfine bak varsa işlerin onları yap kafan boş olsun doğum zamanında
[B
EFTEL bacım öfkeyle kalkan zararla oturur bir sakin ol.Yerden göğe kadar haklısın amma bebişin suçu nede aç bırakıyosun sakın bidaha bebeğini üzme için kan ağlasada yiyceksin herşey bebek için onun için dikkat et kendine.[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
Canım kızz bebeğinin ne sucu var ac bırakma o kuzucugu tamam eşininde burnunu sürt ama kendine ve bebişine zarar vermeden emi canım.
Birde bak tamam kavga et konusma falan ama boşanma , ayrılma gibi kelimeleri alma ağzına bir daha bebişiniz gelsin hele bir dunyaya bak gor hersey nasılda değişsecek.Bozma moralini
ayyy birde cidden asabiyetimiz tavan yapmıs artık pimi cekilmiş bomba gibi geziyoz valla etrafta benim eşim diyorki teror estiriyon valla evin içinde bişi demeye korkuyom diyoo... Ha haaa korkmus hali buysa artıkın :jeyyar:
ya kızlar sinirlerim o kadar bozulmuşki artık konuşugum kelimeleri seçemiyorum.Ay bir bakıyım dedim neler olmuş öyle?Eftel kocana sinir oldum okuyunca hele kaynın deli etti beni.Sen biraz mesafeli olamıyormusun canım onlarla?Bu ne seviyesizlik seni telefonla arayıpta azarlıyor hesap soruyor.Gideceğin yeri cümle aleme duyurmak zorunda değilsinki?Eşinin bilmesi yeterli.Az uzaklaş canım arana mesafe koy.Fazla yüz göz olmamaya çalış.Eşin başta senin bu mesafeli duruşuna sinir olur ama zamanla alışır o da bu duruma.Öyle kahvaltılar akşam yemekleri olayını falan kesmeye çalış yavaş yavaş.Birden olmaz belki ama sık sık yapmamaya çalış.Görüştüğünüzde de fazla konuşmamaya gayret et.Ne kadar çok onlarla yakın olursan o kadar sana bir şeyler söyleme hakkı görürler kendilerinde.Biraz uzaklaş canım yaaa.Yoksa bu sinirle lohusalığında berbat geçer senin.
kız zaten ilk aldıgı acıyo sonra uyuşuyo ne bırakıyon alsın ohh mis gibisır agda yaptırcam ben paket agda ne ki nan
bacaklarım işte 33 hafta 5 günlükken jiletle alınmıştı en son işte o zamandan bu zamana kadar ne kadar uzadıysa işte
bi kenarında deneticem cok acıyo gibiyse yaptırmıcam zaetn koca koca bezi yapıştırrmam küçük kçük da cokpara veririm epey zaman harcanır ayrıca malum bölgeyi yaptırmıcam tabii
geçmiş olsun arkş,neyseki ufak atlatmışsın.allah beterinden korusun..Arkadaşlar günaydın
Dün sol elim yandı sıcak sudan.. Su topladı..Çok canım yandı..doktorumuzu aradık. Acile gelin dedi... Suyu şırıngayla aldılar. Yanık kremi ve ağrı kesici kremi karıştırıp sürdüler.. 3 parmağıda ayrı ayrı bandajladılar.. Eşimde bana sakarlığımdan dolayı kızıyor, ben istermiyim böyle olsun, şimdi elimi suya sokmam yasak.. Valla tek elle iş yapmak çok sorun .. Allah kimseye vermesin..Enfeksiyon kaparsa çok tehlikeli dedi doktor.. Kızlar herkonuda daha dikkatli olmalıyız sanırım.. Umarım herkesin sağlığı yerindedir...
anca geldim yavrum
kaynana herif kesmedi bizi birde birbirimizi yiyelimm demii
eftel gel nan buraya ne oldu
kaydirigubbakcemile3Ben ONUN nicki söyle sötylüyorum
küstüm sana hilal
bi alış sen kendin bırakamazsın tatlım,kızım o bölgeye nasıl dayanıyorsunuz siz ya,heryer hep ağda tamam ama o bölgede bitiyorum ben
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (En büyük Türk için... Siz de oy verin)
benim bilinçli mart kedilerim şu konuyu gördünüz mü?
hayde biraz toplumsal bilinç lütfen!!
diplewank;Çapa da böyle şeylerin olması ne kadar saçma aklım almıyor walla ...Gözün aydın artık sende bizdensin
krem eczanede satılıyor fiyatı 25 falan ama çok uzun zaman gidiyor. onu ağdadan 4-5 saat önce sürüyorsun üstüne streç film kapatıyorsun orası uyuşuyor pek bir şey hissetmiyorsun. hep jiletle aldıysan benim tavsiyem önce ağdacıya git. kendin çekerken zorlanabilirsin. ağdacı çok iyi gerdirdiği için acıtmıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/mustafa-kemal-ataturk/343108-buyuk-turk-icin-oy-verin.html
şimdi baka anam bir de.
tabikiii öylehamileyken izin vermedi benim dr onu kullanmama...jilete devam dedi..
kızlar ben çıkıyorum oğlum kalçakmış birazda bilgisayarda,bende yemeğimi pişireyim geleyim..şimdilik iyi bakın kendinize
kızlar ben çıkıyorum oğlum kalçakmış birazda bilgisayarda,bende yemeğimi pişireyim geleyim..şimdilik iyi bakın kendinize
oy verdim..
adı sadece emla mı
oyladım çanım ,sağola.s.
yok canım asıl link şu:cereora tıklayınca oy vermişmi oluyoruz?
grşz cnm , ben artık rahatım yemek konusunda mutfağa felan girmiyorum.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?