2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadişler listenin son halini yaptım,.eğer sildiklerim olduysa özürrreyvahedigeldismilebu arada yeni eklenmek isteyen arkadaşlar varsa özelden mesaj atarlarsa sevinirim,.mucukss:1hug:

eczaneye gidim vitaminim bitmiş,bide bebegime emzik,biberon, tırnak makası vs. alıyımda geleyim.yağmurda yagıyo emme biraz hem hava almışda olurum hem, grşz kızlar..

Kızlar merhabalarr, ben geldim herkes gidiyo yaaa :)
Ya size bişi sorucam hani ben düştüm ya ozamandan beri kendimi her dakka dinler oldum...
Dün akşam kasılmalar oldu sıksık oldu düzensiz ama sıksık..sonra yattım dinlendim geçti..bazen kasılmamı yoksa bebeğin poposumu sivrilip dikiliyo anlayamıyorum..farkı ile ilgili bi fikriniz var mı
Bu arada amnios sıvısını nasıl anlayabilirim..Sabah kalktım benim zaten sıksık suyla birlikte mukuslu bir akıntım olurdu..Küçük tuvaletimi yaptım..kalktım ve rahatsız edici derecede ıslaklık hissettim akıntı ile birlikte...baktığımda sulu bir akıntıydı çamaşırımı değiştrip ped koydum şuan sadece akıntı var sıvı yok..acaba bu amnios sıvısımıdır..yoksa baskı ile birlikte idrarım mı gelmiştir...
Aynı durumu yaşayan varsa lütfen paylaşabilir mi? ona göre doktora gidicem..

tatlım bu listenin son hali ise daha çok silinecek var bence ben nerdeyse 5-6 aydır bu topicteyim hiç görmediğim kişiler var hala listede

ozaman sen özelden silinecekleri yaz nilüye ben tam bilmiyorum kim giriyo kim girmiyo ama başından beri burdayım sanırım dikkatsizim.
BEKNUR bendede oluyo aynı şekil akıntı doktora sordum peddendir dedi amniyo sıvın normal dedi ped kullanma sık sık çamaşır değiştir dedi.

slamlar güzel annişler... yine kaynatmışsınız oku oku bitiremedim geçmişi..

polenss kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar günaydın
Dün sol elim yandı sıcak sudan.. Su topladı..Çok canım yandı..doktorumuzu aradık. Acile gelin dedi... Suyu şırıngayla aldılar. Yanık kremi ve ağrı kesici kremi karıştırıp sürdüler.. 3 parmağıda ayrı ayrı bandajladılar.. Eşimde bana sakarlığımdan dolayı kızıyor, ben istermiyim böyle olsun, şimdi elimi suya sokmam yasak.. Valla tek elle iş yapmak çok sorun .. Allah kimseye vermesin..Enfeksiyon kaparsa çok tehlikeli dedi doktor.. Kızlar herkonuda daha dikkatli olmalıyız sanırım.. Umarım herkesin sağlığı yerindedir...

polensss geçmiş olsun canım dikkat et kendine

kızlar bu yukarıda arada bir reklam geçiyo hiç dikkat ettiniz mi
bir gecelik kaçamak yapın dul bayanlarla tanışın
ne raklam alacaklarını saırmış bunlar yaaa koptumm

O zaman şafak 3 diyelim hihoyyyt

Beknurcum ne zaman düştün, hiç haberim yok benim...
Çok geçmiş olsun.

Kasılma ile bebek hareketleri arasındaki fark, kasılmada karnının tamamı sertleşmeli diye biliyorum ben.
Bir de 30-40 sn sürmeli ve periyodik aralıklarla girmeli.
Bebeğin poposu olduğunda, sadece bir sertleşiyor, diğer taraflar biraz daha yumuşak oluyor.
Su ile ilgili hiç bilgim yok.
Ciddi bir durum olacağını sanmam, tekrar geçmiş olsun...

LİSTE halaa bana çok uzun geldi,.baya bi sildim ama,yinede..sonuçta ayda yılda bikere giren arkadaşlar var,.silemedim,.valla napacam,.siz yardımcı olun artık,.bi karar verelim..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…