- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.561
turkbayragi a.s.
evet canım sadece emla
turkbayragi a.s.
yok canım asıl link şu:
Mustafa Kemal Atatürk - The Most Popular People Of The World. WhoPopular.COM
ohh dünya varmış demi,ama kaynana öyle yüzüme bakıyoben de girmiyorum. anam yanımda da zemuszemus
ohh dünya varmış demi,ama kaynana öyle yüzüme bakıyo
ne pişirecem der gibi baksın çokda umrumda.:)
bu arada bişey daha ekleyecem,.silinmesi gereken arkadaşlar varsa,.bana yardımcı olursanız sevinirm.:1hug:
bu arada bişey daha ekleyecem,.silinmesi gereken arkadaşlar varsa,.bana yardımcı olursanız sevinirm.:1hug:
tatlım bu listenin son hali ise daha çok silinecek var bence ben nerdeyse 5-6 aydır bu topicteyim hiç görmediğim kişiler var hala listede
tatlım bu listenin son hali ise daha çok silinecek var bence ben nerdeyse 5-6 aydır bu topicteyim hiç görmediğim kişiler var hala listede
bence <nilüfer biz aramızda birini seçelim sana yardımcı olsun. sen sık giremediğin için karar vermen zor olabilir. özelden son halini bildirelim sana.
Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.Gecen bende banyo yapıcam küvete dedim terlikle gireyim kayarım mayarım sen basar basmaz iki ayağım ayrılmadımı sabunmu varmış ne allahtan duşa kabin vardıda ona tutundum allah korudu gene daha beterde düşebilirdim şimdi ayağımda koca bir çürük var.
filizcim geçmiş olsun canım aman dikkat et su banyo işi çok sakat bende korka korka girip çıkıyorum..
Maşallah canım bebişine hem boyu uzamış hemide kilo almış ay bende cuma görücem bekliyorum sabırsızlıklan.[/QUOTE
SEMRA ÖGRETMEN gözün aydın maasallah minnoşuna kocaman olmuş.. bu arada sucuk yeniliyomu hamilelikte hoş yensede ben yiyemem ki şekerdenbilmiyorumkismile
tünaydın kızlar ya benim bugün moralim çok bozuk bebişim bugün hareket etmiyo böyle karnımda arada sanki yer değiştiriyo gibi oluyo ama anlıyamıyorum çok korkuyorum acaba bişeymi oldu gerçi dün gördüm kıpır kıpırdı ah ya şu günler bir geçsede bebişimi alsam kucağıma...
tatlım sıkma canını artık hareketleri eskisi gibi degil tekme atacak yer yok sen sabah akşam duymayı ihmal etme...
ay şu yukardaki sıcak çikolata reklamı varya gözümüze gözümüze sokmuyolarmı sinir oluyorum ya biz hamileyiz bu can neler neler ister onu gördükçe canım çikolata istiyo hepppp.
yaa sorma dünde su meyveli şekerli sepetler vardı bonny mi ne koptum.. kız sekerde var bende mümkün degil.. nefret ediyorum su reklamlardan..
evet 2 hafta önden gidiyormuş dün sabah sucuklu 3 yumurta yedim:)tansiyonum 13 oldu dr sordum ondanmı acaba diye güldü bana abarttım galiba biraz:)bebeğim aç kalıyor psikolojisi işte:)
masallah..
gülen adisi nerdesin lan dünden beri sen lazım olduunda yok olursun zaten neyse şinci bağa kulak wer
gidip topic topic arayıp tarayıp ordan burdan bize hayali mart annesi yaratma boşun yorma kendini bize bildirim yapmamış, adını bil bilmedğimiz kişiler doğursa banane doğurmasa banane.. bide kendileride paylaşmıyo bizle biz buluyoz zorla o yüzden boşwer cnm listeyi temizliyo şimd nilüfer sende tuttuğunu getirmeklava:
delikafaduldendelikafadulden
illa ahlaksızlığını burda da gözler önüne seercksin yani.. sus tamam senin ne terbiye fukarası olduun ortada benim gibi güzel ahlaklı, sakin yapıda, tertemiz açmamış bir goncanın ne işi war senle çözmüş değilim ya neyssseee:dilcikar:
kız sizin su didişmeniz süperrolumunekankayizsmile bide hatunun su köpeklerle ilgili bi fantazisi varya ona kopuyorum..
gülen adacıya leptopu götür konuşurken anlamazsın bi bakmışsın bitmiş,
hem ordanda bilgi veririsin bize:))
tatlım gülenden beklenir vallahi laptop olmasada tlf dan zaten baglanır..
EFTEL cim canım sıkma canını sadece minnoşunu düşün hiç bir sey ve hiç kimse ondan önemli degil bir dahada sakın onu aç bırakma...irili ufaklı herkesin problemleri var bencil ol sadece kendini ve minnoşunu düşün tatlım..
BOSNACIM kolay gelsin canım çoktandır bi karsılıklı gelip sohbet edemedik... yüzdün yüzdün kuyruguna geldin...öpüyorum kocamannopuyorumnanaktan
ya kızlar bende kramplar çok oluyo dr magnezyum felan vermedi ben kendim alsam bişey olurmuki?[/QUeftel banada vermemişti ama kramplarımı sorunca var dedim verdi 2 aydır kullanıyorum çok iyi rahat yürüyorum uyuyorum
bu arada uyuyamayanlar sola yatsın gece sadece 1 kere uyanırlar
Boşver arkadaşım ya, konuştukça başıma ağrı giriyor
Evettt sizdeniiiimm çok şükür kaydirigubbakcemile5
Bosnacım Allah kolaylık versin işlerinde, 3.5 gün yeter artar bile
dahasını düşünmeee alsanaalsanasmile
Kızlar merhabalarr, ben geldim herkes gidiyo yaaa :)
Ya size bişi sorucam hani ben düştüm ya ozamandan beri kendimi her dakka dinler oldum...
Dün akşam kasılmalar oldu sıksık oldu düzensiz ama sıksık..sonra yattım dinlendim geçti..bazen kasılmamı yoksa bebeğin poposumu sivrilip dikiliyo anlayamıyorum..farkı ile ilgili bi fikriniz var mı
Bu arada amnios sıvısını nasıl anlayabilirim..Sabah kalktım benim zaten sıksık suyla birlikte mukuslu bir akıntım olurdu..Küçük tuvaletimi yaptım..kalktım ve rahatsız edici derecede ıslaklık hissettim akıntı ile birlikte...baktığımda sulu bir akıntıydı çamaşırımı değiştrip ped koydum şuan sadece akıntı var sıvı yok..acaba bu amnios sıvısımıdır..yoksa baskı ile birlikte idrarım mı gelmiştir...
Aynı durumu yaşayan varsa lütfen paylaşabilir mi? ona göre doktora gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?