- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.581
slamlar güzel annişler... yine kaynatmışsınız oku oku bitiremedim geçmişi..
BOSNACIM kolay gelsin canım çoktandır bi karsılıklı gelip sohbet edemedik... yüzdün yüzdün kuyruguna geldin...öpüyorum kocamannopuyorumnanaktan
LİSTE halaa bana çok uzun geldi,.baya bi sildim ama,yinede..sonuçta ayda yılda bikere giren arkadaşlar var,.silemedim,.valla napacam,.siz yardımcı olun artık,.bi karar verelim..olumunekankayizsmile
kızlar bebek son günlerde bile sanırım baya hareket ediyor bende doktora sordum hareketleri arttı diye hareketli olması her zaman iyi dedi arkadaşım bir hafta önce doğum yaptı onunda doğum belirtisi bebek karnımda devamlı kasılıyordu dedi bende galiba benimkide doğar diye dra sormuştum
Kızlar merhabalarr, ben geldim herkes gidiyo yaaa :)
Ya size bişi sorucam hani ben düştüm ya ozamandan beri kendimi her dakka dinler oldum...
Dün akşam kasılmalar oldu sıksık oldu düzensiz ama sıksık..sonra yattım dinlendim geçti..bazen kasılmamı yoksa bebeğin poposumu sivrilip dikiliyo anlayamıyorum..farkı ile ilgili bi fikriniz var mı
Bu arada amnios sıvısını nasıl anlayabilirim..Sabah kalktım benim zaten sıksık suyla birlikte mukuslu bir akıntım olurdu..Küçük tuvaletimi yaptım..kalktım ve rahatsız edici derecede ıslaklık hissettim akıntı ile birlikte...baktığımda sulu bir akıntıydı çamaşırımı değiştrip ped koydum şuan sadece akıntı var sıvı yok..acaba bu amnios sıvısımıdır..yoksa baskı ile birlikte idrarım mı gelmiştir...
Aynı durumu yaşayan varsa lütfen paylaşabilir mi? ona göre doktora gidicem..
Bekocum görüşemedik valla, bu aralar burası kabus gibi, online gözüksem de çoğu zaman ben okuyamadan akıp gidiyor sayfalar...
canım kolay gelsin ne çok yükleniyolar sana bu halinle yaa....klava:
Bugün bendede oldu sulu bir akıntı eşorfmanında az bişi ıslanmıstı korktum ama cok sukur bir daha olmadı.Onemli bir şey değildir o değil mi?
kıslar selam...su krem dikkatimi cekti agdadan önce uyusturuyosa süper..zararlımıdır peki..
Bekocum görüşemedik valla, bu aralar burası kabus gibi, online gözüksem de çoğu zaman ben okuyamadan akıp gidiyor sayfalar...
canım kolay gelsin ne çok yükleniyolar sana bu halinle yaa....klava:
Aslında bu benim işlerimin hafifletilmiş hali :)
Sağolsunlar epey yük aldılar üzerimden ama şimdi izin telaşı ile arttı tabi işler yeniden...
Bir de iş bilmez insanların işgüzarlıklarları var, kime ne soracağını bilmeyip tepeme çöreklenenler var, en zoru onlar...
3,5 gün, ha gayret :)
Sen çalışıyor musun hala Bekocum?
Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.Gecen bende banyo yapıcam küvete dedim terlikle gireyim kayarım mayarım sen basar basmaz iki ayağım ayrılmadımı sabunmu varmış ne allahtan duşa kabin vardıda ona tutundum allah korudu gene daha beterde düşebilirdim şimdi ayağımda koca bir çürük var.
filizcim geçmiş olsun canım aman dikkat et su banyo işi çok sakat bende korka korka girip çıkıyorum..
yaa sorma dünde su meyveli şekerli sepetler vardı bonny mi ne koptum.. kız sekerde var bende mümkün degil.. nefret ediyorum su reklamlardan..
AY şu koca sitede bir tek sen geçmişolsun dedinya bana allah razı olsun bacım.Asinaz gibi isyanmıetsem netsem.Sağol canım ya çürüttük bacağı okadar sağlık olsun.AY doğru o şekerlerde iştah açıcı insanın ağzının suyu akıyo valla.
Canım tabiri caiz ise öldüm dirildim diyebilirim bebeğime bişi olucak diye..Geçen perşembe akşamı iş çıkışı eve doğru yürürken oldu.. kaldırımdan merdiven ile yola incektim ayağım boşluğa geldi dengeyi sağlayamadım karnımın sağ tarafı vurdu merdivenin sivri yerine hemen oradan vatandaşlar ambulans çağırtıp hastaneye gönderdiler beni..Hastanede doktor baktı bebekte bşi yoktu..doktor ztn böle durumlarda bebeğe bişi olmaz ama plesentası ayrılıp erken doğum olabilir demişti..Bebeğim ii çok şükür Allah kimseye vermesin insanın deliresi geliyor...O zaman şafak 3 diyelim hihoyyyt
Beknurcum ne zaman düştün, hiç haberim yok benim...
Çok geçmiş olsun.
Kasılma ile bebek hareketleri arasındaki fark, kasılmada karnının tamamı sertleşmeli diye biliyorum ben.
Bir de 30-40 sn sürmeli ve periyodik aralıklarla girmeli.
Bebeğin poposu olduğunda, sadece bir sertleşiyor, diğer taraflar biraz daha yumuşak oluyor.
Su ile ilgili hiç bilgim yok.
Ciddi bir durum olacağını sanmam, tekrar geçmiş olsun...
Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.Gecen bende banyo yapıcam küvete dedim terlikle gireyim kayarım mayarım sen basar basmaz iki ayağım ayrılmadımı sabunmu varmış ne allahtan duşa kabin vardıda ona tutundum allah korudu gene daha beterde düşebilirdim şimdi ayağımda koca bir çürük var.
filizcim geçmiş olsun canım aman dikkat et su banyo işi çok sakat bende korka korka girip çıkıyorum..
yaa sorma dünde su meyveli şekerli sepetler vardı bonny mi ne koptum.. kız sekerde var bende mümkün degil.. nefret ediyorum su reklamlardan..
AY şu koca sitede bir tek sen geçmişolsun dedinya bana allah razı olsun bacım.Asinaz gibi isyanmıetsem netsem.Sağol canım ya çürüttük bacağı okadar sağlık olsun.AY doğru o şekerlerde iştah açıcı insanın ağzının suyu akıyo valla.
Anlamadım? Sana mı birşey oldu? Kime oldu? Geçmiş olsun...
Canım tabiri caiz ise öldüm dirildim diyebilirim bebeğime bişi olucak diye..Geçen perşembe akşamı iş çıkışı eve doğru yürürken oldu.. kaldırımdan merdiven ile yola incektim ayağım boşluğa geldi dengeyi sağlayamadım karnımın sağ tarafı vurdu merdivenin sivri yerine hemen oradan vatandaşlar ambulans çağırtıp hastaneye gönderdiler beni..Hastanede doktor baktı bebekte bşi yoktu..doktor ztn böle durumlarda bebeğe bişi olmaz ama plesentası ayrılıp erken doğum olabilir demişti..Bebeğim ii çok şükür Allah kimseye vermesin insanın deliresi geliyor...
Kendi doktoruma gittim..Bişi yok ama bir hafta 10 gün temkinli ol dedi..kasılmaların olursa ve duş aldığında geçmeyip dahada artarsa ve aynı zamanda kanlı akıntın da olursa bana tel et dedi...
şimdilik dediği gibi değil ama yinede korkuyorum acaba arasammı...
YOK polenss ARKADAŞIMIZIN ELİ YANMIŞ SU TOPLAMIŞ bende düşme tehlikesi atlattım canım küvette.slamlar güzel annişler... yine kaynatmışsınız oku oku bitiremedim geçmişi..
Anlamadım? Sana mı birşey oldu? Kime oldu? Geçmiş olsun...
DİMPELCİM HACEROĞUZ ev almışlar ev taşıyodu sanırım işi bitince girer.Aslında dediğide doğru sincabın girmeyenler güncellenmediğinden belli olur.
BOSNA CANIM AZ KALDI İZNİNE HERHAL SIK DİŞİNİ BİRAZ.
YOK polenss ARKADAŞIMIZIN ELİ YANMIŞ SU TOPLAMIŞ bende düşme tehlikesi atlattım canım küvette.
Geçmiş olsun...
Sen nasıl yaşadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?