2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bekocum görüşemedik valla, bu aralar burası kabus gibi, online gözüksem de çoğu zaman ben okuyamadan akıp gidiyor sayfalar...

LİSTE halaa bana çok uzun geldi,.baya bi sildim ama,yinede..sonuçta ayda yılda bikere giren arkadaşlar var,.silemedim,.valla napacam,.siz yardımcı olun artık,.bi karar verelim..olumunekankayizsmile

Nilüfercim ara sıra giren arkadaşlar kalsın derim ben, sonra kalpleri kırılmasın yaw sildik diye :)

beknurcum canım içinde süphe varsa dr una danış rahim agzına bakar açılma yoksada çok azda bi sıvı kaybı varsa onuda ph testi kagıdı var onlarda normal akıntımı yoksa amniyos sıvısımı onla anlıyorlar simdi burdan sana ne yazılsa boş zaten bir sıkıntı yasadın bi de bunu takıp kendini germe ara dr unu canım..

Bugün bendede oldu sulu bir akıntı eşorfmanında az bişi ıslanmıstı korktum ama cok sukur bir daha olmadı.Onemli bir şey değildir o değil mi?

Nilüfercim ben bu arkadaşları hatırlamıyorum hiç

modesty
ducks
papatya61
toramini
tonya
mehtapgülü
shivaree
emine038
bozkan
becadef
mede
pamukege
kuusuum
taburcu
gundogdus
haceroguz

Emla krem gebelikte yasak...
Ben altı aylıkken gitmiştim ilk... Komple yolmuştu hatun beni...
İki gün pişikten yürüyememiştim...
Ama iyi geldi...
Şimdi bu hafta sonu da gideceğim...

Canım tabiri caiz ise öldüm dirildim diyebilirim bebeğime bişi olucak diye..Geçen perşembe akşamı iş çıkışı eve doğru yürürken oldu.. kaldırımdan merdiven ile yola incektim ayağım boşluğa geldi dengeyi sağlayamadım karnımın sağ tarafı vurdu merdivenin sivri yerine hemen oradan vatandaşlar ambulans çağırtıp hastaneye gönderdiler beni..Hastanede doktor baktı bebekte bşi yoktu..doktor ztn böle durumlarda bebeğe bişi olmaz ama plesentası ayrılıp erken doğum olabilir demişti..Bebeğim ii çok şükür Allah kimseye vermesin insanın deliresi geliyor...
Kendi doktoruma gittim..Bişi yok ama bir hafta 10 gün temkinli ol dedi..kasılmaların olursa ve duş aldığında geçmeyip dahada artarsa ve aynı zamanda kanlı akıntın da olursa bana tel et dedi...
şimdilik dediği gibi değil ama yinede korkuyorum acaba arasammı...

DıMPELCıM HACEROĞUZ ev almışlar ev taşıyodu sanırım işi bitince girer.Aslında dediğide doğru sincabın girmeyenler güncellenmediğinden belli olur.
BOSNA CANIM AZ KALDI ıZNıNE HERHAL SIK DıŞıNı BıRAZ.

Çok geçmiş olsun...
Allah korumuş...

Kız ben de 63mm gözüküyorum...
Ama beni silmeyin... Yoksaaaa:tomato::tomato::tomato::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…