2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Polens geçmiş olsun...
Ben de 2 ay önce parmağı kesmiştim.. Dikiş atıldı su değmesin dendi...
İşte çözümüm: eczanede 7 tl ye 100lü plastik eldiven satılıyor. Alıp, sargılı eline iki adet giyiyorsun...
Böylece kazarada olsa mutfakta iş yaparken eline su gelmiyor...

Kızlar dün 31.haftama girdim. Doktora gittim bebeğimin kilosu 1300 gram çıktı. Doktor 2 hafta geriden gidiyor kilosu dedi. Bir de pozisyonu tersmiş. Kafası yukardaymış. Bebeğin kilosunun artması için ne yemem gerekiyor? Günde 1 adet yumurta, portakal, süt mutlaka alıyorum ama yetmiyor demek ki. Nolur yardım edin. Moralim çok bozuldu.

SAĞOL LAVıNıAEBRU.Annemde aynı şeyi söyledi yüzdün yüzdün kuyruuna geldin dedi dikkat et biraz dedi 8 aylık doğurmakta tehlikeli ama ben dikkat ettim terlikle girdim altı kayganmış demekki.

Ahh canım yaa, ben okumamışım oraları demek ki, çok üzüldüm, çok geçmiş olsun...
Allah beterinden korusun.

FİLİZCİM, valla senin olayı da kaçırmışım, afedersin.
Sana da da çok geçmiş olsun...
Banyoya giriş ve çıkışlar tehlikeli olmaya başladı, denge kaybetmeye çok müsait.
Ben düşmelerimle meşhur bir hatun olarak, ki hamile kaldığımdan beri hiç düşmedim, evde yalnızken banyo yapmıyorum. Özellikle küvetten çıkarken eşim tutuyor.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, aman dikkat...

Canım pekmez iç ,ceviz ye ,kuru kayısı vs die duymustum ama moralini bozma herşeyden önemlisi ii şeyler düşün

yaw benim emzrme sütyeni almam lazım ama gögüs uclarını belli etmesin sırf penye olmasın istiyorum bulabilirmiyimki..bugün kendi cantamı hazırlıycam :.

Aynı dert bendede var ne yesem o hafta yı kapatamadım bır kac doktora da gıttım

Bırı dedı gelısımınden ye bol bol
Bırı dedı normal bısı yok herkezde bu sorun cıkabılır yanılma payıda olabılır
Bırıde dedı adet duzensızlıgındendir sen duzenlı beslen cok yeme tansıyonun cıkar

Bende en sonunda pes ettım artık eger bı saglık sorunun yoksa bence kılosu onemlı degıl stres yapma sen stres yaptıkca daha kotu olur
İlk dokrorumdan duyunca aglamıstım ben simdi hiç takmıyorum şükürler olsun ki hiç bi sorun yaşamadım insallah dıgunca kılo alır.

Ama yınede kırmızı et tavuk balık sut yumurta peynır bunları sık tuket
Ki sen duzenlı beslendıgıne ınanıyorsan sorun yok

arkadaşlar ben bu aralar hem sakar hemde unutkanım :))) kredi kartımı ykm de unuttum mağazanın içinde beni anons ediyolar .dün tatlı aldım parasını ödedim tatlıyı almadan çıktım eve gelince uyandım sizdede varmı bu durum ?

alsanaalsanasmile
yaw ben bugün temislik yapcxam biraz dinlneyim..
bizde annemle yaptık önceden hamileler iş yapmaz zannederdim amaşükür iyiyim anneminde beli hasta ikimiz kör topal yaptık

moralini bozma benimkide zayıf gibiydi şimdide dr tombul olacak dedi herşeyi ye meyve baya yararmış bebeğe geceleri wcye kalktığında su yerine süt iç bal ceviz ye merak etme son günlerde bebek 1 haftada 250gr alıyor sen zayıflıyorsun ben geçen hafta 72700gr dım bu hafta 72800 olmuşum bebeişte 3100den 3300e çıkmış dr 100gr zayıflamışın dedi hatta

Kırmızı et ceviz falan bol bol tüket sütüde iki bardağa çıkar günde.Ayrıcada kiloya takma bukadar sağlıklı olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…