- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.601
slamlar güzel annişler... yine kaynatmışsınız oku oku bitiremedim geçmişi..
Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.Gecen bende banyo yapıcam küvete dedim terlikle gireyim kayarım mayarım sen basar basmaz iki ayağım ayrılmadımı sabunmu varmış ne allahtan duşa kabin vardıda ona tutundum allah korudu gene daha beterde düşebilirdim şimdi ayağımda koca bir çürük var.
filizcim geçmiş olsun canım aman dikkat et su banyo işi çok sakat bende korka korka girip çıkıyorum..
yaa sorma dünde su meyveli şekerli sepetler vardı bonny mi ne koptum.. kız sekerde var bende mümkün degil.. nefret ediyorum su reklamlardan..
AY şu koca sitede bir tek sen geçmişolsun dedinya bana allah razı olsun bacım.Asinaz gibi isyanmıetsem netsem.Sağol canım ya çürüttük bacağı okadar sağlık olsun.AY doğru o şekerlerde iştah açıcı insanın ağzının suyu akıyo valla.
Canım tabiri caiz ise öldüm dirildim diyebilirim bebeğime bişi olucak diye..Geçen perşembe akşamı iş çıkışı eve doğru yürürken oldu.. kaldırımdan merdiven ile yola incektim ayağım boşluğa geldi dengeyi sağlayamadım karnımın sağ tarafı vurdu merdivenin sivri yerine hemen oradan vatandaşlar ambulans çağırtıp hastaneye gönderdiler beni..Hastanede doktor baktı bebekte bşi yoktu..doktor ztn böle durumlarda bebeğe bişi olmaz ama plesentası ayrılıp erken doğum olabilir demişti..Bebeğim ii çok şükür Allah kimseye vermesin insanın deliresi geliyor...
Kendi doktoruma gittim..Bişi yok ama bir hafta 10 gün temkinli ol dedi..kasılmaların olursa ve duş aldığında geçmeyip dahada artarsa ve aynı zamanda kanlı akıntın da olursa bana tel et dedi...
şimdilik dediği gibi değil ama yinede korkuyorum acaba arasammı...
anıımmm kıslar dikat edimn yaww kendinize bu zamana kadar estek köstek geldik surda bi ayımız kadı insallah..gecmiş olsuun..
sempatiksalakcinnio zaman bagıra xcagıra agdaya dewamgebelikte önermiyor dr lar canım ..
Geçmiş olsun...
Sen nasıl yaşadın?
yok canım sana kıyılırmı hiç.Ya terlikle girdim küveteTERLİĞİN ALTIMI KAYGANMIŞ artık küvette sabunmu kalmış ayaklarım ayrıldı resmen duşakabine tutundum herifte aşağıda bidahaki sefere ölür kalırsam sana haber veririm dedim arada bir yoklar insan dimi.
Aslında bu benim işlerimin hafifletilmiş hali :)
Sağolsunlar epey yük aldılar üzerimden ama şimdi izin telaşı ile arttı tabi işler yeniden...
Bir de iş bilmez insanların işgüzarlıklarları var, kime ne soracağını bilmeyip tepeme çöreklenenler var, en zoru onlar...
3,5 gün, ha gayret :)
Sen çalışıyor musun hala Bekocum?
canım ben ayrıldım izne ama izinde lafta benim ben zaten basından beri çalışamadım bu güne kadar hep raporla geçti.. devletin avantajı işte..
Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.Gecen bende banyo yapıcam küvete dedim terlikle gireyim kayarım mayarım sen basar basmaz iki ayağım ayrılmadımı sabunmu varmış ne allahtan duşa kabin vardıda ona tutundum allah korudu gene daha beterde düşebilirdim şimdi ayağımda koca bir çürük var.
filizcim geçmiş olsun canım aman dikkat et su banyo işi çok sakat bende korka korka girip çıkıyorum..
yaa sorma dünde su meyveli şekerli sepetler vardı bonny mi ne koptum.. kız sekerde var bende mümkün degil.. nefret ediyorum su reklamlardan..
AY şu koca sitede bir tek sen geçmişolsun dedinya bana allah razı olsun bacım.Asinaz gibi isyanmıetsem netsem.Sağol canım ya çürüttük bacağı okadar sağlık olsun.AY doğru o şekerlerde iştah açıcı insanın ağzının suyu akıyo valla.[/QUOTE
Kussebfilal'cim yeni gördüm yazdığını geçmiş olsun canım...düşen düşene vallaha :)
Dikkat et kendine...Son zamanlarımız...
sempatiksalakcinnio zaman bagıra cagıra agdaya dewam
yok canım sana kıyılırmı hiç.Ya terlikle girdim küveteTERLİĞİN ALTIMI KAYGANMIŞ artık küvette sabunmu kalmış ayaklarım ayrıldı resmen duşakabine tutundum herifte aşağıda bidahaki sefere ölür kalırsam sana haber veririm dedim arada bir yoklar insan dimi.
Ayyy, Allah korumuş...
Aman dikkat et kendine kardeş...
Canım tabiri caiz ise öldüm dirildim diyebilirim bebeğime bişi olucak diye..Geçen perşembe akşamı iş çıkışı eve doğru yürürken oldu.. kaldırımdan merdiven ile yola incektim ayağım boşluğa geldi dengeyi sağlayamadım karnımın sağ tarafı vurdu merdivenin sivri yerine hemen oradan vatandaşlar ambulans çağırtıp hastaneye gönderdiler beni..Hastanede doktor baktı bebekte bşi yoktu..doktor ztn böle durumlarda bebeğe bişi olmaz ama plesentası ayrılıp erken doğum olabilir demişti..Bebeğim ii çok şükür Allah kimseye vermesin insanın deliresi geliyor...
Kendi doktoruma gittim..Bişi yok ama bir hafta 10 gün temkinli ol dedi..kasılmaların olursa ve duş aldığında geçmeyip dahada artarsa ve aynı zamanda kanlı akıntın da olursa bana tel et dedi...
şimdilik dediği gibi değil ama yinede korkuyorum acaba arasammı...
Kızlar dün 31.haftama girdim. Doktora gittim bebeğimin kilosu 1300 gram çıktı. Doktor 2 hafta geriden gidiyor kilosu dedi. Bir de pozisyonu tersmiş. Kafası yukardaymış. Bebeğin kilosunun artması için ne yemem gerekiyor? Günde 1 adet yumurta, portakal, süt mutlaka alıyorum ama yetmiyor demek ki. Nolur yardım edin. Moralim çok bozuldu.
AY şu koca sitede bir tek sen geçmişolsun dedinya bana allah razı olsun bacım.Asinaz gibi isyanmıetsem netsem.Sağol canım ya çürüttük bacağı okadar sağlık olsun.AY doğru o şekerlerde iştah açıcı insanın ağzının suyu akıyo valla.
filizcim bu arada iyi hatırlattın asinazın uyku setini bende hayırlamdım.. asinazcım güle güle kullan canım... hasrete sürekli hatırlattıgı köpek fantazisi var hatunun bizide katar yanarız valla sen çürük ayak ben zaten toptan çin işi hamile hasret gibi koşamayızda allah korusun.delikafadulden
saka bir yana güle kule kullan asinazcım güzel güzel uyusun minnoşun...
Kızlar dün 31.haftama girdim. Doktora gittim bebeğimin kilosu 1300 gram çıktı. Doktor 2 hafta geriden gidiyor kilosu dedi. Bir de pozisyonu tersmiş. Kafası yukardaymış. Bebeğin kilosunun artması için ne yemem gerekiyor? Günde 1 adet yumurta, portakal, süt mutlaka alıyorum ama yetmiyor demek ki. Nolur yardım edin. Moralim çok bozuldu.
bizde annemle yaptık önceden hamileler iş yapmaz zannederdim amaşükür iyiyim anneminde beli hasta ikimiz kör topal yaptıkyaw ben bugün temislik yapcxam biraz dinlneyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?