2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ehh birascıkk sonra aldıkca uyusuyo acımıyo ama hamileyken nedense kıl kökleri daha hasdsas..1 saat sürüyo walla kendim alıormmm

canım bende sakarlık var kendimi sürekli bir yerelere çarpıyorum birde tabi önümü tam oalrak görememkten kaynaklanan durumalr oluyor :):):): ) yada elimdeki şeylri tam tutamayıp düşürüyorum neden anlamadım :):):)

Bazen eşimin adını bile unutuyorum ailesinin yanında ya yanına gidip durtuyorum yada aklıma gelene kadar beklıyorum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ahh canım anam beni ben de anamı bakıorum aynen onunda beli fıtıklı dinlene dinlene yap napalım ne warsa analardan war..

Bazen eşimin adını bile unutuyorum ailesinin yanında ya yanına gidip durtuyorum yada aklıma gelene kadar beklıyorum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Ciddi misin?
Gülmekten altıma kaçırdım az önce...
Allah da seni güldürsün emi...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Çok geçmiş olsun...
Allah korumuş...
Saol canım bende morluklar var ama hiç önemli değil..Kızıma bişi olmadı çok şükür...

BOSNA ,SıNCAP teşekkür ederim sağolun adımla hitap etmenizde hoşuma gitti valla.
Doğru kız BEKO çiğ çiğ yer bizi valla allahtan ben gördümde hayırlı olsun dedim ay sabahtan beridir burdayım yaydım kıçı oturuyorum çıkıyım biraz kızla ilgileneyim kendinize dikkat edin kızlar öptüm by.

Merhaba hamiş güzeller :))
Naıl bakalım herkez.Biraz okudum geçmişi kusura bakmayın atladıklarım varsa;
BOSNA:Sabır arkadaşım az aldı.
KUSSEBFıLAL:y canım geçmiş olsun.dikkat etmek lazım valla.çürüttüğüne göre Allah korumuş beter de düşebilirdin.
BEKNUR:Çok dikkat et tatlm ya bende düşmekten çok korkuyom.
POLENS:canım yanık çok acır ya.çok gecmiş olsun.ay üzüldüm ya.
LAVINIAEBRU:ben anlamadım ya pardon??? doktorlar ağdayımı önermiyor????

Şimdi gelelim bana ve kızım AYÇA ya.3 saat sonra doktora gidicem kızlar.Randevum 6d.çok heycanlıyım bende.Çok oldu görmeyeli kuzumu 1 ay oldu.ve geçen seferde göremedikti zaten hem randevu saatiiz dışında gitmek zorunda kalmıştık ama doktorum geri çevirmedi araya sıkıştırdıydı ama oturup şöle bi izleyemedimdi kuzumu.Babası da msj attı çok heycanlıyım diyo.Korkuyorumda gerçi.Umarım kötü bişi demez.bu ara ağrılarım oluyorya ters bişi var demesinden çok korkuyom. bebişde bugün pek hareket etmmio.sabah ayağmın dibine kedi dolandı bende aniden görünce bi korktum havaya sıçradım.acaba o da korktumu bebeğim ya ?korkuyl bişi olur mu kızlar ya?
Birde bugün magnezyumu evde unutmuşum ya.Şimdi afbuyurun tam şeyimin ucunda arada sızlama gibi sancı geliyo.
Birde 2 gündür kızlar ben bebeğin hareketlerini nereeyse oramda hissediyom.acaba banamı öle geliyor ya.????? Bunu gerçekten kafaya takıyom ben...

Ciddi misin?
Gülmekten altıma kaçırdım az önce...
Allah da seni güldürsün emi...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:dilcikar::dilcikar: delikafaduldendelikafadulden

Ne yapım ya her an aklımda berra sabah berra aksam berra kız dogmadan delırttı benı

kızlar merhabalar ,
isyerinden girdim valla calisacak halim kalmadi.basimdan tutun ayaklarima kadar heryerim agrio.yuruyemiyorum yaw.karnim gerilip gerilip duruo.oglusumda assagidan cikmaya calisio
ben ikinciyi dusunmuyorum kesin kararimi verdimkaydirigubbakcemile3

kussebfilal noldu sana arıyorum bulamıorum neren çürüdü? bide nickinin anlamını sölemedin yada ben bi uzandım geldim 4 sayfa dolmuş kayboldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…