- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.621
ehh birascıkk sonra aldıkca uyusuyo acımıyo ama hamileyken nedense kıl kökleri daha hasdsas..1 saat sürüyo walla kendim alıormmmkızlar biraz bu aralar sakarlık olabiliyor galiba bende elimden çoğu şeyi düşürüyorum Allah korusun hepimizi rahatsız olanlara geçmiş olsun
beknur içinde kuşkuların varsa hiç durma
çokmu acıyor eyvahedigeldismile
arkadaşlar ben bu aralar hem sakar hemde unutkanım :))) kredi kartımı ykm de unuttum mağazanın içinde beni anons ediyolar .dün tatlı aldım parasını ödedim tatlıyı almadan çıktım eve gelince uyandım sizdede varmı bu durum ?
arkadaşlar ben bu aralar hem sakar hemde unutkanım :))) kredi kartımı ykm de unuttum mağazanın içinde beni anons ediyolar .dün tatlı aldım parasını ödedim tatlıyı almadan çıktım eve gelince uyandım sizdede varmı bu durum ?
ahh canım anam beni ben de anamı bakıorum aynen onunda beli fıtıklı dinlene dinlene yap napalım ne warsa analardan war..alsanaalsanasmile
bizde annemle yaptık önceden hamileler iş yapmaz zannederdim amaşükür iyiyim anneminde beli hasta ikimiz kör topal yaptık
moralini bozma benimkide zayıf gibiydi şimdide dr tombul olacak dedi herşeyi ye meyve baya yararmış bebeğe geceleri wcye kalktığında su yerine süt iç bal ceviz ye merak etme son günlerde bebek 1 haftada 250gr alıyor sen zayıflıyorsun ben geçen hafta 72700gr dım bu hafta 72800 olmuşum bebeişte 3100den 3300e çıkmış dr 100gr zayıflamışın dedi hatta
canım ben ayrıldım izne ama izinde lafta benim ben zaten basından beri çalışamadım bu güne kadar hep raporla geçti.. devletin avantajı işte..
Ayyy süpermiş :)
Kızlar dün 31.haftama girdim. Doktora gittim bebeğimin kilosu 1300 gram çıktı. Doktor 2 hafta geriden gidiyor kilosu dedi. Bir de pozisyonu tersmiş. Kafası yukardaymış. Bebeğin kilosunun artması için ne yemem gerekiyor? Günde 1 adet yumurta, portakal, süt mutlaka alıyorum ama yetmiyor demek ki. Nolur yardım edin. Moralim çok bozuldu.
Harnup (keçiboynuzu) pekmesi bebeğe çok yarıyor diyorlar...
Ben denemedim, buradaki arkadaşlar bahsetmişti.
kızlar biraz bu aralar sakarlık olabiliyor galiba bende elimden çoğu şeyi düşürüyorum Allah korusun hepimizi rahatsız olanlara geçmiş olsun
Ben de çok ama çok sakarım.
Bu sabah saat 6.30'da koca bir zeytin kavanozunu elimden düşürmek suretiyle patlattım.
Bütün apartman öttü resmen sesten...
Her yer battı.
Sonra da işe yetişmem gerektiği için öylece bırakıp çıktım...
Eşimin ellerinden öpmüştür :)
sempatiksalakcinnio zaman bagıra xcagıra agdaya dewam
agdada tehlikeli allah korusun kasılmaları başlatabiliyormuş
Kızlar dün 31.haftama girdim. Doktora gittim bebeğimin kilosu 1300 gram çıktı. Doktor 2 hafta geriden gidiyor kilosu dedi. Bir de pozisyonu tersmiş. Kafası yukardaymış. Bebeğin kilosunun artması için ne yemem gerekiyor? Günde 1 adet yumurta, portakal, süt mutlaka alıyorum ama yetmiyor demek ki. Nolur yardım edin. Moralim çok bozuldu.
et süt yumurta kaşar peynir... ama her amna ögününde mutlaka et ve yogurt ye sütünüde ihmal etme hamurdanda uzak dur canım...
yaw benim emzrme sütyeni almam lazım ama gögüs uclarını belli etmesin sırf penye olmasın istiyorum bulabilirmiyimki..bugün kendi cantamı hazırlıycam :.
ben mothercare den aldım içi ince süngerli hemde indirimde tavsiye ederim samsunda varsa eger.. 20 tl bişeydi.
Bazen eşimin adını bile unutuyorum ailesinin yanında ya yanına gidip durtuyorum yada aklıma gelene kadar beklıyorum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Bazen eşimin adını bile unutuyorum ailesinin yanında ya yanına gidip durtuyorum yada aklıma gelene kadar beklıyorum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Saol canım bende morluklar var ama hiç önemli değil..Kızıma bişi olmadı çok şükür...Çok geçmiş olsun...
Allah korumuş...
Ben aslında çook dikkat ederdim ondan mı oldu acep..Sakınan göze çöp batar derler yaslamlar güzel annişler... yine kaynatmışsınız oku oku bitiremedim geçmişi..
anıımmm kıslar dikat edimn yaww kendinize bu zamana kadar estek köstek geldik surda bi ayımız kadı insallah..gecmiş olsuun..
canım o sakarlıklar ve denge bozuklukları olabiliyormuş gebeliğin sonlarında maalesefkızlar biraz bu aralar sakarlık olabiliyor galiba bende elimden çoğu şeyi düşürüyorum Allah korusun hepimizi rahatsız olanlara geçmiş olsun
Canım çok saol teşekkür ederim..Yüreğim ağzıma geldi valla..Ahh canım yaa, ben okumamışım oraları demek ki, çok üzüldüm, çok geçmiş olsun...
Allah beterinden korusun.
FİLİZCİM, valla senin olayı da kaçırmışım, afedersin.
Sana da da çok geçmiş olsun...
Banyoya giriş ve çıkışlar tehlikeli olmaya başladı, denge kaybetmeye çok müsait.
Ben düşmelerimle meşhur bir hatun olarak, ki hamile kaldığımdan beri hiç düşmedim, evde yalnızken banyo yapmıyorum. Özellikle küvetten çıkarken eşim tutuyor.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, aman dikkat...
gayet normal..çünkü artık aklımız hep doğumdaaaarkadaşlar ben bu aralar hem sakar hemde unutkanım :))) kredi kartımı ykm de unuttum mağazanın içinde beni anons ediyolar .dün tatlı aldım parasını ödedim tatlıyı almadan çıktım eve gelince uyandım sizdede varmı bu durum ?
e aşkım de kurtul :))))))))) oda mı gelmiyor yoksa kız aklına :)))))))
Ayyy süpermiş :)
Harnup (keçiboynuzu) pekmesi bebeğe çok yarıyor diyorlar...
Ben denemedim, buradaki arkadaşlar bahsetmişti.
bosna sekerle pekmez nasıl oluyo canım benim hersey santimle devam ediyor buna ragmen aradada çıkıyo yine seker
Ciddi misin?
Gülmekten altıma kaçırdım az önce...
Allah da seni güldürsün emi...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
e aşkım de kurtul :))))))))) oda mı gelmiyor yoksa kız aklına :)))))))
bir nokta ay supermis.bende adini soylemeden once iyice durup dusunuyorum eskilerden bisey cikmasin diye
bir nokta ay supermis.bende adini soylemeden once iyice durup dusunuyorum eskilerden bisey cikmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?