- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.641
yok tatlım agdayı önermeyende warmış ama ben 9 ay full agda yaptım kendim yapıorum zaten sadece agda öncesi o bölgeyi uyustrmak için krem varmış eczanelerde bu önerilmiomuş..ne güzel bebetonu görcen hee doktora herseyi sorki aklında bişi kalmasın..catı muayeneside yapabilir tedbirli ol derim..Merhaba hamiş güzeller :))
Naıl bakalım herkez.Biraz okudum geçmişi kusura bakmayın atladıklarım varsa;
BOSNA:Sabır arkadaşım az aldı.
KUSSEBFıLAL:y canım geçmiş olsun.dikkat etmek lazım valla.çürüttüğüne göre Allah korumuş beter de düşebilirdin.
BEKNUR:Çok dikkat et tatlm ya bende düşmekten çok korkuyom.
POLENS:canım yanık çok acır ya.çok gecmiş olsun.ay üzüldüm ya.
LAVINIAEBRU:ben anlamadım ya pardon??? doktorlar ağdayımı önermiyor????
Şimdi gelelim bana ve kızım AYÇA ya.3 saat sonra doktora gidicem kızlar.Randevum 6d.çok heycanlıyım bende.Çok oldu görmeyeli kuzumu 1 ay oldu.ve geçen seferde göremedikti zaten hem randevu saatiiz dışında gitmek zorunda kalmıştık ama doktorum geri çevirmedi araya sıkıştırdıydı ama oturup şöle bi izleyemedimdi kuzumu.Babası da msj attı çok heycanlıyım diyo.Korkuyorumda gerçi.Umarım kötü bişi demez.bu ara ağrılarım oluyorya ters bişi var demesinden çok korkuyom. bebişde bugün pek hareket etmmio.sabah ayağmın dibine kedi dolandı bende aniden görünce bi korktum havaya sıçradım.acaba o da korktumu bebeğim ya ?korkuyl bişi olur mu kızlar ya?
Birde bugün magnezyumu evde unutmuşum ya.Şimdi afbuyurun tam şeyimin ucunda arada sızlama gibi sancı geliyo.
Birde 2 gündür kızlar ben bebeğin hareketlerini nereeyse oramda hissediyom.acaba banamı öle geliyor ya.????? Bunu gerçekten kafaya takıyom ben...
kussebfilal noldu sana arıyorum bulamıorum neren çürüdü? bide nickinin anlamını sölemedin yada ben bi uzandım geldim 4 sayfa dolmuş kayboldu?
Canım ailesinin yanında bir kere eşim kardeşinin yanında aşkım dedi çok utandım :kedi:
Merhaba hamiş güzeller :))
Naıl bakalım herkez.Biraz okudum geçmişi kusura bakmayın atladıklarım varsa;
BOSNA:Sabır arkadaşım az aldı.
KUSSEBFİLAL:y canım geçmiş olsun.dikkat etmek lazım valla.çürüttüğüne göre Allah korumuş beter de düşebilirdin.
BEKNUR:Çok dikkat et tatlm ya bende düşmekten çok korkuyom.
POLENS:canım yanık çok acır ya.çok gecmiş olsun.ay üzüldüm ya.
LAVINIAEBRU:ben anlamadım ya pardon??? doktorlar ağdayımı önermiyor????
Şimdi gelelim bana ve kızım AYÇA ya.3 saat sonra doktora gidicem kızlar.Randevum 6d.çok heycanlıyım bende.Çok oldu görmeyeli kuzumu 1 ay oldu.ve geçen seferde göremedikti zaten hem randevu saatiiz dışında gitmek zorunda kalmıştık ama doktorum geri çevirmedi araya sıkıştırdıydı ama oturup şöle bi izleyemedimdi kuzumu.Babası da msj attı çok heycanlıyım diyo.Korkuyorumda gerçi.Umarım kötü bişi demez.bu ara ağrılarım oluyorya ters bişi var demesinden çok korkuyom. bebişde bugün pek hareket etmmio.sabah ayağmın dibine kedi dolandı bende aniden görünce bi korktum havaya sıçradım.acaba o da korktumu bebeğim ya ?korkuyl bişi olur mu kızlar ya?
Birde bugün magnezyumu evde unutmuşum ya.Şimdi afbuyurun tam şeyimin ucunda arada sızlama gibi sancı geliyo.
Birde 2 gündür kızlar ben bebeğin hareketlerini nereeyse oramda hissediyom.acaba banamı öle geliyor ya.????? Bunu gerçekten kafaya takıyom ben...
Canım ailesinin yanında bir kere eşim kardeşinin yanında aşkım dedi çok utandım :kedi:
Ayyy süpermiş :)
Harnup (keçiboynuzu) pekmesi bebeğe çok yarıyor diyorlar...
Ben denemedim, buradaki arkadaşlar bahsetmişti.
bosna sekerle pekmez nasıl oluyo canım benim hersey santimle devam ediyor buna ragmen aradada çıkıyo yine seker
Bekocum ben içmiyorum pekmez falan, nerde o günler...
Ben ancak sütle peynirle besliyorum bebikimi, Allah'a şükür yarıyor da yediklerim, şimdilik bir sorun yok gelişiminde.
Selkie anlatmıştı harnup pekmezini, ordan biliyorum, ağzıma koymuşluğum yok vallahi.
Ama dün akşam çikolata yedim bilmiyorumkismile
Sonuçlarım iyi çıkıyor bu aralar :)
bir nokta ay supermis.bende adini soylemeden once iyice durup dusunuyorum eskilerden bisey cikmasin diye
ahahahahahahahahah kopardın beni kızdelikafadulden herkese oluyo o demekki ne resilis yauwww
cicişler,şubat annişlerine bi göz gezdireyim dedim,çoğu sezeryan,.bakalım bizde durumlar ne olcıkkkksempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bizde normal isteyip,son anda sezeryan istiyorum demeyelim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ebe arkadaşım var,hep normal isteyip geliyolar,.sancıyı çekmeye başlayınca sezeryan istiyorum diye,tutturuyolar,.diyoo.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ay bi kalkamadım ne kada işim war..cama yazıp asacam şimdi hamile kadına gönüllü yardımsewer aranıyor...laelaelaelaelae
kremin adı ne canımyok tatlım agdayı önermeyende warmış ama ben 9 ay full agda yaptım kendim yapıorum zaten sadece agda öncesi o bölgeyi uyustrmak için krem varmış eczanelerde bu önerilmiomuş..ne güzel bebetonu görcen hee doktora herseyi sorki aklında bişi kalmasın..catı muayeneside yapabilir tedbirli ol derim..
benimkide aynı çünkü babasıda aşkım sevgülüm der hep opuyorumnanaktanvalla bizde öyle şeyler yok yawww :):):) eşim babsının yanında gelir şapur şupur öper .... odadan mutfağa benim babmın yanıdna aşkııııııııııımmmmmmmmmm bana çay getiririmisin diye bağırıır . çok uyardım ama baktım salalmıoyr bende sallamıyorum helede onun ailesinini yanıdna hepsi çatır çatır çatlıyor vaşlla :):):): )
masada bana aşkım sandalyeni çekebilir misin der kardeşine sandelyeyei çekkkk der oda kızar karına mısın da bana nedne böyle yawwww diye :)))))))))))
bismillah de kalk doğuma hazırlık olur yürüyüş yerine geçer yavaştan başla canımay bi kalkamadım ne kada işim war..cama yazıp asacam şimdi hamile kadına gönüllü yardımsewer aranıyor...laelaelaelaelae
Bekocum ben içmiyorum pekmez falan, nerde o günler...
Ben ancak sütle peynirle besliyorum bebikimi, Allah'a şükür yarıyor da yediklerim, şimdilik bir sorun yok gelişiminde.
Selkie anlatmıştı harnup pekmezini, ordan biliyorum, ağzıma koymuşluğum yok vallahi.
Ama dün akşam çikolata yedim bilmiyorumkismile
Sonuçlarım iyi çıkıyor bu aralar :)
süperrrr:sm_cool: benimde geneli fena degil arada bir yükseliyo dün gece 143 gördüm ama... düşük çıkınca bende gece 4 gr bi çikolata atıyorum agzıma tek zevkimde o...bende memnunum aslında diyetten bebişin gelişimi iyi bende kilo almadım sadece kocaman bir göbek diğer taraflarda zayıfladı.. ama böylede bebegi tasımak zor... napalımm hersey minnoşlar için.
kısss sen şimdi baga nispetmi yapıon bakeeeemmm iyi wolla yan gel yat sende hıhh:dilcikar::tomato:annem yaklasik 1 saat once bizim eve gecti.kayinvalidem zaten benimle kaliyor. iki dunur bi olur evi mis gibi yaparlarkaydirigubbakcemile3
sukur onlar var ya
süperrrr:sm_cool: benimde geneli fena degil arada bir yükseliyo dün gece 143 gördüm ama... düşük çıkınca bende gece 4 gr bi çikolata atıyorum agzıma tek zevkimde o...bende memnunum aslında diyetten bebişin gelişimi iyi bende kilo almadım sadece kocaman bir göbek diğer taraflarda zayıfladı.. ama böylede bebegi tasımak zor... napalımm hersey minnoşlar için.
Evet ya, zayıf kalınca bir tosun taşımak zor oluyor, doktor da öyle dedi :)
Ben dün sabah bir halt ettim, simit yedim.
156 çıktı şekerim...
Ama geneli iyi, o zaman da tatlı bişeyler atıyorum valla ağzıma, porsiyonların küçük olması kaydıyla...
Zaten benimki gestasyonel diyabete dönüşmediği için haftada bir iznim de var :)
İnşallah doğumdan sonra kalmaz bu gıcık hastalık üzerimizde...
ewet benide o listeler korkutuyo işte hadi kızlar dirayetli olun we normal doğurun, acıya dayanın biraz beeeealsanaalsanasmile şimdi ben böle dipmya herkesten önce ben sezaryen olur gelirmişimsırnaşık şey aman yok inşallah normal doğurucam sezaryen diye değilde epiduraaaal die bağırırım en fazla:lepi:cicişler,şubat annişlerine bi göz gezdireyim dedim,çoğu sezeryan,.bakalım bizde durumlar ne olcıkkkksempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bizde normal isteyip,son anda sezeryan istiyorum demeyelim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ebe arkadaşım var,hep normal isteyip geliyolar,.sancıyı çekmeye başlayınca sezeryan istiyorum diye,tutturuyolar,.diyoo.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
öp onu ye onu sew onu o benim kocişimin bebekliğinaniknanik yani ben ona benzetiorum:roflol:Hasret, hani şu yanda avatarın varya, sinirli bebek...
Onu kucaklayıp o bakışları altında öpmek istiyorum...
Sinirlendikçe daha çok öpmek istiyorum...
anammmm sancıyı ceksemde catır catır normal istiyoruuuuuuum..tabi şu anlık heheaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?