2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cicişler,şubat annişlerine bi göz gezdireyim dedim,çoğu sezeryan,.bakalım bizde durumlar ne olcıkkkksempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bizde normal isteyip,son anda sezeryan istiyorum demeyelim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ebe arkadaşım var,hep normal isteyip geliyolar,.sancıyı çekmeye başlayınca sezeryan istiyorum diye,tutturuyolar,.diyoo.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

yok tatlım agdayı önermeyende warmış ama ben 9 ay full agda yaptım kendim yapıorum zaten sadece agda öncesi o bölgeyi uyustrmak için krem varmış eczanelerde bu önerilmiomuş..ne güzel bebetonu görcen hee doktora herseyi sorki aklında bişi kalmasın..catı muayeneside yapabilir tedbirli ol derim..

kussebfilal noldu sana arıyorum bulamıorum neren çürüdü? bide nickinin anlamını sölemedin yada ben bi uzandım geldim 4 sayfa dolmuş kayboldu?

Hasret, hani şu yanda avatarın varya, sinirli bebek...
Onu kucaklayıp o bakışları altında öpmek istiyorum...
Sinirlendikçe daha çok öpmek istiyorum...

Canım ailesinin yanında bir kere eşim kardeşinin yanında aşkım dedi çok utandım :kedi:

valla bizde öyle şeyler yok yawww :):):) eşim babsının yanında gelir şapur şupur öper .... odadan mutfağa benim babmın yanıdna aşkııııııııııımmmmmmmmmm bana çay getiririmisin diye bağırıır . çok uyardım ama baktım salalmıoyr bende sallamıyorum helede onun ailesinini yanıdna hepsi çatır çatır çatlıyor vaşlla :):):): )

masada bana aşkım sandalyeni çekebilir misin der kardeşine sandelyeyei çekkkk der oda kızar karına mısın da bana nedne böyle yawwww diye :)))))))))))

Hiloscum sağol, darısı bütün çalışan arkadaşların başına...

Ağrılar sızılar baskılar hepimizde var artık, normaldir sanırım.
Neyse ki doktora gidecekmişsin, hepsini sor, hatta bize de anlat :)
Hayırlısıyla, güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...

Canım ailesinin yanında bir kere eşim kardeşinin yanında aşkım dedi çok utandım :kedi:

Allah iyiliğini versin, ne var ayol utanacak...
Biz hep öyle konuşuruz, hatta onun ailesinin yanında, diyeceğim yoksa bile inadıma derim ben kötükedihüso

ahahahahahahahahah kopardın beni kızdelikafadulden herkese oluyo o demekki ne resilis yauwww

ay oyle deme hasret odum kopuyor. kesin oyle bisey desem bosar benimki.
surekli askim canim bitanem yakisiklim sevgilim.boyle diye diye de simarttim kocamikaydirigubbakcemile3
simdi ismiyle hitap etsem noldu biseymi oldu biseye mi kizdin caninmi sikkin die soruo
kaydirigubbakcemile3

benim doktorun hemşiresi de öyle söylüyor. normal normal diyorlar doğum başlayınca da sezeryan diye yalvarıyorlar. e burası özel hastane doktor hasta ne isterse onu yapıyor. sonra da neden sezeryan arttı diyorlar diyor.

kızlar ya bu magnezyumun tadı nasıl.. ben ilk defa içeceğim de...

kremin adı ne canım
dr muayene için bi hafta önceden uyarıyor muayene edecem diye

benimkide aynı çünkü babasıda aşkım sevgülüm der hep opuyorumnanaktan
ay bi kalkamadım ne kada işim war..cama yazıp asacam şimdi hamile kadına gönüllü yardımsewer aranıyor...laelaelaelaelae
bismillah de kalk doğuma hazırlık olur yürüyüş yerine geçer yavaştan başla canım

anadoluesk Canım bence sen hiiiç üzülme senin doktor atmış biraz...
Çünkü, ben 29 haftalık iken gittim 1200 gr dı 30 haftalık gösteriyor dedi doktor...yani senin 31 haftalık 1300 gr ise 15 gün geriden değildir ya günüdür yada bikaç gündür..
bende bi tablo var haftaya göre kilo referans aralıkları var...
orada 31 haftalığa baktım referans aralığı (1000-2080) diyor...

ewet benide o listeler korkutuyo işte hadi kızlar dirayetli olun we normal doğurun, acıya dayanın biraz beeeealsanaalsanasmile şimdi ben böle dipmya herkesten önce ben sezaryen olur gelirmişimsırnaşık şey aman yok inşallah normal doğurucam sezaryen diye değilde epiduraaaal die bağırırım en fazla:lepi:
Hasret, hani şu yanda avatarın varya, sinirli bebek...
Onu kucaklayıp o bakışları altında öpmek istiyorum...
Sinirlendikçe daha çok öpmek istiyorum...
öp onu ye onu sew onu o benim kocişimin bebekliğinaniknanik yani ben ona benzetiorum:roflol:
anammmm sancıyı ceksemde catır catır normal istiyoruuuuuuum..tabi şu anlık heheaklinialirimsmile

:lepi:eferim lan ebru hadi bakalım görcez artık. walla dün hastanede doğurdu bi kadın ilk başlar korktum ama doğduktan sonra ki rahatlayışı aşkım canım die bebeğini sewmesi herşeye yetti walla benim dr.d süper motiwe etti yalnız kadını doğurttu wallaalkisalkisalkis

BOSNA: saol canım tüm çalışan hamişler için AMıN.
LAVINIA EBRU:canım hiç demedi çatı muayenesi diye ya bana. gerçi ağdamı falan yaptırdım cumartesi günü.o bakımdan rahatım ama ben çekiniyom doktorum erkek.ayyyy geildim şimdi.ben daha önce alttan muayene hamilelikten önce oldum ama hiç de hoş bişi deil yani.çok rahatsz oldumdu ben.oyyyy kızlar utanırım ben ya.ama ben sezeryan istiyom ebru genede yaparmı çatı muayenesi? ayyy çok çekiniyom ve korkuyom.offfff........
CERENOR: canım bende 1 haftadır içiyorum.gazı kaçmış bi içecek gibi ya.öle demir tadı iğrenç falan dediler bana bana hiç öle gelmedi valla.

kızlar slm bugün dr kont vardı canım kızımla:)
33+4 günlük olmuşuz kg 2.148 gr gayet iyi sağlıklı görünüyor -dedi . tansiyonum yüksek çıktı 16.10 sonra idrar testi sonuçlarımı beklerken dinlendim tekrar ölçtü 13.10 çıktı dikkat et dedi, uçak için raporumu yazdı bu ayın 4 ist gidiyoruz gider gitmez doğum yapıcağın hastaneyi seç dr seç muayenelerini başlat dedi martın 19 doğumumuz görünüyor fakat 19 na kadar bekletmezler dedi 15 kadar doğurmuş olursun dedi......
allahım herkesin muradını versin sağlıkla neşeyle bebeklerimizi alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…