- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.661
anadoluesk Canım bence sen hiiiç üzülme senin doktor atmış biraz...
Çünkü, ben 29 haftalık iken gittim 1200 gr dı 30 haftalık gösteriyor dedi doktor...yani senin 31 haftalık 1300 gr ise 15 gün geriden değildir ya günüdür yada bikaç gündür..
bende bi tablo var haftaya göre kilo referans aralıkları var...
orada 31 haftalığa baktım referans aralığı (1000-2080) diyor...
kısss sen şimdi baga nispetmi yapıon bakeeeemmm iyi wolla yan gel yat sende hıhh:dilcikar::tomato:
kıslar selam...su krem dikkatimi cekti agdadan önce uyusturuyosa süper..zararlımıdır peki..
kızlar slm bugün dr kont vardı canım kızımla:)
33+4 günlük olmuşuz kg 2.148 gr gayet iyi sağlıklı görünüyor -dedi . tansiyonum yüksek çıktı 16.10 sonra idrar testi sonuçlarımı beklerken dinlendim tekrar ölçtü 13.10 çıktı dikkat et dedi, uçak için raporumu yazdı bu ayın 4 ist gidiyoruz gider gitmez doğum yapıcağın hastaneyi seç dr seç muayenelerini başlat dedi martın 19 doğumumuz görünüyor fakat 19 na kadar bekletmezler dedi 15 kadar doğurmuş olursun dedi......
allahım herkesin muradını versin sağlıkla neşeyle bebeklerimizi alalım kucağımıza
CERENOR: canım bende 1 haftadır içiyorum.gazı kaçmış bi içecek gibi ya.öle demir tadı iğrenç falan dediler bana bana hiç öle gelmedi valla.
kızlar bazıları bana çatı muayenen geç kalmış demişti şubat anneleri 39a gelmiş daha yeni yapılacakmış
Evet ya, zayıf kalınca bir tosun taşımak zor oluyor, doktor da öyle dedi :)
Ben dün sabah bir halt ettim, simit yedim.
156 çıktı şekerim...
Ama geneli iyi, o zaman da tatlı bişeyler atıyorum valla ağzıma, porsiyonların küçük olması kaydıyla...
Zaten benimki gestasyonel diyabete dönüşmediği için haftada bir iznim de var :)
İnşallah doğumdan sonra kalmaz bu gıcık hastalık üzerimizde...
inşallah bosnacım bi dogursakta kendimizi makarnaya simite bide çukolataya versek o günlerin hayaliyle yasıyorum bide aburcubur bide mc donalds bi de bi de bide...........:sm_cool::sm_cool:
33+4 günlük olmuşuz kg 2.148 gr gayet iyi sağlıklı görünüyor -dedi . tansiyonum yüksek çıktı 16.10 sonra idrar testi sonuçlarımı beklerken dinlendim tekrar ölçtü 13.10 çıktı dikkat et dedi, uçak için raporumu yazdı bu ayın 4 ist gidiyoruz gider gitmez doğum yapıcağın hastaneyi seç dr seç muayenelerini başlat dedi martın 19 doğumumuz görünüyor fakat 19 na kadar bekletmezler dedi 15 kadar doğurmuş olursun dedi......
allahım herkesin muradını versin sağlıkla neşeyle bebeklerimizi alalım kucağımıza
gözün aydın canım maasallah minnoşa
kızlar bazıları bana çatı muayenen geç kalmış demişti şubat anneleri 39a gelmiş daha yeni yapılacakmış
canım benim her doktorun tarzı uygulama şekli farklıdır. bence sen doktoruna güveniyorsan gerisini kafana takma bence. en doğrusunu doktorun bilir bence. ben doktoruma güveniyorum gerisini takmıyorum.
inşallah bosnacım bi dogursakta kendimizi makarnaya simite bide çukolataya versek o günlerin hayaliyle yasıyorum bide aburcubur bide mc donalds bi de bi de bide...........:sm_cool::sm_cool:
gözün aydın canım maasallah minnoşa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayyyyy, ben daha yazardım, uzatırdım bu listeyi ama içimizde hamileler var, canları çeker şimdi opuyorumnanaktan
Evet çok mantıklı bence de CADIARZUMutlucum benim doktorum da 38'den önce olmaz dedi...
Bebeğin başının büyümesi, senin kemiklerin açılması devam edecek, daha erken yaparsak yanılabiliriz dedi...
sağolun arkadaşlar bütün iyi dilekleriniz bendende fazlasıyla size olsun bende gönüllü sezeryanım normali düşünemiyorum çok heyecanlanırım tansiyonum yüksek zaten o sıkıntıya sokamam kızımıda kendimide, ist anadolu yakası medipolu düşünüyorum doğum için dün aradım 1500 dedi herşey dahil. daha öncede başka rahatsızlıklar için gitmiştim temiz güzel bir yer bebek yoğun bakımıda var gittiğimde hemen başlayacağım muayenelerime
Evet çok mantıklı bence de CADIARZU
Ben çıkıyorum arkadaşlar, yemeğimi yapayım, çamaşırları sereyim içeriye
Kocam da gelir zaten 1-2 saate kadar
Öpüyorum hepinizi a.s.
LİSTE halaa bana çok uzun geldi,.baya bi sildim ama,yinede..sonuçta ayda yılda bikere giren arkadaşlar var,.silemedim,.valla napacam,.siz yardımcı olun artık,.bi karar verelim..olumunekankayizsmile
kıslar selam...su krem dikkatimi cekti agdadan önce uyusturuyosa süper..zararlımıdır peki..
Nilüfercim ben bu arkadaşları hatırlamıyorum hiç
modesty
ducks
papatya61
toramini
tonya
mehtapgülü
shivaree
emine038
bozkan
becadefmede
pamukege
kuusuumtaburcu
gundogdus
haceroguz
ay canım şimdi gördüm geçmiş olsun...YOK polenss ARKADAŞIMIZIN ELİ YANMIŞ SU TOPLAMIŞ bende düşme tehlikesi atlattım canım küvette.
Kızlar dün 31.haftama girdim. Doktora gittim bebeğimin kilosu 1300 gram çıktı. Doktor 2 hafta geriden gidiyor kilosu dedi. Bir de pozisyonu tersmiş. Kafası yukardaymış. Bebeğin kilosunun artması için ne yemem gerekiyor? Günde 1 adet yumurta, portakal, süt mutlaka alıyorum ama yetmiyor demek ki. Nolur yardım edin. Moralim çok bozuldu.
canım yumurta pekmez,özellikle harnup pekmezi, ceviz süt yoğurt peynir,kırmızı et bunları ihmal etme,,bu arada 31 hafta için öyle çokta zayıf değil bebeğin...
kızlar biraz bu aralar sakarlık olabiliyor galiba bende elimden çoğu şeyi düşürüyorum Allah korusun hepimizi rahatsız olanlara geçmiş olsun
beknur içinde kuşkuların varsa hiç durma
çokmu acıyor eyvahedigeldismile
bende bu aralar çok kırıp döküyorum...denge merkezimiz değiştiği için olsa gerek...
cicişler,şubat annişlerine bi göz gezdireyim dedim,çoğu sezeryan,.bakalım bizde durumlar ne olcıkkkksempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bizde normal isteyip,son anda sezeryan istiyorum demeyelim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ebe arkadaşım var,hep normal isteyip geliyolar,.sancıyı çekmeye başlayınca sezeryan istiyorum diye,tutturuyolar,.diyoo.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ya o kadar sancıyı çektikten sonra birde sezeryanı çekmem valla ben..onunda spnrasında sancısı varmış...inşallah kötü bir durum olmazsa normal olur...
sağolun arkadaşlar bütün iyi dilekleriniz bendende fazlasıyla size olsun bende gönüllü sezeryanım normali düşünemiyorum çok heyecanlanırım tansiyonum yüksek zaten o sıkıntıya sokamam kızımıda kendimide, ist anadolu yakası medipolu düşünüyorum doğum için dün aradım 1500 dedi herşey dahil. daha öncede başka rahatsızlıklar için gitmiştim temiz güzel bir yer bebek yoğun bakımıda var gittiğimde hemen başlayacağım muayenelerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?