2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel bir çizelgeye benziyor...
Bizimle de paylaşsana...

kıslar selam...su krem dikkatimi cekti agdadan önce uyusturuyosa süper..zararlımıdır peki..

canım bu krem hastanelerde kullanılıyormuş ufak uyuşturma işlerinde. ama hamilelikte kullanılmıyor tabii ki.

maaşallah canım bebişine. benim tansiyon da 14 çıktı hemen idarar tahlili istedi doktor. protein yoksa sorun yok dedi çıkmadı zaten. fazla tuzlu yeme dedi bana.

kızlar bazıları bana çatı muayenen geç kalmış demişti şubat anneleri 39a gelmiş daha yeni yapılacakmış

canım benim her doktorun tarzı uygulama şekli farklıdır. bence sen doktoruna güveniyorsan gerisini kafana takma bence. en doğrusunu doktorun bilir bence. ben doktoruma güveniyorum gerisini takmıyorum.

kızlar bazıları bana çatı muayenen geç kalmış demişti şubat anneleri 39a gelmiş daha yeni yapılacakmış

Mutlucum benim doktorum da 38'den önce olmaz dedi...
Bebeğin başının büyümesi, senin kemiklerin açılması devam edecek, daha erken yaparsak yanılabiliriz dedi...
Daha önce sancı gelirse napıcaz, onu sormayı unuttum, cumartesi sorucam...

selam arkadaşlar nasılsınız artık evdeyiz ve pek vakit olmuyor girmeye evin işleri bitmiyor ve sıkıldım yaff....
bir şey soracaktım sabahları benim ellerim şişiyor ve uyuşuyor hala bir türlü anlamadm tuzlu yemeden yattım ama neyse haftaya kontrol var inlşallah önemli bişi dğeildir. aranızda böyle olan varmı?

sağolun arkadaşlar bütün iyi dilekleriniz bendende fazlasıyla size olsun bende gönüllü sezeryanım normali düşünemiyorum çok heyecanlanırım tansiyonum yüksek zaten o sıkıntıya sokamam kızımıda kendimide, ist anadolu yakası medipolu düşünüyorum doğum için dün aradım 1500 dedi herşey dahil. daha öncede başka rahatsızlıklar için gitmiştim temiz güzel bir yer bebek yoğun bakımıda var gittiğimde hemen başlayacağım muayenelerime

Mutlucum benim doktorum da 38'den önce olmaz dedi...
Bebeğin başının büyümesi, senin kemiklerin açılması devam edecek, daha erken yaparsak yanılabiliriz dedi...
Evet çok mantıklı bence de CADIARZU

Ben çıkıyorum arkadaşlar, yemeğimi yapayım, çamaşırları sereyim içeriye
Kocam da gelir zaten 1-2 saate kadar

Öpüyorum hepinizi a.s.

Canım Medipol güzel ve güvenilir bir hastane, orada doğum yapan arkadaşlarım var, çok memnunlar.
Yalnız muayene randevuları yoğun biraz, şimdiden bile randevu alabilirsin bence...

Evet çok mantıklı bence de CADIARZU

Ben çıkıyorum arkadaşlar, yemeğimi yapayım, çamaşırları sereyim içeriye
Kocam da gelir zaten 1-2 saate kadar

Öpüyorum hepinizi a.s.

Ayyy ne güzel...
Benim de çamaşır seresim geldi, bu delilikten kurtulup :)
Kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

LİSTE halaa bana çok uzun geldi,.baya bi sildim ama,yinede..sonuçta ayda yılda bikere giren arkadaşlar var,.silemedim,.valla napacam,.siz yardımcı olun artık,.bi karar verelim..olumunekankayizsmile

canım öyle arda gelenleri silme,kalpleri kırılmasın arkadaşların...

kıslar selam...su krem dikkatimi cekti agdadan önce uyusturuyosa süper..zararlımıdır peki..

hamileyken kullanılmıyor canım

Nilüfercim ben bu arkadaşları hatırlamıyorum hiç

modesty
ducks
papatya61
toramini
tonya
mehtapgülü
shivaree
emine038
bozkan
becadefmede
pamukege
kuusuum
taburcu
gundogdus
haceroguz

bunların bazıları ilk zamanlarda uğruyordu şimdi uğramıyorlar..kırmızı yaptıklarımı hiç görmedim

bnde medipolün iyi olduğunu duydum canım ama kalabalıkmış sanırım o kadrda olsun ben medicanaya gidiorum we orasıda çok kalabalık her gittiğimde sıra oluyor muhakkak
medipol sezaryenmi 1500dedi? eğer öleysse çok iyi demiş normali ne kadar ki acaba?

BEKNUR: canım o çizelgeyi bizlerle bi paylaşsana canım ya???
AZEMHEVALy oy maşallah bebikine canım ya. ayyyy güzel hbr bunlar.bende doktora gitcem birazdan.bakalım bana neler dicek???
EGE43:canım yanlız değilsin.bende gönüllü sezeryanım.yaşasın benden bi tane daha var!! kendimi çok tuhaf hissediyodum bitek mi ben mi sezeryan istiyom diye.

KIZLAR DOKTORA SORMAMI ıSTEDıĞıNıZ BıŞıLER VAR MI YAZIN? BAKIN 5 E DOĞRU ÇIKICAM.

Syrıca kızlar hatırlarsanız kaynanamın ümre işi vardı ya. Ben kocişime dedimya bizi bırakıp gidecek mi diye dünde laf arasında görümce me biz annem yanımda olsun isterdik dedim.ümre çok güzel bişi ama benimde desteğe ihtiyaç duyduğum zaman dedim.yanımda olması yakışırdı ama gidecek sanırım hayırlı olsun dedim. o da işte bayağı bişiler söyledi ama çokk uzun yazmayım dimi sıkarım şimdi sizi dimi yazmayım dimi?????? merak edenlere anlatırım heheheheheheh
Sonuç:kaynana bugün telefon etti , kızım ben vazgeçtim sizi ırakıp gitmem dedi.
ULEN BENDE BU KOCA OLSUN 1 MıLYON DOLAR BORCUM OLSUN.NASIL DURDU ARKAMDA.E ŞıMDı BEN BU ADAMA NE ıSTERSE YAPAYIM DEMı AMA :)))))))))

canım gözün aydın,maşallah bebişe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…