- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.681
canım öyle arda gelenleri silme,kalpleri kırılmasın arkadaşların...
hamileyken kullanılmıyor canım
bunların bazıları ilk zamanlarda uğruyordu şimdi uğramıyorlar..kırmızı yaptıklarımı hiç görmedim
ay canım şimdi gördüm geçmiş olsun...
canım yumurta pekmez,özellikle harnup pekmezi, ceviz süt yoğurt peynir,kırmızı et bunları ihmal etme,,bu arada 31 hafta için öyle çokta zayıf değil bebeğin...
bende bu aralar çok kırıp döküyorum...denge merkezimiz değiştiği için olsa gerek...
ya o kadar sancıyı çektikten sonra birde sezeryanı çekmem valla ben..onunda spnrasında sancısı varmış...inşallah kötü bir durum olmazsa normal olur...
BEKNUR: canım o çizelgeyi bizlerle bi paylaşsana canım ya???
AZEMHEVALy oy maşallah bebikine canım ya. ayyyy güzel hbr bunlar.bende doktora gitcem birazdan.bakalım bana neler dicek???
EGE43:canım yanlız değilsin.bende gönüllü sezeryanım.yaşasın benden bi tane daha var!! kendimi çok tuhaf hissediyodum bitek mi ben mi sezeryan istiyom diye.
KIZLAR DOKTORA SORMAMI İSTEDİĞİNİZ BİŞİLER VAR MI YAZIN? BAKIN 5 E DOĞRU ÇIKICAM.
Syrıca kızlar hatırlarsanız kaynanamın ümre işi vardı ya. Ben kocişime dedimya bizi bırakıp gidecek mi diye dünde laf arasında görümce me biz annem yanımda olsun isterdik dedim.ümre çok güzel bişi ama benimde desteğe ihtiyaç duyduğum zaman dedim.yanımda olması yakışırdı ama gidecek sanırım hayırlı olsun dedim. o da işte bayağı bişiler söyledi ama çokk uzun yazmayım dimi sıkarım şimdi sizi dimi yazmayım dimi?????? merak edenlere anlatırım heheheheheheh
Sonuç:kaynana bugün telefon etti , kızım ben vazgeçtim sizi ırakıp gitmem dedi.
ULEN BENDE BU KOCA OLSUN 1 MİLYON DOLAR BORCUM OLSUN.NASIL DURDU ARKAMDA.E ŞİMDİ BEN BU ADAMA NE İSTERSE YAPAYIM DEMİ AMA :)))))))))
doktoruna sorarmısın şu an 36 haftalığım 37 de saçlarımı boyatıcam bi sorun olur mu? ben soramadım unuttumbilmiyorumkismile
güzel bir çizelgeye benziyor...
Bizimle de paylaşsana...
beknur: Canım o çizelgeyi bizlerle bi paylaşsana canım ya???
Azemhevaly oy maşallah bebikine canım ya. Ayyyy güzel hbr bunlar.bende doktora gitcem birazdan.bakalım bana neler dicek???
Ege43:canım yanlız değilsin.bende gönüllü sezeryanım.yaşasın benden bi tane daha var!! Kendimi çok tuhaf hissediyodum bitek mi ben mi sezeryan istiyom diye.
Kızlar doktora sormamı istediğiniz bişiler var mı yazın? Bakın 5 e doğru çıkıcam.
Syrıca kızlar hatırlarsanız kaynanamın ümre işi vardı ya. Ben kocişime dedimya bizi bırakıp gidecek mi diye dünde laf arasında görümce me biz annem yanımda olsun isterdik dedim.ümre çok güzel bişi ama benimde desteğe ihtiyaç duyduğum zaman dedim.yanımda olması yakışırdı ama gidecek sanırım hayırlı olsun dedim. O da işte bayağı bişiler söyledi ama çokk uzun yazmayım dimi sıkarım şimdi sizi dimi yazmayım dimi?????? Merak edenlere anlatırım heheheheheheh
sonuç:kaynana bugün telefon etti , kızım ben vazgeçtim sizi ırakıp gitmem dedi.
Ulen bende bu koca olsun 1 milyon dolar borcum olsun.nasıl durdu arkamda.e şimdi ben bu adama ne isterse yapayım demi ama :)))))))))
kızlar vucüdüm şişti ya..özellikle ellerim ayaklarım ve bacaklarım
modesty
ducks
papatya61
toramini
tonyamehtapgülü
shivaree
emine038
bozkan
becadefmede
pamukege
kuusuumtaburcu
gundogdus
haceroguz
bu kırmızıları ben hiç görmedim duymadım bilmiorumbilmiyorumkismile
silcin ozaman,benden günah gitti,.:1rolleyes: eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile taş çatlasa 30 kişi var yoğuzzz zaten,bi durum olursa beni savunun kızlar,benden günah gittiolumunekankayizsmile olumunekankayizsmileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile .:1ninca: :1ninca:
silcin ozaman,benden günah gitti,.:1rolleyes: eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile taş çatlasa 30 kişi var yoğuzzz zaten,bi durum olursa beni savunun kızlar,benden günah gittiolumunekankayizsmile olumunekankayizsmileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile .:1ninca: :1ninca:
kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
ah canııımm benim doktorda erkek bende cok utanıoom napcaz yaaa benim kontrolde bu cumartesi adam bakcak mecburakannehirBOSNA: saol canım tüm çalışan hamişler için AMİN.
LAVINIA EBRU:canım hiç demedi çatı muayenesi diye ya bana. gerçi ağdamı falan yaptırdım cumartesi günü.o bakımdan rahatım ama ben çekiniyom doktorum erkek.ayyyy geildim şimdi.ben daha önce alttan muayene hamilelikten önce oldum ama hiç de hoş bişi deil yani.çok rahatsz oldumdu ben.oyyyy kızlar utanırım ben ya.ama ben sezeryan istiyom ebru genede yaparmı çatı muayenesi? ayyy çok çekiniyom ve korkuyom.offfff........
CERENOR: canım bende 1 haftadır içiyorum.gazı kaçmış bi içecek gibi ya.öle demir tadı iğrenç falan dediler bana bana hiç öle gelmedi valla.
kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
benide ekledin dimi
selam nılufersahh ben ozelden mesaj atmıstım hazır lısteyı temızlerken guncellememıde yaparsın demı.
ekledim canımcımm.:1hug:
cuma günü listenin son halini eklerken senide güncellerim canımcım..:1hug:
canım sok oldum ben yaa nerelerdesin senn dogummu yaptın gözünaydın iyisainiz dimi ikinizdekızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
sekie eller ayaklar normalmiş ama yüz şişmesi iyi deil diye söyledi dr .bizde şişecez ama dogumdan sonra bişeyimiz kalmaz umarım..
ebrucum doktoruna danıs bence ya..bu aylar sismeler önmelisıkma canını selkie ya az kaldı senin... biz de snein zamanlarına gelince kim bilir nasıl şişeceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?