- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.701
kızlar vucüdüm şişti ya..özellikle ellerim ayaklarım ve bacaklarım
silcin ozaman,benden günah gitti,.:1rolleyes: eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile taş çatlasa 30 kişi var yoğuzzz zaten,bi durum olursa beni savunun kızlar,benden günah gittiolumunekankayizsmile olumunekankayizsmileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile .:1ninca: :1ninca:
kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
Canım Allah analı babalı buyutsun gozun aydın kac haftalık yaptın dogumunu birde niyeki onermıyon sezeryanı cokmu canın yandı.eseda kullanıcısından alıntı
kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
kızlar ben su krem ın ısmını sormustum bırde eczanelerde recetesız satılabılıyo mu? cok merak ettım oyle bırsey hıc duymamıstım merak ettım
sıkma canını selkie ya az kaldı senin... biz de snein zamanlarına gelince kim bilir nasıl şişeceğiz...
selam herkese. nasılsınız? kazalar atlatılmıs hepınıze gecmıs olsun. ben bırsey sormak ıstıyorum su uyusturan kremın adı ne? bebıs dogduktan sonra kullanırız. eczanelerden satın alabılıyormuyuz recetesız?
sekie eller ayaklar normalmiş ama yüz şişmesi iyi deil diye söyledi dr .bizde şişecez ama dogumdan sonra bişeyimiz kalmaz umarım..
sağol canım..bunlara dikkat etmeye çalışıyorum....ŞİŞLİKLERİ GİDERMEK İÇİN ÖNERİLER
Ayaklarınızı havaya kaldırın: Gün içinde fırsat bulduğunuzda ayağınızı bir sandalye ya da benzeri nesnenin üzerine koyarak bir süre havaya kaldırın. Bunu her fırsatta yapmaya çalışın. Otururken bacak bacak üstüne atmayın. Eğer çalışıyorsanız akşamları evde mümkün olduğunca uzun oturun. Ayaklarınızı sarkıtarak oturmayın
Uzanın: Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın ve sol yana dönüp uzanın.
Sıvı alın: Sanılanın aksine şişlik durumunda su içmek şişliği arttırmaz tam tersine azaltır. Önemli olan suyu kıstlamak değil onu hareket ettirmektir. Günde en az 8-10 bardak su için
Yürüyüş yapın: Düzenli egzersiz ve yürüyüş yapan kadınlarda şişliklerde dahil olmak üzere hamilelikte sık görülen sorunlar daha hafif seyreder. Yürüyüş bacak toplardamarlarınızın daha etkili görev yapmasını sağlarken doku aralığında biriken sıvının dağılmasını kolaylaştırır.
Rahat giyinin: Aşırı sıkan her türlü kıyafetten uzak durun. Lastikleri sıkı çorap ve beli sıkı pantolon giymeyin. Rahat ve topuksuz ayakkabı giyin. Eğer şişlikler çok rahatsız ediyor ve beraberinde ağrıya da neden oluyorsa veözellikle varisleriniz de varsa varis çorabı giymeniz yarar sağlayabilir. Bu amaçla hamileler için özel üretilmiş çorapları tercih edin.
Yediklerinize dikkat edin: Tuz kısıtlaması ilk planda şişlikleri azaltabilir ancak uzun dönemde bir işe yaramayabilir. Uygun miktarda tuz alın. Yemeklere ekstradan tuz eklemeyin bununla birlikte tuzsus gıdalara da yönelmeyin.
Kontrollerinizi ihmal etmeyin: Şişlikler çoğu zaman zararsız olmasına rağmen preeklempsinin ilk belirtisi de olabilirler. Eğer şişlik aniden gelişir ise veya çok aşırı ise, sadece ayaklarda değil yüzde ve elde de oluyor ise altta yatan ciddi bir durum olabilir.
alıntıdır..
kızlar ben su krem ın ısmını sormustum bırde eczanelerde recetesız satılabılıyo mu? cok merak ettım oyle bırsey hıc duymamıstım merak ettım
kızlar vucüdüm şişti ya..özellikle ellerim ayaklarım ve bacaklarım
Emla krem küçük tüplerde oluyor.Reçetesiz eczanelerde satılıyor canım.
satılıyor canım ama hamilelğikte yasaklmaz:
ben 36 haftamı doldurdum bu gün..37 den gün aldım..2 hafta içinde doğum bekliyoruz...ne kadar kaldi senin ?
benimde sisiyordu gecen haftaya kadar tuzu azalttim indi
HASRET: saç boyamayı sorarım ama ben daha önce sormuştum.tavsiye etmiyo.kana karışırmış sa dibinden o da bebeğe demişti. gene soracağım ama.
ESEDA:ay gözün aydın tatlm.analı babalı büyüsün. sezeryan kötü yani(((
LAVINIAEBRU:işimiz zor desene .....puffffffffffffffffffffffffffffffff
NİLÜFERŞAH: canım ben bugün dotora gitcem son boy/kg söylesem sana benide eklermisin canımcım????
SELKIE: ya benim elde ayakta fazla yok. bugün 31+6 dayım. ama yüzüm değişti. gerdanım oldu. ama etrafımdakiler normal artık diyolar ya.korktm şimdi.preklamsi olmasın bende. zaten tansiyon var ya orisk varmış bnde ya.
Hilos ben sana ozelden mesaj atmıstım okuyabildinmi canımHASRET: saç boyamayı sorarım ama ben daha önce sormuştum.tavsiye etmiyo.kana karışırmış sa dibinden o da bebeğe demişti. gene soracağım ama.
NİLÜFERŞAH: canım ben bugün dotora gitcem son boy/kg söylesem sana benide eklermisin canımcım????
SELKIE: ya benim elde ayakta fazla yok. bugün 31+6 dayım. ama yüzüm değişti. gerdanım oldu. ama etrafımdakiler normal artık diyolar ya.korktm şimdi.preklamsi olmasın bende. zaten tansiyon var ya orisk varmış bnde ya.
HASRET: saç boyamayı sorarım ama ben daha önce sormuştum.tavsiye etmiyo.kana karışırmış sa dibinden o da bebeğe demişti. gene soracağım ama.
nassı yani kaç haftalık doğurdun kaç kg yaw anlatsana bi parmak bal çalıp kaçmışsın aaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmilekızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
ben 36 haftamı doldurdum bu gün..37 den gün aldım..2 hafta içinde doğum bekliyoruz...
eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?