2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülencim ne çok tüylerin varmış ben mahalleyi alt üst ettim seni hala yolamadılar..
yada kızları çeneye tuttu bu kızsositososito

kızlar vucüdüm şişti ya..özellikle ellerim ayaklarım ve bacaklarım

Canım senin çok az kaldı tabi, ondan herhalde...
Allah kolaylık versin.
Biz ne olucaz bakalım :)

Ayıp ettin, arkandayız olumunekankayizsmile

kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey

Canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin oğluna.
Sana da çook geçmiş olsun, bir an önce toparlanır, rahat rahat, keyile kuzunla ilgilenirsin inşallah...

kızlar ben su krem ın ısmını sormustum bırde eczanelerde recetesız satılabılıyo mu? cok merak ettım oyle bırsey hıc duymamıstım merak ettım

eseda kullanıcısından alıntı
kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
Canım Allah analı babalı buyutsun gozun aydın kac haftalık yaptın dogumunu birde niyeki onermıyon sezeryanı cokmu canın yandı.

sıkma canını selkie ya az kaldı senin... biz de snein zamanlarına gelince kim bilir nasıl şişeceğiz...

ya acıyor ,özellikle ellerim,ayak bileklerim... (

emla krem...

sekie eller ayaklar normalmiş ama yüz şişmesi iyi deil diye söyledi dr .bizde şişecez ama dogumdan sonra bişeyimiz kalmaz umarım..

çok şükür yüzüm şişmiyor...

canım gördüm fecebookta..çok güzel..Allah bağışlasın...srnde inşallah biran çönce iyileşirsin...

sağol canım..bunlara dikkat etmeye çalışıyorum....

HASRET: saç boyamayı sorarım ama ben daha önce sormuştum.tavsiye etmiyo.kana karışırmış sa dibinden o da bebeğe demişti. gene soracağım ama.
ESEDA:ay gözün aydın tatlm.analı babalı büyüsün. sezeryan kötü yani(((
LAVINIAEBRU:işimiz zor desene .....puffffffffffffffffffffffffffffffff
NıLÜFERŞAH: canım ben bugün dotora gitcem son boy/kg söylesem sana benide eklermisin canımcım????
SELKIE: ya benim elde ayakta fazla yok. bugün 31+6 dayım. ama yüzüm değişti. gerdanım oldu. ama etrafımdakiler normal artık diyolar ya.korktm şimdi.preklamsi olmasın bende. zaten tansiyon var ya orisk varmış bnde ya.

canım preeklampsi idrar tahliliyle ortaya çıkar. idrarda protein yoksa sorun yoktur.

Hilos ben sana ozelden mesaj atmıstım okuyabildinmi canım

yüzünde varsa dr ne sor canım mutlaka

nassı yani kaç haftalık doğurdun kaç kg yaw anlatsana bi parmak bal çalıp kaçmışsın aaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile
ben 36 haftamı doldurdum bu gün..37 den gün aldım..2 hafta içinde doğum bekliyoruz...

eyvahedigeldismile

bizim dr da 10,15 gün daha doğmaz dei rahat ol dedi sonrası için hazır ol ama dedi zaten çok sewindim 38 oluyo gelirse gelsin:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…