- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.721
arkadaşlar bebek arabası aldınızmı ben hala kararsızım nasıl bi şey alacağım konusunda 3 tekerli istiyorum beğenemedim bi türlü
kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
ay cnm bence o en son alınacaklar listesinde bişey hiiç gerek yok şu an için doğduğunda nerdenb baksan en az 3 ay binip gesdiremeyeceğine göre... bnde almadım bebek doğduktan 2 ay sonra hawalar süper zaten mayıs haziranda çıkar alırız yani aciliyeti yok benceopuyorumnanaktan
ayyy canııım hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah...çok sevindim..Darısı başımıza kaç hafta erken geldi küçük prens???kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
nassı yani kaç haftalık doğurdun kaç kg yaw anlatsana bi parmak bal çalıp kaçmışsın aaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile
bizim dr da 10,15 gün daha doğmaz dei rahat ol dedi sonrası için hazır ol ama dedi zaten çok sewindim 38 oluyo gelirse gelsin:teytey:
hepinize teşekkürler kızlar inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz yavrularınıza...benimki 37 haftalık geldi durmadı sıpa 3360 gr doğdu çok şükür iyi...ama sezeryan çok berbat çok ağrın oluyor gözün çocuğu bile görmüyor ağrıdan sızıdan kesinlikle normal yapabiliyorsanız yapın
hepinize teşekkürler kızlar inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz yavrularınıza...benimki 37 haftalık geldi durmadı sıpa 3360 gr doğdu çok şükür iyi...ama sezeryan çok berbat çok ağrın oluyor gözün çocuğu bile görmüyor ağrıdan sızıdan kesinlikle normal yapabiliyorsanız yapın
ozaman sen özelden silinecekleri yaz nilüye ben tam bilmiyorum kim giriyo kim girmiyo ama başından beri burdayım sanırım dikkatsizim.
BEKNUR bendede oluyo aynı şekil akıntı doktora sordum peddendir dedi amniyo sıvın normal dedi ped kullanma sık sık çamaşır değiştir dedi.
biz bebek arabasını aldık pierre cardin enigma.kullanıp göreceğiz.burda her 10 aileden 9 da bu araba var ve karşılaştıkça sorduk hepsi çok memnunmuş.0 aydan kullanabiliyor tam yatıyor çünkü.
kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
LİSTE halaa bana çok uzun geldi,.baya bi sildim ama,yinede..sonuçta ayda yılda bikere giren arkadaşlar var,.silemedim,.valla napacam,.siz yardımcı olun artık,.bi karar verelim..olumunekankayizsmile
Nilüfercim ben bu arkadaşları hatırlamıyorum hiç
modesty
ducks
papatya61
toramini
tonya
mehtapgülü
shivaree
emine038
bozkan
becadef
mede
pamukege
kuusuum
taburcu
gundogdus
haceroguz
slamlar güzel annişler... yine kaynatmışsınız oku oku bitiremedim geçmişi..
Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.Gecen bende banyo yapıcam küvete dedim terlikle gireyim kayarım mayarım sen basar basmaz iki ayağım ayrılmadımı sabunmu varmış ne allahtan duşa kabin vardıda ona tutundum allah korudu gene daha beterde düşebilirdim şimdi ayağımda koca bir çürük var.
filizcim geçmiş olsun canım aman dikkat et su banyo işi çok sakat bende korka korka girip çıkıyorum..
yaa sorma dünde su meyveli şekerli sepetler vardı bonny mi ne koptum.. kız sekerde var bende mümkün degil.. nefret ediyorum su reklamlardan..
AY şu koca sitede bir tek sen geçmişolsun dedinya bana allah razı olsun bacım.Asinaz gibi isyanmıetsem netsem.Sağol canım ya çürüttük bacağı okadar sağlık olsun.AY doğru o şekerlerde iştah açıcı insanın ağzının suyu akıyo valla.
noldu kız anamın nefes aldığı memleketteki güzel,düştün mü,ben bugün pek net başında değildim midem berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?