2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bebek arabası aldınızmı ben hala kararsızım nasıl bi şey alacağım konusunda 3 tekerli istiyorum beğenemedim bi türlü

ay cnm bence o en son alınacaklar listesinde bişey hiiç gerek yok şu an için doğduğunda nerdenb baksan en az 3 ay binip gesdiremeyeceğine göre... bnde almadım bebek doğduktan 2 ay sonra hawalar süper zaten mayıs haziranda çıkar alırız yani aciliyeti yok benceopuyorumnanaktan

Eseda, nasıldı doğumun?
Kaç haftalıktın?
Oğlun kaç kilo doğdu?
Erken doğum mu? Yoksa zamanında mı?
İkinizde hastaneden çıktınız mı?
Niye sezeryanı önermiyorsun?

dimi sanki parka götüreceğim doğar doğmaz :)))

kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
ayyy canııım hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah...çok sevindim..Darısı başımıza kaç hafta erken geldi küçük prens???

Kızlar buarada excel dosyasını buraya yükleyemiyorum...ama burdan doc ve xls yükleniodu yaaa

hepinize teşekkürler kızlar inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz yavrularınıza...benimki 37 haftalık geldi durmadı sıpa 3360 gr doğdu çok şükür iyi...ama sezeryan çok berbat çok ağrın oluyor gözün çocuğu bile görmüyor ağrıdan sızıdan kesinlikle normal yapabiliyorsanız yapın

arka arkaya doğurcez işte sırayla...benimde 2 hafta sonra olursa 38 i doldurmuş oluyor...tam iyi bence gelirsed...

maşallah çokta güzel doğmuş kilosu...

biz bebek arabasını aldık pierre cardin enigma.kullanıp göreceğiz.burda her 10 aileden 9 da bu araba var ve karşılaştıkça sorduk hepsi çok memnunmuş.0 aydan kullanabiliyor tam yatıyor çünkü.

canım gözün aydın senin yaramaz içerde sıkıldı demekki rabbim uzun ömürler versin sizlere bağışlasın inşallah...

benimkide 37 falan gelir gibi yaw duramıyo yerinde :))) anneannesi tembih ediyo oğlum lütfen erken gelme şu aralar çok yorgunum diyo bakalım artık söz tutacakmı .

Çizelgeyi resme çevirdim ama dosyayı gönderseydim daha iyiydi çünkü orada hem haftaya göre bebek gelişimi vve haftaya göre anne kilo takibi de vardı

Eklentiler

• $çizelgee.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

tamam ben bugün bi ara nilünün özelien atim hiç görmediklerimi

kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey

süper.. maasallah minnoşa ve sana .. sezeryanı genel anesteziylemi oldun?? birde hemen kalkabildin mi??

Az önce annem aradı dedem bebeğin adı ne olacak diye sormus Annemde diden koyacaklar herhalde demiş dedem de üzülmüş ama bir şey dememiş sanırım anneannemın adını koymamı istiyorlar napıcamı sasırdım arada kalıyorum hep ben anneannemim adı hamide ikinci ismini mi hamide koysam acaba sasırdm kaldım artk kızlar nasıl soyleyeyim ben şimdi eşime sinirden ağladım valla senağlama
onlarıda kırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…