- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.741
Canım tabiri caiz ise öldüm dirildim diyebilirim bebeğime bişi olucak diye..Geçen perşembe akşamı iş çıkışı eve doğru yürürken oldu.. kaldırımdan merdiven ile yola incektim ayağım boşluğa geldi dengeyi sağlayamadım karnımın sağ tarafı vurdu merdivenin sivri yerine hemen oradan vatandaşlar ambulans çağırtıp hastaneye gönderdiler beni..Hastanede doktor baktı bebekte bşi yoktu..doktor ztn böle durumlarda bebeğe bişi olmaz ama plesentası ayrılıp erken doğum olabilir demişti..Bebeğim ii çok şükür Allah kimseye vermesin insanın deliresi geliyor...
Kendi doktoruma gittim..Bişi yok ama bir hafta 10 gün temkinli ol dedi..kasılmaların olursa ve duş aldığında geçmeyip dahada artarsa ve aynı zamanda kanlı akıntın da olursa bana tel et dedi...
şimdilik dediği gibi değil ama yinede korkuyorum acaba arasammı...
Az önce annem aradı dedem bebeğin adı ne olacak diye sormus Annemde diden koyacaklar herhalde demiş dedem de üzülmüş ama bir şey dememiş sanırım anneannemın adını koymamı istiyorlar napıcamı sasırdım arada kalıyorum hep ben anneannemim adı hamide ikinci ismini mi hamide koysam acaba sasırdm kaldım artk kızlar nasıl soyleyeyim ben şimdi eşime sinirden ağladım valla senağlama
onlarıda kırmak istemiyorum
Az önce annem aradı dedem bebeğin adı ne olacak diye sormus Annemde diden koyacaklar herhalde demiş dedem de üzülmüş ama bir şey dememiş sanırım anneannemın adını koymamı istiyorlar napıcamı sasırdım arada kalıyorum hep ben anneannemim adı hamide ikinci ismini mi hamide koysam acaba sasırdm kaldım artk kızlar nasıl soyleyeyim ben şimdi eşime sinirden ağladım valla senağlama
onlarıda kırmak istemiyorum
ay cnm bence o en son alınacaklar listesinde bişey hiiç gerek yok şu an için doğduğunda nerdenb baksan en az 3 ay binip gesdiremeyeceğine göre... bnde almadım bebek doğduktan 2 ay sonra hawalar süper zaten mayıs haziranda çıkar alırız yani aciliyeti yok benceopuyorumnanaktan
şaka tabii tövbeee
gittim baştan aşaya kadar kendimi temizlettimm ehuu hiç acımadıı kaymak kimin oldumm
aynen iştekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sıhhatler olsun canım darısıda banaşaka tabii tövbeee
gittim baştan aşaya kadar kendimi temizlettimm ehuu hiç acımadıı kaymak kimin oldumm
ay annene söylesen üzmeden...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hepinize teşekkürler kızlar inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz yavrularınıza...benimki 37 haftalık geldi durmadı sıpa 3360 gr doğdu çok şükür iyi...ama sezeryan çok berbat çok ağrın oluyor gözün çocuğu bile görmüyor ağrıdan sızıdan kesinlikle normal yapabiliyorsanız yapın
hepinize teşekkürler kızlar inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz yavrularınıza...benimki 37 haftalık geldi durmadı sıpa 3360 gr doğdu çok şükür iyi...ama sezeryan çok berbat çok ağrın oluyor gözün çocuğu bile görmüyor ağrıdan sızıdan kesinlikle normal yapabiliyorsanız yapın
çok teşekkür ederim canım..cnm benim çok çok çok geçmiş olsun
CERENORA: ya ben en son 2 ay önce idrar testi yaptıkdı yoktu bişi.umarım olmaz ya.
EYLÜLCEkudum canım.yarın cevabını veririm okey.
SELKIE:bu yüz şişmesini önemsemem lazım haklısın doktora sorcam.
EGE43: bebek arabası ben karar verdim.piercardin 2010w alacağım. 0 yaştan itibaren kullanılıyo.ana kucağı var. oto koltuğu olarak da kullanılıyor. 5 yatırma ozisyonu var. tam yatabiliyor. hem travel sistem hemde gayet hafif. güzel katlanıyo çok basit.taşıma kolay bagajda az yer kaplıyor. çift yönlü olması beni cezbeden bu oldu. yürürken bebeğin yüzünü görmek güzel bence. ben görüdm .gezdim. çok dolaştım.buna karar verdm. sanırım izne çıkınca alacağım.ben bide port bebe tarzı bişi alayım diyom.onuda annem diyo ya. rüzgar geşirmez ilk zamanlar için çok iyi diyo.ayyy ne yazdım dimi ege ya..
HİLOŞ KAÇAR!!!!! kızlar biliyonuz ben çatalcadayım.burda gene kar başladı.doktorum bakırköyde umarım gidebilirim sorunsuz.eşim geldi işten çıkıyorum artık.
Herkeze iyiakşamlar muckkkkk
hadi sıhatler olsun!!!!
kızlar ben kaçıyorum başım ağrıyor biraz yatayım...muckssss
Canım ailesinin yanında bir kere eşim kardeşinin yanında aşkım dedi çok utandım :kedi:
bir nokta ay supermis.bende adini soylemeden once iyice durup dusunuyorum eskilerden bisey cikmasin diye
ben kayınbabamın yanında eşimin sırtına bile atlıyorum atlamama gerek kalmıyor o alıyor zaten,bazen ben önceden giderim annesine o da akşam iş çıkışında gelir gelir gelmez oturur benide çağırır babasının yanında dizine oturtur naptın bakalım bugün der,ama sağolsunlar kayınbabamlar öle örümcek kafa değiller,tabi herşey yerinde güsel onuda ihmal etmemzemuszemus
benim doktorun hemşiresi de öyle söylüyor. normal normal diyorlar doğum başlayınca da sezeryan diye yalvarıyorlar. e burası özel hastane doktor hasta ne isterse onu yapıyor. sonra da neden sezeryan arttı diyorlar diyor.
kızlar ya bu magnezyumun tadı nasıl.. ben ilk defa içeceğim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?