2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim çok çok çok geçmiş olsun

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

şaka tabii tövbeee

gittim baştan aşaya kadar kendimi temizlettimm ehuu hiç acımadıı kaymak kimin oldumm

ay annene söylesen üzmeden...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben chicco aldim 2li set ana kucagi lazim olur diye hemen.

CERENORA: ya ben en son 2 ay önce idrar testi yaptıkdı yoktu bişi.umarım olmaz ya.
EYLÜLCEkudum canım.yarın cevabını veririm okey.
SELKIE:bu yüz şişmesini önemsemem lazım haklısın doktora sorcam.
EGE43: bebek arabası ben karar verdim.piercardin 2010w alacağım. 0 yaştan itibaren kullanılıyo.ana kucağı var. oto koltuğu olarak da kullanılıyor. 5 yatırma ozisyonu var. tam yatabiliyor. hem travel sistem hemde gayet hafif. güzel katlanıyo çok basit.taşıma kolay bagajda az yer kaplıyor. çift yönlü olması beni cezbeden bu oldu. yürürken bebeğin yüzünü görmek güzel bence. ben görüdm .gezdim. çok dolaştım.buna karar verdm. sanırım izne çıkınca alacağım.ben bide port bebe tarzı bişi alayım diyom.onuda annem diyo ya. rüzgar geşirmez ilk zamanlar için çok iyi diyo.ayyy ne yazdım dimi ege ya..

HıLOŞ KAÇAR!!!!! kızlar biliyonuz ben çatalcadayım.burda gene kar başladı.doktorum bakırköyde umarım gidebilirim sorunsuz.eşim geldi işten çıkıyorum artık.
Herkeze iyiakşamlar muckkkkk

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
aynen işte

şaka tabii tövbeee

gittim baştan aşaya kadar kendimi temizlettimm ehuu hiç acımadıı kaymak kimin oldumm
Sıhhatler olsun canım darısıda bana

ay annene söylesen üzmeden...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Kaç kere soyledim canım ya anne daha modern isimler dedim ama hala ısrar ediyor soyluyor.

Esedacığım bebeğin hayırlı olsun.. Maşallah kilosuda iyi..Doğum hikayeni müsait olduğunda yazarsın....Sağlıklı günler....

gözün aydın allah analı babalı büyütüsün inşallah cnm .maşallh iyimiş kilosuda ama bende sezaryan yaptırcaktımm çok korkuyorum çünküü çok mu kötü yaa offffmafoldumben

Tamam canım cook teşekkür ederim.

Canım ailesinin yanında bir kere eşim kardeşinin yanında aşkım dedi çok utandım :kedi:

ben kayınbabamın yanında eşimin sırtına bile atlıyorum atlamama gerek kalmıyor o alıyor zaten,bazen ben önceden giderim annesine o da akşam iş çıkışında gelir gelir gelmez oturur benide çağırır babasının yanında dizine oturtur naptın bakalım bugün der,ama sağolsunlar kayınbabamlar öle örümcek kafa değiller,tabi herşey yerinde güsel onuda ihmal etmemzemuszemus

Kızlar bu arada ben kendi doktorumdan başka bir doktora gitmiştim ya, Doktor boynunda kordon dolanmış normal doğum olmayabilir demişti..Bu hafta kendi doktoruma gittim..Ben boynunda kordon filan göremedim dedi..Ya çıkmış yada öbür doktor beni sezeryan yapmak istiyordu..
Benim doktorum da şakacı diyorki ben seni kesmek istersem eğer bintürlü sorun çıkartırım zaten dedi...Ben boynuna 4 kez dolanmış bebeği bile normal doğurttum diyor...
Ya ne kadar kötü ama sırf kendi keyiflerini düşünüyorlar

CADIARZUCADIARZU
Allah bozmasın ama sanırım kişiden kişiye fark yapıyor
O kadar da yapamam sanırım zaten pek oturmayız eşimin ailesinin yanında
Ne yapacaksak evde şakkıdışakkıdı

taze sıkılmış portakal suyuna karıştırıp içiyorum ben ,şeker sorunun yoksa hazır portal suyuda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…