2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın cnm,ve şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum size

senin adına çok sevindim,ve anlatmak istersen her zaman dinleriz tatlım

kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
eseda gözün aydın bebeğini Allah güle güle büyütmek nasip etsin sağlıklısınızya sezeryan acıları geçer artık normal doğumdada sancı acılarını çekecektin bizde bekliyoruz 37 haftalığız selkiyle benden bekliyorlardı sen doğurdun seninde şubatta doğacaktı demek

kaymak gülen napıyorsun acımadımı hiç nasıl yaptıalr ya

listeye eklimmii
bizdenmii odaa ben hatırlamıyomm
hasret kızıyo bana e dıyo her buldunu getırıyon deyu

bısı dıcem mutluda dogurmuş olmasın
ben bugun kahve ıctım 4-5 gune dgurucakmışım sempatiksalakcinni
da psıkolojım hazır deel

ayy zıra ettım kucuk kucuk baslıyalım dedıler sedyede oturur pozısyon ayarladılar taa yukarıı kadar aldılar acımı yaw sır agda pek acıtmıyor işte birde ben 8 aydır jıletle alıyodum her yerımıı

ee herhalde arkandayız sen merak etme

yaw bırak o mutluyu kız 1 aydır 37. haftada sözde doğuracaktı ben doğuracam nerdeyse onda tık yok onun dr biraz acayip, şubat 15ten önce doğurmaz o bakta gör hala 37 haftalıktır kesin!
lan ne kızcam kız gelmiş sölüyo ben doğurdum die insan gibi we bizim topicin annesi ama kesin şubat başı doğurdu die kaçar gider bizden:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…