- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.761
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayyyyy, ben daha yazardım, uzatırdım bu listeyi ama içimizde hamileler var, canları çeker şimdi opuyorumnanaktan
ben de şeker çıkmıştı ya haftasonu drum açlık tokluk şekerime tekrar baktırdı diyete devam dedi,ben de eşime hep ben doğumdan çıkar çıkmaz koca i rdilim ekmeğe bolcaaaaaaaaaa nutella sürüp hazr ol diyorum çok gülüyor ama öyle valla,dün akşam bir tutturdum canım nasıl istiyor anlatamam ama yapcak bişi yok
sağolun arkadaşlar bütün iyi dilekleriniz bendende fazlasıyla size olsun bende gönüllü sezeryanım normali düşünemiyorum çok heyecanlanırım tansiyonum yüksek zaten o sıkıntıya sokamam kızımıda kendimide, ist anadolu yakası medipolu düşünüyorum doğum için dün aradım 1500 dedi herşey dahil. daha öncede başka rahatsızlıklar için gitmiştim temiz güzel bir yer bebek yoğun bakımıda var gittiğimde hemen başlayacağım muayenelerime
BEKNUR: canım o çizelgeyi bizlerle bi paylaşsana canım ya???
AZEMHEVALy oy maşallah bebikine canım ya. ayyyy güzel hbr bunlar.bende doktora gitcem birazdan.bakalım bana neler dicek???
EGE43:canım yanlız değilsin.bende gönüllü sezeryanım.yaşasın benden bi tane daha var!! kendimi çok tuhaf hissediyodum bitek mi ben mi sezeryan istiyom diye.
KIZLAR DOKTORA SORMAMI İSTEDİĞİNİZ BİŞİLER VAR MI YAZIN? BAKIN 5 E DOĞRU ÇIKICAM.
Syrıca kızlar hatırlarsanız kaynanamın ümre işi vardı ya. Ben kocişime dedimya bizi bırakıp gidecek mi diye dünde laf arasında görümce me biz annem yanımda olsun isterdik dedim.ümre çok güzel bişi ama benimde desteğe ihtiyaç duyduğum zaman dedim.yanımda olması yakışırdı ama gidecek sanırım hayırlı olsun dedim. o da işte bayağı bişiler söyledi ama çokk uzun yazmayım dimi sıkarım şimdi sizi dimi yazmayım dimi?????? merak edenlere anlatırım heheheheheheh
Sonuç:kaynana bugün telefon etti , kızım ben vazgeçtim sizi ırakıp gitmem dedi.
ULEN BENDE BU KOCA OLSUN 1 MİLYON DOLAR BORCUM OLSUN.NASIL DURDU ARKAMDA.E ŞİMDİ BEN BU ADAMA NE İSTERSE YAPAYIM DEMİ AMA :)))))))))
eseda dogurdu walla sezeyannbirimi dogurmuşş
pc donduda
eseda gözün aydın bebeğini Allah güle güle büyütmek nasip etsin sağlıklısınızya sezeryan acıları geçer artık normal doğumdada sancı acılarını çekecektin bizde bekliyoruz 37 haftalığız selkiyle benden bekliyorlardı sen doğurdun seninde şubatta doğacaktı demekkızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
silcin ozaman,benden günah gitti,.:1rolleyes: eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile taş çatlasa 30 kişi var yoğuzzz zaten,bi durum olursa beni savunun kızlar,benden günah gittiolumunekankayizsmile olumunekankayizsmileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile .:1ninca: :1ninca:
kim neyi ne dedinee dedıı sylee ben merak ederımm
sekie eller ayaklar normalmiş ama yüz şişmesi iyi deil diye söyledi dr .bizde şişecez ama dogumdan sonra bişeyimiz kalmaz umarım..
kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
listeye eklimmii
bizdenmii odaa ben hatırlamıyomm
hasret kızıyo bana e dıyo her buldunu getırıyon deyu
bısı dıcem mutluda dogurmuş olmasın
ben bugun kahve ıctım 4-5 gune dgurucakmışım sempatiksalakcinni
da psıkolojım hazır deel
da şubatın 1 be bugun 29 kişimi dogurmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?