2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güncelleme yapılcak sanırım ben bilgilerimi tekrar vreyim mi:)21 mart doğum tarihim allahın izniyle kıızm olcak ilk bebeğim inşallah adı ELıF.33 haftada 2 kilo 450 gr boy 47 cm.kilom 62 hamile kaldım 78 oldumboyum 1.75 birazda kendimden bahsedeyim dedim:)

Yok yok ben bir cok kısıyı lıstede gordum kızlar sız şubat annelerinden mi geldiniz kafamçokkarıştı

Gülay önce bizimleydi... Zannediyorum 3 aylıkken bir konuda üzücü birşeyler yaşadı... Ondan sonra da Mart annelerine girmiyordu... Birkaç hafta öncesine kadar... Ama önceden Gülencim bizimleydi... Hatta o olaylarda, Gülencim i savunacağım derken 3 gün yasaklama almıştım... Oradan cok net hatırlıyorum...

kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
rabbim analı babalı büyütsün maşallah sizlere süpriz oldu bize de yaaa baksana şimdi ...

Anladım ama sadece gulay deıl kı

frambuaz
mutlu 03
selkie
elitu

o yusden kafam karıstı

evet ihmal etme..preeklampsinin belirtileri ilk yüzde falan başlıyormuş şişme...

aynen işte

Sıhhatler olsun canım darısıda bana

Kaç kere soyledim canım ya anne daha modern isimler dedim ama hala ısrar ediyor soyluyor.

annene anne o zaman eşimde kendi annesinimn adını ister diye bilirsin..ben herkese söyledim daha başta oğlumda..biz büyük isimlerinden koymayı düşünmüyoruz....kimsenin gönlü kalmasın...bizdern koysak diğer tarafın gönlü kalaçak dedik...

uyandiginda son durumdan haberdat et.basagrisi iyi degilmis.dikkat et kendine

neden iyi değilmiş ki? ben uyuyamadım..sonra gittim duş aldım..biraz daha iyiyim şimdi...

ekle ekle!eseda geliyordu arasıra...

kız o bölgeyide aldırabildinmi?

herkese hayırlı akşamlar benimde bu gün kontrolüm vardı.kızım 2,200gr olmuş mart 15 te alırız dedi doktorum eğer erken gelmeye kalkışmazsa kızın dedi inşallah zamanında gelir...az önce sezeryan berbat diye yazmış arkadaş korktum şimdi kafam iyice karıştı ama doktoruma göre ben normal yapazmışım yapım gereği o kanıya varmış kafam iyice karıştı.

maşallah bebeğine cnm

Neden ne varmıs yapında boyun yada kılon mu sorun fisfisfis

Kızlar tv lerınıze bı bakar mısınız yayınlar mı gıttı yoksa bızım uyduda mı sorun var lutfen -tatlicadiarzu-

bizim çalışıyor....

gözün aydın canım.maşallah bebişine

maşallah bebeğine cnm

Neden ne varmıs yapında boyun yada kılon mu sorun fisfisfis

hayır boyum 1,67 kilom 73 tamam biraz kilo aldım hamilelikte 18 kg kadar:kedi:
ama ona göre çok nazlı ve evhamlıymışım ben bu bebeği 4 senedir bekilyorum ee haliyle biraz evham yapıyorum doğru ama nedense böyle bir kanıya varmış bu arada doktorum 3 senelik doktorum beni artık iyi tanıdığını düşünüyor....bende tamam demiştim sezeryan için ama şimdi normalimi beklesem diyorum.

Allah yardımcın olsun
Ama normal doğum yapman için bi engel yoksa bence bu şansını kullan
Çünkü 2. yada 3. bebeğinde artık böyle bir şansın olmayacak

4 şubat perşembe günü iş bırakma eylemi yapılacakmış
Hastanelerde sadece aciller çalışacakmış
Doktorlar iş bırakacakmış

Allah tan cuma ya aldım randevuyu bıde ertelenecektı guclubacismileguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…