- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.781
çok teşekkür ederim canım..
Az kaldı görücektim bebişimi erkenden kucağımdaeyvahedigeldismile
]
bu güne kadar doğuran şubat annelerini diorum nan! mart gelene kadar bizde bi 20 oluruz bnce we o 20de kesin ben de warım:lepi:
Gülay ben seni bi an şubat annelerinin listesinde gördüm sandım akannehirlmaz:
Yok yok ben bir cok kısıyı lıstede gordum kızlar sız şubat annelerinden mi geldiniz kafamçokkarıştı
rabbim analı babalı büyütsün maşallah sizlere süpriz oldu bize de yaaa baksana şimdi ...kızlar benim oğlum dün geldi :) ikimizde çok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç bişey
arkadişler topik halimi görmek istermisiniz,.bir tık ilerideeeeeeeeesırnaşık şey sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
çok güzel çekmişsin resmide maşallah sizlere de birde ayakta alalım resmi
2010 Mart Annelerinin Göbüşleri - Sayfa 73 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Gülay önce bizimleydi... Zannediyorum 3 aylıkken bir konuda üzücü birşeyler yaşadı... Ondan sonra da Mart annelerine girmiyordu... Birkaç hafta öncesine kadar... Ama önceden Gülencim bizimleydi... Hatta o olaylarda, Gülencim i savunacağım derken 3 gün yasaklama almıştım... Oradan cok net hatırlıyorum...
CERENORA: ya ben en son 2 ay önce idrar testi yaptıkdı yoktu bişi.umarım olmaz ya.
EYLÜLCEkudum canım.yarın cevabını veririm okey.
SELKIE:bu yüz şişmesini önemsemem lazım haklısın doktora sorcam.
EGE43: bebek arabası ben karar verdim.piercardin 2010w alacağım. 0 yaştan itibaren kullanılıyo.ana kucağı var. oto koltuğu olarak da kullanılıyor. 5 yatırma ozisyonu var. tam yatabiliyor. hem travel sistem hemde gayet hafif. güzel katlanıyo çok basit.taşıma kolay bagajda az yer kaplıyor. çift yönlü olması beni cezbeden bu oldu. yürürken bebeğin yüzünü görmek güzel bence. ben görüdm .gezdim. çok dolaştım.buna karar verdm. sanırım izne çıkınca alacağım.ben bide port bebe tarzı bişi alayım diyom.onuda annem diyo ya. rüzgar geşirmez ilk zamanlar için çok iyi diyo.ayyy ne yazdım dimi ege ya..
HİLOŞ KAÇAR!!!!! kızlar biliyonuz ben çatalcadayım.burda gene kar başladı.doktorum bakırköyde umarım gidebilirim sorunsuz.eşim geldi işten çıkıyorum artık.
Herkeze iyiakşamlar muckkkkk
aynen işte
Sıhhatler olsun canım darısıda bana
Kaç kere soyledim canım ya anne daha modern isimler dedim ama hala ısrar ediyor soyluyor.
uyandiginda son durumdan haberdat et.basagrisi iyi degilmis.dikkat et kendine
listeye eklimmii
bizdenmii odaa ben hatırlamıyomm
hasret kızıyo bana e dıyo her buldunu getırıyon deyu
bısı dıcem mutluda dogurmuş olmasın
ben bugun kahve ıctım 4-5 gune dgurucakmışım sempatiksalakcinni
da psıkolojım hazır deel
ayy zıra ettım kucuk kucuk baslıyalım dedıler sedyede oturur pozısyon ayarladılar taa yukarıı kadar aldılar acımı yaw sır agda pek acıtmıyor işte birde ben 8 aydır jıletle alıyodum her yerımıı
herkese hayırlı akşamlar benimde bu gün kontrolüm vardı.kızım 2,200gr olmuş mart 15 te alırız dedi doktorum eğer erken gelmeye kalkışmazsa kızın dedi inşallah zamanında gelir...az önce sezeryan berbat diye yazmış arkadaş korktum şimdi kafam iyice karıştı ama doktoruma göre ben normal yapazmışım yapım gereği o kanıya varmış kafam iyice karıştı.
Kızlar tv lerınıze bı bakar mısınız yayınlar mı gıttı yoksa bızım uyduda mı sorun var lutfen -tatlicadiarzu-
herkese hayırlı akşamlar benimde bu gün kontrolüm vardı.kızım 2,200gr olmuş mart 15 te alırız dedi doktorum eğer erken gelmeye kalkışmazsa kızın dedi inşallah zamanında gelir...az önce sezeryan berbat diye yazmış arkadaş korktum şimdi kafam iyice karıştı ama doktoruma göre ben normal yapazmışım yapım gereği o kanıya varmış kafam iyice karıştı.
bizim çalışıyor....
maşallah bebeğine cnm
Neden ne varmıs yapında boyun yada kılon mu sorun fisfisfis
hayır boyum 1,67 kilom 73 tamam biraz kilo aldım hamilelikte 18 kg kadar:kedi:
ama ona göre çok nazlı ve evhamlıymışım ben bu bebeği 4 senedir bekilyorum ee haliyle biraz evham yapıyorum doğru ama nedense böyle bir kanıya varmış bu arada doktorum 3 senelik doktorum beni artık iyi tanıdığını düşünüyor....bende tamam demiştim sezeryan için ama şimdi normalimi beklesem diyorum.
Allah yardımcın olsun
Ama normal doğum yapman için bi engel yoksa bence bu şansını kullan
Çünkü 2. yada 3. bebeğinde artık böyle bir şansın olmayacak
sağol canım hepimizin.
hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah.......:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?