2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya böyle karışmalarına sinir oluyorum bence hiç dinleme.ben dinlemiyorum çünkü,
bir isim içinde kırılıcaklarsada kırılsınlar ama yinede sen bilirsin,ikinci isim olarakda düşünebilirsin..
uyandiginda son durumdan haberdat et.basagrisi iyi degilmis.dikkat et kendine
neden iyi deilmişki?benim sabahdan belli ağrıyo
yoldurdunmu kız. bikini bölgeyidemi aldırdın?ben biliyodum zaten bu kesin birilerini lafa tuttu dedimlaelaelaelaelae
yüz şişmesi neden iyi değilmiş

cnm iyi deil dr başvurman gerekiyo dedi,başka bir açıklama yapmadı...

meraba kızlar ben genelde anca okuyup çıkıyorum 34+3 günlüküz size bişey sorcam kızlar benim heryerim çok kaşınmaya başladı hadi göbüşü filan anlıyorumnda ellerim ayaklarım kolaarım her yirim yani dayanamıyorum doktorada söyledim doğumdan sonra geçer dedi ama dayanamıyorum içinizde benim gibi kaşaınan yada tavsiyesi olan varmı yoksa bu gidişle sezeryan olmayı düşünmeye başladım dayanamıyorum çünkü uyutmuyo hiçbilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

canım cildin kuruduğu için kaşınıyor olabilir..yağla vücüdünü rahatlatr belki...

kızlar öğlenden bu yana ne çok yazmışınız..yetişemedim valla..moralim çok bozuk hıçkıra hıçkıra ağlamaktan bebeğim ne hale geldi bilmiyorum...ben doğumumu kendi annemin yanında yapacağımı söyleyince bi kıyamet koptu bizim evde,neymiş kaynanam nasıl gelecekmiş..ben mardin de doğum yapmak istemiyorum,kayınvalidemle görümcemde onlarla uzaktan yakından ilgisi olmayan antepteler...şimdi eşim işten aramış bebeğin doğum yeri afyonmu yazcak..annemler orda nasıl rahat etcekler..sen bunları hiç düşünmüyon diyo..ya benim rahatımı hiç düşünmüyo...kaç zamandır bunun tasası var evde..napcam ben ya..

of anasını satımm
kuzenlerım geldı hemıde yanlarındsa hıc tanımadım atkadaslarıyla
yemeğı şımdı fırına surdum amma gec kaldım yaa
burada kar yerlerı bıle tuttu buarada sezeryan oldunda dış genıtal organ agdayla alınsa da ıyı oluyormus

ya evet bızım donemdem
odette bısıler demıstı benımde tadım kactı dıye da yazmadım mart annelerıne soru ve sorunlarda takılıyodum ama sızı okuyodum bazen ısmımı gızleyıp bazen acık sekılde subattamı varmısım ben dur gıdım bakım

biz geldik nasılınız anniişler doktordan geldik bebişim gayet iyiymiş doğum iznine ayırdı doktor bizi karnımın içinde geziyomuş kafası aşağı doğru ama daha kasıklarıma inmemiş idrara sık çıkmamın sebebi de buymuş bi ayağınıda sol kaburgamda oğluşum çekmiyo ordan ayağını :)) benim erken doğum riskim vardı doktor şimdide diyoki kız karnında geziniyo bide inmek istemiyomuş dedi ayyy bakalım nolcak heyecanlandım

eet sekerım subat annelerının lıstesındesın neden sorun yasadın kı canm ben anlamadım

Maaşallah kızımıza... Zamanında sağlıkla gelir inşallah... kaydirigubbakcemile5

Masallah canım miniğe

Benım kızda sanırım hiç dogmıcak hep karnımda kalacak gıbım gelıyor bana

vayy ben dr gıdıyodum bebek oynamıdu usgde bendeonu kafsya takmıstım gece der gıtmıştyım 14 haftalık felan drda gece gıttım bısı var ona soylemıyom usg gorsun dıye beklıyorum sandı (asıstanmı ogrencımı neymıs) oncde bebegın yasamadını düşündürdü bize
sonra da suyunun azaldını soyledı ima etti bende konu actım bu dr ne demek ıstedı vs dıye op zaman bızım donemden bı kız işte sen dr ne dıye gece gıdıyosun gunduxu bekleseydın vs vs demıstı

alkisalkisalkisvadideki zambak gözünaydın canım...bugece esim trabzonda işi dolayısıyla benimde kuzenler gelicek birazdan heyoooo kızlar partisi yaniii arada iyi oluyoo..delikafadulden:dance:

off gülen ömrümü yedin ne diosun alla aşkınaalsanaalsanasmile

ya mardine nasıl gelçeklermiş?eşinde seni hiç düşünmüyormuş..gelmeseler doğuma olmaz sanki..sen mardine dönünce gelip görsünler olmuyormu?hem seninle kim ilgilenecek mardinde?annenler gelebileçekmi?boşver üzme sen kendini,gelsin evede sakince konuşun...şimdi toparla kendini geldiğinde onu ikna etmek için neler söyleyeceğini düşün...anteptemi yapmanı istiyor doğumu...eğer öyleyse senin ailen onlarda nasıl rahat edecek?hem sana bakıçakmı kaynanangil!

canım maşallah bebişe...artoık rahat bir nefes alabilirsin bak erken doğum riskin kalkmış sanırım...

kızlar çok kar var dışarda,çok moralim bozuldu?nerden baksan 20 cm oldu bile,cumartesi dr ye gideceğim nasıl giderim?ya sancım tutarsa hastane uzak nasıl olur?

Offf ya kaynatam aramıs esımden için karakoyde dukkan war orada kalsın yollar hep kapalı arabalar hıc bır yere yurumuyor demıs
Bende eşimin iş yerini aradım onlarda cıkmıslar dukkan cewap wermıyor
Nasıl gelecek şimdi yaaa
Gecen karda hasta olmustu yarım saat yurudugu ıcın sımdı yururse iice hasta olacak
Canım ya offf :sinifsinif::sinifsinif:

İnşallah kazasız belasız gelir :Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…