- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.821
kızlar çok kar var dışarda,çok moralim bozuldu?nerden baksan 20 cm oldu bile,cumartesi dr ye gideceğim nasıl giderim?ya sancım tutarsa hastane uzak nasıl olur?
Offf ya kaynatam aramıs esımden için karakoyde dukkan war orada kalsın yollar hep kapalı arabalar hıc bır yere yurumuyor demıs
Bende eşimin iş yerini aradım onlarda cıkmıslar dukkan cewap wermıyor
Nasıl gelecek şimdi yaaa
Gecen karda hasta olmustu yarım saat yurudugu ıcın sımdı yururse iice hasta olacak
Canım ya offf :sinifsinif::sinifsinif:
İnşallah kazasız belasız gelir :Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar dua edin nolur
vayy ben dr gıdıyodum bebek oynamıdu usgde bendeonu kafsya takmıstım gece der gıtmıştyım 14 haftalık felan drda gece gıttım bısı var ona soylemıyom usg gorsun dıye beklıyorum sandı (asıstanmı ogrencımı neymıs) oncde bebegın yasamadını düşündürdü bize
sonra da suyunun azaldını soyledı ima etti bende konu actım bu dr ne demek ıstedı vs dıye op zaman bızım donemden bı kız işte sen dr ne dıye gece gıdıyosun gunduxu bekleseydın vs vs demıstı
İnşallah ya karlar erir hemen ya da senin sancın gelmz bebiş beker biraz daha.
Kar yağdığında eşim arada inip arabayı falan çalıştırıp kontrol ediyor, ne olur ne olmaz, sen doğuruverirsin diyor :)
İnşallah kazasız belasız bir an önce eve gelir. Sen de çay falan sıcak bir şeyler hazırla da ısınsın. Dualarım seninle...
Offf ya kaynatam aramıs esımden için karakoyde dukkan war orada kalsın yollar hep kapalı arabalar hıc bır yere yurumuyor demıs
Nasıl gelecek şimdi yaaa
Gecen karda hasta olmustu yarım saat yurudugu ıcın sımdı yururse iice hasta olacak
Kızlar dua edin nolur
Kızlar bebiklerinize diyin dogmasınlar dotunuz donar bu sogukta walla
canım inşallah kazasız belasız gelir,bende eşimi bekliyorum...inşallah oda sağ salim gelir..bizim sokakta bir araba kaldı ,kayıyordu sonra kenara çektiler,3 saattir arabanın içinde bekliyorlar...yazık ya!
söylüyorumda inşallah laf dinler...:Saruboceq:
Allah dısarıdan ewlerıne gelecek olanlara yolda kalanlara yardım etsın
Kazasız belasız yuvalarına waracakları yerlere ulastırsın
İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq:
Şiiiit lem anneyi dinle gelme sakın bak ewde dogarsın halmaz: sempatiksalakcinni
Nasıl gelecek şimdi yaaa
Kızlar dua edin nolur
ayy atv acınnCanım sen cok gusel anlattın ama ben bişi anlamadım sanırım aklım eşimde ondan Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
vadidekizambak gözün aydın canım:))
selkie o kadar çok mu kar?? dikkat et canım ya umarım bir an önce yumuşar hava.. eşim istanbul agitti bugün 3 gün orda belki burdan yağmur getirir size de karlar erir:))
br nokta kazasız gelsin eşin canım
ayy o kadar kotu mu ya yollar dyr tocamı arım
ayy atv acınn
vadidekizambak gözün aydın canım:))
selkie o kadar çok mu kar?? dikkat et canım ya umarım bir an önce yumuşar hava.. eşim istanbul agitti bugün 3 gün orda belki burdan yağmur getirir size de karlar erir:))
br nokta kazasız gelsin eşin canım
ayy o kadar kotu mu ya yollar dyr tocamı arım
ayy atv acınn
deli manyak salak okuz yaaaa
Ben dedım kı kocama telefon al al al al
Yok ben dogursam sımdı haberı olmaz aptal
Tutturmus 1 mılyarlık telefon alacak
Nah alacak malak kocam yarın bebe olsun
Ya gelde kızma ben nasıl ulasım sımdı ona yaaa
Nerde ne oldu offfff
Deliricem gercekten
Sinirden şimdi doguracam
şimdi cok güzel görünüyo diyeceğim kızacaksınız:)) kolay gelsin valla zor buzlanma varsa daha kötü..bir de istanbul orası ..umarım hemen erir karlar..pek net çıkmadı ama bakın bir kaç saatte ne hale döndü,karşıdaki yol tıkandı bu arad...şile otoyolu! benim adamda yolda kalmış...
canım dur şimdi telaş yapma gelsin de ondan sonra kız istediğin gibi:)) sinirlenmee bu ara sakinlik gerek bize..
şimdi cok güzel görünüyo diyeceğim kızacaksınız:)) kolay gelsin valla zor buzlanma varsa daha kötü..bir de istanbul orası ..umarım hemen erir karlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?