2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok kar var dışarda,çok moralim bozuldu?nerden baksan 20 cm oldu bile,cumartesi dr ye gideceğim nasıl giderim?ya sancım tutarsa hastane uzak nasıl olur?

İnşallah ya karlar erir hemen ya da senin sancın gelmz bebiş beker biraz daha.

Kar yağdığında eşim arada inip arabayı falan çalıştırıp kontrol ediyor, ne olur ne olmaz, sen doğuruverirsin diyor :)

İnşallah kazasız belasız bir an önce eve gelir. Sen de çay falan sıcak bir şeyler hazırla da ısınsın. Dualarım seninle...

Canım sen cok gusel anlattın ama ben bişi anlamadım sanırım aklım eşimde ondan Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

İnşallah ya karlar erir hemen ya da senin sancın gelmz bebiş beker biraz daha.

Kar yağdığında eşim arada inip arabayı falan çalıştırıp kontrol ediyor, ne olur ne olmaz, sen doğuruverirsin diyor :)

valla araba sıkıntısı olmaz ama trafik ve kaygan zemin sıkıntımız olabilir bizim biraz yokuş buraları...ben bahçeye bile inemiyorum kar yağınca..apatmanın kapısının önü çok kaygan oluyor..adımını atan düşüyor o derece...halı vardı geçen sene bu sene halıyı kaldırmışlar...demirlere tutuna tutuna çıkıyor çıkan..

inşallah bebiş bekler sancı falan olmaz...

canım inşallah kazasız belasız gelir,bende eşimi bekliyorum...inşallah oda sağ salim gelir..bizim sokakta bir araba kaldı ,kayıyordu sonra kenara çektiler,3 saattir arabanın içinde bekliyorlar...yazık ya!

Kızlar bebiklerinize diyin dogmasınlar dotunuz donar bu sogukta walla

söylüyorumda inşallah laf dinler...:Saruboceq:

Allah dısarıdan ewlerıne gelecek olanlara yolda kalanlara yardım etsın
Kazasız belasız yuvalarına waracakları yerlere ulastırsın
ıNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq:

Şiiiit lem anneyi dinle gelme sakın bak ewde dogarsın ha lmaz: sempatiksalakcinni

vadidekizambak gözün aydın canım:))
selkie o kadar çok mu kar?? dikkat et canım ya umarım bir an önce yumuşar hava.. eşim istanbul agitti bugün 3 gün orda belki burdan yağmur getirir size de karlar erir:))
br nokta kazasız gelsin eşin canım

ayy o kadar kotu mu ya yollar dyr tocamı arım

Canım sen cok gusel anlattın ama ben bişi anlamadım sanırım aklım eşimde ondan Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ayy atv acınn

benım tocam 8 cıktı işten mecıdıyekoyden
gelmiş buıle bakkalfdaymış

evet ya,çok kar var...dua edin yağmasın daha fazla!

ayy atv acınn

ara bende arıcam!

kadın doğuruyo!

Allah razı olsun canm
Acayip bi kar fırtına var canm burda

ayy atv acınn

Bu daha dun hamıle kaldıydı ne cabuk kız doguruyor bende dogurmak ıstıyorum

deli manyak salak okuz yaaaa
Ben dedım kı kocama telefon al al al al
Yok ben dogursam sımdı haberı olmaz aptal

Tutturmus 1 mılyarlık telefon alacak
Nah alacak malak kocam yarın bebe olsun
Ya gelde kızma ben nasıl ulasım sımdı ona yaaa
Nerde ne oldu offfff
Deliricem gercekten
Sinirden şimdi doguracam

pek net çıkmadı ama bakın bir kaç saatte ne hale döndü,karşıdaki yol tıkandı bu arad...şile otoyolu! benim adamda yolda kalmış...

Eklentiler

• $02022010156.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 19
  • $02022010157.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 15

canım dur şimdi telaş yapma gelsin de ondan sonra kız istediğin gibi:)) sinirlenmee bu ara sakinlik gerek bize..
pek net çıkmadı ama bakın bir kaç saatte ne hale döndü,karşıdaki yol tıkandı bu arad...şile otoyolu! benim adamda yolda kalmış...
şimdi cok güzel görünüyo diyeceğim kızacaksınız:)) kolay gelsin valla zor buzlanma varsa daha kötü..bir de istanbul orası ..umarım hemen erir karlar..

görüntü güzelde..bunu yaşamak eziyet istanbulda!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…