2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karakoyden cıktım yagmur fırtına vapura bındım.haydarpasa da ındım yagmur kar .bındım trene ıyıce kara cevırdı.geldım kucukyalıya ayaklarım sırılsıklam oldu anasını satayım kar olmus falan.eve gelene kadar anam agladı resmen

ay ne eziyet! yarın keşke işte tatl olsa..sen gitmesen!

simci kislar anlatiom bakin.
gebelikde bas agrisi, ani el yuz sismesi.bebek hareketlerinin yawaslamasi allah korusun gebelik zehirlenmesi olabilirmis.ondan dediydim dikkat etmek gerek die.

gecmisi okurken rastladim kizlardan birinin heryeri kasiniyormus.bu konudada gecenlerde bi yazi okumustum.heryerinin kasinmasida iyi degilmis.aklimda kalan bu sadece.

yaw bu arada balik hafizaliyim kasinan arkadas kimdi hatirlayamadim bi turlu.sempatiksalakcinni

yok canım benim migrenim var sanırım o haFİFTEN VURUYOR sanki..ama preklampsi aynı snin dediğin gibi

ay nerde gecen kar yagdiginin ikinci gunu gitmedim telefonda sordu oteki patron ogleden sonra gelecekmisinizi deyi
ben yolda patinaj cekiyorum ta karakoye gitmek den bahsedio.yarinda boyle olursa gitmem yawzemuszemus

itme valla,sen hamilesin..yollarda başına bişey gelir allah korusun..bri an önce gitse bari kar!

aşk ve cezadaki kız!

yetecek olan uzaktanda yetiyor işte..kesin onlar fişekliyo..sen topla kendini,düşün konuşacaklarını,hazırlan ,yarın konuş...böyle ağlamakla çözüme varamazsın..bu arada eşin askermi?nöbet falan deyince!

bu ne temizligi canimcim?

ya hiç bölüme uğramayanlar var listede onlar ayıklanıyor...

ben sahsim kendim kasindim canim yok 37.haftaya kadar calisacagim diye.dogumdan sonraya saklamak istedim izni.:sinifsinif:

hımmm!sende iyi düşünmüşsün ama hava elvermeyecek gaiba!neyse anlayışlı olsunlar azıçık!

kızlar be çıkıyorum..şimdilik kendinize iyi baın...

dizideki kiz doguruo yani ay alemsiniz heeekaydirigubbakcemile3

ben bu kocama dedim ki kombi uyari verio yaklasik 2 saat once dedim herif 5 dk da bi kalkip bakio.tum evin havasini aldi in asagi cik yukari.bu huyuda deli edio beni

valla ya cok kotu.bence yumusak yumusak konus esinle anlat,umarim anlayis gosterir

yetecek olan uzaktanda yetiyor işte..kesin onlar fişekliyo..sen topla kendini,düşün konuşacaklarını,hazırlan ,yarın konuş...böyle ağlamakla çözüme varamazsın..bu arada eşin askermi?nöbet falan deyince!

evet canım asker burda zaten sürekli yalnızım..kaynanam nereye bakıyo bana,yemek bile yapmaz o..bıktım valla şu durumdan...kızlar dua edin ya..bi de akıl verin yarın çıkıp gidiymmi bi sinirle yoksa sabredip doğum iznimi burda halledip mi gidiym...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…