- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.841
karakoyden cıktım yagmur fırtına vapura bındım.haydarpasa da ındım yagmur kar .bındım trene ıyıce kara cevırdı.geldım kucukyalıya ayaklarım sırılsıklam oldu anasını satayım kar olmus falan.eve gelene kadar anam agladı resmen
görüntü güzelde..bunu yaşamak eziyet istanbulda!
simci kislar anlatiom bakin.
gebelikde bas agrisi, ani el yuz sismesi.bebek hareketlerinin yawaslamasi allah korusun gebelik zehirlenmesi olabilirmis.ondan dediydim dikkat etmek gerek die.
gecmisi okurken rastladim kizlardan birinin heryeri kasiniyormus.bu konudada gecenlerde bi yazi okumustum.heryerinin kasinmasida iyi degilmis.aklimda kalan bu sadece.
yaw bu arada balik hafizaliyim kasinan arkadas kimdi hatirlayamadim bi turlu.sempatiksalakcinni
ay ne eziyet! yarın keşke işte tatl olsa..sen gitmesen!
evet canım istanbul da zor.. allahkolaylık versin..
selkie ne yaptınız nilüfer le listeyi konuştunuz mu ..??
yok canım benim migrenim var sanırım o haFİFTEN VURUYOR sanki..ama preklampsi aynı snin dediğin gibi
ay nerde gecen kar yagdiginin ikinci gunu gitmedim telefonda sordu oteki patron ogleden sonra gelecekmisinizi deyi
ben yolda patinaj cekiyorum ta karakoye gitmek den bahsedio.yarinda boyle olursa gitmem yawzemuszemus
Allah razı olsun canm
Acayip bi kar fırtına var canm burda
Bu daha dun hamıle kaldıydı ne cabuk kız doguruyor bende dogurmak ıstıyorum
ya mardine nasıl gelçeklermiş?eşinde seni hiç düşünmüyormuş..gelmeseler doğuma olmaz sanki..sen mardine dönünce gelip görsünler olmuyormu?hem seninle kim ilgilenecek mardinde?annenler gelebileçekmi?boşver üzme sen kendini,gelsin evede sakince konuşun...şimdi toparla kendini geldiğinde onu ikna etmek için neler söyleyeceğini düşün...anteptemi yapmanı istiyor doğumu...eğer öyleyse senin ailen onlarda nasıl rahat edecek?hem sana bakıçakmı kaynanangil!
canım sağol ya..biraz toparlandım..bugün gelemeyecek eve nöbetçi..bıktım bu konudan ısıtıp ısıtıp önüme getiriyo...pzt.iznimi alıp önce kaynanamlara sonra da afyon agidicektim..deli gönül yarın çek afyona git diyo..biliyorum onlar fiştekliyo kocamı ordan..allahım çok mutsuzum..mafoldumben
canım söyledik biz bende yazdım..bir kaç kişiyi temizlemiş o bugün..daha uğramayanları arkadaşlarda söylemişler...bend ebir kaç kişi söyledim...ilgileniyor nilüfer!
canım söyledik biz bende yazdım..bir kaç kişiyi temizlemiş o bugün..daha uğramayanları arkadaşlarda söylemişler...bend ebir kaç kişi söyledim...ilgileniyor nilüfer!
itme valla,sen hamilesin..yollarda başına bişey gelir allah korusun..bri an önce gitse bari kar!
kim doguruo ?
canım sağol ya..biraz toparlandım..bugün gelemeyecek eve nöbetçi..bıktım bu konudan ısıtıp ısıtıp önüme getiriyo...pzt.iznimi alıp önce kaynanamlara sonra da afyon agidicektim..deli gönül yarın çek afyona git diyo..biliyorum onlar fiştekliyo kocamı ordan..allahım çok mutsuzum..mafoldumben
bu ne temizligi canimcim?
ben sahsim kendim kasindim canim yok 37.haftaya kadar calisacagim diye.dogumdan sonraya saklamak istedim izni.:sinifsinif:
aşk ve cezadaki kız!
yetecek olan uzaktanda yetiyor işte..kesin onlar fişekliyo..sen topla kendini,düşün konuşacaklarını,hazırlan ,yarın konuş...böyle ağlamakla çözüme varamazsın..bu arada eşin askermi?nöbet falan deyince!
aşk ve cezadaki kız!
yetecek olan uzaktanda yetiyor işte..kesin onlar fişekliyo..sen topla kendini,düşün konuşacaklarını,hazırlan ,yarın konuş...böyle ağlamakla çözüme varamazsın..bu arada eşin askermi?nöbet falan deyince!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?