2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence gitme..sinirle bşey yapacaksın sonrası da var bununn eşinle konuşmaya calışsan sakince anlatsan ..e tabi biraz da duygu sömürüsü filan daha uygun olmaz mı?
konuyu bildiğim kadarıyla nacizane bişeyler diyorum..mardin de doğum yapmaktan dem vurabilirsinnn mesela .
sanırım sen de afyonlusun:))

ah canımmm snein eşin asker mi nerde yapıyor ? kısa dönem uzun dönem ? bide sne akynanlarla mı kalıyorsun ???
benimkide yeni geldi askerden bilirler herkes ben bütün sıkıntımı burada attım hepp hepsinden de allah razı olsun arkadaşlarımın... şimdi eşim iş arıyor ama beğenemiyor paşam :):):) mevlam gölüne göre versin bakalım bi 15 gü ndaha takılacak sanırım sonrası allh kerim inşalalh en kısa zamanda hayırlı bi iş bulur...

modesty
toraminishivaree
tırtılkelebek
bozkan
becadef
mede
serifemre
kuusuum
taburcu
ducks
ezgim29
elif_ba
semra öğretmen
emelistan
gundoğdus
haceroğuz
bu arkadaşları ben buraya giripte slm verdiklerini hatırlamıyorum,sadece başta sölemişler bişiler gitmişler,listede tonya diye bi nick var bana özelden msj atmış bengiriyorum arada bakıyorum takip ediyorum ama yorum yapmıyorum demiş,sizce ne yapmalı,bilemedim ben,ama liste temizlenmeli bence

hoşgeldin canım nasılsın? ben biraz geriden geliyorum ne yaptınız evinize gectiniz mii eşinin iş durumu ne oldu?

evet afyonluyum..bende sakinleyince öyle düşündüm en azından onlar yüzünden iiznimi mahvetmeyeyim...saolun kızar ya..

bence de:)) üzme canını olumlu ol tatlım..erkeklerden daha akıllıyız kullan bunu:))

evet canım katılıyorumm ama o listede arada bir girenler de var onları ne yapmalı acep:uhm:

delikafaduldensempatiksalakcinni

süpermişşşşdelikafadulden

yok canım benimki daimi asker astsubay eşim..mardinde doğu görevindeyiz ben de öğretmenim işte.o nereye ben oraya..kayınvalidemler kütahyalı ben afyonluyum ama onlar antepte kalıyolar öylesine...:uhm: anlam veremesem de..şimdi de afyonda doğum yapacak olmam sorun oluyo durmadan bi kavga çıkardım kabul etti eşim şimdi de laf sokup duruyo neymiş annesigil rahat edemezlermiş,gelemezlermiş..nasıl gelemiyolarsa benim düğünümün kaç gün sonrasına kadar kalan insan..! allahım sinirden ölcem..

slm asinaz ben dr gittikçe bilgilerimi yazıyorum ve hamilelikle ilgili sıkıntılarımı yazıyorum vede cevapta alıyordum.evet 24 saat yorum yapamıyorum slm verdiklerini hatırlamıyorum demişsindelmaz:

Tonya bazı aldığı cicilerin resmini de koymuştu. iş yerinden bağlanıyorsa kısıtlamalı falandır belki ...

bence arada girenleri uyaralım. çünkü bir de baştan girenler sonradan yazmayanlar var. bir de hiç yazmayanlar var. bir de zamanı olmayıp arada sırada yazanlar var ...

Son düzenleme:

oyy canım bir asker karısı daha :1hug: benim eşim de asker canım. ben de gurbetteyim. Hayret bir şey Mardin'de mi doğum yapacakmışsın!!! bu erkekler bazen gerçekten kocakafalı oluyorlar!!! bu arada ben de öğretmenim...

Son düzenleme:
oyy canım bir asker karısı daha :1hug: benim eşim de asker canım. ben de gurbetteyim. Hayret bir şey Mardin'de mi doğum yapacakmışsın!!! bu erkekler bazen gerçekten kocakafalı oluyorlar!!!

hayır bebek yapmayı bile düşünmüyoduk resmen kandırdı beni doğumu afyonda yaparsın bi bebeğimiz olsun diye..şimdi de böyle oluyo anlamadım ne hikmetse..! normal sedyede doğum yaptırıyolar gözümle gördüm bi de izledim ..öğğğğğ...hem kimsem yok burda gariban gibiyim..belki de tek doğumum olacak güzel olsun istiyom anneciğime naz yapim istiyom..çok mu..

canım sen şimdi güzel bir duygu sömürüsü hazırla. bana ya da bebeğe bir şey olsa bunun sorumluluğunu alabiliyor musun de... bebeğe bir şey olsun beni de unut de...adamı karamsarlığa ve suçluluğa sürükle... hayır benim gördüğüm doğudaki herkes memleketine gelip doğum yapıyor. ben de kocaeli gibi bir yerde olmasam da doğuda olsaydım gider anamın yanında doğururdum. bu senin kocan hiçç mi görmüyor etrafında hayret bir şey ya!!

slm asinaz ben dr gittikçe bilgilerimi yazıyorum ve hamilelikle ilgili sıkıntılarımı yazıyorum vede cevapta alıyordum.evet 24 saat yorum yapamıyorum slm verdiklerini hatırlamıyorum demişsindelmaz:

selam canım..
gönül koyma arkadaşım:)) sürekli takip edenler arada girenler ve de hiç girmeyenler var topic e asinaz da sana denk gelmemeiş olabilir ..
ben burdayım demen yeterli..:)) ben arada görüyorum seni..darılma olurmuolumunekankayizsmile

görmez o..kocakafalı işte en iyisi dediğin gibi yapmak..onun için sorun değil aslında ben biliyorum o annesiigilin etkisinde kalıyo..ah bıktım valla...

görmez o..kocakafalı işte en iyisi dediğin gibi yapmak..onun için sorun değil aslında ben biliyorum o annesiigilin etkisinde kalıyo..ah bıktım valla...

kesin bir yerlerden dolduruluyor belli... bu erkek milleti çocuk yemin ederim ya eşek kadar adamlar onun bunun dolduruşuna geliyorlar. klava: kaydirigubbakcemile

tamam cnmopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

kesin bir yerlerden dolduruluyor belli... bu erkek milleti çocuk yemin ederim ya eşek kadar adamlar onun bunun dolduruşuna geliyorlar. klava: kaydirigubbakcemile

kesinlikle doğru tespit:))
çocuklukları hiç gecmeyecek o yüzden bebişleri yetiştirirken çok da zorlanmayız gibi geliyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…