- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.881
kesinlikle doğru tespit:))
çocuklukları hiç gecmeyecek o yüzden bebişleri yetiştirirken çok da zorlanmayız gibi geliyorkaydirigubbakcemile3
hayır bebek yapmayı bile düşünmüyoduk resmen kandırdı beni doğumu afyonda yaparsın bi bebeğimiz olsun diye..şimdi de böyle oluyo anlamadım ne hikmetse..! normal sedyede doğum yaptırıyolar gözümle gördüm bi de izledim ..öğğğğğ...hem kimsem yok burda gariban gibiyim..belki de tek doğumum olacak güzel olsun istiyom anneciğime naz yapim istiyom..çok mu..
birken iki olacaklar anacaığım ben onu düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
düşünme düşünmee tecrrübeli olacağız en azından:)) biraz zor olacağı kesin ama:))
32+3..hiç heyecan kalmadı ama
canım sen ne derse de anlamaz bu erkekler bende eşimin işi dolayısıyla muştayım banada diyodu gider annenlerde doğurursun diye ohaoldumsmile hadi o olmadı şimdide annemler gelecek ama 9 ay arayıp sormayan kaynanamlar tutturdu biz gelecez diye bizim evde küçük ama tabi eşim diyemiyo gelmeyin sonra gelin diye napcaksam ben kaynanam ve kaynatamla yarardan çok zararlar ama kime diyorum bensempatiksalakcinni allah bize sabır adamlara akıl versin canım çok zor bunlarla uğraşmaksen 100 sebeb saysanda onların bi sebebi yetiyo o yüzden sıkma canını hayırlısını versin rabbim hepimizeolumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
aramızda iki gün var benimki de 32+1... sıkma canını bol bol dua et.. Rabbim bibim duamızı görür...
allahım ya..gıcıklığına yapıyolardır..illa rahatsız edip kılçık sokacaklar ya..sırf annenleri seni huzursuz edecekler dertleri o..topunun köküne kibrit suyu..hiç yüz verme.2 günde gitsinler..
slm asinaz ben dr gittikçe bilgilerimi yazıyorum ve hamilelikle ilgili sıkıntılarımı yazıyorum vede cevapta alıyordum.evet 24 saat yorum yapamıyorum slm verdiklerini hatırlamıyorum demişsindelmaz:
Çok doğurasım var benim, erken gelmesin bebeğim o ayrı konu da... Ellerimde olsun istiyorum artık, öpeyim, mıncıklayayım... Sıkıldım hamilelikten, çoook sıkıldım...
iyi geceler kızlar..ben de yatıcam artık gözlerim yanıyo ağlamaktan....
ben de doğurduktan sonraki durumdan çok korkuyorum ya tepeme üşüşürse herkes ya çocuğumla beni yalnız bırakmazsalar diye...
sen neden ağlıyonki ne oldu cnm sana,benim bugün midem müthiş yanıyor mahvoldum resmen,şimdilerde daha da şiddetlenmiş durumda hiç bakamadım ne oldu sana kuzum
Kendini yatak odasına kilitle, çok üstüme gelirlerse ben öyle yapmayı düşünüyorum. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?