2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu sıpa beni acıddan delirtecek..kaburgalarımı sızlatıyor resmenn..dün acıyla ağlayarak uyandım. neresini dayadıysa..sığamıyor sanırım artık içime :))

canım sen ne derse de anlamaz bu erkekler bende eşimin işi dolayısıyla muştayım banada diyodu gider annenlerde doğurursun diye ohaoldumsmile hadi o olmadı şimdide annemler gelecek ama 9 ay arayıp sormayan kaynanamlar tutturdu biz gelecez diye bizim evde küçük ama tabi eşim diyemiyo gelmeyin sonra gelin diye napcaksam ben kaynanam ve kaynatamla yarardan çok zararlar ama kime diyorum bensempatiksalakcinni allah bize sabır adamlara akıl versin canım çok zor bunlarla uğraşmaksen 100 sebeb saysanda onların bi sebebi yetiyo o yüzden sıkma canını hayırlısını versin rabbim hepimizeolumunekankayizsmile

allahım ya..gıcıklığına yapıyolardır..illa rahatsız edip kılçık sokacaklar ya..sırf annenleri seni huzursuz edecekler dertleri o..topunun köküne kibrit suyu..hiç yüz verme.2 günde gitsinler..

allahım ya..gıcıklığına yapıyolardır..illa rahatsız edip kılçık sokacaklar ya..sırf annenleri seni huzursuz edecekler dertleri o..topunun köküne kibrit suyu..hiç yüz verme.2 günde gitsinler..

valla iş yapmaya yardıma gelince yaşlı hasta oluyolar ama taa karamandan buraya gelşrken iyiler burda gezseler iyiler akannehir bizim bebeğimiz 7 seneden sonra oldu hep ileri geri konuştular zaten bırakında tadını çıkarımm dimi ama olurmu hiç senağlama napım bebişim için takmamaya çalışıyom

aman be ben sıkıldım bu liste işinden,kim daha iyi biliyorsa yapsın,iki-üç ayda bi girip bilgisi bile güncellenmeyenler oluyor diye ben ayırdım,yanlışım varsa düzelttin ama ben bunu devrediyorum başkası yapsın,bi hamilelik haberini verip bi de doğum haberlerini vermeleri sizin için yetiyorsa önemli değil,attım ben şapkayı

Çok doğurasım var benim, erken gelmesin bebeğim o ayrı konu da... Ellerimde olsun istiyorum artık, öpeyim, mıncıklayayım... Sıkıldım hamilelikten, çoook sıkıldım...

Çok doğurasım var benim, erken gelmesin bebeğim o ayrı konu da... Ellerimde olsun istiyorum artık, öpeyim, mıncıklayayım... Sıkıldım hamilelikten, çoook sıkıldım...

ben de doğurduktan sonraki durumdan çok korkuyorum ya tepeme üşüşürse herkes ya çocuğumla beni yalnız bırakmazsalar diye...

sen neden ağlıyonki ne oldu cnm sana,benim bugün midem müthiş yanıyor mahvoldum resmen,şimdilerde daha da şiddetlenmiş durumda hiç bakamadım ne oldu sana kuzum

canım ben anlatayım kısaca... arkadaş mardin'de oturuyor eşinin işinden dolayı. kendisi afyonlu. eşi başta doğumu afyonda yaparsın diye kandırmış kızı bebek yaptırmış şimdi de olmaz orada benim annemler rahat edemez mardin'de doğur diyormuş. özetle olay bu şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…