- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.901
bu da mantıklı ya da cinnete getirip herkesin valizini kapının önüne fırlatmayı düşünüyorum. çok vıdı vıdı ederse kocamınkini de...
canım ben anlatayım kısaca... arkadaş mardin'de oturuyor eşinin işinden dolayı. kendisi afyonlu. eşi başta doğumu afyonda yaparsın diye kandırmış kızı bebek yaptırmış şimdi de olmaz orada benim annemler rahat edemez mardin'de doğur diyormuş. özetle olay bu şekilde...
kızlar ben de bir mide yanması var anlatamam ölüyorum resmen yaaaaaaaaaa
Benimki diyor ki "Kendini kilitlersen çocuk dışarıda kalsın..." Canıma minnet, bakar, besler, temizlersin dedim.. :)
Bu arada burada biraz daha zaman geçirirsem o beni kapının önüne koyacakmış.O zaman kadınlar kulübünde yatar kalkarsın diyor... :))
alla alla,neden eşi böle yan çizmiş bu kızı bu kadar üzöüşki,aslında özetle şu söylenir bu durumda bu erkekler salağa yatıp işlerine geldikleri gibi davranıyorlar,inşallah arkadaşımın gönlüne göre olur
kızlar ben de bir mide yanması var anlatamam ölüyorum resmen yaaaaaaaaaa
Süt varsa süt içsene,iyi gelir belki. Geçmiş olsun
İyi geceler anneler ve bebekleri, kapının önüne koyulmadan yatmak lazım, yoksa bizi misafir etmek zorunda kalırsınız..
İyi geceler anneler ve bebekleri, kapının önüne koyulmadan yatmak lazım, yoksa bizi misafir etmek zorunda kalırsınız..
iyi geceler canım...
Boşverr bize gelirsiniz..
misafir bekliyoruz dört gözle keşke gelse diye..
kız annecik,32+2 olduk ve şafak 54 ama tabi en az 4 günü saymayalım yuvarlak hesap 50 diyelim ha ne dersin
Sorma mart kedisi, burada herkes doğuracak biz bakacağız mart sonuna kadar... şaka maka 9 ay ne kadar uzun geliyordu... sonuna geldik bile...
aynen valla,zaman hakikaten su gibi akıp giti,şurda artık kim önce kim sonra doğurur en geç ne zaman oluru konumaya başlamışız bile,biz evet en sonlardayız ki öle de olur inşallah daha minik bizimkiler,Rabbim hepimizin bebeklerine zamanında sağlık ile gelmelerini nasip etsin inşallah
hadii biz yattık.. iyi geceler herkese...
kardeşler bende iki pc var evde ama bize fırsat kalmıyo gençlerden ancak bu saatte 5dk fırsat buldum sizleri özlüyorum bi yaramazlık yoktur inşallah
iyi geceler kızlarr fırsat buldum 5dk girdim herkes iyidir umarım bu arada nasıl resim yükleyebilirim fazla vaktim yok
evdeki gençler kimki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?