2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu da mantıklı ya da cinnete getirip herkesin valizini kapının önüne fırlatmayı düşünüyorum. çok vıdı vıdı ederse kocamınkini de...

Benimki diyor ki "Kendini kilitlersen çocuk dışarıda kalsın..." Canıma minnet, bakar, besler, temizlersin dedim.. :)

Bu arada burada biraz daha zaman geçirirsem o beni kapının önüne koyacakmış.O zaman kadınlar kulübünde yatar kalkarsın diyor... :))

alla alla,neden eşi böle yan çizmiş bu kızı bu kadar üzöüşki,aslında özetle şu söylenir bu durumda bu erkekler salağa yatıp işlerine geldikleri gibi davranıyorlar,inşallah arkadaşımın gönlüne göre olur

benim eşim burada yok o sayede giriyorum burada olsa bilgisayarın olduğu odaya girmek yasak ikimize de.. parola BBKK (bilgisayarın başından kalk kıskanıyorum)

kocakafalı bu erkek milleti... sonuç bu bence..

kızlar ben de bir mide yanması var anlatamam ölüyorum resmen yaaaaaaaaaa

süt iyi geliyor diyorlar asinaz dene istersen..

Sorma mart kedisi, burada herkes doğuracak biz bakacağız mart sonuna kadar... şaka maka 9 ay ne kadar uzun geliyordu... sonuna geldik bile...

aynen valla,zaman hakikaten su gibi akıp giti,şurda artık kim önce kim sonra doğurur en geç ne zaman oluru konumaya başlamışız bile,biz evet en sonlardayız ki öle de olur inşallah daha minik bizimkiler,Rabbim hepimizin bebeklerine zamanında sağlık ile gelmelerini nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah sağlıklı ve zamanında gelirler..

kardeşler bende iki pc var evde ama bize fırsat kalmıyo gençlerden ancak bu saatte 5dk fırsat buldum sizleri özlüyorum bi yaramazlık yoktur inşallah

iyi geceler kızlarr fırsat buldum 5dk girdim herkes iyidir umarım bu arada nasıl resim yükleyebilirim fazla vaktim yok

canım şimdi imageshack sitesinden fotoğrafını upload et yani yükle sana oradan bir link çıkacak onu kopyala.
gel kk ya sayfayı aç. normal mesaj kutusunu aç. yukarıda sarı bir kutu resmi var graik ekle onu tıkla linkini oraya yapıştır..
inşallah yardımcı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…