- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.921
hem benim hem eşimin kaedeşi bizde de canımcım
canım şimdi imageshack sitesinden fotoğrafını upload et yani yükle sana oradan bir link çıkacak onu kopyala.
gel kk ya sayfayı aç. normal mesaj kutusunu aç. yukarıda sarı bir kutu resmi var graik ekle onu tıkla linkini oraya yapıştır..
inşallah yardımcı olur...
oh ne güsel kalbalık kalabalık,insan arıyorum artık ya,ianneciğim gelcek inşallah zaman çabuk çabuk geçerselaelaelaelaelae
inşallah canım Allah kavuştursunn
canım ya o kaşıntılı benim ama gerçekten dayanılması çok zor uyuz oldum vallasempatiksalakcinni banada yapacak bişey yok doğumdan sonra geçer dedi ama inş . sizlerde olmasın deli ediyo ya sürekli yağ vazelin felan sürüyom yumuşasın diye ama ne fayda bi doğsaydı oğluşum sağsalımeyvahedigeldismilemerhaba arkadaşlar
gece gece kalabalık bayağı forum uyuyamayan burda anlaşılan:):)
çok şükür yatınca uyuyoruz da bu gece uykum kaçtı gecikince...
bir bakayım dedim ne var ne yok....
liste temizlensin demişsiniz ama silinsin denilen isimlerin bir çoğu arada yazıyor ya da konuyu okuyor...
bence kimse silinmesin aktif olmak şart olmamalı herkes aynı fırsata ya da yazmak için aynı hevese sahip olmak zorunda değil...şahsen beni silseler bozulurdum..ki herkes başka başka kişileri gördüğünü söylüyor...kimin silineceğine karar vermek zor olacak anlaşılan...kimseyi kırmak istemeyiz sanırım...
özür dilerim adını hatırlayamıyorum ama bir arkadaşımız kaşıntısı olduğunu söylemiş aynı durum 38 haftalık bir arkadaşımda da var...doktoru bu durumun hamilelikte özellilkle son ayda görülebildiğini ve bir çözümü olmadığını söyledi maalesef...o da sezaryen düşünüyor şu an ama bir yandan da dayanmaya çalışıyor...umarım dayanılabilirdir....Allah yardımcımız olsun...
canım ya o kaşıntılı benim ama gerçekten dayanılması çok zor uyuz oldum vallasempatiksalakcinni banada yapacak bişey yok doğumdan sonra geçer dedi ama inş . sizlerde olmasın deli ediyo ya sürekli yağ vazelin felan sürüyom yumuşasın diye ama ne fayda bi doğsaydı oğluşum sağsalımeyvahedigeldismile
merhaba arkadaşlar
gece gece kalabalık bayağı forum uyuyamayan burda anlaşılan:):)
çok şükür yatınca uyuyoruz da bu gece uykum kaçtı gecikince...
bir bakayım dedim ne var ne yok....
liste temizlensin demişsiniz ama silinsin denilen isimlerin bir çoğu arada yazıyor ya da konuyu okuyor...
bence kimse silinmesin aktif olmak şart olmamalı herkes aynı fırsata ya da yazmak için aynı hevese sahip olmak zorunda değil...şahsen beni silseler bozulurdum..ki herkes başka başka kişileri gördüğünü söylüyor...kimin silineceğine karar vermek zor olacak anlaşılan...kimseyi kırmak istemeyiz sanırım...
özür dilerim adını hatırlayamıyorum ama bir arkadaşımız kaşıntısı olduğunu söylemiş aynı durum 38 haftalık bir arkadaşımda da var...doktoru bu durumun hamilelikte özellilkle son ayda görülebildiğini ve bir çözümü olmadığını söyledi maalesef...o da sezaryen düşünüyor şu an ama bir yandan da dayanmaya çalışıyor...umarım dayanılabilirdir....Allah yardımcımız olsun...
Allah yardımcın olsun canım...eminim çok zordur....Rabbim dayanma gücü versin..kaçıncı haftadasınız???inşallah az kalmıştır...oğluşun doğunca sana hepsini unutturacaktır....ahhh neler çekiyoruz sırf sağlıklı olsunlar diye...ömür boyu böyle olacak anlaşılan:)
merhaba bende uykusu kaçanlardanım:)evet bu konuda haklısın...hormonlarımız alt üst oluyor hamilelikle kaşıntıyı hiç duymamıştım ama .bende uyuyamıyorum gece sabah 11 kadar uyuyorum ama şimdiden uyumanın tadını cıkar bebek olunca uyuyamazsın diyorlar ama benim nöbetler şimdiden başladı:hulya:
sağol canım ya 34+3 teyiz daha nasıl dayanacam bilmiyom ilacı olsaydı keşke belki ciltten cildede değişiyordur hiç uyuyamıyorum saat 2 ben burdayım akannehir en azından senin arkadaşın az kalmış ya
bilmiyorumkismile
uykusuz geceler başladı....eee ne de olsa her şeyi göze aldık:)başa gelen çekilir....walla ben de hamile kalmadan önce hiç duymamıştım ama son ay dışında 9 boyunca kaşıntısı olanlar da oluyormuş ki birini duydum mesela ikinci bebek kesinlikle yasak ona...buna da şükür dedirtiyor bazı durumlar....
evet canım onun az kaldı inşallah senin için de çabuk geçer zaman...keşke bir çözümü olsaydı...belki bitkisel bir çözümü olabilir...o arkadaşım araştırıyordu yrın bir sorar sana yazarım...
uykum hala gelmedi ama yatayım artık belki gelir de uyurum...kızım da ancak uyudu bu akşam pek bir hareketliydi...çıkmaya niyetleniyor galiba:)
size iyi geceler arkadaşlar...inşallah hepimiz için iyi bir gece olur güzel güzel uyuruz....
Allaha emanet olun....
süper.. maasallah minnoşa ve sana .. sezeryanı genel anesteziylemi oldun?? birde hemen kalkabildin mi??
evet genel anesteziyle oldum 7 saat sonra kaldırdılar ancak kendime geldim zaten ama ilk kalktığımdaki acı ve ağrıyı hiç unutamam çok berbat bişey kesinlikle normal doğum yapın kızlar çocuğu görünce acını unutursun falan diyorlardı ama sezeyanda acı unutulmuyor o dikiş yerleri felaket ağrıyor şimdi biraz hafiflesede hala ağrıyor ve hala oğlumla ben ilgilenemiyorum emzirmeyi bile zor yapıyorum karnıma çocuk değince bile ağrıyor...
canımmmm gözün aydınnnn sen doğum yaptın mııııııı ????? ayyyy ne güzel :lepi: ama erken değil mi ? nedne öyle oldu ? maşşalh iyi anladığım kadrı ile bbişin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?