- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.941
günaydın kızlar esedacım hemen sölüorum ekle bizde sewelim minişi hizliresim.com a gir ordan resim seç okeyle seçtiğin resmin boyutunu 640*800 yap altında forumlar 3 ün yanındaki linki bu yazma panosuna kopyala:lepi:
hasretcim bıdık uyandı onu emzireyim geliyorum
canım erken geldi benim sıpa durmadı pazartesi sancım başladı bebeğin hareketleri durdu dr hemen acil sezeryanla aldı 37 haftalık ama çok şükür sağlıklı tosuncuk 3360 gr doğdu
yaw gülcan yazıyo işte nerelerin kesik olacağı? arıza warmış bişey olmaz sucular bayram eder işte ne güzelkaydirigubbakcemile2 pazar günüde akşama kadar bizim sular kesikti çalışma warmış geçti gitti dewlet meselesi mi yapalım yani ara sucuyu 5 damacana iste sulülülülülülü
sabah sabah makinamı açtın lanalsanaalsanasmile iyi yaptın al leğene çitile bişey olmazsempatiksalakcinni
hasret0587
bnde medipolün iyi olduğunu duydum canım ama kalabalıkmış sanırım o kadrda olsun ben medicanaya gidiorum we orasıda çok kalabalık her gittiğimde sıra oluyor muhakkak
medipol sezaryenmi 1500dedi? eğer öleysse çok iyi demiş normali ne kadar ki acabaOherkese güzel huzurlu ağrısız sızısız bir sabah diliyorum ,
hasretcim evet sezeryana 1500 dendi, (emekli sandığı dahil) normalde 900 ytl dedi herşey dahil aslında orayı düşüneneler varsa bir kaç kişi toplanıp gitsek dahada indirim alabilirz bence bunu bir düşünelim anadolu yakası medipolü düşünenler.zemuszemus
hasret0587
bnde medipolün iyi olduğunu duydum canım ama kalabalıkmış sanırım o kadrda olsun ben medicanaya gidiorum we orasıda çok kalabalık her gittiğimde sıra oluyor muhakkak
medipol sezaryenmi 1500dedi? eğer öleysse çok iyi demiş normali ne kadar ki acabaOherkese güzel huzurlu ağrısız sızısız bir sabah diliyorum ,
hasretcim evet sezeryana 1500 dendi, (emekli sandığı dahil) normalde 900 ytl dedi herşey dahil aslında orayı düşüneneler varsa bir kaç kişi toplanıp gitsek dahada indirim alabilirz bence bunu bir düşünelim anadolu yakası medipolü düşünenler.zemuszemus
domatesli zeytinli peynirli omlet yap ııımmmmmmcokacimcoook bnde aslı börekten peynirli kaşarlı sandwiçler sipariş ettim gelir 5 dak sonra ön kahwaltı olarak:lepi: şu anda annemin getrdiği sıcak ballı süt we muzu yiorum..Günaydınlar
Yarın doktora nasıl gidicez bilemiyorum
birde eşim bebek arabasını değiştirmeye gidelim sabahtan deyü
Gece 3 te uyandım çiş yapmaya sabah 6 uyandım geri
mutfagı topladım yemek felan yedim gel görki hala acım ben
yumurta yıyorum omlet yaptım bebek iyi kılo alsın değilmi
gecmişi okumadım da okuyayım bi taraftan yemek yiyeyim..
buarada ayakta durmak gercekten güc artıkın
hahh 400 sezaryenmi bedawa yaaa biz gittik mal gibi para saçmaya bizim hastane sezaryen 2250 normal 1250tl:umursamaz: değiştrsemmi napsam:dilcikar:ne kadar pahalı yaaa
bizim hastane sezeryan 400 du yılbası zamı gelmedıyse dahasositososito
Günaydın kızlarr
Dışarsı bembeyaz olmuş yine maşaallah :))
Esedacım gözünüz aydın, maşaallah oğluna
Hikayeni bekliyoruz sabırsızlıkla
Ben de bu arada oğlumu besleyeyim :)) çok acıktı yavrum vurup duruyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?