2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada eseda allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,bebeişinnin bahtı hep güzel olsun canım..reesim yolla da bakalım seveliz aczık kuzuyu...

ayy ben size anlatmayı unuttum yaffff..
neyse günaydın herkeslereee...
şindiiii dün öğlen koştur koştur doktora gittik cücümüzün keyfi yerindeydi tam 1 saat kızımı seyrettim öyle güzeldiki kocaman yanakları var.
ayak sürekli yüünde..her gittiğimde eli olurdu şimdi ayağını tepesine çekmiş indirmiyo bi türlü zillim...banada bahane ıoldu doktor inad edip açtırdı ama tam bir saat.
2,100 gr olmuş sanki az gibi geldi ama doktorum kızdı dün doğurttum iki tane bu kiloda sakın ona takılma önemli olan sağlığı dedi gelişimi gayet normal dedi.
boynumuzda bi kordon çıkarmamış hala...çıkarmaz artık sen ona takılma böyle doğar bu dedi.
boynuna dolanmasa bacağına dolanıcak üzülme dedi.
sonra nst ye bağlandık ilk defa.
çok güzeldi ya iki hafta sonra tekrar gidicem.

Günaydın kızlar , ne guzel kahvaltı yapacaksınız benim de canım hiç bir şey istemiyor. Yiyesim yok hiç süt içeyim bari sacma sacma rüyalar gordum bugun.
Doğum yapmısım normal doğum ve uyurken yapmısım doktora gitmeme gerek varmı diye soruyordum millete.
Ayyy bir de eşim beni aldatıyormus ruyamda kızı bır dovuyordum kı alsanaalsanasmilesormayın eşime anlattım ruyamı eeee bana ne yaptın diye sordu sana sıra gelmeden uyandım dedim.Oyle bir durumda ben kendi kendimi imha ederim zaten dedi korkudan

Günaydın canım maşallah kızına.Çok sukur herşey yolunda demekki

kaydirigubbakcemile3 koptum valla,eşin iyi politkacıymış güzel cevap vermiş..ben de bebeğimi gördüm rüyamda pofuduk bişidi...ama çıplak yatırmışız öyle seviyoruz sonra annemlere bunu giydirelim diyorum ama giydirrken canını acıtmaktan da öyle korkuyorum ki..çok güzel bi duyguydu..doğsun artık kuzum...

offffffff amaaaannn ne uyuzsunuz yaaa burası hamile topiği kızım yawwww :)))))))
benimde karnım aça evden börek yapıp getirdim ama hiç canım istemiyor ..... napsam acaba.....

Günaydınnn,
ıstanbul yine bembeyaz, ben yine işteyim.
Üstün hizmet madalyası versinler bana :)

Dilacım kızını görmüşsün uzun uzun, ne güzel...
Maaşallah herşey yolunda, gözün aydın...

Sabah sabah sandviçler omletler, ağzımı sulandırdınız kahvaltı ettiğim halde...
Obur kadınlar :)

Bugün çok işimiz var yine, ara sıra uğrarım...

Eveeeeeetttt çok politikacıdır benim eşimkaydirigubbakcemile3
Hayır olsun canım senin ruyanda artık gelsinler istiyoruz tabi sabırsızlanıyoruz.:ecrin_bebek:

bugün hiç keyfim yok dün evimizde yatalım diye eve gittik yolda kar başladı saba heryr kapalı taksiyle geldik sanki o taksi parasını kazanakcamışım gibi bugün :)))) bide eşimin sabahları tekararlı cümeller tahammülü yoktur evlendiğimzidenberi ibliyorum huyunu ama fakında olmadna bi kaç kez hadi geç kaldık demişim ... eldivenelri giyiyordu hadi aşkım geç kaldık çabuk dediğim anda eldivenleri fırlattı bana doğru al düzelt o zaman diye ters koymuşum düz tarafını çevirememmiş paşa.... uyuz.... hiç bişi demedim düzelttim geri verdim ve sadece sessizce ağladım :):):):) neden gülüyorum çünki bi anda o sinirle o eldivenelri kafasında paraalrdım biliyroum huyumu ama sabrettim ve yapmadım ya ağladığımı görünce tabi direk ortada haksız ve suçlu kaldı elli kere özür diledi hatta en son annemlere geldiğimizde ya sen hiç ses etmedin bağırsaydın beni bu kadar üzemezdin dedi eğildi aykalrımı öptü tekrar özür diledi. :):):) ne olur bi daha sabhları bana tekrarlı cümeller kurma istem dışı tepki verip seni üzüyorum sonra kendim üzülüyorum dedi .. barıştık :)))))))))

bu taş kafalı erkeklerin sonradan geliyo akılları başlarına...sessiz kalmakla iyi etmişsin.yoksa kavga kaçınılmaz olurdu o saçma sebepten :) hem pişman erkek her zaman daha iyidir

canım yaa iyiymiş hakkaten.... bende çakmakta oturuyorum üsküdar yunus emreye gidiyorum eğer yetişemezsek çok sancım olursa oraya dönelim bari :)))))))))

ultrasonu nasıl 4d mi ?

canım ultrasonun 3 unu 5 ını bılmıyorum ama
bızımde arabamız yok 5 10 dk lık taksı mesafası o yuzden baska secme sansım yok ama
gelirsen fazilet hanım cok ıı

Kötü başlamıs ama güzel bitmiş :teselli: Yazık pişman olmus bak seni üzdüğüne

canım ultrasonun 3 unu 5 ını bılmıyorum ama
bızımde arabamız yok 5 10 dk lık taksı mesafası o yuzden baska secme sansım yok ama
gelirsen fazilet hanım cok ıı

hımm kuşum şöyle 4 boyutlu mu bakıyor yoksa siyah beyaz ultrason mu diye sordum ... ama iyiyimiş ya bilmiyrum ki napsam babamın arabası bizdeydi onuda geçen ki karlarda bozduk ... şimdi tamiden çıkamsını bekliyoruz birde hava böyle olursa arabada kullanamayız üsküdara kadarda taksiye bi doğum parası öderiz herhalde ):::::::: )))))

neyse kısmet artık ama aklımda bulunsun güzelmiş orası :):)): )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…