- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.961
ne kadar pahalı yaaa
bizim hastane sezeryan 400 du yılbası zamı gelmedıyse dahasositososito
ayy ben size anlatmayı unuttum yaffff..
neyse günaydın herkeslereee...
şindiiii dün öğlen koştur koştur doktora gittik cücümüzün keyfi yerindeydi tam 1 saat kızımı seyrettim öyle güzeldiki kocaman yanakları var.
ayak sürekli yüünde..her gittiğimde eli olurdu şimdi ayağını tepesine çekmiş indirmiyo bi türlü zillim...banada bahane ıoldu doktor inad edip açtırdı ama tam bir saat.
2,100 gr olmuş sanki az gibi geldi ama doktorum kızdı dün doğurttum iki tane bu kiloda sakın ona takılma önemli olan sağlığı dedi gelişimi gayet normal dedi.
boynumuzda bi kordon çıkarmamış hala...çıkarmaz artık sen ona takılma böyle doğar bu dedi.
boynuna dolanmasa bacağına dolanıcak üzülme dedi.
sonra nst ye bağlandık ilk defa.
çok güzeldi ya iki hafta sonra tekrar gidicem.
Günaydın kızlar , ne guzel kahvaltı yapacaksınız benim de canım hiç bir şey istemiyor. Yiyesim yok hiç süt içeyim bari sacma sacma rüyalar gordum bugun.
Doğum yapmısım normal doğum ve uyurken yapmısım doktora gitmeme gerek varmı diye soruyordum millete.
Ayyy bir de eşim beni aldatıyormus ruyamda kızı bır dovuyordum kı alsanaalsanasmilesormayın eşime anlattım ruyamı eeee bana ne yaptın diye sordu sana sıra gelmeden uyandım dedim.Oyle bir durumda ben kendi kendimi imha ederim zaten dedi korkudan
sizin hastane neresi canım ???
hasretcim sağlıkla kavuş bebeğine gerisi sağlık olsun,
kaydirigubbakcemile3 koptum valla,eşin iyi politkacıymış güzel cevap vermiş..ben de bebeğimi gördüm rüyamda pofuduk bişidi...ama çıplak yatırmışız öyle seviyoruz sonra annemlere bunu giydirelim diyorum ama giydirrken canını acıtmaktan da öyle korkuyorum ki..çok güzel bi duyguydu..doğsun artık kuzum...
ümraniye afiyet
gercı pek konforlu deil ama
orada dogurtturuyor orada sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım yaa iyiymiş hakkaten.... bende çakmakta oturuyorum üsküdar yunus emreye gidiyorum eğer yetişemezsek çok sancım olursa oraya dönelim bari :)))))))))
ultrasonu nasıl 4d mi ?
bugün hiç keyfim yok dün evimizde yatalım diye eve gittik yolda kar başladı saba heryr kapalı taksiyle geldik sanki o taksi parasını kazanakcamışım gibi bugün :)))) bide eşimin sabahları tekararlı cümeller tahammülü yoktur evlendiğimzidenberi ibliyorum huyunu ama fakında olmadna bi kaç kez hadi geç kaldık demişim ... eldivenelri giyiyordu hadi aşkım geç kaldık çabuk dediğim anda eldivenleri fırlattı bana doğru al düzelt o zaman diye ters koymuşum düz tarafını çevirememmiş paşa.... uyuz.... hiç bişi demedim düzelttim geri verdim ve sadece sessizce ağladım :):):):) neden gülüyorum çünki bi anda o sinirle o eldivenelri kafasında paraalrdım biliyroum huyumu ama sabrettim ve yapmadım ya ağladığımı görünce tabi direk ortada haksız ve suçlu kaldı elli kere özür diledi hatta en son annemlere geldiğimizde ya sen hiç ses etmedin bağırsaydın beni bu kadar üzemezdin dedi eğildi aykalrımı öptü tekrar özür diledi. :):):) ne olur bi daha sabhları bana tekrarlı cümeller kurma istem dışı tepki verip seni üzüyorum sonra kendim üzülüyorum dedi .. barıştık :)))))))))
canım ultrasonun 3 unu 5 ını bılmıyorum ama
bızımde arabamız yok 5 10 dk lık taksı mesafası o yuzden baska secme sansım yok ama
gelirsen fazilet hanım cok ıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?