2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben 1 2 saat uyım yoksa uykusuzluktan basım cok agrıyor
bıde ew buz gıbım hmn d.gazı acmm bu ay costuk zaten Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

syh byz esım dıyenlı cızgı flm sadece dıyo cızgıler oynuyor bn bısı anlamıyorum
bızım kız kucukken cızdıgımız çop adamlar gıbım dogacaksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Kötü başlamıs ama güzel bitmiş :teselli: Yazık pişman olmus bak seni üzdüğüne

mcoskun bu taş kafalı erkeklerin sonradan geliyo akılları başlarına...sessiz kalmakla iyi etmişsin.yoksa kavga kaçınılmaz olurdu o saçma sebepten :) hem pişman erkek her zaman daha iyidir

isterse pişman olmasın :)):) eğer hemen geri dönüp özür moduna geçmeseydi zaten o gözyaşları içindeki masum kız birden cadılaşırdı yani :))))))) birde istemddışı olduğunu çok iyi bildiğim için fazla üstüne gitmedim zaten :))))))) vicdan yaptırdım sadece :))::)))

benimki öğlene kadar gelmicekmiş..gelmesin zaten az daha özleyeyim de sinirim geçsin..bu arada bağımlı oldum kızlar ben de uyusam hiç fena olmicak..

gunduz nıye gelmıyosunn

delikafaduldensempatiksalakcinni
zemuszemus
Çok doğurasım var benim, erken gelmesin bebeğim o ayrı konu da... Ellerimde olsun istiyorum artık, öpeyim, mıncıklayayım... Sıkıldım hamilelikten, çoook sıkıldım...
bendeee
İyi geceler anneler ve bebekleri, kapının önüne koyulmadan yatmak lazım, yoksa bizi misafir etmek zorunda kalırsınız..
senın mısafırler gıttımı
canım ama bastan berı hıcc gelmeyenler varr
canım korkutma yaw bızıı tam olarak dogumunu hangı tarıhte yaptın?
kac gun once dogu? tam olarak hangı haftada? adıı ne? boyu kacc
listeye eklıcem
günaydınnnnnn :)
günayydınn
sen besıgı
ben esyaları kaptık susuyoz sımdık aklinialirimsmile
yarın 4 te dr kontrolu var lan o zamana kadar gelmezmıı
bvenımde makınem calısıyy
masallahh canımm kızıınaa
bende esımı ruyamda sureklı olarak ' hayat erkegı oldunu goruyorum '
günaydddınnn
ayy bızz kadınllarr azz degılızz haaaaaaaaaaa
Günaydın kızlar,

bende işteyim ama evde uyumak istiorum tüm gece uyuyamadım çünkü (
Kızımda içeride kıpır kıpır...
Umarım herkes iyidir...
günaydınn
kızlar ben 1 2 saat uyım yoksa uykusuzluktan basım cok agrıyor
bıde ew buz gıbım hmn d.gazı acmm bu ay costuk zaten Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ulenn bu nee gıttme
bayılacam ewe iniorum kocam geldikaydirigubbakcemile2 uyicam biraz

güllü güllü

ayyy ebnde çok kaşınıyorum onu bi araştırayım iyi oldu öğrendiğim ben normaldir diye aldırmıyordum ((((((

senin adına çok sevindim,ve anlatmak istersen her zaman dinleriz tatlım

Canım sal.Bende çok mutluyum.herkez yanımda olsun istiyodum.eşimden yana şanslıyım ama arada odunlukları oluyor tabi.ama benide hep destekler.Madem öle anlatayım azcık.

Kayınvaldem pazar günü gelip öle demişti işte 3 nisan nişan 6 sında ümreye gitcez diye.ben o an bişi demedimdi eşim iraz işte nerden çıktı dedi.konu kapandı.
Tabi ben sonra kocama ya yanımda olsa daha ii deilmi desteğe ihtiyacım olacak.alemden ayıp yarı kırkı çıkmamış lohusayı bırakmış demezlermi.ben mevludumu ona göre mi ayarlıcam.ameliyalı olucam( sezeryan ) nasıl bırakıp gidebilecek mevludum azcık ii olunca yapardım şimdi ne o gitmeden yapabilirm ne gidince. dönüşte 40ım çıkar lohusa mevludunun bi anlamı kalmazalan saydırdım tatlı dilleeeeeee amaaaaaaa.
Sonra pazartesi sabahı bilhassa görümcemi aradım.konuşmalarımın ileteceğinden emimdim.
havadan sudan konuştuk.sonra dedim annemler ümreye gitcek .o da dedi evet teyze istiyo ama daha belli değil babama ve enişteye sorcaklardı dedi.yaaaaa yani bu iş kesin dedim.bizi bırakıp yanı dedm buruk bi sesle:))))))
o da yok sen doğum yaparsın öle dedi.
e dedim mevlut.o da okunur öle dediay dedim kız bana doktor 22 sinden sonra sezeryan diyo.benim hastaneden gelmem 25i.3une kada 1 hafta var. bi haftalık sezeryanlı kişi mevlut okutamaz dedim.napıcam bilmem dedim.gidene kadar benim sağlığım musade etmez dedim.o gidince ben yapamam dedim. dönüşündede hiç manası kalma benim mevlutun dedim lohusa bitecek.
sonra işte ya belki erken sezeryan yaparlar sorsa dedi.BAKARMISINIZ YA BEN BEBEĞİ ONLAR IN PLANINA GÖRE SAĞLIK NEOLURSA OLSUN ERKEN SEZERYAN YAPCAM.olur mu öle dedim.nese o karaını vermiş bizi bırakıp gidecek dedim.ben onuda yanımda isterdim dedim. o da biraz kalır dedi.ÇILDIRACAKTIMMMMMMM!!!!! ya dedim sen doğum yaptın ananda kaldı kaynananda.bende isteri bi o gelir bi o dedim.ikisinin yeride ayrı.annem beni ne olsa bırakmaz ama ben kaynanamıda ynoımda isterim.dos t var dost var yani yarı kırkı çıkmadan lohusayı bırakmış derler dedim. hemen bana deme mi bende 10 gün kaldılar diye.bende dedim gündüz gelmedilermi misafirini karşılamaya kapı açmaya dedim.aman neyse dedi ben bitirdim.Sonra eşime tel edip bi güzel anlattım.ertesi gün salı kaynana aradı.kızım benvazgeçtim gitmicem dedi.benim sizden başka kimim var dedi.ben mevludu yapa gideriz demiştim ama yok şimdi vazgeçtim dedi.saol anne bizi yanlız bırakmıcaksın yani bugünlerde insan sadece yanıda destek arıyo dedim.
sonrada açtım kocişe telefon dile benden ne dilersen kocacığım dedim:))))) mutlu on oldu. tabi umarım kaynana karar değiştirip yok ben gideyim falan demez.Yüzüne bakmam bida.......kötükedihüso

kıs herkesler nerde nie kimse bişi yazmıyo........... bugün abone yok........... buraalr bomboş.... kızlar eşim aras holdinge görüşmeye gitti ne olur dualarınız eksik etmeyi nartık zamn iyice darlıyor insaşşlah olumlu bir görüşme olurda hayırlısı ile başlar işe :::::((((((((((8

hiloş canım iyi yapmışsın aferim sana.... tebrkler:):):) ama bu topikte kaynansını bu kadar siteyen bi seni gördüm yani :))))))))))

bizim kimsemiz olmayacak eşimin ailesinden sanırım öylw görünüyor durumalr :))))))))

gulencim gunduz gelemiyorum is cok yogun oluyor.
anacim zati yogunluk gectiginde bi bakayim diyorum oooooo saniyede 10 mesajmi yazilio ne yetisemiyorum hizinizakaydirigubbakcemile3

amin insallah olumlu olur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…