2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarra.s.
herkes iyidir inşallah geçmişi okuyamıyorum vaktim yok kardeşlerimiz bende fırsat olmuyor o yüzden
herkesi öpüyorum şimdilik kendinize iyi bakın

hayırlı olsun canımcım ismi :)

saol canım ama ben beğenmiyorum ben esila istiyordum (((((((

OCD Alıntı:
amin insallah olumlu olur

amin inşallah çok ihtiyacımız odluğu kesin şu anda ( mevlam hayırlı eylesin diye bo lbol dua eiyoum annemde hep kızıyor siz namazlarınızı kılmıyorsunuz mevlam rızık vermez size böyle diye haklı valla kılmyoruz (

Çalışan anneler 37. haftaya kadar çalışmayı düşünen varmı? Ben 33 deyim ve rapor aldım 37ye kadar çalışabilir diye işlerde yoğun..... Bakalım nasıl olacak...

Gerçekten ayağı öpülecek kadınsın valla Seyyalcim, ben olsam yedirmiştim o eldivenleri, mazeretine falan bakmayıp.
Neyse ki tatlıya bağlanmış :)

kızlar oğluma isim ege - kuzey - göktuğ - tuğberk hangisi daha güzel çocuk doğacak isim kararsızlığı var bende :)))

Kuzey bu aralar çok popüler ama çok da güzel bence...

ege güzel :))))))))

bizde selin koymaya karar verdik galiba :))))))))

Selin çok güzel isim, hayırlı olsun, ismiyle yaşasın...

slm kizlar. nasilsiniz. umarim herkes iyidir.

Selam FTY'cim...
Nasılsın?

günaydın kızlarra.s.
herkes iyidir inşallah geçmişi okuyamıyorum vaktim yok kardeşlerimiz bende fırsat olmuyor o yüzden
herkesi öpüyorum şimdilik kendinize iyi bakın

Nerelerdesin Kujum sen?
Bebiş nasıl?

Çalışan anneler 37. haftaya kadar çalışmayı düşünen varmı? Ben 33 deyim ve rapor aldım 37ye kadar çalışabilir diye işlerde yoğun..... Bakalım nasıl olacak...

Canım bugün 34+5'im, çalışıyorum.
Ama artık çok zorlanıyorum, doktorum da bence 37. haftaya kadar çalışma, bir gün iş çıkışı doğuracaksın diyor :)
Bu cuma itibariyle raporumu almayı düşünüyorum, artık merdivenlerin ikinci katını çıkarken yuvarlanasım geliyor :)

ne güzel bende olmayabilsem keşke : karda kışda geldik oturduk gne bu totma batan sandelyenin baına ağırlaştıkça daha çok batıyor valla ::roflol::roflol:

Toto durumu çok fena, benimki de sürekli batıyor.

cahilliğimi bağışla ama mechandiser ne demek oluyor ?

bende çalışıyorum canım aldım raporumu 15 şubatı bekliyorum şimdi.....

Allah kolaylık versin valla, ne diyeyim...

Kızlar.
Ben doktora gidemedim yine.Kar yağışı nedeniyle çıkamadık .Burada daha 5 buçukda göz gözü görmüyordu.Cumartesiye kaldı.

ne güzel bende olmayabilsem keşke : karda kışda geldik oturduk gne bu totma batan sandelyenin baına ağırlaştıkça daha çok batıyor valla ::roflol::roflol:

karda kisda nasil gittin ise yaw.gecen yagdiginda bende gittim ama odum kopa kopa.kucukyalidan karakoye gidiyorum zor oluyor. haydarpasanin merdivenleri jilet gibi kayiyor yok riske edemem yani yuzmus yuzmus kuyruguna gelmisim az kalmisoglu sumu koklamaya.
sende riske etme bu havalarda kendini

SIENDURENCE: canım bende rapor aldım 37 ye kadar çalışır raporu aldım.tab nası olur bilmem.çalışabilcem mi bilmem. çok ağıraştım.3 mart son.daha 4 haftam var ya.bugün 31 +6 oldum.

kızlar günaydın nasılsınız?ben pek iyi değilim,hiç uyuyamadım +akşam eşimle dalaştım,,,kızkardeşini aradı,ben mutfaktaydım,ona diyorki annemleri yollama yollar kapalı,,,meğersem annesigil geleçekmiş bana söylemiyor beyfendi,,içeri gittim bişey demedim ama..sonra saat 12 yatalım dedi,yatağa girdik..eşime dedimki yatlı geleçek misafi varmı?hazırlık yapmak lazım ona göre..hani söylesin diye sordum...snden bir riçam var dedim..ben doğumu yapayım eve geleyim ondan sonra herkese haber ver..geçen seferki gibi eve geldiğimde 20 tane misafir görmek istemiyorum biraz dinlenmek istiyorum dedim..bana bağırdı o hayattayken bu eve gelen her misafire güler yüz gösterip hizmet etmek zorundaymışım.9 aydır dinleniyormuşum zaten.yoksa benim burnıumu kırarmış...bende bağırdım sen kendini bu evde ne sanıyorsun ...evin müdürüde sanma kendini dedim..sen kimsinki bana bu şekilde konuşuyorsun dedim..sen beni boynuzladığında senin benim üzerimdeki hakimiyetin bitti dedim.vde kalır misafirlerini ağırlasın kendin dedim.arkamı döndünm sonraoda böbürlendi ordasonra uyudu kaldı ama ben uyuyamadım sinirden..sonra geec biraz ağrım oldu ..ben biraz kıvranınca çanım hayatım falan saçımı okşamaya kalktı bende elini ittim..sabahta kalkmadım onu geçirmeye!gitti tek başına..

şimdi anlaşılan doğumda başımdalar...ya 9 ay arayıp sormadılar,şimdi ne hakla geliyorlar..en zor günlerimde gittim dedimki onlara gidin oğlunuzla konuşun aklını başına alsın..ama bana sırtlarını çevirdiler günü geldi yüzüme bile vurdular..şimdi gelipte bebeğimi sevmelerini istemiyorum..benim evimde nefes almaları bile zoruma gidiyor...milletin lafından çekinip geleçekler zaten onlarda! meraklı olduklarına değil..işte benim salak koçam anlamıyor...

hı benimkide asker kökenli!çoğunluğu geçimsiz oluyor nedense...

delikafaduldensempatiksalakcinni

:))))

e bunları anlattınmı eşine?ordaki doğum şartlarını falan...

benimkilerde aynı iş yapmaya gelinçe hastalar gezme olunça hiç bişeyleri kalmıyor...

maşallah çanım prensesine,hiçde zayiı değil bene

benim doktorum 16 sına gün verdi ama erken de gidebilirim kızlar..aklıma takıldı da çatı muayenesi ne zaman yapılıyo?

6 haftada falan yapılıyor genelde...

kızlar oğluma isim ege - kuzey - göktuğ - tuğberk hangisi daha güzel çocuk doğacak isim kararsızlığı var bende :)))
tuğberk hoşuma gitti benim..farklı geldi...

walla kociş saolsun nerdeyse kucağınd ataıdı yani taksiyi bulunca gerisi koaly akşamda zaten anenmlerde kalacağız gene bu hafta da benim işyeri nanemlerin lat katında ... mevlam hepinnize kolaylık versin inşallah tüm çalışanlara... işte devlet doğumdn sonraki izni biraz uzun tutsa bizde böyle riskler almasak...

sen ne istiyorsun peki ?
ben kimseye fikrini sormadim oglumun ismi doguhan olacak dedim bittizemuszemus

bi sabah gazetede bi haber okudum ege ismi geçiyodu o haberde bende a ege de hiç fena olmaz dedim soyadımızlada güzel oluyo dedim o gün bugündür herkes ege olacak diye bilio artık ama ben bazen kararsız kalıyorum yinede :)))

canım başka türlü davransam o anda bişey daha derdi sonra gene özür dielrdi ama konu büyürüd hani üzüldüğümden ağlamdım sabah huysuzluğu eşşeğin sigaranda sonra düzeliyor :))):) selin simini ben pek beğenmedim ama duyanlar hep onay verdi :):):):)
mevlam çalışan ehrkese kolaylık versin inşallah :):):

Siendrunce Alıntı:
Canım genelde bilinmeye bir tanım zaten Mechandiser ; Pazarlamacı anlamına geliyor ben bir tekstil firmasında yurtdışı satış departmanındayım...

anladım cnaım saolasın :):):):) kolay gelsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…