- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.001
hayırlı olsun canımcım ismi :)
OCD Alıntı:
amin insallah olumlu olur
ay ay ben bugun isde degilim evimde uzattim ayaklarimi netbook yanimda ohhhhh ne guzel yaw
göklerin hakimi demekmiş canım
Çalışan anneler 37. haftaya kadar çalışmayı düşünen varmı? Ben 33 deyim ve rapor aldım 37ye kadar çalışabilir diye işlerde yoğun..... Bakalım nasıl olacak...
Çalışan anneler 37. haftaya kadar çalışmayı düşünen varmı? Ben 33 deyim ve rapor aldım 37ye kadar çalışabilir diye işlerde yoğun..... Bakalım nasıl olacak...
goktug da goklerin hakimi demek degilmi ?
bugün hiç keyfim yok dün evimizde yatalım diye eve gittik yolda kar başladı saba heryr kapalı taksiyle geldik sanki o taksi parasını kazanakcamışım gibi bugün :)))) bide eşimin sabahları tekararlı cümeller tahammülü yoktur evlendiğimzidenberi ibliyorum huyunu ama fakında olmadna bi kaç kez hadi geç kaldık demişim ... eldivenelri giyiyordu hadi aşkım geç kaldık çabuk dediğim anda eldivenleri fırlattı bana doğru al düzelt o zaman diye ters koymuşum düz tarafını çevirememmiş paşa.... uyuz.... hiç bişi demedim düzelttim geri verdim ve sadece sessizce ağladım :):):):) neden gülüyorum çünki bi anda o sinirle o eldivenelri kafasında paraalrdım biliyroum huyumu ama sabrettim ve yapmadım ya ağladığımı görünce tabi direk ortada haksız ve suçlu kaldı elli kere özür diledi hatta en son annemlere geldiğimizde ya sen hiç ses etmedin bağırsaydın beni bu kadar üzemezdin dedi eğildi aykalrımı öptü tekrar özür diledi. :):):) ne olur bi daha sabhları bana tekrarlı cümeller kurma istem dışı tepki verip seni üzüyorum sonra kendim üzülüyorum dedi .. barıştık :)))))))))
kızlar oğluma isim ege - kuzey - göktuğ - tuğberk hangisi daha güzel çocuk doğacak isim kararsızlığı var bende :)))
ege güzel :))))))))
bizde selin koymaya karar verdik galiba :))))))))
slm kizlar. nasilsiniz. umarim herkes iyidir.
günaydın kızlarra.s.
herkes iyidir inşallah geçmişi okuyamıyorum vaktim yok kardeşlerimiz bende fırsat olmuyor o yüzden
herkesi öpüyorum şimdilik kendinize iyi bakın
ne güzel bende olmayabilsem keşke: karda kışda geldik oturduk gne bu totma batan sandelyenin baına ağırlaştıkça daha çok batıyor valla ::roflol::roflol:
cahilliğimi bağışla ama mechandiser ne demek oluyor ?
bende çalışıyorum canım aldım raporumu 15 şubatı bekliyorum şimdi.....
Canım genelde bilinmeye bir tanım zaten Mechandiser ; Pazarlamacı anlamına geliyor ben bir tekstil firmasında yurtdışı satış departmanındayım...cahilliğimi bağışla ama mechandiser ne demek oluyor ?
bende çalışıyorum canım aldım raporumu 15 şubatı bekliyorum şimdi.....
ne güzel bende olmayabilsem keşke: karda kışda geldik oturduk gne bu totma batan sandelyenin baına ağırlaştıkça daha çok batıyor valla ::roflol::roflol:
yok canım göktuğ gök renkli tuğ sahibi demek ,kocam göktuğ istiyo aslında
yetecek olan uzaktanda yetiyor işte..kesin onlar fişekliyo..sen topla kendini,düşün konuşacaklarını,hazırlan ,yarın konuş...böyle ağlamakla çözüme varamazsın..bu arada eşin askermi?nöbet falan deyince!
evet canım askerburda zaten sürekli yalnızım..kaynanam nereye bakıyo bana,yemek bile yapmaz o..bıktım valla şu durumdan...kızlar dua edin ya..bi de akıl verin yarın çıkıp gidiymmi bi sinirle yoksa sabredip doğum iznimi burda halledip mi gidiym...?
delikafaduldensempatiksalakcinni
hayır bebek yapmayı bile düşünmüyoduk resmen kandırdı beni doğumu afyonda yaparsın bi bebeğimiz olsun diye..şimdi de böyle oluyo anlamadım ne hikmetse..! normal sedyede doğum yaptırıyolar gözümle gördüm bi de izledim ..öğğğğğ...hem kimsem yok burda gariban gibiyim..belki de tek doğumum olacak güzel olsun istiyom anneciğime naz yapim istiyom..çok mu..
valla iş yapmaya yardıma gelince yaşlı hasta oluyolar ama taa karamandan buraya gelşrken iyiler burda gezseler iyiler akannehir bizim bebeğimiz 7 seneden sonra oldu hep ileri geri konuştular zaten bırakında tadını çıkarımm dimi ama olurmu hiç senağlama napım bebişim için takmamaya çalışıyom
ayy ben size anlatmayı unuttum yaffff..
neyse günaydın herkeslereee...
şindiiii dün öğlen koştur koştur doktora gittik cücümüzün keyfi yerindeydi tam 1 saat kızımı seyrettim öyle güzeldiki kocaman yanakları var.
ayak sürekli yüünde..her gittiğimde eli olurdu şimdi ayağını tepesine çekmiş indirmiyo bi türlü zillim...banada bahane ıoldu doktor inad edip açtırdı ama tam bir saat.
2,100 gr olmuş sanki az gibi geldi ama doktorum kızdı dün doğurttum iki tane bu kiloda sakın ona takılma önemli olan sağlığı dedi gelişimi gayet normal dedi.
boynumuzda bi kordon çıkarmamış hala...çıkarmaz artık sen ona takılma böyle doğar bu dedi.
boynuna dolanmasa bacağına dolanıcak üzülme dedi.
sonra nst ye bağlandık ilk defa.
çok güzeldi ya iki hafta sonra tekrar gidicem.
benim doktorum 16 sına gün verdi ama erken de gidebilirim kızlar..aklıma takıldı da çatı muayenesi ne zaman yapılıyo?
tuğberk hoşuma gitti benim..farklı geldi...kızlar oğluma isim ege - kuzey - göktuğ - tuğberk hangisi daha güzel çocuk doğacak isim kararsızlığı var bende :)))
karda kisda nasil gittin ise yaw.gecen yagdiginda bende gittim ama odum kopa kopa.kucukyalidan karakoye gidiyorum zor oluyor. haydarpasanin merdivenleri jilet gibi kayiyor yok riske edemem yani yuzmus yuzmus kuyruguna gelmisim az kalmisoglu sumu koklamaya.
sende riske etme bu havalarda kendini
sen ne istiyorsun peki ?
ben kimseye fikrini sormadim oglumun ismi doguhan olacak dedim bittizemuszemus
Gerçekten ayağı öpülecek kadınsın valla Seyyalcim, ben olsam yedirmiştim o eldivenleri, mazeretine falan bakmayıp.
Neyse ki tatlıya bağlanmış :)
Selin çok güzel isim, hayırlı olsun, ismiyle yaşasın...
Toto durumu çok fena, benimki de sürekli batıyor.
Allah kolaylık versin valla, ne diyeyim...
Siendrunce Alıntı:
Canım genelde bilinmeye bir tanım zaten Mechandiser ; Pazarlamacı anlamına geliyor ben bir tekstil firmasında yurtdışı satış departmanındayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?