2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yine mi geliyorlarmış yaa...
Şimdi onlara mı kızayım, eşinin verdiği tepkiye mi kızayım bilemedim ki ben...
Çok ayıp etmiş, üzmüş seni, hiç de hak etmemişsin bence, güzellikle rica etmişsin.
Takma kafanı fazla diyecem, saçma olacak...
Allah başta eşin olmak üzere hepsine akıl fikir vicdan versin, ne diyeyim...

hamileyken bi insana boyle eziyet yapilir mi klava:

DıLA :bebişini görmüşün maaşallah ne güzel ben gidemedim dün kardan ((
SELKIE: boşver. elini değdirme bişeye. göm kafanı yastığa uyu.ne yaparlarsa onu yesinler. biraz kalkınca bi süpürn gelen olsa çok kötü ben yapamıyom de gene yat. ayağına su iste ekmek iste. azda urat yap. anlasınlar nasıl olurmuş.
Kocana kızdım ama nedesem bilemedim. Geçmişte de canını yakmış anlattığın kadarıyla. umarım bu bebk size uğur-huzur- neşe ağız tadı geçim getirir ve kocan seni hiç üzmez.
Kızlar kocalar yanlış yapınca daha çok kırılıyo insan..ananın babanınki geçiyoda kocanın açtığı yara hiç geçmiyo.Herkesin küçük büyük tecrübeleri olmuştu bu konuda.Allah herkezin yuvasına ağız tadı-muhabbet versin.

Canım okudum çok üzüldüm...gerçekten büyük bir haksızlık var ortada..dediğin gibi eşin hala kendi dediği olsun istiyor kendi sözü geçsin istiyor..Sanırım 2. çocuğu olucak ama esas ailesinin siz olduğu diğerleri 2.planda kaldığı gerçeğini henuz kavrayamamış..bunu senin oturup güzel güzel konuşsan olmaz mı?

onuın eşi böyle şeylerden anlamıyor bu gharibim çekiyor hep.....

günaydın güzeller ve melekleri,nasılsınız bakim,bu arada internetten dönence siarişi veren oldu mu,bildiğiniz,tavsiye edeceğiniz bir sayfa var mı

kizlar coklu alinti nasil yapiliyor?

mq diye bişey varmsajın sağ altında ona tıklayıp en sonunu mesajdada alıntı yapa tıklayına oluyor çanım

hamileyken bi insana boyle eziyet yapilir mi klava:

yok bu sefer kendimi hayatta ezdirmem..tahammülüm yok artık hiçbirşeye...anaığpım koşar hep peşimde onada kıyamıyorum..şimdi bide onlar geleçek kaynanam hiç bir şeye el sürmez..annem yine eyıp diye o hizmet eder..ama onuda tembihledim sabah dedim asla bişey yapmayaçaksın onlar gelince vereeksin kaynanmın o yapaçak oğlunun ütüsünü dedim..bişey yapmayaçaksın dedim...

Kızlar merhaba
ben bgn işe gitmedim ama gitseymişim daha iyiymiş çünkü zırt pırt arıolar içim rahat etmedi..ben böle işe keyfi gitmeyince kötü oluyorum...
ama bebeğimin sağlığı daha önemli...düşünce bunu daha ii anladım..herşeyden önemlisi o şuan...
gece çok tuhaf bi rüya gördüm bu aralar hep böle görüorum...suyum geldiğini gördüm foş diye doktoru arıyorum acele etmene gerek yok hemen alamasakta bişi olmaz dior..bi türlü gidemedik hastaneye sonra tuvalete bi gidiyorum bi bakıyorum ki yarışını doğurmuşum ama ölü doğmuş:çok üzgünüm: ve bir kolunu görüyorum kanlar içinde...ağlayarak uyandım..sanırım tamamen bilinçaltı dışa vuruyor......

kız selkie bi odun alıp senin kcoanı dövesim geliyor bazen.....

Al benden de o kadar valla klava:

günaydın güzeller ve melekleri,nasılsınız bakim,bu arada internetten dönence siarişi veren oldu mu,bildiğiniz,tavsiye edeceğiniz bir sayfa var mı

Canım internetten çok alışveriş yaptım ama dönenceyi görerek almayı tercih ettim, müziğini de duyabilmek için..

kız selkie bi odun alıp senin kcoanı dövesim geliyor bazen.....

ay çanım güzelçene kafasına geçir...

benil yaratık! bir gün valizini hazırlayıp yollayaağım anasının kuçağına onu ya ne gün...?

kizlar coklu alinti nasil yapiliyor?
hq tuşu varya alıntı yap tuşunun yanında alıntı yapmak istediğin mslara tıklıyon..bittikten sonra en son alıntı yaptığım msjın alıtı yap tuşuna basıon hepsi gelio ekrana herbirinin altına cvp yazıon...

beknurcugum ,

hamileligin sonlarina gore bu tur ruyalar goruluyormus.olabilir sikma canini.benim esim bile goruyor kaydirigubbakcemile3
is her zaman olur bosver allahaskina

Beknurcum çok iyi yapmışsın gitmemekle...
Zaten yakında bir tehlike atlattın, yeniden riske girmenin hiç anlamı yok.
Ama ben de senin gibi hissediyorum işe gelmeyince, resmen vicdan azabı çekiyorum.
Oysa ben bugün kar buz demeyip geldim gelmesine, servise kadar eşim götürdü, ama koca koca adamlar, altlarında şirket arabası, arabalarında kar lastiği olduğu halde yoklar meydanda...
Şimdi salak gibi hissediyorum kendimi.
Akşam eve dönebilmek için bir sürü merdiven inip çıkmam gerekiyor, birinden yuvarlanmak kaçınılmaz bu buzda...
Bakalım bu sefer de annemden falan rica edicem artık gelin beni alın diye...
Diyeceğim o ki, hiç dert etme, keyfine bak, hiç olmazsa çok güzel, çok tatlı bi mazeretin var :)
Rüyanı Allah hayıra çıkarsın, tamamen stresli bilinçaltının dışavurumu diye düşünüyorum ben... Unut gitsin...

süpermişsiniz yadelikafadulden ben de eşim bazen bağırınca çok sessiz kalıp kedi gibi köşeme çekilirim ve onu en çok üzen şeylerden biri odur tabi hemen seninki gibi özürler başlarkaydirigubbakcemile3benim de çok hoşuma gider

Al benden de o kadar valla klava:

Canım internetten çok alışveriş yaptım ama dönenceyi görerek almayı tercih ettim, müziğini de duyabilmek için..
Canım sen park yatağı aldın mı?? Aldıysan onu da internetten mi aldın?
Ben daha almadım..odayı da almadım...fuarı bekliodum ama sanırım beklersem yetişmez..odayı bu hafta sipariş veriorum..

ay çanım güzelçene kafasına geçir...

benil yaratık! bir gün valizini hazırlayıp yollayaağım anasının kuçağına onu ya ne gün...?
bence bi dene belki ders olur ona...hakediyo ama

onuın eşi böyle şeylerden anlamıyor bu gharibim çekiyor hep.....
evet doğru diyosun zatn ne çekerse kadınlar çekiyo affediyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…