- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.021
kızlar günaydın nasılsınız?ben pek iyi değilim,hiç uyuyamadım +akşam eşimle dalaştım,,,kızkardeşini aradı,ben mutfaktaydım,ona diyorki annemleri yollama yollar kapalı,,,meğersem annesigil geleçekmiş bana söylemiyor beyfendi,,içeri gittim bişey demedim ama..sonra saat 12 yatalım dedi,yatağa girdik..eşime dedimki yatlı geleçek misafi varmı?hazırlık yapmak lazım ona göre..hani söylesin diye sordum...snden bir riçam var dedim..ben doğumu yapayım eve geleyim ondan sonra herkese haber ver..geçen seferki gibi eve geldiğimde 20 tane misafir görmek istemiyorum biraz dinlenmek istiyorum dedim..bana bağırdı o hayattayken bu eve gelen her misafire güler yüz gösterip hizmet etmek zorundaymışım.9 aydır dinleniyormuşum zaten.yoksa benim burnıumu kırarmış...bende bağırdım sen kendini bu evde ne sanıyorsun ...evin müdürüde sanma kendini dedim..sen kimsinki bana bu şekilde konuşuyorsun dedim..sen beni boynuzladığında senin benim üzerimdeki hakimiyetin bitti dedim.vde kalır misafirlerini ağırlasın kendin dedim.arkamı döndünm sonraoda böbürlendi ordasonra uyudu kaldı ama ben uyuyamadım sinirden..sonra geec biraz ağrım oldu ..ben biraz kıvranınca çanım hayatım falan saçımı okşamaya kalktı bende elini ittim..sabahta kalkmadım onu geçirmeye!gitti tek başına..
şimdi anlaşılan doğumda başımdalar...ya 9 ay arayıp sormadılar,şimdi ne hakla geliyorlar..en zor günlerimde gittim dedimki onlara gidin oğlunuzla konuşun aklını başına alsın..ama bana sırtlarını çevirdiler günü geldi yüzüme bile vurdular..şimdi gelipte bebeğimi sevmelerini istemiyorum..benim evimde nefes almaları bile zoruma gidiyor...milletin lafından çekinip geleçekler zaten onlarda! meraklı olduklarına değil..işte benim salak koçam anlamıyor...
kızlar günaydın nasılsınız?ben pek iyi değilim,hiç uyuyamadım +akşam eşimle dalaştım,,,kızkardeşini aradı,ben mutfaktaydım,ona diyorki annemleri yollama yollar kapalı,,,meğersem annesigil geleçekmiş bana söylemiyor beyfendi,,içeri gittim bişey demedim ama..sonra saat 12 yatalım dedi,yatağa girdik..eşime dedimki yatlı geleçek misafi varmı?hazırlık yapmak lazım ona göre..hani söylesin diye sordum...snden bir riçam var dedim..ben doğumu yapayım eve geleyim ondan sonra herkese haber ver..geçen seferki gibi eve geldiğimde 20 tane misafir görmek istemiyorum biraz dinlenmek istiyorum dedim..bana bağırdı o hayattayken bu eve gelen her misafire güler yüz gösterip hizmet etmek zorundaymışım.9 aydır dinleniyormuşum zaten.yoksa benim burnıumu kırarmış...bende bağırdım sen kendini bu evde ne sanıyorsun ...evin müdürüde sanma kendini dedim..sen kimsinki bana bu şekilde konuşuyorsun dedim..sen beni boynuzladığında senin benim üzerimdeki hakimiyetin bitti dedim.vde kalır misafirlerini ağırlasın kendin dedim.arkamı döndünm sonraoda böbürlendi ordasonra uyudu kaldı ama ben uyuyamadım sinirden..sonra geec biraz ağrım oldu ..ben biraz kıvranınca çanım hayatım falan saçımı okşamaya kalktı bende elini ittim..sabahta kalkmadım onu geçirmeye!gitti tek başına..
şimdi anlaşılan doğumda başımdalar...ya 9 ay arayıp sormadılar,şimdi ne hakla geliyorlar..en zor günlerimde gittim dedimki onlara gidin oğlunuzla konuşun aklını başına alsın..ama bana sırtlarını çevirdiler günü geldi yüzüme bile vurdular..şimdi gelipte bebeğimi sevmelerini istemiyorum..benim evimde nefes almaları bile zoruma gidiyor...milletin lafından çekinip geleçekler zaten onlarda! meraklı olduklarına değil..işte benim salak koçam anlamıyor...
hı benimkide asker kökenli!çoğunluğu geçimsiz oluyor nedense...
:))))
e bunları anlattınmı eşine?ordaki doğum şartlarını falan...
benimkilerde aynı iş yapmaya gelinçe hastalar gezme olunça hiç bişeyleri kalmıyor...
maşallah çanım prensesine,hiçde zayiı değil bene
6 haftada falan yapılıyor genelde...
tuğberk hoşuma gitti benim..farklı geldi...
Canım okudum çok üzüldüm...gerçekten büyük bir haksızlık var ortada..dediğin gibi eşin hala kendi dediği olsun istiyor kendi sözü geçsin istiyor..Sanırım 2. çocuğu olucak ama esas ailesinin siz olduğu diğerleri 2.planda kaldığı gerçeğini henuz kavrayamamış..bunu senin oturup güzel güzel konuşsan olmaz mı?kızlar günaydın nasılsınız?ben pek iyi değilim,hiç uyuyamadım +akşam eşimle dalaştım,,,kızkardeşini aradı,ben mutfaktaydım,ona diyorki annemleri yollama yollar kapalı,,,meğersem annesigil geleçekmiş bana söylemiyor beyfendi,,içeri gittim bişey demedim ama..sonra saat 12 yatalım dedi,yatağa girdik..eşime dedimki yatlı geleçek misafi varmı?hazırlık yapmak lazım ona göre..hani söylesin diye sordum...snden bir riçam var dedim..ben doğumu yapayım eve geleyim ondan sonra herkese haber ver..geçen seferki gibi eve geldiğimde 20 tane misafir görmek istemiyorum biraz dinlenmek istiyorum dedim..bana bağırdı o hayattayken bu eve gelen her misafire güler yüz gösterip hizmet etmek zorundaymışım.9 aydır dinleniyormuşum zaten.yoksa benim burnıumu kırarmış...bende bağırdım sen kendini bu evde ne sanıyorsun ...evin müdürüde sanma kendini dedim..sen kimsinki bana bu şekilde konuşuyorsun dedim..sen beni boynuzladığında senin benim üzerimdeki hakimiyetin bitti dedim.vde kalır misafirlerini ağırlasın kendin dedim.arkamı döndünm sonraoda böbürlendi ordasonra uyudu kaldı ama ben uyuyamadım sinirden..sonra geec biraz ağrım oldu ..ben biraz kıvranınca çanım hayatım falan saçımı okşamaya kalktı bende elini ittim..sabahta kalkmadım onu geçirmeye!gitti tek başına..
hı benimkide asker kökenli!çoğunluğu geçimsiz oluyor nedense...
:))))
e bunları anlattınmı eşine?ordaki doğum şartlarını falan...
benimkilerde aynı iş yapmaya gelinçe hastalar gezme olunça hiç bişeyleri kalmıyor...
maşallah çanım prensesine,hiçde zayiı değil bene
6 haftada falan yapılıyor genelde...
tuğberk hoşuma gitti benim..farklı geldi...
Canım okudum çok üzüldüm...gerçekten büyük bir haksızlık var ortada..dediğin gibi eşin hala kendi dediği olsun istiyor kendi sözü geçsin istiyor..Sanırım 2. çocuğu olucak ama esas ailesinin siz olduğu diğerleri 2.planda kaldığı gerçeğini henuz kavrayamamış..bunu senin oturup güzel güzel konuşsan olmaz mı?
Canım yine mi geliyorlarmış yaa...
Şimdi onlara mı kızayım, eşinin verdiği tepkiye mi kızayım bilemedim ki ben...
Çok ayıp etmiş, üzmüş seni, hiç de hak etmemişsin bence, güzellikle rica etmişsin.
Takma kafanı fazla diyecem, saçma olacak...
Allah başta eşin olmak üzere hepsine akıl fikir vicdan versin, ne diyeyim...
kizlar coklu alinti nasil yapiliyor?
hamileyken bi insana boyle eziyet yapilir miklava:
DİLA :bebişini görmüşün maaşallah ne güzel ben gidemedim dün kardan((
SELKIE: boşver. elini değdirme bişeye. göm kafanı yastığa uyu.ne yaparlarsa onu yesinler. biraz kalkınca bi süpürn gelen olsa çok kötü ben yapamıyom de gene yat. ayağına su iste ekmek iste. azda urat yap. anlasınlar nasıl olurmuş.
Kocana kızdım ama nedesem bilemedim. Geçmişte de canını yakmış anlattığın kadarıyla. umarım bu bebk size uğur-huzur- neşe ağız tadı geçim getirir ve kocan seni hiç üzmez.
Kızlar kocalar yanlış yapınca daha çok kırılıyo insan..ananın babanınki geçiyoda kocanın açtığı yara hiç geçmiyo.Herkesin küçük büyük tecrübeleri olmuştu bu konuda.Allah herkezin yuvasına ağız tadı-muhabbet versin.
kız selkie bi odun alıp senin kcoanı dövesim geliyor bazen.....
günaydın güzeller ve melekleri,nasılsınız bakim,bu arada internetten dönence siarişi veren oldu mu,bildiğiniz,tavsiye edeceğiniz bir sayfa var mı
kız selkie bi odun alıp senin kcoanı dövesim geliyor bazen.....
Canım okudum çok üzüldüm...gerçekten büyük bir haksızlık var ortada..dediğin gibi eşin hala kendi dediği olsun istiyor kendi sözü geçsin istiyor..Sanırım 2. çocuğu olucak ama esas ailesinin siz olduğu diğerleri 2.planda kaldığı gerçeğini henuz kavrayamamış..bunu senin oturup güzel güzel konuşsan olmaz mı?
hq tuşu varya alıntı yap tuşunun yanında alıntı yapmak istediğin mslara tıklıyon..bittikten sonra en son alıntı yaptığım msjın alıtı yap tuşuna basıon hepsi gelio ekrana herbirinin altına cvp yazıon...kizlar coklu alinti nasil yapiliyor?
sabah sabah makinamı açtın lanalsanaalsanasmile iyi yaptın al leğene çitile bişey olmazsempatiksalakcinni
Kızlar merhaba
ben bgn işe gitmedim ama gitseymişim daha iyiymiş çünkü zırt pırt arıolar içim rahat etmedi..ben böle işe keyfi gitmeyince kötü oluyorum...
ama bebeğimin sağlığı daha önemli...düşünce bunu daha ii anladım..herşeyden önemlisi o şuan...
gece çok tuhaf bi rüya gördüm bu aralar hep böle görüorum...suyum geldiğini gördüm foş diye doktoru arıyorum acele etmene gerek yok hemen alamasakta bişi olmaz dior..bi türlü gidemedik hastaneye sonra tuvalete bi gidiyorum bi bakıyorum ki yarışını doğurmuşum ama ölü doğmuş:çok üzgünüm: ve bir kolunu görüyorum kanlar içinde...ağlayarak uyandım..sanırım tamamen bilinçaltı dışa vuruyor......
Kızlar merhaba
ben bgn işe gitmedim ama gitseymişim daha iyiymiş çünkü zırt pırt arıolar içim rahat etmedi..ben böle işe keyfi gitmeyince kötü oluyorum...
ama bebeğimin sağlığı daha önemli...düşünce bunu daha ii anladım..herşeyden önemlisi o şuan...
gece çok tuhaf bi rüya gördüm bu aralar hep böle görüorum...suyum geldiğini gördüm foş diye doktoru arıyorum acele etmene gerek yok hemen alamasakta bişi olmaz dior..bi türlü gidemedik hastaneye sonra tuvalete bi gidiyorum bi bakıyorum ki yarışını doğurmuşum ama ölü doğmuş:çok üzgünüm: ve bir kolunu görüyorum kanlar içinde...ağlayarak uyandım..sanırım tamamen bilinçaltı dışa vuruyor......
bugün hiç keyfim yok dün evimizde yatalım diye eve gittik yolda kar başladı saba heryr kapalı taksiyle geldik sanki o taksi parasını kazanakcamışım gibi bugün :)))) bide eşimin sabahları tekararlı cümeller tahammülü yoktur evlendiğimzidenberi ibliyorum huyunu ama fakında olmadna bi kaç kez hadi geç kaldık demişim ... eldivenelri giyiyordu hadi aşkım geç kaldık çabuk dediğim anda eldivenleri fırlattı bana doğru al düzelt o zaman diye ters koymuşum düz tarafını çevirememmiş paşa.... uyuz.... hiç bişi demedim düzelttim geri verdim ve sadece sessizce ağladım :):):):) neden gülüyorum çünki bi anda o sinirle o eldivenelri kafasında paraalrdım biliyroum huyumu ama sabrettim ve yapmadım ya ağladığımı görünce tabi direk ortada haksız ve suçlu kaldı elli kere özür diledi hatta en son annemlere geldiğimizde ya sen hiç ses etmedin bağırsaydın beni bu kadar üzemezdin dedi eğildi aykalrımı öptü tekrar özür diledi. :):):) ne olur bi daha sabhları bana tekrarlı cümeller kurma istem dışı tepki verip seni üzüyorum sonra kendim üzülüyorum dedi .. barıştık :)))))))))
Canım sen park yatağı aldın mı?? Aldıysan onu da internetten mi aldın?Al benden de o kadar vallaklava:
Canım internetten çok alışveriş yaptım ama dönenceyi görerek almayı tercih ettim, müziğini de duyabilmek için..
bence bi dene belki ders olur ona...hakediyo amaay çanım güzelçene kafasına geçir...
benil yaratık! bir gün valizini hazırlayıp yollayaağım anasının kuçağına onu ya ne gün...?
evet doğru diyosun zatn ne çekerse kadınlar çekiyo affediyo..onuın eşi böyle şeylerden anlamıyor bu gharibim çekiyor hep.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?