2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız,ben yine çok acıktımcokacimcoooktost zamanım geldi,kocişimde yaapmaya gitti sağolsun,bakalım doğumdan sonra da bu tost işi alşıkanlık oalarak kaılr mı
kalır anam kalır bende senn yüzünden sardım bi ara tosta ama simdi cips yedim cok saglıklıymış gibi tosta yer yok gene..

slm kızlar nasılsınız arada gelip bakıyorum neler oluyo diye:1ninca: benim bebeğim iice kuvvetlendi heralde artık kolunu bacağını dışardan görebiliyorum ceviz gibi çıkıntılar oluyo çok zevkli oluyo onu öle izlemek sizdede oluyomu?

seyhan ne güseell o göbüşün ööle sonunda ekledin yanii özlettin

kızlar nasılsınız,ben yine çok acıktımcokacimcoooktost zamanım geldi,kocişimde yaapmaya gitti sağolsun,bakalım doğumdan sonra da bu tost işi alşıkanlık oalarak kaılr mı

Benim de karnim acikti ama ben yalnisimmmm kocis hic olmuyo ki evdee..evi birak bu ulke sinirlari icinde bile degill ben de kicimi kaldiracak hal yok..bana da bi tost gondersene

canım benm güle güle kullansın minik kuşuna maşallah benimkide cok hareketli yaw..

benimkide hareketli ama dısarıdan sadece karnım inip kalkıo neresi gelio farkedemioruuumbilmiyorumkismile

slm canım nerelerdesin sen yaaa

slm canım kardeşlerim var giremiyorum sizler de iyisiniz bebeğini görmüşün maşallahh kuzuna canımcım

seyhan ne güseell o göbüşün ööle sonunda ekledin yanii özlettin

ayy canımcım bende sizi çok özlüyorum resim yükemeye fırsatım olmadı dün tarif istedim saolsun kızlarda terif etti ama vaktim kısıtlıydı bende kolay yol avatara koydum ne yapıyım
bu arada esedanın bebişine maşallahhhh 41 kere nazardan saklasın Rabbim çok tatlı analı babalı sağlıkla büyüsün inşallahhh

ayy kızlar valla bebişler çok tatlılar yaa dışarıdan da belli oluyolar artık göbeğim şekilden şekile giriyo eşim konuşuyo bazen hemen tepki veriyoo bayılıyoruz valla

valla öyle hatta kardeşimin pc yi de getirdik bize iki pc var ama yine biz açıkta kalıyoruz eşimle ne yapalım kısıtlı zaman buradalar başka da uğraş yok öyle oyalanıyorlar

ayy kızlar valla bebişler çok tatlılar yaa dışarıdan da belli oluyolar artık göbeğim şekilden şekile giriyo eşim konuşuyo bazen hemen tepki veriyoo bayılıyoruz valla

evet canım hissediyolar artık herşeyi dokununca çıkıntılı here oda ittiriyo oyun yapıyo bıdıklarkaydirigubbakcemile3

ayakları yada dizleri ddaha kuvvetli oluyo yani daha çıkıntılı eleri daha küçük baylııyorum ya kedi gibi kuzucum kıpır kıpır ne yapıyo acaba içerde:asigim:
kıss artık canları sıkılıodur içerde cıkmaya hazırlanıolar geri sayım basladı kordon bagları tek arkadaslşarı minnoşların
sağol cnm benim eee aramızda pek fark yok az önceki halimi görecektiniz sağ tarafım iyice yumruk gibiydi yedi meyvaları tabii şimdide geriliyor zillim

yerim onu benn ne güsel meyve yemişssin bende cips yedim az önce ne kötü anneyim dur bide meyve yetyyimm

dün geceden beri benimde sancım oluyo arada hatta bugün çok aşağıda hissettim bebeği sabah kalkınca
yattım bugün ama evde 3 erkek var nereye kadar yatabilirim yemek di temizlikdi bana bakıyo neyseki eşim yardım ediyo sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…