- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.441
kalır anam kalır bende senn yüzünden sardım bi ara tosta ama simdi cips yedim cok saglıklıymış gibi tosta yer yok gene..kızlar nasılsınız,ben yine çok acıktımcokacimcoooktost zamanım geldi,kocişimde yaapmaya gitti sağolsun,bakalım doğumdan sonra da bu tost işi alşıkanlık oalarak kaılr mı
seyhan ne güseell o göbüşün ööle sonunda ekledin yanii özlettinhoşbulduk cnm geçmişe bakamıyorum 3 4 gündür giremiyorum
sanırım herkes iyi yeni doğum yapan arkadaşlar var görünce heyecan yaptım çok sevindim Allah sağlıkla herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlar nasılsınız,ben yine çok acıktımcokacimcoooktost zamanım geldi,kocişimde yaapmaya gitti sağolsun,bakalım doğumdan sonra da bu tost işi alşıkanlık oalarak kaılr mı
canım benm güle güle kullansın minik kuşuna maşallah benimkide cok hareketli yaw..iyi aksamlar anneler nasılsınız;
ESEDA; O güzel oğluna ve sana maşallah 41 kere çok tatlı yawrum yaaa darısı bizim başımıza sağlıklı sıhhatlidir umarım doğum hikayeni bekliyoruz en kısa zamanda
DİLA; Maşallah zilli kızına kilosu da iyi herseyin yolunda olması ne güzel
BOSNA ;Şafak 2 hadi bakalım ev hanımı olcan sende artık ve bol bol dinlen canım
SELKİE;Canım sıkma canını boşver desemde nafile bu psikoloji ile ters biseyler yapma sadece maşallah aslanlar gibi oğlun var doğumuna da az kaldı bir oğlun daha daha ne olsun insanlara hizmet etmek için doğmadık biz bir kere de bizim dediğimiz olsun değil mi?
Gelenlerin düşünmesi lazım hamile kadının bize hizmet etmesi doğrumu diye?
Otururken bile ne acılarla oturduğunu bile anlamazlar.Geçen cumartesi 10 kişiye yemek verdim yedikten sonra diyorlar seni de bu halinle yorduk diye ....Sonradan akıllarına geliyor cama bir kere de davet eden olmadı beni bu halimle .....O yüzden sıkma canını herkes aynıı dertten müzdarip....
Bugün kızımı görmeye gittik manevi ablalarıyla 4 kişiydik kızım meleğim 2400 gr 47 cm olmuş hersey yolunda doktorumuz 2-3 defa yine geliceksin sonra doğum gerçekleşir dedi
Şuan 34+3 haftalığız 17 Şubatta kontrolümüz var sol kasığımda ayakları ve tekmeleriyle kasıklarıma ağrı vuruyor dedim.Çok hareketli kızın dedi o yüzden .....
Biraz alışveriş yaptım akşamda aldıklarımı toparladım bir sürü sey olmuş sadece bebek bakımı ve küvet almak kaldı ...Ablamın getirdikleri de var onlarıda kullanıcam .Aldıklarımın resmini çektim eşim bugun yoğun ona verip pc ye yüklemesini istedim yarın yapar artık....
Evimi temizlemeye başlayacağım artık kendime biseyler baktım ama hep inceydi gecelikler karar veremedim.Haftaya karşıaya gidicez ordan bakarım artık.....park yatağımızın resminide gönderiyorum size
benimkide hareketli ama dısarıdan sadece karnım inip kalkıo neresi gelio farkedemioruuumbilmiyorumkismileslm kızlar nasılsınız arada gelip bakıyorum neler oluyo diye:1ninca: benim bebeğim iice kuvvetlendi heralde artık kolunu bacağını dışardan görebiliyorum ceviz gibi çıkıntılar oluyo çok zevkli oluyo onu öle izlemeksizdede oluyomu?
canım belli olmaz bende öyle hissediorum insallah zamalarında gelirler tahmini dogum tarihin ne??benim 10 mart mesela..bende 2010 mart annesiyimmm :) ama erken gelicekmiş gibi bi his var içimdeeyvahedigeldismile
slm canım nerelerdesin sen yaaa
seyhan ne güseell o göbüşün ööle sonunda ekledin yanii özlettin
ay yerim ben onuuu bisimkilerde büöyle olcakmı???kilosu cok iyi masallah haftasına göre..tombik seni, coooook tatlisin masallah. eseda tebrikler, analı babalı büyüsün insallah
benimkide hareketli ama dısarıdan sadece karnım inip kalkıo neresi gelio farkedemioruuumbilmiyorumkismile
canım benm güle güle kullansın minik kuşuna maşallah benimkide cok hareketli yaw..
slm canım kardeşlerim var giremiyorum sizler de iyisiniz bebeğini görmüşün maşallahh kuzunacanımcım
kardeşler rahat vermiyor galiba özletme kendini ama kaydirigubbakcemile5
sağol cnm benim eee aramızda pek fark yok az önceki halimi görecektiniz sağ tarafım iyice yumruk gibiydi yedi meyvaları tabii şimdide geriliyor zillim
canım belli olmaz bende öyle hissediorum insallah zamalarında gelirler tahmini dogum tarihin ne??benim 10 mart mesela..
ayy kızlar valla bebişler çok tatlılar yaa dışarıdan da belli oluyolar artık göbeğim şekilden şekile giriyo eşim konuşuyo bazen hemen tepki veriyoo bayılıyoruz valla
kıss artık canları sıkılıodur içerde cıkmaya hazırlanıolar geri sayım basladı kordon bagları tek arkadaslşarı minnoşlarınayakları yada dizleri ddaha kuvvetli oluyo yani daha çıkıntılı eleri daha küçük baylııyorum ya kedi gibi kuzucum kıpır kıpır ne yapıyo acaba içerde:asigim:
sağol cnm benim eee aramızda pek fark yok az önceki halimi görecektiniz sağ tarafım iyice yumruk gibiydi yedi meyvaları tabii şimdide geriliyor zillim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?