2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide 11 mart ama sancılarım sımdıden basladı bebegımde normal haftasından 10 gun fln buyukmus ıyıce supelenmeye basladım benakannehir
son ay bu sancılar cok normal benimde uzun sürdü bugun adet sancısı gibi belime vuruyo su veya kan gelmedikçe panik yapmamaya calısıorum..masallah bebi,kine..

sllm leyla senle aynı gün doğurcaz galibaaa:)benimde hareketleri çok hızlandı gelişimi boyu kilosu nasıl cnm seninkinin neyin olcak birde benim kızım olcak inşlh sağlıklı olsunlarda inşlhhh:ecrin_bebek:

benimkide yardım ediyo sagolsun ama iş cıkarmaya bana esktradan iş cıkarıyo cok güzel, bende bu göbüşümle onun pesınden kosturyorum :)))

dimi ama napsınlar kuzucuklar oyalanıyolar onunla... vakitlice gelsinler aman acele etmesinlerde sağ sağlim inş hepimiz kucağımıza alalım :Saruboceq:
evet kızlar meyve yiyin geç saatlerde acıkınca hem bebişlere faydalı hem lifli gıdalar bağırsaklara iimiş hazım bakımındanyerimseniben

maşallah canım yaaaa nasıl kaskatı olyo dimi popoşlarınımı dikiyolar acaba

evet aynen öyle gövde ve popoları göbeğimin tam ortasında ayakları ve ayak parmaklarına kadar gördüm sol tarafımda ve kasığımda kafası ise sağ tarafımda doğum kanalına doğru yönelmiş u şeklinde yawrum nasıl rahat ama ben o rahat olsun diye yatar pozisyonlarımı çok değiştiriyorum kafa aşağıda düşünsenize nasıl nefes alıyor kalbi hızlı hızlı atıyor miniğiminnn

benim kaburga kemıklerımın altı sanki çürükmüş gibi agrıyo ama öyle böyle degıl cocuk dogduktan sonra bı fılm cektırıp kemıklerımı alcıya aldırcam galıba mafoldumben

saat geç olmuş kızlar iki gecedir uyumdım neredeyse hiç bugün erken yatayım belki uyurum zaten rahatsızım birazda hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakınn güzel annelerr iyi gecelerrboshayallersmile

dün gece bende saat 12 mısır patlattım ne yapayım dayanamadım yedim ama içimden geldi eşim flim koydu eee yanında da mısır gider diye eşimde içinden geçse bile git yap ye dedi 1 tabak dolusu yedim walla cipsi oldum olacsı sevemedim mısırı daha çok seviyorum

en çok da belim ağrıyor kızlar yerimden kalkarken çok zorlanıyorum
benimde aynı kalkarken belim fena ağrıyor zor toparlanıyorum hele tuvalete giderken daha kötü çok zor valla :1no2:
benimkide yardım ediyo sagolsun ama iş cıkarmaya bana esktradan iş cıkarıyo cok güzel, bende bu göbüşümle onun pesınden kosturyorum :)))
allah kolaylık versin valla benim kocişte yardım ediyo ama arada uyuzluğu tutuyoalsanaalsanasmile
sllm leyla senle aynı gün doğurcaz galibaaa:)benimde hareketleri çok hızlandı gelişimi boyu kilosu nasıl cnm seninkinin neyin olcak birde benim kızım olcak inşlh sağlıklı olsunlarda inşlhhh:ecrin_bebek:

slm canım geçen ay gitmiştik en son ayın 10unda gitcem bu ay kısmetse en son 1.520 gr 41 cm di ii gelişimi dedi doktorum ama bana biraz zayıf geldi erkek benim bebişim inş bakalım aynımı olucak accele etmezler inş aynı anda alırız kuzucuklarımızı kucağımıza:asigim:

ewet nasıl rahat ediyolar şaşıyorum minicik yere sığıtolar çıkınca bıdıklar hiç bi yere sığdıramıcaz maşallah bebeişine canım :ecrin_bebek:
benim kaburga kemıklerımın altı sanki çürükmüş gibi agrıyo ama öyle böyle degıl cocuk dogduktan sonra bı fılm cektırıp kemıklerımı alcıya aldırcam galıba mafoldumben
evet bazen çok can yakıyolar ama sağlıklı olsunlarda ne yapalım katlanırız dimi amabilmiyorumkismile
ohhh afiyet olsun canım benim hiç öle geceleri canım bişi çekmiyo hiç doğru düzgün aş bile ermedim nerdeyse anca meyve yiyorum aaa bide kestaneyle brokoli canım çok istiyo neden acabafisfisfis

ohhh afiyet olsun canım benim hiç öle geceleri canım bişi çekmiyo hiç doğru düzgün aş bile ermedim nerdeyse anca meyve yiyorum aaa bide kestaneyle brokoli canım çok istiyo neden acabafisfisfis[/QUOTE]

bende hamileliğim boyunca aş ermedim ama flim olunca mısırsızda olmazdı yani brokoli ve kestaneyi bende çok severek yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…