- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.461
son ay bu sancılar cok normal benimde uzun sürdü bugun adet sancısı gibi belime vuruyo su veya kan gelmedikçe panik yapmamaya calısıorum..masallah bebi,kine..benimkide 11 mart ama sancılarım sımdıden basladı bebegımde normal haftasından 10 gun fln buyukmus ıyıce supelenmeye basladım benakannehir
slm kızlar nasılsınız arada gelip bakıyorum neler oluyo diye:1ninca: benim bebeğim iice kuvvetlendi heralde artık kolunu bacağını dışardan görebiliyorum ceviz gibi çıkıntılar oluyo çok zevkli oluyo onu öle izlemeksizdede oluyomu?
kıss artık canları sıkılıodur içerde cıkmaya hazırlanıolar geri sayım basladı kordon bagları tek arkadaslşarı minnoşların
yerim onu benn ne güsel meyve yemişssin bende cips yedim az önce ne kötü anneyim dur bide meyve yetyyimm
maşallah canım yaaaa nasıl kaskatı olyo dimi popoşlarınımı dikiyolar acaba
kıss artık canları sıkılıodur içerde cıkmaya hazırlanıolar geri sayım basladı kordon bagları tek arkadaslşarı minnoşların
yerim onu benn ne güsel meyve yemişssin bende cips yedim az önce ne kötü anneyim dur bide meyve yetyyimm
iyi geceler canımopuyorumnanaktan
benimde aynı kalkarken belim fena ağrıyor zor toparlanıyorum hele tuvalete giderken daha kötü çok zor valla :1no2:en çok da belim ağrıyor kızlar yerimden kalkarken çok zorlanıyorum
allah kolaylık versin valla benim kocişte yardım ediyo ama arada uyuzluğu tutuyoalsanaalsanasmilebenimkide yardım ediyo sagolsun ama iş cıkarmayabana esktradan iş cıkarıyo cok güzel, bende bu göbüşümle onun pesınden kosturyorum :)))
sllm leyla senle aynı gün doğurcaz galibaaa:)benimde hareketleri çok hızlandı gelişimi boyu kilosu nasıl cnm seninkinin neyin olcak birde benim kızım olcak inşlh sağlıklı olsunlarda inşlhhh:ecrin_bebek:
ewet nasıl rahat ediyolar şaşıyorum minicik yere sığıtolar çıkınca bıdıklar hiç bi yere sığdıramıcaz maşallah bebeişine canım :ecrin_bebek:evet aynen öyle gövde ve popoları göbeğimin tam ortasında ayakları ve ayak parmaklarına kadar gördüm sol tarafımda ve kasığımda kafası ise sağ tarafımda doğum kanalına doğru yönelmiş u şeklinde yawrum nasıl rahat ama ben o rahat olsun diye yatar pozisyonlarımı çok değiştiriyorum kafa aşağıda düşünsenize nasıl nefes alıyor kalbi hızlı hızlı atıyor miniğiminnn
evet bazen çok can yakıyolar ama sağlıklı olsunlarda ne yapalım katlanırız dimi amabilmiyorumkismilebenim kaburga kemıklerımın altı sanki çürükmüş gibi agrıyo ama öyle böyle degıl cocuk dogduktan sonra bı fılm cektırıp kemıklerımı alcıya aldırcam galıba mafoldumben
ohhh afiyet olsun canım benim hiç öle geceleri canım bişi çekmiyo hiç doğru düzgün aş bile ermedim nerdeyse anca meyve yiyorum aaa bide kestaneyle brokoli canım çok istiyo neden acabafisfisfisdün gece bende saat 12 mısır patlattım ne yapayım dayanamadım yedim ama içimden geldi eşim flim koydu eee yanında da mısır gider diye eşimde içinden geçse bile git yap ye dedi 1 tabak dolusu yedim walla cipsi oldum olacsı sevemedim mısırı daha çok seviyorum
[B]ebru kaçarrrrr cicişlerr iyigeceler tatlı rüyalaropuyorumnanaktan[/B]
iyi gecelerrrrrrrrrrrrr[B]ebru kaçarrrrr cicişlerr iyigeceler tatlı rüyalaropuyorumnanaktan[/B]
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?